Web Analytics Made Easy - Statcounter

لویک نگو فرانسوی الاصل که دوران فوتبال پر فراز و نشیبی را تجربه کرده، نقش مهمی در صعود تیم ملی مجارستان به یورو 2020 داشت

فرانسه در جام جهانی 2010 تحت هدایت ریموند دومنک عملکردی فاجعه بار داشت اما با وجود حذف تحقیرآمیز خروس ها در مرحله گروهی، نسل جدیدی در فرانسه در حال ساخته شدن بود. نسلی که توانست در جام ملت های اروپا زیر 19 سال و البته جام جهانی زیر 20 سال قهرمان شود و در نهایت، فرانسه در جام جهانی 2018 توانست بر بام دنیا قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قهرمانی با فرانسه و انتقال به رم، تضمین کننده موفقیت نبودند

فرانسه که در سال 2010 قهرمان جام ملت های اروپا زیر 19 سال شد، بازیکنانی چون آنتوان گریزمان و الکساندر لاکازت را در اختیار داشت که همین حالا ستارگان بزرگی در سطح اروپا هستند اما لویک نگو، یکی دیگر از بازیکنان آن فرانسه بود که نامش را شاید تا قبل از خواندن این مطلب، نشنیده بودید. لویک نگو یک فولبک راست مدرن با تکنیک بالایی بود که حتی یک دقیقه از بازی های فرانسه در آن جام را از دست نداد. بسیاری از باشگاه های بزرگ اروپا در تابستان 2012 خواستار جذب این استعداد جوان بودند اما آاس رم با والتر ساباتینی گوی سبقت را ربود و با توجه به پایان قرارداد نگو با نانت، این بازیکن فرانسوی به عنوان اولین خرید دوران جیمز پالوتا در آاس رم به صورت آزاد به جالوروسی پیوست.

لویک نگو ابتدا به تیم جوانان رم پیوست اما لوئیز انریکه، سرمربی وقت رم هیچ وقت به او بها نداد و با توجه به ضروری بودن کسب نتیجه، انریکه تصمیم گرفت روی بازیکنان جوان قمار نکند. در نتیجه لویک نگو طی یک سال و نیم حضورش در آاس رم، هیچ بازی رسمی برای این تیم انجام نداد و نتوانست به آن پدیده ای که خیلی ها انتظارش را داشتند، تبدیل شود. وی سپس به استاندارد لیژ بلژیک قرض داده شد و در نهایت به تیم اویپست مجارستان پیوست. در سال 2015، لویک نگو که حالا بازیکنی سطح پایین در فوتبال اروپا بود به تیم فهروار (مول ویدی سابق) مجارستان پیوست؛ انتقالی که زندگی او را به طور کلی تغییر داد. تا به امروز نگو که در فهروار مجارستان توپ می زند، توانسته در بیش از 200 بازی، 33 گل و 31 پاس گل ثبت کند و یک قهرمانی لیگ و دو قهرمانی جام حذفی کسب کند. 

لویک نگو در آاس رم اصلا دوران موفقی نداشت رویاها نه در پاریس و رم، بلکه در مجارستان رقم خوردند

آاس رم و تیم ملی فرانسه برای لویک نگو حالا یک خاطره فراموش شده بودند و او تصمیم گرفت در سال 2019 شهروند مجارستان شود تا بتواند برای تیم ملی این کشور بازی کند. در اکتبر 2020، مجوز حضور لویک نگو در تیم ملی مجارستان صادر شد و در پلی آف یورو مقابل بلغارستان او برای نخستین بار برای مجارستان به میدان رفت. مارکو روسی، سرمربی مجارستان از چند پسته بودن لویک نگو بهره برد و او را در پست های هافبک مرکزی و هجومی به کار گرفت. در فینال پلی آف، مجارستان مقابل ایسلند قرار گرفت و نگو نیمکت نشین بود اما او پس از ورودش به زمین برای کشور جدیدش، تاریخ سازی کرد. نگو که در دقیقه 84 به میدان آمد، در دقیقه 88 گل تساوی را وارد دروازه ایسلند کرد و در حرکتی جالب توجه، لوگوی پیراهن مجارستان را بوسید، کشوری که به او اجازه داد بتواند دوباره رویاهایش را دنبال کند؛ باقی ماجرا هم مشخص است. دومینیک سوبوسلای، پدیده اول تیم ملی مجارستان در دقیقه 92 گل دوم را به ایسلند زد و مجارستان با راهیابی به یورو، باید با آلمان، پرتغال و البته فرانسه رقابت کند. نگو که حالا نزد مجارستانی ها یک قهرمان است، در تابستان 2021، رو در روی تیم ملی سابق خود قرار می گیرد.

به قلم مارکو ترومبتا از وب سایت گل

همچنین بخوانید:

گروه بندی یورو 2020 مشخص شد؛ صعود مجارستان، اسکاتلند و اسلواکی

منبع: طرفداری

کلیدواژه: تیم ملی آاس رم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۰۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کابوس «بی بی»

«نتانیاهو بیش از آنکه برای نوار غزه و شهر رفح شاخ و شانه بکشد، این روزها آن ها را در هیبت کابوس‌های ترسناکی می‌بیند که دیر یا زود، سناریوهای ناامیدکننده و خطرناکی را برای وی رقم خواهند زد.»

