Web Analytics Made Easy - Statcounter

میرحیدر رضوی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به شرایط فعلی جامعه ناشی از شیوع ویروس کرونا و نیاز به کاهش حضور مودیان مالیاتی، یکی از مهمترین مراحل در محاسبه و اخذ مالیات، مرحله ابلاغ اوراق مالیاتی است.

وی تاکید کرد: از آنجا که بر اساس قانون، تاریخ ابلاغ این اوراق به مودی مبنای مهمی برای تعیین فرصت انجام برخی تکالیف قانونی است، اهمیت زیادی دارد و انجام صحیح آن نیز نقش عمده ای در حفظ حقوق مودیان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل امور مالیاتی استان زنجان گفت: تا پیش از این، ابلاغ اوراق مالیاتی فقط به شکل فیزیکی انجام می شد.

رضوی اظهارداشت: در ماه های اخیر و در پی شیوع ویروس کرونا، ضروت استفاده بیشتر از خدمات الکترونیکی و کاهش مراجعه های حضوری تشدید شده و از طرفی نیز سازمان امور مالیاتی کشور برنامه هایی را برای ابلاغ اوراق مالیاتی به صورت الکترونیکی اجرا کرده است.

وی ادامه داد: سازمان امور مالیاتی کشور در راستای توسعه خدمات الکترونیک مالیاتی و تسهیل امور برای مودیان، امکان دریافت اوراق مالیاتی به صورت الکترونیک را برای آنها فراهم کرده است.

مدیر کل امور مالیاتی استان زنجان گفت: مودیانی که خواستار استفاده از ابلاغ الکترونیک اوراق مالیاتی هستند باید به درگاه عملیات الکترونیکی مالیاتی به آدرس tax.gov.ir مراجعه و گزینه درخواست ابلاغ الکترونیک را تایید کنند.

رضوی یادآوری کرد: مودیان با انجام این کار می توانند  از طریق حساب کاربری خود به همه اوراق مالیاتی مربوط به پرونده مالیاتی خود دسترسی داشته باشد.

به گفته وی، یکی دیگر از قابلیت های سامانه ابلاغ الکترونیک اوراق مالیاتی این است که به محض بارگذاری اوراق مالیاتی جدید، مودی از طریق پیامک از آن مطلع خواهد شد.

مدیر کل امور مالیاتی استان زنجان با بیان اینکه ابلاغ الکترونیکی با این روش در حکم ابلاغ واقعی خواهد بود و همه پیامدهای قانونی ابلاغ فیزیکی را به همراه دارد، گفت: نکته مهم درخصوص ابلاغ الکترونیکی اوراق این است که چنانچه مودی ظرف ۲ هفته از تاریخ بارگذاری اوراق، نسبت به مشاهده اوراق به صورت الکترونیکی اقدام کند، تاریخ مشاهده به عنوان تاریخ واقعی ابلاغ اوراق مالیاتی ثبت خواهد شد و این تاریخ مبنای محاسبه مواعد قانونی مرتبط با انجام تکالیف قانونی قرار خواهد گرفت.

رضوی افزود: تاکنون ۵۵درصد از مودیان حقوقی و ۴۴ درصد از مودیان حقیقی در سطح استان درخواست ابلاغ الکترونیک خود را ارسال کرده اند.

وی تاکید کرد: ابلاغ اوراق مالیاتی به شیوه الکترونیکی گام مهمی در مسیر افزایش اثربخشی نظام مالیاتی است، چرا که از هزینه های ناشی از ابلاغ فیزیکی اوراق مالیاتی کاهش می یابد و از طرفی نیز تردد و مراجعه حضوری مودیان را موجب می شود که این مهم منجر به کاهش ترافیک، آلودگی هوا و ابتلا به بیماری کرونا می شود.

مدیرکل امور مالیاتی استان زنجان گفت: آن دسته ازمودیانی مالیاتی که تاکنون فرم درخواست خود برای فعال کردن ابلاغ الکترونیک را ارسال نکرده اند برای ارسال درخواست خود اقدام کنند.

رضوی تاکید کرد: مزیت مهم ابلاغ الکترونیکی اوراق مالیاتی این است که مودیانی که این شیوه را انتخاب می کنند، به سابقه اوراق مالیاتی خود نیز دسترسی خواهند داشت و علاوه بر این، چون مودیان به صورت آنی و از طریق پیامک از بارگذاری اوراق مالیاتی خود در سامانه مطلع خواهند شد، احتمال عدم آگاهی از ابلاغ اوراق از بین خواهد رفت و این امر نیز از تضییع حقوق مودیان جلوگیری می کند.

برچسب‌ها سازمان امور مالیاتی کشور اظهارنامه‌ مالیاتی مالیات زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان امور مالیاتی کشور اظهارنامه مالیاتی مالیات زنجان سازمان امور مالیاتی کشور اظهارنامه مالیاتی مالیات زنجان اخبار کنکور امور مالیاتی استان زنجان ابلاغ اوراق مالیاتی ابلاغ الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۱۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال خانوارهای استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ یوسف شعبانی افزود: با پیش بینی‌های صورت گرفته، چهار هزار و ۲۷۶ پایانه فروشگاهی صنفی و ۱۷۳ فروشگاه‌های زنجیره‌ای در اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی خدمت رسانی می‌کنند.

او همچنین گفت: تاکنون ۴۹۱ هزار و ۵۱۰ خانوار این استان از کالا برگ الکترونیک استفاده و با یارانه دریافتی خود در این طرح اقدام به خرید کالا‌های اساسی کرده اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان تصریح کرد: امکان خرید ۱۱ قلم کالای اساسی مرغ، تخم مرغ، شیر، پنیر، ماست، روغن، ماکارونی، قند، شکر و برنج و گوشت از طریق کالابرگ الکترونیکی فراهم است و همه خانوار‌های مشمول طرح کالابرگ می‌توانند برای اطلاع از فروشگاه‌های متصل به سامانه و باقیمانده اعتبار خود، برنامه شبکه ملی اعتبار «شما» به نشانی http://shoma.sfara.ir را نصب و یا کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* را شماره‌گیری کنند.

طرح کالابرگ الکترونیک تاثیر مثبتی در تامین سبد معیشتی خانوار داشته و بدون تزریق نقدینگی کمک می‌کند تا مردم بتوانند از طریق کالابرگ الکترونیکی بخشی از مایحتاج ضروری خود را تامین کنند.

دیگر خبرها

  • اعلام آخرین مهلت استفاده از کالابرگ الکترونیکی
  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟
  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟+ فیلم
  • چگونگی و مراحل رأی دادن در انتخابات الکترونیک
  • انتخابات الکترونیک چه مراحلی دارد؟
  • بهانه‌ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید | مبادلات طلا ساماندهی خواهد شد؟ | پاسخ سازمان مالیاتی به ابهامات صنف طلافروشان
  • بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید
  • اعتصاب طلافروشان برای فرار از شفافیت/ سامانه‌های مودیان و جامع تجارت به نفع فعالان قانونی است
  • استقبال خانوار‌های استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه
  • استقبال خانوارهای استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه