Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، سعید فرجی ظهر امروز در شورای اطلا‌ع‌رسانی بیمه سلامت استان همدان اظهار کرد: با توجه به شرایط خاص کشور و درگیری با کرونا باید تدابیر خاصی اتخاذ و اعلام می‌شد که در این راستا سازمان بیمه سلامت از ابتدا اقدامات متناسبی در راستای مقابله با ویروس منحوس در نظر گرفت و آن سامانه ۱۶۶۶ بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این سامانه از اسفندماه سال گذشته تا تیرماه امسال پاسخگوی سوالات مردم در خصوص بیماری کرونا بود گفت: در راستای کنترل ویروس تا تیرماه امسال نیازی به تمدید دفترچه‌ بیمه سلامت با مراجعه به دفاتر پیشخوان از سوی بیمه‌شدگان نبود.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان گفت: با توجه به اینکه با پیک سوم این بیماری مواجه هستیم  و متاسفانه آمار مبتلایان افزایش یافته و از طرفی دیگر میزان فوتی‌ها بالاست به همین دلیل ستاد ملی مبارزه با کرونا مصوبه‌ای را با پیگیری‌ همکاران ما در نظر گرفته‌اند که تا جایی امکان دارد از مراجعه به دفاتر پیشخوان برای گرفتن دفترچه جلوگیری شود.

وی تاکید کرد: البته سازمان بیمه سلامت قبلا طرح نسخه‌نویسی الکترونیک را آغاز کرده بود تا ارائه خدمات بیمه سلامت بدون نیاز به دفترچه باشد که اگر از طرف مراکز و مردم با جدیت پیگیری می‌شد به نظر می‌رسید مراجعه برای دریافت دفترچه در دفاتر پیشخوان هم نبود.

فرجی با بیان اینکه خدمات الکترونیکی بدون نیاز به دفترچه در همه جای کشور ارائه می‌شود افزود: بیمه‌شدگان بیمه سلامت اگر در هرجای کشور به مراکز درمانی طرف قرارداد مراجعه کنند و  با ارائه کد ملی « شماره بیمه‌شده» می‌توانند خدمات الکترونیکی دریافت کنند.

 بیمه‌شدگان از مراکز درمانی خدمات الکترونیکی مطالبه کنند

وی با اشاره به اینکه تعدادی از مراکز طرف قرارداد، سیستم الکترونیکی را فراهم نکرده‌اند اما اگر بیمه شده مطالبه کند قطعا همکاران طرف قرارداد سریع‌تر به این سمت می‌روند تا شرایطی فراهم شود خدمات بدون دفترچه و به صورت الکترونیکی ارائه شود خاطرنشان کرد: طرح نسخ الکترونیک فواید بسیاری دارد که یکی از آنها عدم انتقال بیماری‌های ویروسی و از جمله کووید ۱۹ است.

مدیرکل بیمه سلامت همدان نسبت به مصوبه اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر ارائه دفترچه بیمه پایه سلامت رایگان بدون ارزیابی وسع عنوان کرد: تا پایان سال جاری، متقاضیان پوشش بیمه رایگان اعم از صدور اولیه یا تمدید در صورت سکونت در شهر می‌توانند بدون ثبت درخواست ارزیابی وسع از پوشش بیمه پایه سلامت رایگان با اعتبار ۶ ماهه برخوردار شوند.

وی خاطرنشان کرد: بدیهی است این گروه از بیمه‌شدگان مطابق ضوابط جاری صرفا امکان استفاده از خدمات بخش دولتی را خواهند داشت و برای این افراد دفترچه بیمه 12 برگی صادر و تحویل خواهد شد.

فرجی با بیان اینکه خانوارهای متقاضی پوشش بیمه سلامت ایرانیان به منظور استفاده از خدمات موسسات خصوصی همچنان می‌توانند بر اساس خوداظهاری و پرداخت حق بیمه کامل یا با درخواست ارزیابی وسع و نتیجه آن و با پرداخت ۵۰ یا ۱۰۰ درصد حق بیمه و رعایت ضوابط مربوط به دوره انتظار، پوشش بیمه ایرانیان دریافت کنند گفت: برای این گروه پس از اعلام نتیجه ارزیابی وسع، امکان اعتراض به نتیجه اعلامی وجود نخواهد داشت.

وی تصریح کرد: بیمه‌شدگانی که در حال حاضر از پوشش بیمه سلامت همگانی رایگان برخوردار هستند نیز در صورت تمایل می‌توانند پس از ابطال دفترچه بیمه سلامت، از پوشش بیمه ایرانیان برخوردار شوند.

