Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان بخشدار مرکزی خرم‌دره گفت: برای جلوگیری از تخلفات، ساخت و سازها در روستاها به دقت کنترل شده و اجازه ساخت در خارج از حریم روستاها داده نمی‌شود.

مصطفی ثنایی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به استقبال خوب از ساخت و سازها در مناطق روستایی خرم‌دره، اظهار کرد: در روستاهای اردجین و فلج این استقبال بیشتر از سایر نقاط شهرستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با تاکید بر اینکه حداقل تخلفات در ساخت و سازها را در سطح روستاها شاهد هستیم، ادامه داد: این امر با جدیت توسط دهیاران کنترل شده و انجام ساخت و سازهای غیرقانونی که در خارج از حریم روستاها باشد جلوگیری به عمل خواهد آمد.

ثنائی با تاکید بر اینکه در صورت نیاز نیز از ظرفیت دادستانی و نیروی انتظامی در این حوزه می‌شود، اضافه کرد: در مواردی که این ساخت و سازها جان روستاییان را تهدید کرده و در حریم رفت و آمد مردم مشکل عمده ایجاد کند، تخریب می‌شود.

بخشدار مرکزی خرم‌دره، با اشاره به ظرفیت بالای خرم‌دره در حوزه اکوتوریسم و طبیعت زیبای روستاهای خرم‌دره که ‌گاهی سبب طمع عده‌ای برای ویلاسازی در اراضی کشاورزی می‌شود، ادامه داد: از ساخت و سازها در حریم رودخانه‌ها و همچنین خارج از حریم روستاها ممانعت می‌شود.

وی مهاجرت از روستاها به شهرها را یکی از بزرگترین مشکلات حوزه روستایی عنوان کرد و گفت: با تسهیلاتی که در اختیار روستاییان برای ساخت مسکن قرار می‌گیرد و بهبود وضعیت در این مناطق می‌توان به تحقق مهاجرت معکوس امیدوار بود.

این مسئول با اشاره به این مطلب که برخی از مسکن‌های روستایی از قدمت ساخت بالایی برخوردار بوده و در مقابل حوادث طبیعی آسیب‌پذیر هستند، یادآور شد: تسهیلات خوبی در اختیار متقاضیان ساخت مسکن در روستاها قرار می‌گیرد که روستاییان باید تلاش کنند تا حد امکان از این تسهیلات استفاده کنند.

ثنائی با اشاره به تسهیل در روند اعطای تسهیلات ساخت مسکن روستایی، یادآور شد: اخذ تضمین برای تسهیلات نیز به‌صورت زنجیره‌ای در آمده و مشکلی در این حوزه وجود ندارد.

 بخشدار مرکزی خرم‌دره با تاکید بر اینکه ساخت و سازها حتماً باید در محدوده طرح هادی و حریم روستاها باشد، یادآور شد: طرح هادی هفت روستای خرم‌دره نیازمند بازنگری بود که مطالعات آنها انجام شده و در مسیر نهایی شدن قرار دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها زنجان ويلاسازي روستا خارج از حریم روستاها ساخت و سازها خرم دره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۵۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان معاون عمران روستایی بنیاد مسکن گلستان با بیان اینکه شاخص برخورداری روستاهای استان در صدور سند مالکیت روستایی ۶۹ درصد است افزود: تاکنون ۱۱۴ هزار جلد سند مالکیت روستایی و شهری در گلستان صادر شده‌است. ولی اللهی افزود : گلستان در شاخص برخورداری از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد از میانگین کشوری بالاتر قرار دارد. وی ادامه داد: تعداد ۶۰۶ روستا و ۱۷ شهر استان گلستان تحت مالکیت بنیاد علوی است و امیدواریم با انعقاد تفاهم‌نامه انجام شده بین بنیاد مسکن و بنیاد علوی، در آینده نزدیک شاهد صدور اسناد مالکیت سایر روستاهای استان باشیم. ولی‌ اللهی گفت: تثبیت مالکیت ، استفاده از اسناد بعنوان وثیقه بانکی و ارزش افزوده املاک از مزایای صدور سند مالکیت است.

دیگر خبرها

  • آبرسانی بسیج سازندگی به ۵۰۸ روستای استان اردبیل + فیلم
  • عملکرد ضعیف برخی بانک‌های‌ دولتی قم در ارائه تسهیلات مسکن
  • اجازه حاشیه‌سازی در حریم شورا و شهرداری را نمی‌دهیم
  • بسیج سازندگی اردبیل ۵۰۸ میلیارد تومان پروژه اجرا کرد
  • مقاوم‌سازی ۲۵۶ واحد مسکن روستایی در فامنین
  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • چرا هیچ دستگاه نظارتی به داد مستاجران نمی‌رسد | اختیار آینده زندگی ما دست صاحبخانه هاست! | مستاجران به ناچار اجازه می‌دهند بر سرشان کلاه برود