Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، وحید خلیل اللهی در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه با بیان اینکه دفترچه بیمه سلامت بدون آزمون وسع و رایگان صادرمی شود، اظهار کرد: براساس مصوبه ستاد کرونای کشور و جهت آسایش حال مردم، افرادی که فاقد بیمه درمانی هستند می‌توانند کاملا رایگان و بدون آزمون وسع از مزایای بیمه سلامت همگانی استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دریافت دفترچه بیمه سلامت کاملا رایگان بوده و یک فرصت استثنایی است افزود: افرادی که قبلا در آزمون وسع شرکت کردند ولی به علت توان مالی دفترچه درمانی دریافت نکردند می‌توانند تا پایان سال به‌صورت رایگان جهت بیمه شدن خود اقدام کنند.

مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل ادامه داد: افراد باید قبل از مراجعه به پزشک و بستری، دفترچه خود را دریافت کنند چرا که پس از بستری امکان دریافت دفترچه و استفاده از مزایای آن مقدور نخواهد بود.

این مسؤول در پاسخ سوال خبرنگار فارس که همشهریان کجا مراجعه کنند بیان کرد: جهت دریافت دفترچه بیمه سلامت می‌توانند به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه و در کمتر از یک ربع نسبت به دریافت دفترچه درمان اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه افراد تحت پوشش بیمه سلامت می‌توانند از خدمات مراکز تشخیصی، درمانی دولتی و دانشگاهی بهره ببرند، بیان کرد: در صورتی که کسی بخواهد از بخش خصوصی خدمات دریافت کند باید مبلغی بابت سرانه بیمه پرداخت کند.

خلیل الهی اضافه کرد: این فرصت معلوم نیست که درسال‌های  آتی هم باشد بنابراین یک فرصت خوبی برای افرادی است که تحت پوشش هیچ‌گونه بیمه نیستند و با وجود بیماری کرونا دریافت دفترچه را پیشنهاد می‌کنیم.

مدیرکل بیمه سلامت گفت: اعتبار دفترچه‌ها تا پایان سال تمدید شد و افراد می‌توانند در صورت باقی ماندن برگه دفترچه از همان برگه‌ها استفاده کنند.

۱۸ میلیارد تومان هزینه ماهانه کرونا بر بیمه سلامت استان

وی با بیان اینکه هزینه ماهانه کرونا بر دوش بیمه سلامت در استان حدود ۳ میلیارد تومان است، افزود: در سال‌جاری بیمه سلامت برای درمان بیماران کرونایی مبلغی در حدود ۱۸ میلیارد تومان هزینه کرده است.

اردبیل در رتبه سوم نسخه پیچی الکترونیکی در کشور

خلیل اللهی با اشاره به پیشرفت چشم‌گیر صدور نسخه‌های الکترونیکی در سطح استان اردبیل تاکید کرد: بیش از ۹۷ درصد موسسات و پزشکان استان به سامانه مذکور متصل هستند و از لحاظ رتبه ‌بندی در پیشرفت وضعیت نسخه پیچی در رتیه سوم کشوری قرار داریم.

وی با بیان اینکه تمامی پزشکان و موسسات مشارکت خود را آغاز کرده‌اند، گفت: البته این طرح را فعلا به‌صورت همه‌گیر الزامی نکردیم ولی با وجود ویروس کرونا حذف کاغذ می‌تواند در پیشگیری از شیوع کرونا موثر باشد.

انتهای پیام/3463/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل دفترچه های سلامت آزمون وسع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۷۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش باید مثل دارو تجویز شود

ایسنا/ایلام عضو هئیت علمی دانشگاه پیام نور ایلام گفت: همان طور که بیمار به دکتر مراجعه می‌کند، نسخه می‌گیرد و بعد نسخه را به داروخانه می‌برد و داروهای خود را دریافت می‌کند، در مورد نسخه تمرینات ورزشی هم باید همین اتفاق بیافتد.

دکتر «افشین مقدسی» در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به مزایای مثبت شرکت در ورزش و فعالیت بدنی، کالج پزشکی ورزشی آمریکا ( ACSM ) و انجمن پزشکی آمریکا به همراه چند دانشکده علوم ورزشی، در تاریخ ۵ نوامبر ۲۰۰۷، دست به خلق یک ابتکار جدید با عنوان «ورزش دارو است» زدند که هدف آن تجویز نسخه ورزشی از سوی پزشکان به عنوان بخشی استاندارد از الگوی درمان و پیشگیری از بیماری در جهت ارتقای سطح سلامت افراد جامعه بود.

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور ایلام گفت: این گروه از پزشکان و متخصصان علوم ورزشی از آن زمان تلاش دارند تا یک تحولی را در سیستم پزشکی و یک پل ارتباطی بین باشگاه‌های ورزشی، بیمارستان‌ها و مطب پزشکان ایجاد کنند و مربیان ورزشی را وارد تیم‌های درمانی کنند.

وی ادامه داد: آن‌ها از پزشکان خواسته‌اند تا در کنار نسخه‌ها و روش‌های دارویی برای درمان، نسخه‌های ورزشی را نیز تجویز کنند و بیماران با پیروی از نسخه‌ها و دستورات پزشکان به باشگاه‌های ورزشی مراجعه نمایند.

این استادیار حرکات اصلاحی و آسیب‌شناسی ورزشی گفت: همان طور که بیمار به دکتر مراجعه می‌کند، نسخه می‌گیرد و بعد نسخه را به داروخانه می‌برد و داروهای خود را دریافت می‌کند، در مورد نسخه تمرینات ورزشی هم باید همین اتفاق بیفتد تا بیماران پس از دریافت نسخه ورزشی پزشک، به باشگاه ورزشی مراجعه و آن را به مربی ورزش بدهند.

وی ادامه داد: یک سال بعد یعنی سال ۲۰۰۸ اولین کنگره جهانی «ورزش دارو است" برگزار شد و در این کنگره طرح به صورت جهانی اعلام شد. از آن زمان تا کنون این طرح به بیش از ۴۰ کشور در قاره‌های مختلف گسترش یافته است. در ایران، تقریباً هیچ اقدام مؤثری در این خصوص صورت نگرفته است و از بسیاری از کشورها عقب هستیم. در حالی که آمار بیماری‌های غیر واگیر از قبیل بیماری‌های قلبی- عروقی، تنفسی، دیابت، سرطان، سکته‌های قلبی و مغزی، مالتیپل اسکلروزیس، آلزایمر، چاقی و ... روز به روز در کشور ما در حال اضافه شدن است.

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور ایلام گفت: بدون شک اجرای ملی طرح «ورزش دارو است» در ایران می تواند به پیشگیری از این بیماری‌ها و بهبود سلامت افراد جامعه کمک زیادی کند و از بار وارده بر سیستم درمان کشور بکاهد. واقعاً با داشتن بسیاری از شواهد علمی، زمان آن فرا رسیده است که پزشکان و متخصصین علوم ورزشی کشورمان با هم، همراهی و هم‌افزایی کنند تا بیماران و همه افراد جامعه قرص ورزش خود را دریافت و آن را به درستی مصرف کنند.

مقدسی تصریح کرد: بدون شک، ورزش یک دارو است و حتی با توجه به مزایای بیشماری که دارد اگر بگوییم که ورزش فراتر از دارو هم هست گزاف نگفته ایم. تصور کنید اگر قرصی وجود داشت که تمامی مزایای تأیید شده‌ای که ورزش برای سلامتی دارد را یکجا داشت، آیا همه‌ی تلاش خودمان را برای دستیابی به این داروی شگفت انگیز بکار گرفته‌ایم؟! پس نظام پزشکی و همه دست اندرکارانی که در امر ورزش فعال هستند باید یک جنگ تمام عیار را علیه کم تحرکی اعلام کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور ایلام در پایان گفت: تأکید می‌کنم که حرکت بیشتر و نشستن کمتر مزایای زیادی برای سلامتی دارد و تقریباً به نفع همه است. امیدوارم روزی فرا رسد که ورزش جزیی از فرهنگ و کارهای روزمره همه ایرانیان باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تاسیس موسسات هوشمند ترافیک در کشور
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • دفترچه­ سوالات آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ (نوبت اول)
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود
  • بهره مندی بیش از ۴۰۰ هزار نفر در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • تمدید مهلت نام‌نویسی بدون آزمون در مقطع دکتری تخصصی
  • تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری تا 12 اردیبهشت 1403