Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، «حمید رضا ترقی»، فعال سیاسی اصولگرا، در رابطه با تصمیم حزب موتلفه برای حضور در انتخابات به برنا گفت: ما هنوز در زمینه ویژگی های دولت حزبی در حال بحث هستیم و نه بر مصداقی فکر کرده ایم و نه برنامه ای ریخته شده است. با توجه به این که برای ائتلاف در حال مذاکره با تشکل های دیگر و روحانیت هستیم هنوز برنامه مشخصی در این رابطه نهایی نشده و همچنین چیزی در خصوص حضور میرسلیم مطرح نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او در رابطه با عملکرد مجلس یازدهم تا به امروز افزود: به نظر من در جامعه این برداشت وجود ندارد که از عملکرد مجلس راضی نباشند، ضمن اینکه اجرا در دست دولت است و مجلس فقط در نقش قانون گذار و ناظر است. مجلس در این دو حوزه تا اینجا عملکرد خوبی داشته و به دنبال پیگیری مطالبات مردم بوده و به نظر می رسد در چند ماه آینده می تواند؛ گام های موثرتری در این رابطه بردارد. 

او اضافه کرد: عوامل اعتماد سازی در جامعه از چند موضوع به دست می اید که در گام اول رسیدگی به مشکلات، نیازها و گرفتاری های مردم قرار دارد تا این گرفتاری ها برطرف نشده و مردم حس نکنند که مشکلاتشان برطرف شده و مورد توجه قرار گرفته اند، اعتماد محقق نمی شود. در موضوع اعتماد مهم این است که ما بتوانیم در حل مشکلات مردم و برای مطالبات آنها، گام هایی عملی برداریم و طبیعتا نقش اصلی در این مورد به خود دولت برمی گردد. طبیعتا وقتی مردم حس کنند، مدیران مشکلات را درک می کنند و حرف انها را می شوند و در جهت حل مشکلات آنها هستند، این اعتماد افزایش پیدا می کند.

او اضافه کرد: مهمترین نقش مجلس این است که نشان بدهد در تذکر، پیگیری و در و پاسخگو کردن پیگیر و به دنبال حل مشکلات است. همچنین مجلس مشکلات و مسائل را با دقت بررسی کرده و برای حل آنها، راه حل ارائه بدهد. دنبال شدن این روند مردم را امیدوار می کند چون می بینند، جریانی سیاسی که گفتمان مورد نیاز مردم را دارد به مطالبات آنها توجه کرده و به این جریان، اعتماد می کنند. 

 

برنا

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: میرسلیم کاندیدا انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۵۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف کار انتخاب نماینده مجلس به دور دوم رسید که در این راستا مردم در ۲۱ اردیبهشت ماه دوباره پای صندوق‌های رأی حاضر خواهند شد.

یکی از نامزدهایی که در انتخاب ۲۱ اردیبهشت ماه در گردونه انتخاب مردم بیرجند، درمیان و خوسف قرار دارد، علی مولوی حقیقی است که برای آشنایی با دیدگاه‌های این نامزد خبرگزاری مهر مصاحبه‌ای با وی در قالب چند سوال انجام داده است.

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

طبق گفته مقام معظم رهبری مجلس جدید آرایش متفاوتی از مجلس گذشته خواهد داشت. به اعتقاد من برخی مستقل خواهند بود و برخی با وابستگی به یک جریان خاص وارد مجلس می‌شوند ولی در مجموع جناح بندی و طیف بندی بین جریان‌های انقلابی خواهد بود.

*مهمترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد چیست؟

به نظر من تلاش برای حفظ امنیت و آرامش داخلی برای بهبود وضعیت معیشتی مردم و اشتغال و … یک اولویت است که مجلس در این زمینه باید اقدام انقلابی انجام دهد. وقتی رهبر معظم انقلاب اسلامی راهکار برون رفت از مشکلات اقتصادی را حضور مردم در این عرصه می‌دانند مجلس نیز باید راهکارهایی در این زمینه تدوین کند. و در هر حال معیشت مردمی بی شک یک اولویت است.

باتوجه به اقدامات دفاعی ایرانی در مواجهه با رژیم صهیونیستی حمایت تمام و کمال از نیروهای نظامی کشور برای مجلس یک اولویت است.


*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

با توجه به کارنامه مدیریتی و اجرایی در حوزه امنیتی و اشرافیت به شرایط کشورهای همسایه و برخی دیگر از کشورها اولویتم عضویت در کمیسیون امنیت ملی است هر چند در کنار آن توجه ویژه به مسائل معیشتی مردم خواهم داشت.


*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و چه راهکاری برای رفع آن دارید؟

به نظرم ناپایداری در ثبات مدیریتی یکی از مشکلات خراسان جنوبی است و کوتاه بودن طول مدیریت در رده‌های میانی از یک طرف و در برخی موارد ناپختگی و ناکارآمدی مسئولین موجب شده که مشکلات به سرعت مرتفع مشوند.

کد خبر 6079687

دیگر خبرها

  • طعنه سنگین حسن روحانی به ابراهیم رئیسی و کاندیدای پوششی او در انتخابات ۱۴۰۰ /مگر نگفتید این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم
  • بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی
  • قانون‌گذاری باید در کنار نظارت قرار گیرد
  • اولویت اول مجلس دوازدهم رفع مشکلات معیشتی مردم باشد
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند
  • ارتقای نظام شایستگی در بخش عمومی ومهار تورم در مجلس موردتوجه باشد
  • تنش آبی و نبود صنایع تبدیلی از چالش‌های مهم خدابنده است
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • تمام ظرفیت‌ها وتجارب مدیریتی برای حل مشکلات مردم بهره‌گیری می شود
  • مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است