Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ترخیص یک میلیون و ۲۰۰ هزار تُن کالای اساسی و مواد اولیه تولید گفت: وزارت صمت خود را موظف می‌داند نسبت به فراوانی کالا، افزایش تولید و اشتغال اقدام کند. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام شاتا، علیرضا رزم‌حسینی در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان هرمزگان با بیان اینکه وزارت صمت خود را موظف می‌داند نسبت به فراوانی کالا، افزایش تولید و اشتغال اقدام کند، گفت: استان هرمزگان یکی از استان‌های برتر کشور در حوزه اقتصادی است و از قدیم به سبب مجاورت با خلیج فارس مرکز تجارت دریایی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه استان هرمزگان هم اکنون ۵ منطقه ویژه اقتصادی و دو منطقه آزاد تجاری دارد، تصریح کرد: هرمزگان استانی با ساحلی طولانی است که در حوزه تجارت بین الملل و تولید ناخالص داخلی نقش حائز اهمیتی دارد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به شرایط کنونی کشور گفت: از یک‌سو در یک جنگ نابرابر تحمیلی در حوزه اقتصادی و تحریم‌ها مواجه هستیم و از طرف دیگر با بیماری فراگیر کرونا دست و پنجه نرم می‌کنیم.

رزم حسینی در ادامه تصریح کرد: اولین وظیفه دولت در شرایط کنونی تامین کالا‌های اساسی و مایحتاج عمومی مردم است به نحوی که فروشگاه‌ها همواره پر از کالای مصرفی مردم باشد تا مردم هیچ‌گونه نگرانی از بابت تامین مایحتاج خود نداشته باشند.

وی با اشاره به تلاش‌های مجموعه دولت و وزارت صمت در این شرایط حساس کنونی، بیان کرد: خوشبختانه کار تأمین کالا‌ها و مایحتاج عمومی مردم در شرایط تحریم و شیوع کرونا به هیچ وجه با مشکل مواجه نشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تولید ماسک به عنوان نمونه‌ای از کالای مورد نیاز در این شرایط گفت: روزانه ۲۲ میلیون عدد ماسک در کشور تولید می‌شود که ۷ میلیون عدد آن ماسک سه لایه می‌باشد و ۴۷۰ کارگاه تولید ماسک در کشور روزانه فعال است.

رزم حسینی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهداف تشکیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید اضافه کرد: باید با حذف بروکراسی‌های سخت اداری تولید و موضوعات مرتبط با تولید تسهیل گردد.

وی ادامه داد: ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید هر هفته دو جلسه با حضور مسئولین کشوری در تهران برگزار می‌کند، همچنین کارگروه ملی جهش تولید هر هفته روز‌های سه‌شنبه با حضور معاون اول رئیس‌جمهور برگزار می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: وزارت صمت به عنوان متولی تولید و صنعت و معدن و تجارت در کشور خود را موظف می‌داند نسبت به فراوانی کالا، افزایش تولید، افزایش اشتغال و افزایش تولید ناخالص داخلی اقدام کند. بیشتر بخوانید: دلگرمی واحدهای تولید با اقدامات حمایتی قوه قضائیه| تغییر شرایط کشور پیرو مقابله با فساد، رانت و تخلف‌های اقتصادی رزم حسینی گفت: در همین راستا جلسات مختلفی برگزار شد و پیگیری‌های زیادی داشتیم که نتیجه آن تصویب مصوبه تسریع در ترخیص کالا‌های رسوبی و مانده در گمرکات کشور بوده است.   وی ادامه داد: در همین راستا با همکاری گمرک و‌دستگاه‌های ذیربط از ۸.۳ کالا‌های رسوبی در گمرکات ۸۰۰ هزار تن کالا‌های اساسی و ۴۰۰ هزار تن مواد اولیه گمرکات ترخیص شده است.

وزیر صمت اضافه کرد: به دنبال تسهیل روند صادرات و تامین مواد اولیه کارخانجات هستیم و با تصمیمات جدید در شش ماهه دوم شاهد افزایش صادرات و تامین بیشتر مواد اولیه کارخانجات هستیم.   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی وزارت صنعت تنظیم بازار

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت صنعت تنظیم بازار افزایش تولید معدن و تجارت مواد اولیه رزم حسینی وزیر صنعت وزارت صمت کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۳۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است

فرماندار ماکو با اشاره به دیدار خود با هیئت ترکیه در خصوص گمرک گوربولاق این کشور گفت: در این نشست درخواست کردیم تا تردد کامیون‌های معطل شده در دو سوی مرز با افزایش نیروها و امکانات تسهیل شود.

نادر کاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در آذربایجان‌غربی با اشاره به دیدار خود با هیئت ترکیه و رئیس اداره مدیریت مرزی این کشور در خصوص بررسی مسائل و مشکلات مرزی اظهار کرد: با توجه به سیاست‌های دولت سیزدهم و پییگری‌های استاندار آذربایجان‌غربی و دیدار اخیر با استاندار وان ارتقا سطح روابط دو کشور در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: توجه به توسعه تجارت و مراودات مرزی و تسهیل ترددهای مرزی از جمله سیاست‌هایی است که پیگیری می‌شود.

فرماندار ماکو با اشاره به کندی تردد در گمرک بازرگان گفت: عملیات ساختمانی در گمرک گوربولاق ترکیه موجب ایجاد مشکل برای مسافران و خودروهای باری شده است.

کاظمی با اشاره به اینکه بازرگان بزرگ‌ترین گمرک زمینی کشور بوده و سالانه بیش از یک میلیون نفر مسافر از این گمرک تردد می‌کنند، تصریح کرد: در این نشست درخواست کردیم تا تردد کامیون‌های معطل شده در دو سوی مرز با افزایش نیروها و امکانات تسهیل شود.

وی مدیریت سیل در نواحی مرزی را نیز یکی از محورهای این دیدار بیان کرد و ادامه داد: سیل روستای سوریک یکی از موارد مورد بحث دیگر بود که دیواره مرزی ترکیه عامل آن تشخیص داده شده است که در این جلسه مطرح شد.

کاظمی عنوان کرد: به طرف مقابل گفته شد که در چندین نقطه از دیواره مرزی ترکیه آبراهه‌هایی برای پیشگیری از وقوع سیل پیش‌بینی شود.

کد خبر 749206

دیگر خبرها

  • توافقات جدید گمرکی ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • توافقات جدید گمرکی میان ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان 
  • توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران