Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه کشوری گازهای طبی و صنعتی در این نشست گفت: از زمان شیوع کرونا تا به امروز تمامی تولیدکنندگان و توزیع کنندگان سیلندرها و مخزن های اکسیژن فعالیت شبانه روزی داشته اند و در این مدت میزان مصرف بیمارستان ها به چندین برابر افزایش یافته است.

به گزارش برنا به نقل از اتاق اصناف ایران، پیکان کلانتری در نشست فوق العاده کمیته مدیریت کرونا اتاق اصناف ایران که در راستای مصوبات اخیر ستاد ملی کرونا مبنی بر اعمال محدودیت واحدهای صنفی که با حضور سعید ممبینی رئیس اتاق اصناف ایران ، طاهر محمدی دبیر هیات رئیسه اتاق اصناف ایران و معاونین و مدیران اتاق اصناف ایران برگزار شده بود، اظهار کرد: در حال حاضر میزان تولید ما در واحدهای تولیدی محدود است و همین مساله باعث شده تا با وجود افزایش میزان تولیدات که روزانه ۱۸ ساعت فعالیت داریم باز با کمبود تولید اکسیژن روبه رو باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد:گاز اکسیژن را هم میتوان به صورت مخازن سیلندری و هم به صورت اکسیژن مایع تولید کرد ولی در حاضر به دلیل شرایط کرونا و افزایش تقاضا از سوی بیمارستان ها دیگر مخازن سیلندری برای بیمارستان ها جوابگو نیست و از اکسیژن مایع استفاده می‌کنیم چرا که جا به جا کردن سیلندرها در حجم بالا سخت و مشکل بوده و به همین دلیل با نصب مخازن اکسیژن مایع و اتصال تبخیرکننده، اکسیژن در خط لوله های بیمارستانی جریان پیدا می‌کند و مصرف آن راحت تر است.

کلانتری افزود: از ابتدای شیوع کرونا، با دستور وزارت بهداشت تمامی بیمارستان ها نسبت به نصب مخازن های اکسیژن مجهز شده اند و اتحادیه گازهای طبی و صنعتی با همکاری تولیدکنندگان و توزیع کنندگان اکسیژن با تمام توان تلاش می‌کنند تا خللی در کمبود اکسیژن نداشته باشیم.

رئیس اتحادیه کشوری گازهای طبی و صنعتی اظهار کرد: یکی از مشکلات اصلی تولید اکسیژن عدم وجود نرخ و عرضه گاز نیتروژن با قیمت بالا در بازار بورس است، چرا که بورس با ارائه قیمت بالا برای گاز نیتروژن باعث شده تا تولیدکنندکان تمایلی به تولید گاز اکسیژن نداشته باشند و میزان تولید خود را کاهش دهند و در حال حاضر گاز نیتروژن در بازار بورس با قیمت بالای ۶ هزار تومان فروخته می شود در حالی که قیمت گاز اکسیژن حدود ۲ هزار و ۳۰۰ تومان است.

وی بیان کرد: در شرایط حساس این روزهای کرونایی که با کمبود کپسول های اکسیژن مواجه هستیم دولت باید با همکاری ستاد ملی مقابله با کرونا تمامی واحدهایی که ظرفیت تولید اکسیژن دارند، مانند پتروشیمی ها و شرکت های فولادی را ملزم به همکاری کند و همچنین قیمت گاز نیتروژن را در بازار بورس کنترل کند.

کلانتری افزود: زمانی که می خواهیم گاز اکسیژن را تولید کنیم ابتدا هوا را به صورت مایع در می آوریم که ۷۸ درصد آن نیتروژن است که قیمت آن نیز از اکسیژن بالاتر است.

رئیس اتحادیه کشوری گازهای طبی و صنعتی اظهار کرد: یکی از اهداف اتحادیه ایمن سازی و استاندارد سازی سیلندرهای تولیدی است و در این راستا سامانه تست را طراحی کردیم که بر اساس آن بایستی تمامی سیلندرهای تولیدی در سامانه ثبت شده و کد تاییدی دریافت کنند .

وی افزود: با وجود افزایش بیماران کرونایی یکی دیگر از دغدغه های اتحادیه تامین اکسیژن بیمارانی است که در منزل باید بستری شوند و به دنبال افزایش این موضوع قصد تاسیس کلینک تنفس برای بیماران کرونایی را داریم تا بتواند راحت تر اکسیژن مورد نیاز را دریافت کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اتاق اصناف ایران اتاق اصناف ایران بیمارستان ها گاز نیتروژن گاز اکسیژن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۷۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد

نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان در عرصه تولیدات دستی و کشاورزی در سنندج برپا شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌اله موسوی پیش‌از ظهر امروز در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران اظهار داشت: دو برنامه بزرگ در استان کردستان در حال برگزاری است که یکی از آن‌ها، برپایی نمایشگاه طرح خود اتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی استان کردستان است که عصر امروز در محل نمایشگاه‌های دائمی سنندج افتتاح و به مدت سه روز دایر می‌شود.

وی گفت: دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان در قالب یکصد غرفه، تولیدات کشاورزی و دستی خود مبنی بر محصولات بومی، را در معرض دید بازدیدکنندگان و علاقمندان قرار داده‌اند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان افزود: این نمایشگاه با هدف ترویج روحیه کارآفرینی بین دانش‌آموزان، آشنایی دانش‌آموزان با مهارت‌های بومی محلی و تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم برپا شده است.

وی با بیان اینکه در بحث گرایش به شاخه نظری در استان وضعیت مطلوبی نداریم تصریح کرد: در حاشیه این نمایشگاه دو میز به منظور هدایت تحصیلی دانش‌آموزان به سمت رشته‌های هنرستان‌ها برپا و به سوالات دانش‌آموزان و خانواده‌ها پاسخ داده خواهد شد.

موسوی همچنین به برپایی غرفه هوش مصنوعی و آموزش‌های دیجیتال اشاره و اظهار کرد: این غرفه نیز زمینه توانمندی دانش‌آموزان را در عرصه دیجیتالی به نمایش می‌گذارد و امیدواریم مورد بازدید خانواده‌ها قرار بگیرد.

معاون آموزش و پرورش کردستان از برگزاری همایش کشوری مدیران مدارس شبانه‌روزی دوره دوم متوسطه نظری در استان خبر داد و اظهار کرد: این همایش به مدت سه روز با حضور مدیرانی از وزارتخانه در سنندج برگزار می‌شود.

به گزارش تسنیم؛ نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی استان از امروز تا دهم اردیبهشت ماه جاری در محل نمایشگاه‌های دائمی سنندج از ساعت 3 ظهر تا 10 شب در معرض بازید مردم خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۷ سیلو به صورت شبانه روزی گندم کشاورزان دهلران را خریداری می کنند
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • بازگشایی راه‌های ارتباطی ۳۵۰ روستای سیل‌زده در خراسان جنوبی
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد
  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید
  • تامین همه نیازهای ارزی توسط بانک مرکزی
  • ریتم شبانه‌روزی یا ساعت بدن چیست؟
  • آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است