Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - با شکست ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، پیش‌بینی می‌شود که کشورهایی نظیر کره جنوبی، تغییر سیاست بدهند و برای تعامل با کشورمان پیش قدم شوند.
به گزارش خبرگزاری آریا ، در ماه های گذشته، با افزایش فشارهای حداکثری و خمصانه دولت آمریکا، بر اقتصاد و شبکه بانکی و ارزی ایران، حجم قابل توجهی از منابع ارزی کشورمان در برخی کشورهایی نظیر عراق و کره جنوبی، بلوکه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این میان، تلاش مقامات مسئول برای آزادسازی میلیاردها دلار منابع به حق ایران ادامه داشته است. به عنوان نمونه دکتر همتی رییس کل بانک مرکزی طی سفرهای متعدد به کشور عراق، مذاکراتی را در جهت بازگشت این منابع به چرخه اقتصادی ایران داشته و یا سفر اخیر دکتر ظریف به کشور چین در جهت تسهیل تجارت دو کشور، بر این موضوع اشاره دارد.
هرچند در سفر وزیر امور خارجه به چین، از سوی سخنگوی این وزارت خانه تاکید شده که «ما پول بلوکه شده ای در چین نداریم؛ منابع ارزی که در چین وجود دارد، جدا از پول های ماست که در ژاپن، عراق یا کره جنوبی بلوکه شده است» خطیب زاده در ادامه یادآور شده بود که منابع ما در کره جنوبی چندین میلیارد دلار است و مذاکرات برای انتقال این منابع یا استفاده از این منابع برای خرید دارو و مواد اولیه آن در حال انجام است، ولی متاسفانه این مذاکرات به کُندی پیش می رود و این کُندی ما را اذیت می کند.
حال در جدیدترین اظهارات حسن روحانی؛ رییس جمهور نیز بر این امر تاکید کرده است. دکتر روحانی روز گذشته در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت بر ضرورت هماهنگی بیشتر و موثر وزارت امور خارجه و بانک مرکزی در زمینه آزادسزای منابع مالی بلوکه شده ایران در برخی کشورها، تاکید کرد.
اما همانگونه که پیش تر سید حمید حسینی از فعالان و کارشناسان اقتصادی به ایبِنا گفته بود، با تغییرات سیاسی در آمریکا، باید منتظر تغییر رویکرد برخی از کشورها نظیر کره جنوبی باشیم.
حسینی به خبرنگار ایبنا گفته بود: «یک سری کشورها در حال مذاکره با ما هستند و چراغ سبز هم نشان می دهند ولی هم زمان منتظر هستند تا ببینند انتخابات آمریکا چه خواهد شد و بر آن مبنا اگر اتفاقاتی بیفتد و ترامپ شکست بخورد چرخش خوبی را ما در سیاست های بین المللی به طرف ایران شاهد خواهیم بود.»
حال با شکست ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، پیش بینی می شود که کشورهایی نظیر کره جنوبی، تغییر سیاست بدهند و برای تعامل با کشورمان پیش قدم شوند. موضوعی که عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز به آن اشاره کرده و از پالس مثبت کره جنوبی برای پرداخت پول های بلوکه شده ایران خبر داده است. فداحسین مالکی گفته است: «کره جنوبی پس از مطرح شدن توافق 25 ساله ایران و چین به تهران پیام داد و برای آزادی سازی پول‌های ایران اعلام آمادگی کرد.
همچنین عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه نیز درباره آخرین وضعیت پول های بلوکه شده گفته است: در این زمینه رایزنی‌هایی با کشورهایی مورد نظر داریم و هر روز به طور خاص رایزنی با عراق، کره جنوبی و ژاپن داریم به خاطر این که مبالغی که در این کشورها هست بیشتر از کشورهای دیگر است. موانعی که وجود دارد مقداری واقعی است. به هر حال تحریم های آمریکا و تهدید آمریکا به این که اگر این پول‌ها را بلوکه نکنند و به ایران بدهند با مجازات‌های آمریکا مواجه خواهند شد اگر چه غیرقانونی است اما به خاطر سلطه مالی آمریکا یک واقعیت است که باید بپذیریم. یک مقداری هم بهانه جویی است که آن کشورها از فرصت سوء استفاده هم می‌کنند. با این که گاهی اوقات راه‌هایی هم باز می‌شود می‌توانند انجام دهند ولی به بهانه تحریم‌ها خودداری می‌کنند. عراقچی اظهار داشت: رایزنی‌های ما به طور مستمر وجود دارد. در قالب مکانیسم های خلاقانه‌ای که توانستیم ابداع کنیم بخشی از این پول‌ها برگشته است. بقیه هم در حال کار است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بلوکه شده کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۶۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طی دو سال ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی به چرخه تولید بازگشت

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به بازگشت ۲۳۹ واحد غیر فعال بخش کشاورزی به چرخه تولید، بیان کرد: در دولت سیزدهم ۲۳۹ واحد غیر فعال بخش کشاورزی که ۱۶ واحد آن واحد پرورش مرغ گوشتی بود به چرخه تولید بازگشت.

سید عماد شاهرخی‌ سیزدهم اردیبهشت در نشست با مدیرکل دفتر ترویج، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان امور اراضی کشور با اشاره به افزایش تولید در بخش کشاورزی اظهار کرد: تولید گندم از ۱۲۳ هزار تن دولت دوازدهم  به ۵۳۰ هزار تن در دولت سیزدهم افزایش پیدا کرده است، در حوزه  گلخانه هم سطح زیر کشت از ۷۸ به ۱۳۰ هکتار افزایش پیدا کرده است.

به گفته وی سطح زیر کشت دانه‌های روغنی از ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار به ۶ هزار و ۵۰۰ هکتار افزایش پیدا کرده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه ضایعات یکی از چالش‌های بخش کشاورزی استان است، بیان کرد: برای رفع این مشکل باید از ادوات به روز در حوزه برداشت استفاده کرد.

به گفته شاهرخی پرداخت تسهیلات ارزان قیمت در بخش کشاورزی باعث تامین ادوات و تجهیزات مورد نیاز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۶ هزار تن کاهش مصرف آرد را در استان داشتیم، گفت: ۲۶ هزار تن کاهش مصرف آرد  معادل ۵۰۰ میلیون تومان است.

شاهرخی با بیان اینکه سالانه ۴۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در استان داریم که ۳۰ درصد بیشتر  از نیاز استان است، گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۲۰۰ تن مرغ مازاد در استان ذخیره سازی شده است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه ۲۳ درصد از اشتغال استان مربوط به بخش کشاورزی است، افزود: ۱۸ تا ۲۰ درصد از تولید ناخالص استان هم مربوط به بخش کشاورزی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت:  از ۳۰ هزار اشتغالی که سال گذشته در سامانه رصد  ثبت شده بود ۳۱۰۰ مورد مربوط به بخش کشاورزی بود.

به گفته شاهرخی در دولت سیزدهم ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با ظرفیت ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن به بهره‌برداری رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • حجم تجارت خارجی ایران در سال قبل ١۴٠ میلیارد دلار بود
  • افزایش حجم تجارت خارجی ایران نسبت به سال گذشته
  • طی دو سال ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی به چرخه تولید بازگشت
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • بوی گشایش ارزی از ریاض می‌آید
  • سیگنال بانک مرکزی به بازار ارز/ استفاده از منابع مسدودی آزادشده ارزی کلید خورد
  • بازگشت ۴۹۷ واحد تولیدی استان مرکزی به چرخه تولید
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