Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@01:54:26 GMT

غذاهای پخته شده عامل ویروس کرونا نیست

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۶۸۸۷۰

غذاهای پخته شده عامل ویروس کرونا نیست

به گزارش روز شنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک، دکتر «کوروش دالوندی» افزود: برای یمنی از ابتلا به ویروس کرونا لازم است غذاهای حرارت داده شده را در ظروف بهداشتی مصرف کرد و از سلامت قاشق، چنگال، سالاد و نان مطمئن شد.

وی اظهار داشت: تماس مخاط دهان، بینی و دستگاه تنفسی با مواد آلوده می‌تواند افراد را به کرونا مبتلا کند بنابراین رعایت بهداشت در این قسمت های بدن ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تفرش گفت: ویروس کرونا در دمای ۷۰ درجه به سرعت از بین می رود و نیازی به انجام رفتارهای وسواس گونه و افراط و تفریط نیست اما باید اطمینان حاصل کرد ظروفی که غذا در آن ریخته می‌شود، پاک و سالم هستند و لبه‌های ظروف آلوده نیست و همچنین از سالم و پاک بودن سایر موادی که در کنار غذا سرو می شود، اطمینان حاصل کرد.

دکتر دالوندی گفت: با رعایت پروتکل‌های بهداشتی یک فرد در سطح جامعه نمی‌توان زنجیره انتقال کرونا ویروس را قطع کرد و همه افراد باید استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و شستشوی دست‌ها را مدنظر داشته باشند و رعایت موازین بهداشتی هم در محافل عمومی و هم در محافل خصوصی حائز اهمیت است.

وی با اشاره به ناقلان بی‌علامت، تاکید کرد: افراد تا حد امکان از حضور در سطح جامعه، برگزاری مهمانی‌ها، جشن‌های عروسی، مراسم‌های عزاداری و مسافرت‌ها اجتناب کنند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تفرش گفت: امسال علاوه بر کرونا، بیماری‌های شایع فصلی دیگر از جمله انواع سرماخوردگی‌ها و آنفولانزاها نیز وجود دارد و بحران بسیار جدی و خطرناکی در کمین است و یک سهل انگاری کوچک منجر به بروز خسارات زیادی می شود.

بر اساس اعلام سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  در ۲۴ ساعت منتهی به ظهر روز  ۱۱ آبان ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، هفت هزار و ۷۱۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و دو هزار و ۳۸۹ نفر بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶۲۰ هزار و ۴۹۱ نفر رسید.

برچسب‌ها کرونا ویروس کرونا استان مرکزی بیماری های ویروسی امنیت غذایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا استان مرکزی بیماری های ویروسی امنیت غذایی کرونا ویروس کرونا استان مرکزی بیماری های ویروسی امنیت غذایی اخبار کنکور ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۸۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پویش سلامت دهان و دندان با شعار «دهان دریچه سلامت» از امروز

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، زهرا سید معلمی، اظهار داشت: هدف از این پویش اطلاع رسانی و آموزش در خصوص اهمیت نقش سلامت دهان و دندان در سلامت همه جانبه و سلامت عمومی افراد است. بین سلامت دهان ودندان و سلامت جسمی رابطه مشخصی وجود دارد و برخی از بیماری های دهان و دندان می تواند تاثیراتی در بیماری های دیگر داشته باشند و همینطور برخی بیماری های جسمی نیز می تواند برای دهان ودندان مشکلاتی ایجاد کند.

وی با بیان این که مصرف دخانیات (سیگار، قلیان و سیگار الکترونیکی) از مهم ‌ترین عوامل در ایجاد سرطان دهان بوده و سلامت مغز و قلب با سلامت دهان و دندان در ارتباط است، افزود: بیماری های شدید لثه و دیابت رابطه دو طرفه دارند و هر کدام از آن ها می تواند باعث تشدید بیماری دیگر شود، بنابراین توجه به سلامت دهان و دندان بسیار مهم است. البته خونریزی لثه‌ها در مسواک زدن نباید باعث ترک مسواک زدن شود.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که این پویش در روز اول به عنوان «دهان دریچه سلامت» به ارتباط این بیماری ها می پردازد و توجه مردم را به سلامت دهان و دندان معطوف و متمرکز می کند، ادامه داد: در روز دوم نیز شعار «سلامت دهان و دندان؛ سلامت کودک» را خواهیم داشت.

دکتر سیدمعلمی اضافه کرد: در این روز با حضور در مدارس و آموزش به دانش آموزان و معاینات دهان و دندان بچه ها، افزایش آگاهی نسبت به سلامت دهان و دندان را در مدارس و دانش آموزان انجام می شود تا اگر یک دانش آموز به اقدامات بهداشتی، درمانی نیاز داشت به مراکز جامع سلامت جهت دریافت خدمت معرفی شود.

وی بیان کرد: در روز سوم پویش هدف ما بر اهمیت دادن به سلامت دهان و دندان از دیدگاه نهادهای مردمی و سایر نهادهای دولتی متمرکز خواهد بود. در این روز به تبیین نقش سایر نهادها و افراد در بحث سلامت دهان ودندان پرداخته می شود که چه کمک هایی می توانند در این زمینه ایفا کنند. در کل هدف پویش سلامت دهان و دندان، آگاهی بخشی و حساس سازی مردم، جامعه و مسئولان در رابطه با اهمیت سلامت دهان و دندان است.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت در پایان با بیان این که خدمات اساسی و مهم دندانپزشکی در مراکز بهداشت برای همگان در دسترس است، گفت: خدمت رایگان دندانپزشکی در مراکز بهداشت در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر به افراد ارائه می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!
  • واقعا آب چاه بخوریم بهتر از آب‌معدنی است؟ | روغن‌های زیرو ترانس تاییده بهداشت دارند
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان با شعار «دهان دریچه سلامت» از امروز
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود