Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-26@09:13:57 GMT

ثبت بیشترین تعداد زمین‌لرزه‌ها در استان کرمان

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۶۳۲۷۲

ثبت بیشترین تعداد زمین‌لرزه‌ها در استان کرمان

استان کرمان بیشترین تعداد زمین‌لرزه‌های هفته گذشته را به خود اختصاص داد ضمن آنکه در استان‌های گلستان، هرمزگان، فارس زلزله‌های بززگتر از سه را تجربه کردند.

به گزارش ایسنا،  روز ۲۱ آبان ماه سالروز زلزله ۷.۳ ازگله استان کرمانشاه در سال ۱۳۹۶ بوده است. این زلزله با تلفات بیش از ۶۰۰ نفر در استانی رخ داد که به گفته محققان این حوزه استان کرمانشاه جز ۱۰ استان اول از لحاظ لرزه خیزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دکتر علی بیت‌اللهی مدیر بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با بیان اینکه در زلزله ۷.۳ ازگله استان کرمانشاه در سال ۱۳۹۶ تعداد بیش از سه هزار پس‌لرزه به ثبت رسید، بر ضرورت تقویت شبکه شتاب‌نگاری و لرزه‌نگاری در این منطقه تاکید کرد و ادامه داد: از جمله گسل‌های این استان می‌توان به گسل "اصلی "عهد حاضر زاگرس"، "درود"، "نهاوند"، "کارون"، "صحنه"، گسل‌های "زاگرس مرتفع" و "پیشانی کوهستان" است و احتمال می‌رود گسل "پیشانی کوهستان" مسبب زلزله ۷.۳ ازگله باشد، ضمن آنکه منطقه ازگله در وضعیت لرزه خیزی با خطر بالا دسته‌بندی می‌شود.

بررسی زلزله‌های هفته گذشته نشان می‌دهد که بیشترین تعداد زمین‌لرزه‌ها در استان کرمان بوده است به گونه‌ای که در کشیت علاوه بر زلزله‌ای به بزرگای چهار، زمین‌لرزه ۳.۲ و ۳.۱ رخ داد.  فاریاب زلزله ۲.۸، جیرفت زلزله ۲.۵، سیرچ زلزله ۲.۷، راور زلزله ۳، کوهبنان زلزله ۳.۶ و هجدک زلزله ۳ را تجربه کرد. 

علاوه بر آن در بندرعباس استان هرمزگان زلزله‌ای به بزرگای ۳ در عمق ۷ کیلومتری و رامیان استان گلستان زلزله‌های ۳.۱ و ۳.۲ را تجربه کردند.

جزئیات زلزله‌های هفته گذشته به این شرح است.

شنبه ۱۷ آبان

در سالند استان خوزستان زلزله‌ای به بزرگای ۳.۷ در عمق ۹ کیلومتری رخ داد.

یکشنبه ۱۸ آبان

در اشکنان استان فارس با زمین‌لرزه‌ای به بزرگای ۴ در عمق ۱۶ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۱۶ کیلومتری اشکنان و ۱۷ کیلومتری اهل استان فارس و ۱۶ کیلومتری بندرمقام استان هرمزگان بوده است.

در سنگان استان خراسان رضوی زلزله ۲.۹ و قطور استان آذربایجان غربی زلزله ۲.۶ به ثبت رسید.

دوشنبه ۱۹ آبان

در اشکنان استان فارس زلزله‌ای به بزرگای ۳.۷ در عمق ۱۷ کیلومتری رخ داد. زلزله ۲.۷ از دیگر رخدادهای لرزه‌ای این منطقه است.

در شوش استان خوزستان زلزله ۲.۷، بندر مقام استان هرمزگان زلزله‌های ۲.۸ و ۲.۹ خورموج استان بوشهر زلزله ۲.۷ و قطور استان آذربایجان غربی زلزله ۲.۶ به ثبت رسید.

اهل استان فارس زلزله‌ای به بزرگای ۳.۵ در عمق ۱۰ کیلومتری را تجربه کرد و کانون آن در ۹ کیلومتری اهل و ۱۲ کیلومتری اشکنان استان فارس و ۲۶ کیلومتری بندر مقام استان هرمزگان بوده است.

سه شنبه ۲۰ آبان

در شوشتر استان خوزستان زلزله ۲.۶، همت آباد استان خراسان رضوی زلزله ۲.۵، ماکو استان آذربایجان غربی زلزله ۲.۹، فاریاب استان کرمان زلزله ۲.۸، سنگان استان خراسان رضوی زلزله ۲.۵، نوش آباد استان اصفهان زلزله ۲.۹ و سراب باغ استان ایلام زلزله ۲.۶ رخ داد.

در کشیت استان کرمان زمین‌لرزه‌ای به بزرگای ۳.۲ در عمق شش کیلومتری رخ داد و کانون آن در شش کیلومتری کشیت، ۳۴ کیلومتری گلباف و ۵۳ کیلومتری اندوهجرد استان کرمان بوده است.

چهارشنبه ۲۱ آبان

کشیت استان کرمان با زلزله‌ای به بزرگای ۴ در عمق ۱۰ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۱۱ کیلومتری کشیت، ۳۰ کیلومتری گلباف و ۵۳ کیلومتری اندوهجرد این استان گزارش شد. زلزله ۲.۶ از دیگر رخدادهای لرزه‌ای این منطقه است.

در گراش استان فارس زلزله ۲.۵، جوکار استان همدان زلزله ۲.۹، بیرم استان فارس زلزله ۲.۷ و اهل استان فارس زلزله ۲.۸ رخ داد.