افراد اینترنتی بیمه شوند

مدیرکل بیمه سلامت همدان با بیان اینکه ساکنان روستاها، شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت و عشایر می‌توانند بدون ارزیابی وسع پوشش بیمه روستاییان رایگان با اعتبار ۶ ماهه دریافت یا پوشش فعلی خود را در صورت اتمام اعتبار تمدید کنند افزود: امکان انصراف و استرداد وجه برای بیمه شدگانی که با پرداخت حق بیمه در دوره انتظار ۱۰ روزه قرار دارند وجود ندارد و برای این افراد در صورت بستری در بیمارستان، صدور معرفی‌نامه بستری امکان‌پذیر است.

وی از متقاضیان پوشش بیمه سلامت خواست در راستای پیشگیری از ازدحام در دفاتر پیشخوان، از طریق سایت سازمان بیمه سلامت ایران به آدرس  https://www.ihio.gov.ir/ مراجعه و درخواست خود را در سامانه ثبت و پس از انتخاب به پیشخوان مورد نظر مراجعه و دفترچه بیمه خانوار خویش را دریافت کنند.

فرجی با اشاره به اینکه تاکید همیشگی ما رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک و شستن مرتب دستها با آب و صابون است، خواستار توجه به این موضوع در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا شد.

وی اجرای طرح نسخ الکترونیک را مهم دانست و خواست مردم آن را از پزشکان و داروخانه‌ها و... مطالبه کنند چون از مزایای آن برخوردار خواهند شد و دیگر دغدغه ارائه دفترچه و دریافت خدمات در هیچ جای کشور را نخواهند داشت.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با بیان اینکه از همکاران پزشک در مراکز درمانی درخواست داریم هرچه زودتر تسهیلات و امکانات خود را کامل کنند تا سریع‌تر خدمات الکترونیکی را به بیمه‌شده ارائه دهند افزود: تلاش ما پرداخت حق الزحمه همکاران پزشک به بهترین وجه است و اینکه حقی پایمال نشود.

وی با اشاره به اینکه اگر ایرادی در ثبت خدمات همکاران پزشک باشد قطعا بنده و همکاران تلاش خواهیم کرد تا رفع شود گفت: حق الزحمه پزشکانی که تا پایان مهرماه نسخه الکترونیکی نوشتند که قابلیت نسخه‌پیچی الکترونیک داشته را تا هفتم ماه آبان پرداخت کرده‌ایم و این وعده را می‌دهیم حق الزحمه پزشکان و حتی داروخانه و آزمایشگاهی که تا پایان آبان ماه نسخ به صورت الکترونیک بپیچند را تا ۱۰ آذرماه پرداخت کنیم.

فرجی با بیان اینکه انتظار داریم این خدمات به صورت جامع‌تری به سمت الکترونیکی پیش رود بیان کرد: اقداماتی هم انجام شده تا خدمات روستایی به سمت الکترونیکی پیش رود و اینها در واقع پایه‌های اولیه پرونده الکترونیک سلامت هستند که باید اتفاق بیافتد.

وی اضافه کرد: اگر به طور جامع پرونده  الکترونیک استمرار یابد مزایای بسیاری برای کشور خواهد داشت که ضمن مدیریت منابع و هزینه‌ها، سرویس‌دهی و خدمت‌رسانی به مردم بسیار تسهیل می‌یابد.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان تصریح کرد: این طرح از موارد تکراری و غیرضروری و نیز سوء استفاده‌های احتمالی جلوگیری خواهد کرد که امیدواریم با مشارکت مراکز طرف قرارداد و با حمایت و پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی و همکاران ما در نظام پزشکی محقق و خدمات بهتری برای مردم فراهم شود.

وی به آمار بیمه‌شدگان بیمه سلامت در استان اشاره کرد و افزود: با توجه به قانون رفع هم پوشانی و آزمون وسعی که برگزار شد تقریبا اوایل آبان ماه جمعیت زیر پوشش صندوق کارکنان دولت به ۱۲۴ هزار نفر رسید.

فرجی با اشاره به اینکه در صندوق سایر اقشار بیمه سلامت ۵۴ هزار و ۶۰۰ نفر عضویت دارند بیان کرد: در صندوق روستائی قریب به ۵۲۰ هزار نفر، صندوق ایرانیان ۱۰ هزار نفر و بیمه سلامت همگانی قریب به ۱۲۰ هزار نفر عضو هستند. 

