Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،شکراله سلمان‌زاده رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: این وظیفه بر دوش ما است که از تمام ظرفیت‌ها و قابلیت‌های موجود در منطقه برای کاهش موارد ابتلا به ویروس کرونا بهره بگیریم.

او اضافه کرد:  هنر با توجه به قابلیت‌های دراماتیک آن و امکان ایجاد تاثیرگذاری بیشتر، یکی از راهکارهای بین‌المللی مبارزه با ویروس کرونا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: در همین راستا برآن شدیم که ضمن حمایت از اهالی فرهنگ و هنر منطقه که به هر حال در ماه‌های گذشته از گروه‌هایی بودند که در این اپیدمی منحوس آسیب جدی دیدند، از قابلیت‌های ایشان برای تاثیرگذاری در مسیر رعایت هر چه بیشتر دستورالعمل های بهداشتی استفاده نماییم.

سلمان‌زاده ادامه داد: امیدوار هستیم که با اجرایی شدن پرفورمنس فصلی برای کرونا در سطح منطقه، از این تاثیرگذاری بهره گرفته و در نهایت شاهد کاهش بار مراجعات به بیمارستان و کاستن خستگی کادر زحمتکش بهداشت و درمان باشیم.

مهدی پرویش، کارگردان این پرفورمنس نیز گفت: در این شرایط که به دلیل وجود ویروس کرونا، هنر تعطیل و هنرمند خانه‌نشین شده است، پرفورمنس راهش را پیدا کرد که با زبان خرد و اندیشه تاثیر بر روح و روان تماشاگر خود بگذارد تا شاید جانی را نجات دهد.

او اضافه کرد: شروع ایده از آنجایی آغاز شد که دیدیم عزیزانمان در غریبی و سکوت به خاک سپرده شدند، حتی بدرقه آن‌ها تا منزل ابدی میسر نبود، داغی که همیشه بر جان همه تازگی دارد.

کارگردان پرفورمنس فصلی برای کرونا ضمن قدردانی ویژه از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی آبادان به خاطر مهیا کردن شرایط اجرای این نمایش، ادامه داد: پرفورمنس «فصلی برای کرونا» با ۴۰ بازیگر و ۱۲ نفر عوامل اجرایی در ۲۶ تابلو از بزرگترین پرفورمنس‌هایی به شمار می‌آید که تاکنون در کشور اجرا شده است. این نمایش با همکاری دانشکده علوم پزشکی آبادان، ۱۲ شب در نقاط پرتردد شهر اجرا می‌شود تا شاید حداقل با این کنش نجات‌دهنده جان یک انسان باشیم.

پرویش بازیگران این نمایش را احمد عیدانی، ناصر شناوه، زینب شفیعی‌فر، ندا نصاری، کاظم خضراوی، ابولفضل داوری، ارغوان خدادادزاده، آمنه طاهرزاده، امیرحسین خواجه علی، بهروز زنگنه، امین سلیج محمودی، پرستو چعبی، حسین زرین جویی، حسین سعدی، عباس عنایتی، علی بنی سعید، عماد دریساوی، زهرا شعبانی‌نژاد، فاطمه حمیدی، فاطمه شعبانی‌نژاد، فاطمه کردوی، پریا بیرمی‌زاده، علی سلامی، محمدامین لطیفی، مبینا عساکره، سید مصطفی هاشمی، مهدی ادریسی، مهدی ثامری، مهدی طالبی، محمدرضا فرجمند، آرمان سیدی، ایدا سیدی، فریده کعبی، منا سلامی، ملیکا رخ، حسام حاکمی، محمد ورزنده، متین آغاجانی، حامد دریس و پژمان یار احمدی معرفی کرد و گفت: موعود عریان‌پور، مصطفی پرویش، مریم سعدی، نازیلا جمشیدی، امیر محمدیان، محمد فرجی، مینا صبوری، حسین داوری و دالیا معرفی نیز برخی از عوامل اجرایی این پرفورمنس بودند.

انتهای پیام/ د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا بیماری واگیردار دانشکده علوم پزشکی آبادان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۹۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد

به گزارش قدس آنلاین، بهرام دلفان اظهار کرد: بیمارستان نیایش سال ۹۲ تحویل مسکن و شهرسازی و مصوبه اولین سفر احمدی‌نژاد به لرستان تحت عنوان بیمارستان جایگزین شهدای عشایر بوده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر این بیمارستان به نام نیایش تغییر یافته که امیدواریم همین اسم بماند، افزود: بیمارستان شهدای عشایر به قوت خود باقی خواهد ماند و ردیف و اعتبار جداگانه دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: این پروژه سال ۹۵ به خاتم‌الانبیا واگذار شده که ۶ و نیم الی ۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

دلفان بیان کرد: از سال ۹۵ تا دولت جدید یعنی ۱۴۰۰، ۲۵ درصد پیشرفت داشته که ۵۱۵ تخت بوده و ۴۹۴ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و در حال حاضر ۶۵ درصد پیشرفت فیزیک دارد که بالغ بر ۴۰۴ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و به ۶۱۱ تختخوابی ارتقا یافته است.

وی با اشاره به اینکه به یک ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد و یکی از بزرگترین بیمارستان‌های غرب کشور است، گفت: درصورتی‌که منابع مالی آن تأمین شود سال آینده تحویل داده خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: بیشتر از آنچه تعیین شده بود اعتبار به آن تخصیص داده شده و از ماده ۵۶ نیز ۲۷۲ میلیارد وام گرفته شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • بازدید از بزرگترین پروژه پل‌سازی شیراز تا تقاطعی که دسترسی به حرم شاهچراغ را تسهیل می‌کند