قطور استان آذربایجان غربی زلزله‌ای به بزرگای ۳.۲ در عمق ۱۳ کیلومتری را تجربه کرد و کانون آن در ۲۴ کیلومتری قطور، ۲۵ کیلومتری خوی و ۳۳ کیلومتری سلماس این استان بوده است.

گنگ استان هرمزگان با زمین‌لرزه‌ای به بزرگای ۳.۸ در عمق ۹ کیلومتری لرزید و کانون آن در هشت کیلومتری کنگ، ۱۵ کیلومتری بندر لنگه و ۵۰ کیلومتری جزیره تنب بزرگ این استان گزارش شد.

رامیان استان گلستان زلزله‌ای به بزرگای ۳.۲ در عمق ۱۳ کیلومتری را تجربه کرد و کانون آن در چهار کیلومتری رامیان، ۱۲ کیلومتری آزادشهر و ۱۴ کیلومتری خان ببین این استان بوده است. زلزله ۳.۱ در عمق ۱۰ کیلومتری از دیگر رخدادهای لرزه‌ای این منطقه است.

پنج شنبه ۲۲ آبان

در زیارتعلی استان هرمزگان زلزله ۲.۸، قطور استان آذربایجان غربی زلزله ۲.۵، جیرفت استان کرمان زلزله ۲.۵، بالاده استان فارس زلزله ۲.۷، سنگان استان خراسان رضوی زلزله ۲.۵ و سیرچ استان کرمان زلزله ۲.۷ به ثبت رسید.

در کشیت استان کرمان زمین‌لرزه‌ای به بزرگای ۳.۱ در عمق هشت کیلومتری رخ داد.

در بندرعباس استان هرمزگان زلزله‌ای به بزرگای سه در عمق هفت کیلومتری رخ داد و کانون آن در ۱۸ کیلومتری بندرعباس، ۳۰ کیلومتری قلعه قاضی و ۳۸ کیلومتری جزیره هرمز این استان بوده است.

راور استان کرمان با زمین‌لرزه‌ای به بزرگای سه در عمق ۹ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۲۷ کیلومتری راور، ۵۳ کیلومتری کوهبنان و ۵۸ کیلومتری کیانشهر این استان گزارش شد.

کوهبنان استان کرمان زلزله‌ای به بزرگای ۳.۶ در عمق هشت کیلومتری را تجربه کرد و کانون آن در ۱۷ کیلومتری کوهبنان، ۳۵ کیلومتری کیانشهر و ۴۰ کیلومتری راور این استان بوده است.

جمعه ۲۳ آبان

در سیرچ استان کرمان زلزله ۲.۷ و دزفول استان خوزستان زلزله ۲.۸ به ثبت رسید.

هجدک استان کرمان با زمین‌لرزه‌ای به بزرگای ۳ در عمق ۱۰ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۲۹ کیلومتری هجدک، ۴۳ کیلومتری چترود و ۵۱ کیلومتری خانوک این استان بوده است.

لینک کوتاه: asriran.com/003AeN

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: زلزله قطور استان آذربایجان غربی زلزله استان آذربایجان غربی زلزله ۲ کیلومتری لرزید و کانون آن استان خراسان رضوی زلزله ۲ زمین لرزه ای به بزرگای زمین لرزه ای به بزرگای ۳ استان خوزستان زلزله زلزله ای به بزرگای ۳ استان هرمزگان زلزله استان کرمان زلزله ۲ استان بوده عمق ۱۰ کیلومتری استان فارس زلزله ۲ کیلومتری رخ ثبت رسید ۷ کیلومتری ۹ کیلومتری زلزله ۲ ۹ زلزله ۲ ۶ زلزله ۲ ۷ زلزله ۲ ۵ زلزله ۲ ۸ زلزله ۳

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۳۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح طرح چندمنظوره اومااویا در سریلانکا با حضور رئیس جمهور

پروژه ۱۲۰ مگاواتی اومااویا دارای دو سد بتن-غلطکی و لوله انتقال آب ۱۹ کیلومتری است. نیروگاه تولید برق این طرح در عمق ۷۵۰ متری زمین جای دارد.

پروژه چند منظوره اومااویا، همچنین ۵ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی سریلانکا را تحت آبیاری قرار می‌دهد.

طرح چند منظوره اومااویا در جنوب شرقی سریلانکا و ۲۰۰ کیلومتری شرق کلمبو، پایتخت این کشور و در منطقه ای نسبتا محروم و خشک قرار دارد. این پروژه عظیم و منحصر به فرد شامل ساخت «۲ سد»، «تونل انتقال آب» و «دو واحد نیروگاه زیرزمینی برق آبی هریک ۶۰ مگاوات (در مجموع ۱۲۰)» می شود.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • تالاب جازموریان جان دوباره گرفت
  • زمین لرزه در شهمیرزاد
  • زلزله در مرزن‌آباد ؛ جدیدترین گزارش‌ها از زلزله ۳.۷ ریشتری در نزدیکی چالوس
  • پس‌لرزه ۶.۱ ریشتری در تایوان خسارت به‌ جا گذاشت
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • زلزله کوهبنان کرمان را لرزاند
  • افتتاح طرح چندمنظوره اومااویا در سریلانکا با حضور رئیس جمهور
  • زلزله مرزن آباد مازندران خسارتی نداشت
  • وقوع زمین لرزه در مرزن آباد/ خسارتی ثبت نشد
  • مرزن آباد لرزید