Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای مرکزی اتحاد ملت گفت: اصل شورای عالی یا سازوکار ساختاری که بتواند مسائل انتخاباتی اصلاح طلبان را در 1400 سازماندهی کند هنوز به نتیجه روشنی نرسیده است از این رو باید منتظر ماند تا این قضایا روشن شود.

«محمود میرلوحی»، چهره سیاسی اصلاح‌طلب، درباره مانیفست اصلاح‌طلبان و اینکه این مانیفست تا چه حد می‌تواند برای انتخابات 1400 موثر باشد؟ به خبرنگار سیاسی برنا گفت: مجموعه شرایطی که به ویژه از سال 98 پیش آمده از جمله آبان 98، مرداد 97 و دی ماه 96، همچنین وضعیت اقتصاد و جایگاه و موقعیت دولت، به اضافه آنچه در منطق و فضای بین المللی به ویژه بحث برجام ایجاد شده، همه اینها عواملی است که بر فضای سیاسی کشور و جامعه اثر گذاشته و باید مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: هر کسی و هر جریانی که بخواهد صحنه انتخابات 1400 حضور داشته باشد نمی‌تواند بدون برنامه و بدون گفتمان و بدون اینکه مطالبات و خواسته‌های مردم را کشف کند، حرکت کند بلکه متناسب با شرایط باید به ارائه راه حل و برنامه و شعار اقدام کند تا مردم به پای صندوق رای بیایند و به آن جریانی که به مسائل فوق پرداخته، رای دهند. 

میرلوحی ادامه داد: اینها همه از پیچیدگی‌هایی است که بر سر راه وجود دارد؛ منتهی جریان اصولگرایی تصور می‌کنند که انتخابات سال آینده، بسیار آسان است و مشارکت پایین است چراکه ظاهرا سهم آنها در مشارکت پایین مردم، بهتر تامین می‌شود. در سوی دیگر، جریان اصلاح طلب با همه تجاربی که در سازماندهی و بسیج رای دهندگان دارد اما از سال 98، دچار یک تاملی شده که بزرگان اصلاح طلب احساس می‌کنند که جامعه و رای دهندگان دیگر با مدل های قبلی به پای صندوق رای نمی‌آیند. از این رو حتما باید نگاه‌ها و برنامه‌های مناسبی را طراحی کنند.

او بیان کرد: به هر حال طراحی برنامه به آسانی گذشته نیست به بیانی این گونه نیست که صرف اینکه گفته شود، جوانان، زنان و دانشگاهیان و اهل فکر و هنر که طی انتخابات‌های اخیر جزو همراهان جریان اصلاحات بودند، اکنون هم خواهند بود بنابراین شرایط مانند گذشته نیست بلکه سخت تر و پیچیده‌تر از گذشته است و نیاز به توجه و تامل، بیشتری دارد. 

این عضو شورای مرکزی اتحاد ملت اضافه کرد: از این رو جریان اصلاحات نیز علاوه بر تحولات بین المللی، منطقه‌ای و کشوری که به ویژه در حوزه اقتصاد و بخش‌های دیگر، می‌گذرد، خودش نیز دچار یک چالشی شده است، چالش اینکه رئیس و نایب رئیس  شورای عالی اصلاح طلبان استعفا دادند و سایرین هم هنوز نتوانستند، بقیه اعضا را دور هم جمع کنند. 

این چهره سیاسی ادامه داد: گرچه ساختار شورای عالی به گونه‌ای است که غیر از رئیس و نایب رئیس اول، رئیس دوره ای شورای هماهنگی اصلاحات، نایب رئیس دوم است و می‌تواند این شورا را تشکیل دهد و دعوت کند اما ظاهرا، تاکنون انگیزه‌ای برای این کار نبوده و بنا نداشتند که این کار را انجام دهند.

میرلوحی اضافه کرد: اصل شورای عالی یا سازوکار ساختاری که بتواند مسائل انتخاباتی اصلاح طلبان را در 1400 سازماندهی کند هنوز به نتیجه روشنی نرسیده است. از این رو باید منتظر ماند تا این قضایا روشن شود اگر این قضایا روشن شود به نظر می‌رسد که طراحی راهبرد یا برنامه و سیاست و یا به تعبیری مانیفست، آن زمان موثر واقع خواهد شد. 

او گفت: در حال حاضر اولویت اول جریان اصلاحات این است که سازوکار خود را مشخص کند که آیا می‌خواهد، مانند دوره‌های قبل به صورت یکپارچه و فراگیر کار کند و یا می‌خواهد، احزاب و گروه‌های اصلاح طلب مانند سال 84 عمل کنند و هر کدام کاندیدای اختصاصی خودشان را داشته باشند؟

میرلوحی در پایان اضافه کرد: از این رو اگر این سازوکار و ساختار روشن شود آن زمان به نظر می‌رسد راهبرد، برنامه و مانیفست به بعد از چارچوب ساختار موکول می‌شود چراکه هنوز ساختار مشخص نیست. ممکن است مانیفست یک حزب مطرح شود اما بحث مانیفست اصلاح طلبان که چارچوب کار اصلاحات و نحوه حضورش، شعار و محور اصلی رویکردهایش و همراهانش را در بربگیرد، امیدواریم اگر تا آخر آبان ماه و آذرماه، تکلیفش مشخص شود، در ادامه مانیفست هم تهیه شود.  4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصلاح طلبان در 1400 مانیفست اصلاحات جریان اصلاحات جریان اصلاح اصلاح طلبان شورای عالی اصلاح طلب روشن شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۲۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، محسن ذبیحی با اشاره به اینکه اصلاح روابط مالی صنعت برق می‌تواند به سرعت گردش منابع نقدینگی و حذف بروکراسی امکان برنامه‌ریزی و برآورد منابع برای کل سال بهبود نقدینگی بر اساس تلاش شرکت‌ها در وصول استفاده از اعتبار گردش نقدینگی در حساب شرکت‌ها انگیزه وصول معوقات رسوب شده در استان‌ها و حمایت مقامات سیاسی استان بیانجامد، گفت: تأمین منابع مالی در حوزه جاری با توجه به نیازهای منطقی هر شرکت با تعیین ضرایب محاسبه و تعیین شده، انجام خواهد شد و متناسب با آنها منابع لازم در اختیار شرکت‌ها قرار خواهد گرفت.

وی افزود: در حوزه سرمایه‌ای سعی شده تا با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های قانون موجود، برنامه‌های مصوب سالیانه بر اساس منابع در دسترس، اجرا و از طریق کنترل حجم سرمایه گذاری شرکت‌ها از افزایش بدهی‌ها جلوگیری شود.

ذبیحی در عین حال بزرگترین تهدید در راه اجرای طرح مالکیت و استقلال مالی شرکت‌های توزیع را عدم توجه کافی احتمالی برخی از شرکت‌های توزیع به مناسبات و نحوه خرید برق از بورس انرژی و عدم مراقبت و مدیریت دقیق تناسب منابع و مصارف عنوان کرد و در خصوص بدهی سالیان گذشته شرکت‌های توزیع به سازندگان و پیمانکاران نیز گفت: حل اساسی این بدهی‌ها مستلزم اصلاحات اساسی اقتصاد صنعت برق در هزینه انشعاب و دریافت بهای تمام شده قیمت برق است.

وی در همین زمینه افزود: اما در کوتاه مدت استفاده از رسوب معوقات فروش برق و وصول آن در شرایط حاضر، راه حل کوتاه مدت است، ضمن آنکه امیدواریم بخشی از بدهی‌ها نیز از طریق ظرفیت‌های قانونی در دسترس قابل تحقق، در آینده تأمین شود.
معاون هماهنگی توزیع توانیر در پایان تأمین برق تعهدات ایجاد شده در حوزه مشترکین جدید را اولویت نخست کارهای حوزه توزیع نیروی برق در کشور اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: طرح‌های مرتبط با گذر از اوج بار سال ١٤٠٣، هوشمندسازی و کنترل پذیری بار و طرح‌های تبدیل شبکه‌های سیمی مسی به کابل خود نگهدار نیز در زمره برنامه‌های اولویت دار سال جاری است.

کد خبر 6089929 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • فرمول تعیین حقوق کارگران تغییر می‌کند؟
  • فرمول تعیین دستمزد کارگران تغییر می‌کند؟
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • قرعه کشی پخش مناظره‌های انتخاباتی صدا و سیمای اصفهان
  • قرعه کشی پخش مناظره های انتخاباتی صدا و سیمای اصفهان
  • تایید اعتبارنامه ۶ منتخب مردم گلستان در مجلس توسط هیأت اجرایی