Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز جوکو ویدودو که معمولا جوکوی خوانده می‌شود، گفت طرح‌های توزیع واکسن کرونا در سراسر این کشور از قبل در دست تهیه هستند.

اگر سازمان غذا و داروی اندونزی (BPOM)  این برنامه را تایید کند، این کشور ۲۷۰ میلیون نفری - چهارمین کشور پرجمعیت جهان- در جنوب شرق آسیا از نخستین کشورهایی در جهان خواهد بود که واکسیناسیون همگانی کرونا را شروع کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اندونزی ماه‌ها است که در تلاش برای مهار شیوع کرونا بوده است، اما در چند هفته گذشته با افزایش مداوم میزان‌های عفونت مواجه بوده است.

اندونزی با حدود ۴۵۰۰۰۰ مورد عفونت کروناویروس و  ۱۵۰۰۰ مورد مرگ ناشی از آن بیشترین میزان‌ عفونت‌ با این وبیروس را در جنوب شرق آسیا را دارد و کارشناسان بهداشتی هشدار می‌دهند که ارقام واقعی به علت میزان پایین آزمایش احتمالا بالاتر است.

جوکوی افزود تضمین بی‌خطر بودن واکسن یک اولویت است و کارکنان پزشکی، نیروهای پلیس و نظامی هنگام شروع کارزار واکسیناسیون ابتدا واکسن را دریافت خواهند کرد.

انتظار می‌رود سازمان غذا و داروی این کشور در هفته اول دسامبر (۱۱ آذر ) برنامه را تایید کند و دو هفته بعد واکسیناسیون همگانی شروع شود.

واکسن‌های تولید شده بوسیله شرکت‌های سینوواک و سینوفارم در مراحل اولیه این کارزار استفاده خواهند شد. این شرکت‌ها امسال ۱۸ میلیون دوز واکسن را در اختیار اندونزی قرار می‌دهند که شامل ۱۵ میلیون دوزی هم می‌شود که شرکت دولتی داروسازی دولتی این کشور به نام «بیو فارما» می‌سازد.

اندونزی همچنین قراردادهایی برای دریافت بیش از ۲۵۰ میلیون دوز واکسن دیگر تا پایان سال ۲۰۲۱ امضا کرده است، از جمله ۳۰ میلیون واکسن تولید شده بوسیله شرکت آمریکایی نواواکس.

کد خبر 564748 برچسب‌ها كروناويروس اندونزی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس اندونزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۲۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ وزیر بهداست درمان و آموزش پزشکی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره کمبود دارو برای بیماران تالاسمی با تأکید بر اینکه بنای ما و اولویتمان این است که با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز و کمبودها را تامین کنیم، گفت: در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم، ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص دهد.

خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال رایگان شد

دکتر عین اللهی همچنین با اشاره به اینکه حوادث و بیماری‌ها در هفت سال نخست زندگی می‌تواند در بقیه عمر باقی بماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیئت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن ها ایمن شود. این موضوع به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وزیر بهداست در خصوص ابهام‌ها و ادعاهایی که در خصوص عوارض واکسن آسترازنکا در میان مردم مطرح می‌شود از دادن پاسخ صریح و مشخص خودداری کرد و صرفا گفت: کمیته علمی داریم که متشکل از ۶۰ نفر از بهترین دانشمندان کشور است. بیشترین واکسن مصرفی ما سینوفارم بود که از چین وارد شده بود. سینوفارم کم عارضه ترین واکسن بود و در کشور حدود ۱۵۵ میلیون دوز از این واکسن استفاده شد. کمیته واکسن ما عوارض را رصد می کند و ما حداقل عوارض را در کشور داشتیم. اگر واکسن مصرف نمی شد، ضایعاتی زیادی داشتیم، اما موفق شدیم کرونا را کنترل کنیم.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان