Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، شورای رقابت اعلام کرد: از آنجا که بازار اسلاک واکس در عرضه از وضعیت انحصاری برخوردار است، مصداق بازار کالاهای انحصاری تشخیص داده شده و در راستای تنظیم بازار، کلیه تولیدکنندگان مکلف به عرضه 100 درصدی محصول از طریق بورس کالا خواهند بود.

این گزارش می‌افزاید: کلیه واحدهای روغن‌سازی از جمله شرکت نفت سپاهان، ایرانول، بهران و پارس در جریان تولید، انواع محصول جانبی اسلاک واکس را تولید می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که همه تولیدکنندگان اسلاک واکس باید 100 درصد عرضه داخلی اسلاک واکس را صرفا از طریق بورس کالا انجام دهند. قیمت معامله در بورس بدون محدودیت قابت انجام می شود(سقف رقابت آزاد است).

شایان ذکر است لوبکات یکی از برش ها یا محصولات حاصل از پالایش نفت خام در پالایشگاه ها است که به عنوان خوراک اصلی شرکت‌های روغن‌ساز مورد استفاده قرار می گیرد. از لوبکات پس از طی فرایندی روغن پایه به دست می آید که به عنوان ماده اصلی در تولید روغن های موتوری، صنعتی و گریس از آن استفاده می شود.

اسلاک واکس (Slack Wax) نیز یکی از محصولات جانبی فرایند تبدیل لوبکات به روغن پایه اسلاک واکس است. در این فرایند ابتدا ترکیبات آروماتیک با استفاده از حلال از لوبکات جدا و محصول حاصله رفینت نامیده می شود. سپس در مرحله دوم ترکیبات پارافینیک از رفینت جدا می شود تا به روغن پایه تبدیل شود. در این مرحله محصول جانبی به نام اسلاک واکس تولید می شود که خوراک واحدهای پارافین ساز است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۱۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی‌های نهایی کارگزاران صندوق بیمه، خسارت ۱۰۰ درصدی به اراضی ۱۴۰ هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان را گزارش کرد. - اخبار استانها -

کبری توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا بیان اینکه این استان در تولید محصولات از جایگاه مهمی برخوردار است، اظهار داشت: استان بوشهر قطب تولید برخی از محصولات از جمله گوجه‌فرنگی خارج از فصل، خرما و برخی دیگر از محصولات است و تولید گندم در این استان از جایگاه مهمی برخوردار است.

وی اهمیت بارندگی مؤثر در تولید محصول زراعی استان را مهم دانست و بیان کرد: یکی از مؤثرترین فاکتور در میزان عملکرد گندم با توجه به شرایط آب و خاک استان پراکنش بارندگی موثر و اثربخشی آن در تولید است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه در سال زراعی جاری افزون بر 140 هزار هکتار اراضی استان تحت پوشش گندم دیم قرار گرفت، تصریح کرد: کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی نهایی کارگزاران صندوق بیمه‌ای استان خسارت 100 درصدی به اراضی 140 هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان بوشهر را گزارش کردند.

توکلی، اراضی تحت پوشش گندم آبی استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: از 18 هزار هکتار گندم آبی استان بوشهر محصول گندم حدود 4 هزار هکتار این اراضی به سبب کاهش باران و تداوم خشکسالی خسارت دیده است.

وی با بیان اینکه اراضی گندم استان بوشهر پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار دارد گفت: پرداخت غرامت خسارت به تولیدکنندگان گندم استان بوشهر در دستور کار قرار گرفته است و بر اساس مناطق کشت شده و ظرفیت تولید و نوع طرح بیمه‌ای، پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • اگر برای خرید کشنده فاو در بورس تردید دارید، این مقاله را بخوانید
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا
  • اگر برای خرید کشنده فاو در بورس تردید دارید، بخوانید
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • نحوه خرید کشنده فاو در بورس
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است