Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

یک هفته پس از اعلام پیروزی جو بایدن در ایالت پنسیلوانیا که او را به عنوان رئیس جمهوری منتخب آمریکا معرفی کرد، برآورد نتایج همه ایالت‌ها عصر جمعه، ۱۳ نوامبر، مشخص شد و جو بایدن با گرفتن آرای اکتورال جورجیا مجموع آرای خود را به ۳۰۶ رساند، اما دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا همچنان به نتایج معترض است و مردم را به تظاهرات تشویق کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتیجه انتخابات در جورجیا بسیار نزدیک بود؛ بنابراین اعلام شد که طبق قوانین ایالتی آرا دوباره شمرده شود. اما اکنون مسئولان ایالتی انتخابات می‌گویند به نظر نمی‌آید بازشماری آرا نتیجه را به نفع ترامپ تغییر دهد. این ایالت ۱۶ رای الکتورال دارد. این اولین بار است که از سال ۱۹۹۲ یک نامزد دموکرات آرای الکتورال ایالت جورجیا را به دست می‌آورد.

آقای ترامپ که در یک هفته گذشته با خبرنگاران سخن نگفته بود، در مصاحبه با نشریه واشنگتن اگزمینر که امروز، جمعه ۱۳ نوامبر، منتشر شده گفته بود به بازشماری آرا در جورجیا امیدوار است. آقای بایدن با ۱۴ هزار رای در جورجیا پیش است و مسئولان جورجیا می‌گویند احتمال این که شمارش دستی نتایج را عوض کنید، بسیار بعید است. هم‌زمان برآورد بی‌بی‌سی از ایالت کارولینای شمالی هم نشان می‌دهد که دونالد ترامپ ۱۵ رای الکتورال این کالج را به دست آورده است.

به این ترتیب با وجود آنکه شمارش آرا ادامه دارد، برآورد تمام ایالت‌ها مشخص شده و بر این اساس آرای الکتورال جو بایدن ۳۰۶ و آرای الکتورال دونالد ترامپ ۲۳۲ برآورد شده است.

این دو عدد دقیقا برعکس نتیجه انتخابات چهار سال پیش برای نامزدهای دموکرات و جمهوری‌خواه است. در سال ۲۰۱۶ هیلاری کلینتون به عدد ۲۳۲ رسید و دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواه ۳۰۶ رای الکتورال به دست آورد.

دقایقی پیش از اعلام این نتایج، آقای ترامپ در توییتی بار دیگر ادعای تقلب در انتخابات را مطرح کرد و گفت "حمایت‌های فوق‌العاده مخصوصا تظاهرات خودجوش که در تمام کشور شکل می‌گیرد، دلگرم کننده است." او گفت که ممکن است به تظاهرات روز شنبه در واشنگتن دی سی سر بزند.

همچنین جمهوری‌خواهان روز، جمعه ۱۳ نوامبر، از شکایت خود در ایالت آریزونا انصراف دادند. در ایالت پنسیلوانیا هم یک تیم حقوقی که به نمایندگی از ستاد آقای ترامپ شکایت علیه نتیجه انتخابات در این ایالت را طرح کرده بود، از ادامه این دعوی صرف‌نظر کرده است.

فشارها بر آقای ترامپ برای پذیرش نتیجه انتخابات به نفع جو بایدن ادامه دارد اما او همچنان بدون ارائه شواهدی می‌گوید در انتخابات تقلب شده است.

کمیته‌ای متشکل از مقام‌های ارشد وزارت امنیت داخلی، کمیسیون انتخابات، و مقام‌های ایالتی آمریکا ادعای دونالد ترامپ در مورد 'تقلب ' در انتخابات را رد کرده و گفته‌ که انتخابات ۲۰۲۰ "مطمئن‌ترین رای‌گیری در تاریخ آمریکا" است.

جو بایدن نخستین نامزد دموکرات است که از سال ۱۹۹۲ تاکنون در جورجیا پیروز می‌‎شود. این ایالت که یکی از پایگاه‌های مهم جمهوری‌خواهان آمریکاست در چند دهه اخیر متهم به سرکوب آرای سیاه‌پوستان و اقلیت‌ها بود

شیرینی برآورد پیروزی جو بایدن در ایالت جورجیا برای دموکرات‌ها از شوقی که پنسیلوانیا برایشان داشت کمتر نیست - بلکه بیشتر است.

چرا که آنها حالا با اتکا به پیروزی در آریزونا و جورجیا می‌توانند به جمهوری‌خواهان بگویند نه تنها سه ایالت پنسیلوانیا، میشیگان و ویسکانسن را پس گرفتند، بلکه دو ایالت مهم جمهوری‌خواه را هم تصرف کرده‌اند.

در حقیقت دموکرات‌ها حالا مدعی‌اند که نه تنها دیوار آبی شمال-مرکزی را ترمیم کردند که دو برج مهم قلعه قرمز جمهوری‌خواهان در جنوب را هم تخریب کرده‌اند.

حالا جو بایدن حتی بدون احتساب ۲۰ رای الکتورال پنسیلوانیا هم (که مورد اعتراض شدید - اما بدون شواهد و مدارک- آقای ترامپ است) با ۲۸۶ رای پیروز انتخابات است. این ادامه ادعاهای - بدون شواهد- دونالد ترامپ و ستاد او برای "تخلف انتخاباتی" را سست‌تر خواهد کرد چرا که اکنون برآوردها در دو ایالت جمهور‌ی‌خواه جو بایدن را پیروز معرفی کرده‌اند.

در آریزونا، نه تنها جو بایدن پیروز انتخابات شد، بلکه مارک کلی، فضانورد سابق ناسا، با شکست سناتور مارتا مک‌سالی جمهوری‌خواه، دومین کرسی سنای این ایالت را هم به اردوی دموکرات‌ها برد تا آریزونا ۲۰۲۰ کاملا آبی شود.

اما در جورجیا این نبرد هنوز ادامه دارد. انتخابات سنای این ایالت که امسال هر دوی آنها به رای گذاشته شده بود به دور دوم کشیده شده است.

کلی لافلر و دیوید پوردو، دو سناتور جمهوری‌خواه جورجیا نتوانستند در جریان رای گیری سوم نوامبر به حد نصاب ۵۰ درصد آرا برسند و اکنون باید روز پنجم ژانویه سال آینده (۲۰۲۱) برای حفظ کرسی‌های خود یک بار دیگر با رافائل وارناک و ژان اساف دموکرات مبارزه کنند.

جدالی که به احتمال بسیار زیاد یکی از گران‌ترین کارزارهای سنا در تاریخ آمریکا را رقم خواهد زد و کسانی چون استیسی آبرامز و کارول اندرسون، فعالان مبارزه با سرکوب رای در جورجیا را دوباره در کانون توجه قرار خواهد داد.

چنانچه دموکرات‌ها بتوانند هر دو کرسی سنا در جورجیا را تصاحب کنند، شمار آنها در مجلس سنا به عدد ۵۰ کرسی خواهد رسید که برابر با جمهوری‌خواهان خواهد شد و آن وقت کامالا هریس، معاون منتخب ریاست جمهوری که بنابر قانون "رئیس سنا" است خواهد توانست با یک حق رای، بن بست ۵۰-۵۰ در سنا را به نفع دموکرات‌ها بشکند.

به این ترتیب جورجیا که امروز با واریز آرای الکتورال آن به حساب جو بایدن او را به عدد ۳۰۶ رای الکتورال رساند(دقیقا برابر همان عددی که دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۶ کسب کرد)، حالا آخرین خاکریز جمهوری‌خواهان برای حفظ اکثریت مجلس سنا خواهد بود.

به همین دلیل است که بسیاری از ناظران می‌گویند رهبران جمهوری‌خواه چون میچ مک‌کانل (رئیس سنا) و لیندسی گراهام از تبریک گفتن به جو بایدن طفره می‌روند چرا که هنوز به دونالد ترامپ و هیجان و التهاب در میان هواداران پرحرارت او دست‌کم تا پنجم ژانویه نیاز دارند.

منبع: بی بی سی

منبع: آفتاب

کلیدواژه: جو بایدن ایالت پنسیلوانیا دونالد ترامپ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نتیجه انتخابات جمهوری خواهان رای الکتورال دونالد ترامپ جمهوری خواه دموکرات ها آقای ترامپ جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۳۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران

آمریکا و مکزیک در نظر دارند تا درباره مهاجران غیرقانونی در مرزهای مشترک خود سخت گیری بیشتری اعمال کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روسای جمهور کشورهای آمریکا و مکزیک اعلام کردند در نظر دارند تا درباره مهاجران غیرقانونی در مرزهای مشترک خود سخت گیری بیشتری اعمال کنند.

بر این اساس، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در تماس تلفنی با آندرس مانوئل لوپز رئیس جمهور مکزیک متعهد به مقابله با عبور مهاجران غیرقانونی از این مرزها شدند که در سال های اخیر به رکورد بی سابقه ای رسیده است.

آنها تصریح کردند دولت های دو کشور به زودی گام هایی را برای کاهش عبور مهاجران غیرقانونی از مرزهای مشترک بر می دارند در حالی که به مشکلات اقتصادی و امنیتی پرداختند که باعث مهاجرت افراد می شود.

رهبران دو کشور در بیانیه ای مشترک افزودند: رهبران دو کشور در مدت زمان کوتاهی، به مسئولان امنیت ملی خود دستور دادند تا بلافاصله برای اجرای اقدامات ملموس، به منظور کاهش چشمگیر عبور مهاجران غیرقانونی از مرزها در عین رعایت حقوق بشر، با یکدیگر همکاری کنند.

در همین حال، جو بایدن که برای بار دوم نامزد دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری شده، در ماه های اخیر دیدگاه خود نسبت به امنیت مرزها را سختگیرانه تر کرده در حالی که موضوع مهاجران غیرقانونی تبدیل به یکی از اصلی ترین نگرانی های رای دهندگان آمریکایی شده است.

همچنین جمهوری خواهان از جمله دونالد ترامپ نامزد منتخب حزب برای انتخابات 5 نوامبر، منتقد اصلی بایدن، از وی به دلیل برگرداندن بسیاری از محدودیت ها و سیاست های مرزی دوران ترامپ و شکست در مقابله با عبور فزاینده مهاجران غیرقانونی انتقاد کرده اند.

این در حالی است که حدود یک ماه پیش یک دادگاه تجدیدنظر در آمریکا قانون مرزی ایالت تگزاس مبنی بر دستگیری و بازجویی افراد مظنون به عبور غیرقانونی از مرز مکزیک با آمریکا را به حالت تعلیق درآورد.

این قانون که به طور رسمی قانون S.B.4 نامیده می شود، نقطه عطفی در درگیری مرزی بین مقامات تگزاس و دولت بایدن در مورد موضوع مهاجرت و امنیت مرزی است و پیروزی بزرگی برای دولت بایدن محسوب می شود. همچنین براساس این قانون ورود یا ورود دوباره غیرقانونی به تگزاس از یک کشور خارجی، جرم تلقی می شود، و قضات ایالتی این قدرت را پیدا می کنند تا مهاجران غیرقانونی را ملزم به خروج از خاک آمریکا کرده و کسانی را که از خروج از کشور خودداری کنند، به تحمل تا 20 سال زندان محکوم می شوند.

این در حالی است که موضوع مهاجرت و امنیت مرزها در مرز مکزیک با آمریکا در آستانه انتخابات ریاست جمهوری 5 نوامبر تبدیل به موضوعی چالش برانگیز در بین جمهوری خواهان شده است. دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان وعده اخراج مهاجران غیرقانونی و بستن مرزهای کشور به روی این دسته از مهاجران در صورت رسیدن به سمت ریاست جمهوری را داده است.

در همین حال چندی پیش مشخص شد، تنش‌ها بین «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا و «گرگ آبوت»، فرماندار ایالت تگزاس همچنان ادامه دارد و آبوت گفت حضور نیروهای گارد مرزی را در مرزهای جنوبی آمریکا تقویت خواهد کرد تا از این ایالت در برابر «هجوم مهاجران» محافظت کند.

چندی قبل قضات دادگاه عالی آمریکا به ماموران گشت مرزی کشور به طور موقت اجازه دادند تا سیم های خاردار در مرز با مکزیک را که برای جلوگیری از عبور مهاجران غیرقانونی کشیده شده، بردارند.

این در حالی است که شکایتی از سوی «کن پکستون» دادستان‌کل جمهوری‌خواه تگزاس به این دادگاه ارسال شده که در آن دادستان دولت را متهم به تخریب غیرقانونی اموال ایالتی کرده است.

اما دولت بایدن طی دادخواستی در دوم ژانویه سال جاری، اعلام کرد هیچ مدرکی دال بر اینکه این سیم ها مانع عبور مهاجران غیرقانونی به خاک آمریکا شده باشد، وجود ندارد و مهاجران غیرقانونی همچنان می توانند از این مسیر وارد کشور شوند.

علاوه بر این دولت در 12 ژانویه نیز در دادخواستی اعلام کرد مقامات ایالت تگزاس موانع جدیدی را در سراسر مرز با مکزیک نصب کرده اند که مانع از انجام وظیفه ماموران گشت مرزی برای ارزیابی و پاسخ دادن به موارد اضطراری می شود.

سیم‌های خاردار مرز مکزیک با آمریکا با هزینه گارد ملی تگزاس و در راستای بخشی از عملیات ستاره تنها (لقب ایالت تگزاس) کشیده شده است که ابتکاری از سوی گرگ ابوت فرماندار جمهوری‌خواه این ایالت بود که در سال 2021 با هدف جلوگیری از عبور غیرقانونی مهاجران از این مرز کشیده شد.

جمهوری خواهان آمریکایی بارها سیاست های دولت بایدن در مورد موضوع مهاجران و عبور مهاجران غیرقانونی از مرز مکزیک را مورد انتقاد قرار داده اند. موضوعی که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در نوامبر سال جاری شدت گرفته و مخالفان بایدن به دنبال استفاده از این موضوع برای تخریب بایدن هستند.

موضوع مهاجران غیرقانونی در آمریکا و تلاش آنها برای ورود به خاک این کشور از طریق مرزهای مکزیک تبدیل به یکی از موضوعات چالش‌برانگیز و بحرانی جدی برای دولت جو بایدن شده است.

گفتنی است از زمان روی کار آمدن جو بایدن در ژانویه 2021، تا کنون دو بار به‌صورت متوالی رکورد عبور غیرقانونی مهاجران از مرزهای جنوبی آمریکا شکسته شده است. بر اساس آمار گمرک و حفاظت مرزی آمریکا، بیش از 2,000,000 عبور غیرقانونی ورود به ایالات متحده در سال 2022 ثبت شده است.

با وجود این، برخی از ناظران تحلیل‌ها در این راستا را مبالغه‌آمیز توصیف کرده و درگیری‌های میان دولت بایدن و ایالت‌های جمهوری‌خواه را در چارچوب نبرد میان دو حزب بر سر انتخابات ریاست‌جمهوری 2024 و بودجه تحلیل می‌کنند.

تعلیق قانون دستگیری مهاجران غیرقانونی در مرز مکزیک با آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • کاخ سفید: اقدام دانشجویان معترض در دانشگاه کلمبیا محکوم است
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم