Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، سازمان ملل از توافق طرف‌های درگیر و جریان‌های سیاسی در لیبی بر سر تعیین موعد انتخابات در این کشور آفریقایی بعد از نه سال خبر داد.

رسانه‌های لیبی جمعه‌شب گزارش دادند که مشارکت کنندگان در «کنفرانس گفت‌وگوی تونس» در باره آینده لیبی ۲۴ دسامبر ۲۰۲۱ را موعد برگزاری انتخابات تعیین کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرستاده ویژه سازمان ملل در امور لیبی نیز از این توافق خبر داده و از آن استقبال کرده است.

لیبی از سال ۲۰۱۱ و به دنبال سرنگونی سرهنگ «معمر القذافی»، رهبر سابق  این کشور به دست ناتو و معترضان درگیر جنگ داخلی بوده و نبود دولت مرکزی باعث شکل گیری و قدرت‌گیری جریان‌های رادیکال و افراطی مانند داعش و القاعده در این کشور آفریقایی شد.

لیبی طی این دولت دو دولت، دو ارتش و دو پارلمان داشت؛ دولت طرابلس یا دولت وفاق ملی که مورد حمایت سازمان ملل و جامعه جهانی بود و دولت طُبرُق (در شهری به همین نام) که از حامیان ژنرال خلیفه حفتر بود.

نیروهای این دو دولت طی سال‌های گذشته با حامیان خارجی خود به دنبال حذف دیگری بودند که با تشدید درگیری‌ها و به‌بن‌بست رسیدن تنش، طرف‌های درگیر مجبور به گفت‌وگو برای یافتن راه‌حل شدند.

گفت‌وگو بین احزاب، جریان‌ها و طرف‌های متخاصم در لیبی از دهم نوامبر (چهار روز پیش) به میزبانی تونس برای دست‌یابی به راه حل سیاسی جهت برون رفتن از بحران نه ساله در قالب ۵+۵ دور هم جمع شدند.

این گفت‌وگوها بعد از آن آغاز شد که طرف‌های درگیر ماه گذشته بر سر آتش‌بس به توافق رسیدند.

پربیننده ترین اخبار و نتایج انتخابات آمریکا اخبار و نتیجه انتخابات آمریکا اخبار انتخابات آمریکا بعد از گذشت ۴۴ساعت از پایان رای‌گیری اخبار و نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بایدن یا ترامپ؟/ کشورهای اروپایی خواستار پیروزی کدام نامزد انتخاباتی هستند؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: لیبی سازمان ملل سازمان ملل سازمان ملل متحد لیبی آفریقا جنگ داخلی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت طرف های درگیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۲۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح آمریکا و ۱۷ کشور دیگر برای آتش‌بس در غزه

آفتاب‌‌نیوز :

کاخ سفید اعلام کرد که ۱۷ کشور از جنبش حماس درخواست می‌کنند که اسرای صهیونیست موجود در غزه را در مقابل «آتش‌بس و بازگشت آوارگان به شمال» آزاد کند.

طبق گزارش العربیه، کاخ سفید اعلام کرد: توافق پیشنهادی برداشتن هرگونه مانع برای بازگشت آوارگان به شمال غزه را شامل می‌شود. این توافق توافق فوری و طولانی مدت در غزه را شامل می‌شود. شاخص‌ها نشان می‌دهد که امکان آتش‌بس در غزه وجود دارد، اما ما به‌طور کامل از این امر مطمئن نیستیم.

آمریکا همچنین مدعی شده «پاسخ حماس به پیشنهاد‌های مطرح شده به هیچ وجه تشویق‌کننده نیست».

این در حالی است که حماس باهار تاکید کرده در مذاکرات انعطاف لازم را از خود نشان داده و این رژیم صهیونیستی است که به ادامه جنگ و کشتار مردم فلسطین اصرار دارد.

کاخ سفید همچنین تاکید کرد پیشنهاد مطرح شده به حماس با ضمانت‌های آمریکا قطر و مصر است.

در این راستا، یک مسئول آمریکایی به اکسیوس گفت: اطلاعات به دست آمده در روز‌های اخیر نشان می‌دهد که حماس به دنبال تعویق توافق تبادل اسرا نیست. حماس آماده نشستن بر میز مذاکرات است. شاخص‌ها نشان می‌دهد که امکان پیشرفت در مساله توافق تبادل‌اسرا وجود دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • حماس: تحت فشار آمریکا توافق نمی‌کنیم
  • طرح آمریکا و ۱۷ کشور دیگر برای آتش‌بس در غزه
  • درخواست مشترک ۱۸ کشور از حماس برای توافق آتش‌بس
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • جهاد اسلامی: برپایی دولت فلسطینی بر اساس توافق اسلو یک فریب بزرگ است
  • روایت رهبر انقلاب از توصیه‌‌ها به ایشان برای پذیرش خواسته‌های آمریکا
  • تشکیل یک استان جدید در کمیسیون سیاسی دولت تصویب شد