صدور  بیش از ۳۲۰ هزار دفترچه بیمه سلامت

وی از ۸۵۰ هزار نفر بیمه‌شده سازمان بیمه سلامت در استان خبر داد و گفت: سال گذشته بیش از ۳۲۰ هزار دفترچه بیمه سلامت صادر و در اختیار بیمه‌شدگان قرار گرفته است.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با بیان اینکه سال گذشته برای بیمه‌شدگان کارکنان دولت  ۸۶ هزار و ۸۰۰ مورد دفترچه صادر شده است افزود: در این مدت برای صندوق سایر اقشار بیش از ۷۳ هزار دفترچه چاپ شد.

وی با اشاره به اینکه  سال گذشته در صندوق روستایی بیش از ۲۷۷ هزار، صندوق ایرانیان ۱۲ هزار و ۵۰۰ و بیمه سلامت ایرانیان ۱۷۰ هزار دفترچه صادر شد عنوان کرد: در هفت ماهه امسال ۳۶۴ هزار دفترچه چاپ و در اختیار بیمه‌شدگان قرار گرفته است. 

۷۳۸ مرکز درمانی طرف قرارداد با بیمه سلامت همدان

فرجی با اشاره به اینکه اداره کل بیمه سلامت ۲ هزار و۱۳۳ بیمار خاص زیر پوشش داد گفت: ۷۳۸ مرکز از بیمارستان‌های فوق تخصصی گرفته تا مطب پزشکان و درمانگاه‌ها و مراکز جراحی محدود و مراکز بهداشت و... طرف قرارداد با بیمه سلامت هستند.

وی تاکید کرد: در ۹ درمانگاه تخصصی نیز بیش از ۲۲۰ متخصص، فوق‌تخصص و دندان‌پزشک به طور غیرمستقیم به بیمه‌شده‌های ما خدمات ارائه می‌دهند که ما با آن مراکز قرارداد داریم.

انتهای پیام/89026/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا سلامت بیمه استان همدان بیماری مدیرکل بیمه سلامت استان همدان مدیرکل بیمه سلامت استان همدان دفترچه بیمه سلامت سازمان بیمه سلامت خدمات الکترونیکی دفاتر پیشخوان طرف قرارداد ارزیابی وسع هزار دفترچه بیمه شدگان سال گذشته پوشش بیمه هزار نفر تا پایان بیمه شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۹۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت

پیرو برخی تماس‌های حاصله با تعدادی از شهروندان و درخواست مبالغی برای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت، مرکز امور مشتریان سازمان بیمه سلامت ایران اعلام کرد که این سازمان برای ارائه خدمات به مردم از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند و این موضوع کلاهبرداری است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اخیراً شاهد این هستیم که برخی افراد در تماس با شهروندان، خود را به عنوان کارگزار یک شرکت بیمه‌ معرفی و با ادعای صدور "کارت هوشمند بیمه سلامت" و اعلام شماره حساب، اقدام به دریافت مبالغی از مردم برای صدور این کارت می‌کنند. این افراد مدعی هستند که با خرید این کارت هوشمند، شهروندان می‌توانند از مزایا و تخفیفاتی در هنگام دریافت خدمات تشخیصی و درمانی بهره‌مند شوند.

در همین راستا خبرنگار تسنیم پیگیر این موضوع از بیمه سلامت شد و مرکز امور مشتریان و اطلاع رسانی سازمان بیمه سلامت ایران در اطلاعیه‌ای به تسنیم اعلام کرد: «برخی شرکت‌های سودجو به دنبال سوء استفاده از نام و عنوان بیمه سلامت در ارائه خدمات به بیمه شدگان این سازمان هستند، این درحالی است که سازمان بیمه سلامت هیچ ارتباطی با این شرکت‌ها نداشته و این سازمان به عنوان بزرگترین سازمان بیمه‌گر پایه سلامت کشور، هرگز برای بیمه‌کردن و ارائه خدمات دیگر با افراد از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند بنابراین این امر با هدف سودجویی و کلاهبرداری انجام می‌گیرد.»

فعالیت سامانه نسخ الکترونیک "بیمه سلامت" پایدار شد

این اطلاعیه تأکید می‌کند که «شهروندان برای اطلاع از آخرین اخبار و آدرس دفاتر پیشخوان طرف قرارداد به سایت سازمان به نشانیihio.gov.ir مراجعه و یا با سامانه 1666 تماس حاصل کنند.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت