Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه امیرکبیر با تاکید بر اینکه در هر شرایطی از شیوع کرونا ویروس، امتحانات پایان ترم دانشجویان این دانشگاه حضوری برگزار می شود، گفت: در حال تدوین برنامه ای هستیم که دانشجویان تهرانی این دانشگاه به صورت حضوری در دانشگاه امتحان بدهند و دانشجویان ساکن شهرستان نیز در مراکزی که تعیین می کنیم حاضر شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر سید احمد معتمدی در گفت و گو با ایسنا، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت آموزش مجازی در دوره شیوع کرونا ویروس و تعطیلی آموزش ها و فعالیت های حضوری دانشگاه امیرکبیر گفت: همزمان با شیوع کرونا تمامی دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه‌های قدیمی خیلی زود خود را با شرایط جدید تطبیق دادند و اجازه ندادند فعالیت‌های آموزشی در دانشگاه‌ها تعطیل شود و تمامی دروس آموزشی به صورت ۱۰۰ درصد در این دانشگاه ارائه شد با وجود اینکه طول ترم با تاخیر به اتمام رسید، اما مشکلی در این عرصه به وجود نیامد.

وی در ادامه تصریح کرد: یقینا آموزش مجازی به هیچ عنوان نمی‌تواند جایگزین آموزش حضوری شود اما با تلاش بیشتر اساتید و اعضای هیات علمی تا حد قابل توجهی توانستیم آموزش را جبران کنیم. البته ما آرزو می‌کنیم مجددا دانشگاه‌ها باز شود چرا که حیات دانشگاه با حضور دانشجو معنا پیدا می‌کند و دلمان برای حضور دانشجویان در دانشگاه تنگ شده است.

امکان حضور دانشجویان تا پایان ترم

رییس دانشگاه امیرکبیر خاطر نشان کرد: ما در این دانشگاه متناسب با آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها برنامه‌های آموزشی تهیه کرده‌ایم مثلا با وجود اینکه برای آشنایی دانشجویان جدیدالورود با دانشکده ها برنامه ریزی کرده بودیم، اما شرایط شیوع کرونا ویروس موجب شد امکان حضور فراهم نشود که البته برنامه به صورت مجازی تدوین وبرگزار شد بنابراین ما تلاش می‌کنیم در اولین فرصت دانشجویان در دانشگاه حضور پیدا کنند و اگر تا پایان ترم وضعیت بهتر شد دانشجویان به صورت حضوری در دانشگاه حاضر شوند.

دکتر معتمدی ادامه داد: تاکنون برنامه‌ریزی ما به گونه‌ای بوده که بتوانیم آموزش دانشجویان را در مهلت تعیین شده به اتمام برسانیم اما اگر مجبور باشیم ممکن است ترم با تاخیر به اتمام برسد و یا این‌که کلاس‌های عملی و آزمایشگاه‌ها را که در حال حاضر به صورت ترکیبی ارائه می‌شود در تابستان نیز ارائه شوند به طور کلی در صورت نیاز به دروس عملی ترم تابستانی خواهیم داشت.

سناریوهای آموزش در دوران کرونا

وی تاکید کرد: ما در دانشگاه امیرکبیربه صورت درازمدت و میان‌مدت برای آموزش در دوره کرونا برنامه ای رو آماده کرده‌ایم اما چون نمی‌دانیم چه زمانی این موضوع به پایان می‌رسد به همین جهت سناریوهای مختلفی یعنی آموزش حضوری، آموزش مجازی و آموزش ترکیبی را در پیش خواهیم داشت که آموزش مجازی در شرایط بحرانی ارائه می‌شود. در واقع اجرای این سناریوها بستگی به شرایط کشور دارد.

رییس دانشگاه امیرکبیر نیز اشاره‌ای به وضعیت بودجه دانشگاه در سال جاری کرد و گفت: طبیعتا با تمام تلاش‌هایی که از سوی مسئولین صورت می‌گیر کسری بودجه وجود دارد امیدوار هستیم بخشی از این کسری توسط دولت جبران شود.

قول ۱۰ درصدی تخصیص بودجه

وی همچنین از تخصیص ۱۰۰ درصدی بودجه دانشگاه امیرکبیر در سال جاری خبر داد و گفت: به جز دو ماه اول سال ما تخصیص کامل داشتیم اما مشکل اصلی این است که در سال جاری ما افزایش ۴۰ درصدی حقوق‌ها را داشتیم که ۱۵ درصد آن فقط در بودجه دانشگاه دیده شده و این موضوع در کنار افزایش ۱۰۰ درصدی هزینه‌ها بحران‌هایی را ایجاد نمود. اگرچه ما صرفه‌جویی‌ها را داشتیم، اما افزایش هزینه بیشتر از صرفه‌جویی‌ها است.

وی ادامه داد: البته قول داده شد که ۱۰ درصد به بودجه دانشگاه تا پایان سال اضافه شود که امیدواریم این موضوع مورد توجه مسئولین قرار بگیرد.

در هر شرایط کرونا امتحاناتمان حضوری است

معتمدی همچنین به نحوه برگزاری آزمون‌های پایان ترم دانشگاه امیرکبیر اشاره و اظهار کرد: قطعا آزمون‌های پایان ترم جاری دانشگاه امیرکبیر در هر شرایطی به صورت حضوری برگزار می‌شود و رایزنی‌ها و برنامه‌ریزی‌هایی را انجام می‌دهیم که دانشجویان بتوانند در شهرهای محل اقامت خود امتحان بدهند. دانشجویانی هم که در شهر تهران هستند به صورت حضوری به دانشگاه بایند.

وی در ادامه تاکید کرد: در حال رایزنی با دانشگاه‌هایی نظیر پیام نور هستیم که بتوانیم از پتانسیل این دانشگاه برای برگزاری امتحان پایان ترم استفاده کنیم. در واقع به دلیل این‌که در آزمون مجازی سنجش دقیقی وجود ندارد و با وجود فراهم کردن زیرساخت‌ها امکان این سنجش وجود ندارد در نتیجه تصمیم ما این است که آزمون‌ها باید حضوری برگزار شود.

رییس دانشگاه امیرکبیر خاطر نشان کرد: در برخی از کشورها نیز نظیر آلمان در هر شرایطی آزمون‌های خود را حضوری برگزار می‌کنند. در واقع آموزش آنها مجازی برگزار می‌شود و دانشجویان موظف به حضور در امتحانات حضوری شدند بنابراین امتحان ما در ترم جاری در هر شرایطی حضوری برگزار می‌شود.

نمره برای دانشجو مهم است

دکتر معتدی خاطر نشان کرد:حتی در ترم گذشته که آزمون پایان ترم دانشجویان به صورت مجازی برگزار شد نمره‌ای در کارنامه دانشجویان وارد نشد نشد اگر چه دانشجویان آزمون خود را  دادند اما به طور کلی نمره برای دانشجو مهم است چرا که برخی از دانشجویان ممتازند و مایل هستند به نمره ممتازی دست یابند، برخی نیز به دلیل این‌که مایل به تغییر رشته هستند تلاش می‌کنند تا نمره خوبی کسب کنند و البته دانشجویانی که مشکل معدل دارند و اخطاری هستند نیز باید با کمک نمره وضعیت را جبران کنند به همین دلیل در ترم جاری امتحانات به صورت حضوری برگزار خواهیم کرد.

افزایش طول مدت برگزاری امتحانات

وی ادامه داد: اگرچه امتحانات مجازی به دلیل سفرها مقداری برای دانشجویان ساکن شهرستان مشکل خواهد شد، اما برای این کار تلاش می‌کنیم امتحانات به جای دو هفته در چهار هفته برگزار شود تا تراکم کمتری داشته باشیم و امتحانات مقاطع کارشناسی از دوره تحصیلات تکمیلی جدا می‌شود و اگر هم کسی نمی‌تواند در دانشگاه حضور پیدا کند می‌تواند همزمان در شهرستان محل خود می‌تواند آزمون خود را ارائه دهد که در این زمینه برنامه‌های خود را ارائه خواهیم داد.

احتمال تقلب در امتحانات مجازی/نباید بذاریم حتی شبه تقلب شکل بگیرد

رییس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به افزایش احتمال تقلب در امتحانات غیرحضوری دانشجویان تاکید کرد: بالاخره زمینه تقلب در امتحانات غیرحضوری وجود دارد، اما فکر می کنم اکثریت دانشجویان دنبال تقلب نیستند و به شهادت بسیاری از اساتید، ترم گذشته متوسط نمره تغییری نکرده این نشانگر سلامت در امتحاتات مجازی است اما هر این موضوع به ندرت هم اتفاق بیفتد و دانشجویان به این نوع رقابت اطمینان نداشته باشند؛ در نتیجه باید شرایطی فراهم شود که شبه تقلب وجود نداشته باشد.

  لینک کوتاه: asriran.com/003AeM

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر رییس دانشگاه امیرکبیر حضوری برگزار بودجه دانشگاه برگزار می شود صورت حضوری آموزش مجازی شیوع کرونا دانشگاه ها پایان ترم آزمون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۳۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت شیادان بی‌سواد در نقاب دلسوزان مجازی کنکور

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ گفت: یکی از موضوعاتی که هر ساله با آن مواجه هستیم افراد فرصت طلب مجازی هستند که در فصل امتحانات نهایی و کنکور با ادعای دلسوزی و حمایت از داوطلبان خود را به آن‌ها نزدیک می‌کنند و به بهانه فروش سوالات و ابزار پیشرفته تقلب از آن‌ها کلاهبرداری می‌کنند.

وی با اشاره به اقدامات همه جانبه پلیس در این حوزه افزود: طی حضور همه جانبه‌ی پلیس فتا در فضای مجازی و در اجرای طرح برخورد با کلاهبرداران اینترنتی ویژه کنکور و امتحانات نهایی تعداد زیادی صفحه، کانال و گروه در شبکه‌های اجتماعی رصد و مورد پیگیری تخصصی قرار گرفت.

 این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: در قدم بعدی این پرونده مشخص شد بیش از بیست کانال و گروه تلگرامی و صفحه اینستاگرامی با بیش از یک میلیون نفر دنبال کننده ادعای فروش سوالات امتحانات نهایی و کنکور و ابزار تقلب را داشته و آنها را با قیمت‌های گزاف در این کانال‌ها به فروش می‌رسانند.

سرهنگ معظمی گودرزی بیان داشت: پس از بررسی‌های تخصصی و اقدامات فنی تعداد هجده نفر از افراد اصلی این تیم مجرمانه شناسایی و پس از احراز هویت و تشریفات قضایی پلیس موفق شد در یک اقدام غافلگیرانه این شیادان کلاهبردار را در محل اختفای خود در مناطق مختلف تهران بزرگ دستگیر و در چرخه پیگیری قضایی قرار دهد.

رئیس پلیس فتا پایتخت با بیان اینکه این مجرمین نیز همانند دیگر متهمین دستگیر شده سنوات قبلی هیچگونه سوالی در اختیار نداشتند، تصریح کرد: تعداد زیادی از این افراد صرفا با اعلام فروش سوالات کنکور بلافاصله بعد از واریز وجه کاربر را مسدود می‌کردند و برخی دیگر نیز سوالات بی ربط و قدیمی را بعنوان سوالات جدید برای داوطلبان ارسال می‌کردند.

وی با اشاره به اینکه افرادی که با تبلیغات دروغین ادعای فروش سوالات کنکور و امتحانات نهایی را دارند هدفی جز کلاهبرداری ندارند در توصیه به دانش آموزان و خانواده‌هایشان افزود: داوطلبان کنکور به تبلیغات واهی و دروغین فضای مجازی توجه نکنند چرا که فرآیند آزمون تعریف شده و امن است و تجهیزاتی که تحت عنوان راه‌های تقلب در شبکه‌های اجتماعی به فروش می‌رسد نه تنها کمکی به داوطلبان نمی‌کند بلکه ممکن است آسیب‌های بسیار جدی به آنها وارد کند و سلامت این عزیزان را به خطر بیندازد. 

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • حمایت اینفلوئنسرهای فضای مجازی از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین به سبک خاص+ فیلم
  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است
  • فروشنده تجهیزات تقلب در کنکور در فضای مجازی دستگیر شد
  • دستگیری فروشنده تجهیزات تقلب در کنکور در فضای مجازی
  • آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران
  • دستگیری ۱۸ شیاد کنکوری
  • بازداشت ۱۸ مدعی فروش سوالات کنکور
  • بازداشت شیادان بی‌سواد در نقاب دلسوزان مجازی کنکور
  • بازداشت شیادان بی سواد در نقاب دلسوزان مجازی کنکور