به گزارش مشرق، در آستانه هفت ماهگی جنگ غزه، سُستی رژیم صهیونیستی و درماندگی آن در مواجهه با ملت و مقاومت فلسطین، بیش از هر زمان دیگری آشکار شده است. دولت نتانیاهو علی رغم لفاظی‌های دور و دراز مقام‌های ارشد این دولت، هنوز نتوانسته دو هدف اصلی خود از حمله به غزه یعنی نابودسازی حماس و آزادسازی اسرای صهیونیست را محقق کند.

در عین حال، ساکنان صهیونیستِ فلسطین اشغالی نیز بر شدت فشارهای خود علیه دولت نتانیاهو جهت پایان دادن به جنگ غزه افزوده و آنگونه که نتایج نظرسنجی‌های مختلف در اراضی اشغالی مورد اشاره قرار می‌دهند، بسیاری از صهیونیست‌ها بر این باورند که جنگ غزه به یک مساله شخصی برای نتانیاهو و طیف افراطیون متحد وی تبدیل شده است. عملیات تنبیهی موشکی-پهپادی اخیر ایران علیه اراضی اشغالی نیز تا حد زیادی اعتبار و آبرویی که نتانیاهو برای خود به عنوان ناجی امنیتِ صهیونیست‌ها قائل بود، بر باد داده و عملا او را با سیلی از فشارها و تحقیرها مواجه کرده است.

بگذریم که اکنون رژیم اشغالگر قدس تحت نخست وزیری نتانیاهو، منفورتر از هر زمان دیگری پیش چشم افکار عمومی منطقه و محیط بین‌المللی قرار دارد. موضوعی که تا حد زیادی تحت تاثیر توحش عجیب و غریب صهیونیست‌ها در جریان جنگ غزه و کشتار بیش از ۳۰ هزار انسان بیگناه و مجروح کردن ده‌ها هزار تن دیگر در بحبوحه جنگ مذکور است. حال در این وضعیت، جالب است که نتانیاهو و اعضای ارشد دولت وی، همچنان با قلدری از حمله قریب الوقوع به رفح سختن می‌گویند. موضوعی که با واکنش اعتراضی و گسترده دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های آمریکایی در اقصی نقاط این کشور همراه شده و سیلی از توجهات رسانه‌ای و افکار عمومی جهان را به سمت خود جلب کرده است.

این اقشار به طور خاص خواستار پایان یافتن جنگ غزه و همچنین خاتمه دادن به همدستی دولت آمریکا با جنایات رژیم اشغالگر قدس علیه ملت فلسطین هستند. اعتراضاتی که به دیگر دانشگاه‌های جهان در به ویژه کشورهای غربی سرایت کرده و اکنون در استرالیا، فرانسه و ایتالیا نیز شاهد برگزاری رویدادهای اعتراضی مشابهی هستیم.

بدتر از همه اینکه بر طبق گمانه زنی‌های مختلف، دیوان بین‌المللی دادگستری به زودی حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو را به دلیل ارتکاب وی و دولتش به جنایات جنگی در نوار غزه صادر خواهد کرد. معادلاتی که همه و همه، از نتانیاهو یک مُهره سوخته ساخته‌اند. فردی که اگر به رفح حمله نکند، افراطیون حاضر در دولتش موجب سقوط وی و دولت ائتلافی او خواهند شد و این مساله موجب خروج نتانیاهو از قدرت و مواجهه وی با سیلی از پیگردهای قضایی و تسویه حساب‌های سیاسی خواهد شد.

اگر هم حمله بکند، این موضوع می‌تواند شدت و حجم فشارها علیه نتانیاهو و دولتش را چندین برابر افزایش دهد و تا حد زیادی ماهیت نامشروع اشغالگران اسرائیلی را در عرصه بین‌المللی بیش از هر زمان دیگری برجسته‌سازی کند. موضوعی که نه به نفع صهیونیست‌ها و نه متحدان غربی آن‌ها به ویژه در آمریکا است. از این رو، نتانیاهو بیش از آنکه برای نوار غزه و شهر رفح شاخ و شانه بکشد، این روزها آن‌ها را در هیبت کابوس‌های ترسناکی می‌بیند که دیر یا زود، سناریوهای ناامیدکننده و خطرناکی را برای وی رقم خواهند زد.

منبع: الف

دیگر خبرها

  • به‌خاطر آقای نابغه به دورتموند باختیم
  • لوئیز انریکه: در پاریس تیم بسیار قدرتمندی خواهیم بود
  • پاریس برای المپیک 2024 به یک دژ نظامی تبدیل می‌شود!
  • نامزدی امباپه و انریکه برای دو جایزه ارزشمند
  • مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است
  • کابوس بی‌بی
  • عدو شود سبب خیر؛ این تیم بدون مسابقه قهرمان لیگ شد
  • کابوس «بی بی»
  • تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل