Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت: مسکو، ارمنستان و مردم ارمنستان را تنها رها نکرد. روسیه تمام تلاش خود را برای حل این وضعیت از طریق دیپلماسی، قوانین بین‌المللی و فرایند مذاکره به کار بست و نیروهای صلحبان خود را اعزام کرده است.

به گزارش ایسنا، در پی برقراری آتش‌بس بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان به وساطت روسیه، مفسران روس می‌گویند که مسکو به ترکیه اجازه داده است تا به عنوان یک بازیگر مهم بین‌المللی در قفقاز جنوبی نقش ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استدلال آن‌ها بر این است که با وجود اعزام نیروهای حافظ صلح به منطقه قره‌باغ، موضع روسیه دارد در این منطقه تضعیف می‌شود.

به نقل از news.am، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه در پاسخ به این انتقادها گفت: آن کسانی که در روزنامه‌ها و برنامه‌های تلویزیونی بلندتر از یکدیگر فریاد می‌زنند، باید به یاد داشته باشند که نیروهای صلحبان روسیه در حال تضمین و اطمینان حاصل کردن از برقراری امنیت، صلح و آینده این شهروندان و ساکنان امروزی در این منطقه هستند.

او افزود: این نشان می‌دهد که روسیه چقدر در برقراری ثبات در این منطقه صادقانه عمل می‌کند. تمام بحث درباره تصمیم برای اعزام نیروهای صلحبان ما به آنجا (قره‌باغ) بود. آن کسانی که چنین مطالبی می‌نویسند باید بدانند که چرا روسیه چنین تصمیمی گرفت و چقدر مایل به برقراری صلح و شکوفایی در این منطقه است، خصوصا در ارمنستان و جمهوری آذربایجان. تا حد زیادی، این یک تصمیم بی‌سابقه است و گاهی اوقات احساس می‌کنم که مردم مقیاس این تصمیم روسیه را درک نمی‌کنند.

لینک کوتاه: asriran.com/003AfT

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مسکو مسکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۸۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست معاونان وزرای خارجه و نمایندگان ویژه بریکس در مسکو با حضور علی باقری

نشست معاونان وزرای امور خارجه و نمایندگان ویژه کشور‌های عضو گروه بریکس امروز (پنجشنبه) ششم اردیبهشت ماه در مسکو آغاز به کار کرد.

تحولات غرب آسیا و شمال آفریقا از جمله مباحث مورد بررسی در این نشست است.

علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران در این نشست شرکت کرده و قرار است مواضع جمهوری اسلامی ایران را درباره اوضاع جاری در غرب آسیا از جمله وضعیت غزه و تجاوزات رژیم صهیونیستی تبیین کند.

معاون وزیر خارجه ایران همچنین امروز با میخائیل بوگدانف معاون وزیر خارجه روسیه دیدار و گفتگو کرد.

روسیه در سال جاری میلادی (۲۰۲۴) ریاست گروه بریکس را برعهده دارد.

جمهوری اسلامی ایران از اول ژانویه سالجاری میلادی به عضویت گروه بریکس درآمد. سازوکار بریکس (BRICS) شامل پنج اقتصاد بزرگ در حال ظهور، یعنی برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی است و دوم شهریور سال گذشته و در پانزدهمین نشست سران در ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی اعلام شد که چند عضو جدید از جمله ایران از اول ژانویه ۲۰۲۴ به عضویت بریکس درخواهند آمد. در حال حاضر برزیل، آفریقای جنوبی، روسیه، هند، چین، ایران، امارات عربی متحده، مصر و اتیوپی از جمله اعضای این گروه هستند.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • حمله نیروهای روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی
  • نیروهای روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی حمله کردند
  • چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد
  • اوضاع غزه، موضوع مذاکرات وزرای خارجه بریکس در مسکو
  • باقری: کلید برقراری ثبات و آرامش در منطقه توقف جنایات اسرائیل است
  • نشست معاونان وزرای خارجه و نمایندگان ویژه بریکس در مسکو با حضور علی باقری
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس با حضور ایران در مسکو
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس در مسکو
  • مسکو: فرمول زلنسکی برای صلح، درگیری را طولانی‌تر می‌کند
  • خودداری ارمنستان از شرکت در نشست امنیتی در روسیه