Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اشرف منصوری در حاشیه جلسه بررسی احداث شهرک دامپروری در بناب با اعلام این خبر افزود: در آذربایجان شرقی ۹ باب شهرک گلخانه‌ای به مساحت حدود ۴۵۰ هکتار وجود دارد که نزدیک به ۶۰ هکتار از آن در مرحله ساخت و یا مراحل پایانی احداث است.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم طی چند ماه آینده شاهد بهره برداری از این طرح‌ها باشیم که نقش اساسی در افزایش تولیدات محصولات گلخانه‌ای، ایجاد اشتغال و بهره برداری بهینه از منابع آب و خاک که یکی از محدودیت‌های این منطقه است، خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی کشور تصریح کرد: در استان آذربایجان شرقی ۳ شهرک دامپروری به مساحت ۳۲۰ هکتار وجود دارد که از این میزان ۱۱۳ هکتار واگذار شده که همه آنها در مرحله پایانی ساخت و بهره برداری است و با تکمیل آنها آذربایجان شرقی در تولید شیر و گوشت نقش بی بدیلی خواهد داشت.

این گزارش می‌افزاید، نماینده مردم بناب و خوشه مهر در مجلس شورای اسلامی در جلسه بررسی احداث شهرک دامپروری در بناب با اشاره به نقش و ضرورت کشاورزی و دامپروری در زندگی و معیشت مردم اظهار کرد: خوشبختانه شهرستان بناب دارای ظرفیت بالایی در حوزه کشاورزی و دامپروری است.

حجت الاسلام محمد باقری بنابی گفت: در سال‌های اخیر شاهد افزایش پرورش دام بصورت پراکنده و سنتی در برخی از محلات اطراف شهر بودیم بطوری که ۱۵ الی ۲۰ درصد دام سبک شهرستان را شامل می‌شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار امیدواری کرد با ساماندهی وضعیت موجود شاهد ایجاد اشتغال و درآمد پایدار برای دامپروران عزیز و افرادی که مایل به سرمایه گذاری در این عرصه هستند، باشیم و از این راه قطعاً شاهد افزایش تولیدات دامی در شهرستان خواهیم بود.

گفتنی است، قرار است شهرک دامپروری شهرستان بناب در زمینی به مساحت ۵۰ هکتار با اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان ظرف مدت ۱۵ ماه در روستای حاجی مصیّب بناب احداث شود.

شهرستان ۱۵۰ هزار نفری بناب در ۱۱۰ کیلومتری تبریز مرکز استان آذربایجان شرقی و در جنوب این استان در منطقه‌ای هموار و مسطح موسوم به دشت بناب واقع شده که از یک طرف به کوه‌های قره قشون محدود می‌شود و در سمت دیگر متصل به ساحل زیبای دریاچه ارومیه است.

مردم شهرستان بناب عموماً پرتلاش و کوشا هستند و مسائل اقتصادی در میان آنها بسیار حیاتی است و به همین خاطر کار و تلاش جوهره زندگی روزمره آنهاست. مردم این شهرستان به غیر از درصد پایینی که به کارهای اداری، خدماتی و صنفی و تجارتی مشغول هستند، به کار کشاورزی، باغداری و دامپروری می‌پردازند.

کد خبر 5070907

منبع: مهر

کلیدواژه: بناب واحد های گلخانه ای کشت گلخانه ای ویروس کرونا شیراز شیوع کرونا بارش باران آمار کرونا بوشهر محدودیت های کرونایی گرگان کرمانشاه ستاد ملی مقابله با کرونا شهرکرد مجلس شورای اسلامی هفته کتاب شهرستان کرج آذربایجان شرقی شهرک دامپروری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۶۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی

ایسنا/آذربایجان غربی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از رفع تصرف از بیش از ۲۱۰۰ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان در سال گذشته با ورود دستگاه قضایی خبر داد.

 ناصر عتباتی در گفت و گو با ایسنا افزود: در سال گذشته، دستگاه قضایی استان در راستای صیانت از اراضی ملی و طبیعی، با اقدامات خود از بیش از ۲۱۰۰ هکتار از اراضی ملی که مورد تعرض و تصرف عده ای افراد سودجو قرار گرفته بود با اقدامات قانونی خود و پای کار آوردن ادارات متولی رفع تصرف کرد.

وی ادامه داد: اقدامات قانونی که در این خصوص صورت گرفت شامل رفع تصرف بیش از ۳۴۹ هکتار در اجرای تبصره ماده ۵۵ و بدون ارجاع به محاکم، قلع و قم ۱۸۲ فقره در مساحتی بالغ بر ۱۵۹ هکتار، اجرای احکام خلع ید در ۱۱۳۷ فقره به مساحت بیش از ۱۲۴۷ هکتار بود.

رئیس کل دادگستری استان همچنین به اقدامات صیانتی در مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغها در سال گذشته نیز پرداخت و گفت: دستگاه قضایی استان در سال گذشته به منظور مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغها با تشکیل قرارگاه پیشگیری از تغییر کاربری غیر مجاز اراضی در استان و شهرستان ها با محوریت سازمان جهادکشاورزی استان، ۲۶۸۶ مورد تغییر کاربری غیر مجاز در سطح استان به مساحت بیش از ۸۲ هکتار را شناسایی و در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها به تعداد ۸۰۲ مورد به مساحت بیش از ۱۵ هکتار و اجرای احکام قطعی محاکم کیفری به تعداد ۲۱۳ مورد به مساحت بیش از ۶ هکتار با تعداد ۱۰۱۵ مورد قلع و قمع مستحدثات از تغییر کاربری در این اراضی ممانعت به عمل آمد.

این مقام ارشد قضایی استان همچنین به رفع تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی هم اشاره و گفت: در سال ۱۴۰۲ از بیش از ۶۵ هکتار از تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی استان نیز رفع تصرف به عمل آمده است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی در استان آذربایجان غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • افزایش کشت گلخانه ای در شهریار
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری