Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا جعفری جلوه، مدیر شبکه دو به همراه جمعی از مدیران سازمان، مدیران شبکه دو و مرکز پویانمایی صبا از مراحل ساخت دکورو تولید مجموعه «شهرک کوچک» به تهیه‌کنندگی مسعود صفوی در شهرک سینمایی تلویزیونی غزالی بازدید کردند.

خبرگزاری میزان - طبق اعلام روابط عمومی شبکه دو؛ در این بازدید که سید محمود اسلامی مدیرکل مالی و اداری معاونت سیما، مهرداد عظیمی رئیس مرکز تولید و فنی سیما، حمیدرضا دیبایی؛ قائم مقام شبکه دو، علی مرادی مدیرکل تولید مرکز تولید و فنی سیما، محمد رحیم لیوانی رییس مرکز پویانمایی صبا و بخشی از مدیران این مرکز، کمال فیض‌آبادی مدیر شهرک غزالی، آذرمیدخت آذرهوش مدیر گروه کودک و نوجوان شبکه دو، حبیب میدانچی مدیر طرح و برنامه شبکه دو، رحمان قهرمان زاده مدیر پخش شبکه دو، مرضیه فرآورده مدیر اطلاعات و برنامه ریزی شبکه دو و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. حضور داشتند از بخش‌های مختلف ساخت دکور عظیم این مجموعه در مساحتی حدود ۳۰۰۰ متر مربع بازدید شد.

محمدرضا جعفری جلوه؛ مدیر شبکه دو ضمن اشاره به کنار هم قرار گرفتن بخشی از غنی‌ترین تجربیات سازمان در پروژه «شهرک کوچک»؛ بیان داشت: خوشحالیم که اتفاق ماندگاری در این محل در حال شکل‌گیری است. با توجه به ظرفیت طراحی دکور، تیم اجرایی، سوابق تهیه‌کننده و مساعدت بخش‌های مختلف مالی، تولید و فنی سیما، مدیریت مرکز پویانمایی صبا و شهرک غزالی ایده‌ای اجرایی می‌شود که می‌تواند به شکلی بنیادین در آینده نیز مورد استفاده قرار گیرد.

مدیر شبکه دو در ادامه بیان داشت: باید توجه داشت که سازمان صدا و سیما یک سازمان چندگانه است و هرچند ایده‌های گذرا محترم هستند، اما ایده‌های بنیادینی وجود دارند که نیاز به توجه بیشتری از سوی ما دارند. زیرا فکر و طرح پخته‌ای که قرار است به صورت بنیادین فعالیت کند باید مراقبت شود در پیچ و خم تامین اعتبار عقب نماند.

وی از تعامل همه همکاران در شبکه دو، مرکز صبا و سازمان صدا و سیما برای برای به ثمر نشستن پروژه «شبکه کوچک» یاد کرد و گفت: حالا که این نگاه متین در سازمان، مرکز صبا، مدیریت پروژه و ... وجود داشته که منافع سازمانی در نظر گرفته شود و منابعی که به تولید اختصاص داشته برای زیرساختی هزینه شود که تولید و فنی نیز احساس کند خاستگاه و پایگاهی پیدا کرده که در درازمدت هم قابل استفاده است، در انجام آن تسریع صورت پذیرد. از همگان انتظار می‌رود آنچه در توان دارند به کار گیرند تا پروژه دچار دست‌انداز نشود، کار به هنگام برسد و با نفس خوب با مخاطب ارتباط برقرار کند و یک گوهر تحت الشعاع یک بدل قرار نگیرد.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین خبرها از معاونت سیما اینجا کلیک کنید

کمال فیض‌آبادی مدیر شهرک غزالی نیز بیان داشت: «شهرک کوچک» قرار بود در ایام نوروز ۹۹ روانه آنتن شود، اما با شور‌های صورت گرفته و با توجه به ظرفیت تولید این مجموعه تصمیم گرفته شد زیرساخت‌هایی برای این مجموعه در شهرک غزالی فراهم شود که در آینده نیز بتواند آورده‌ای برای تولیدات آینده حوزه سیما باشد.

محمدرحیم لیوانی مدیر مرکز پویانمایی صبا نیز ضمن تشکر از حسن توجه مدیر شبکه دو برای همکاری مشترک جهت تولید این مجموعه بیان داشت: بازآرایی حوزه‌هایی مثل نمایش عروسکی در قالب طرح «شهرک کوچک» ارائه شد و با نگاه ویژه شبکه دو اجرایی شد. امیدواریم زیرساختی ایجاد شود که در آینده نیز به عنوان یکی از آورده‌ها و سرمایه‌های سازمان به حیات خود ادامه دهد.

وی توضیح داد: در طرح «شهرک کوچک» در حوزه‌های تولید انیمیشن، رئال و عروسکی نوآوری‌هایی در فرم و محتوا صورت گرفته است. اصرار ما برای تولید این مجموعه در شهرک نیز به این دلیل بود که نگاه درازمدت داشتیم که اگر مقطعی بود تا کنون روانه آنتن شده بود.

لیوانی افزود: طراحی دکور این مجموعه بر اساس یک شبکه در مقیاس کوچک ست، ۱۵ دکور مجزا برای آیتم‌های مختلف و زیرساخت‌هایی برای تولید بخش‌های انیمیشن در حال تولید است که تا کنون حدود ۸۰ درصد آن اجرایی شده است و کار‌های زیربنایی از سقف تا کف این سوله تا هواساز، نور، برق و ... انجام شده و تا سال‌ها هم قابل استفاده است.

مسعود صفوی، تهیه‌کننده «شهرک کوچک» بیان داشت: به صورت فشرده حدود ۶۵ روز این سوله که حالت انباری داشته را به این مرحله رساندیم با برآوردی که بیشتر از دو برابر برآورد اولیه است. می‌توانم این پروژه را دی ماه روانه آنتن کنم. تمرین و بازخوانی هم انجام شده است حتی برنامه‌ریزی‌ها بر ۵۲ قسمت بود که من برای ۱۰۴ قسمت به لحاظ قصه و تولید آمادگی دارم. فقط امیدوارم برای حل مشکلات زیرساختی و مالی تدابیر لازم اندیشیده شود.

مهرداد عظیمی رئیس مرکز تولید و فنی سیما نیز در این جلسه بیان داشت: اداره کل فنی مرکز و اداره کل صدا و تصویر، تاسیسات و مدیران صبا اذعان دارند اتفاقات ویژه‌ای رخ داده، اما بخشی از این اتفاقات خاص این پروژه است که طبیعی است و بر اساس چیدمان دکور خودتان به عنوان مثال بنا بر نیاز پروژه نور طراحی کرده‌اید؛ بنابراین ما درخواستی که داریم این است که با نظارت سازمان به لحاظ فنی و تولیدی دو استودیو طراحی شود تا در حوزه تامین اعتبار مشکلات مرتفع شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: شبکه دو محمدرضا جعفری جلوه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شبکه دو محمدرضا جعفری جلوه مرکز پویانمایی صبا تولید و فنی سیما مدیر شبکه دو شهرک غزالی شهرک کوچک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۰۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقاومت کسب و کارهای کوچک اینستاگرامی در مقابل فیلترینگ

ایتنا - بسياري از كاربران ايراني تصور داشتند با فيلترينگ اينستاگرام، اين شبكه اجتماعي نيز همچون فيسبوك از رده‌بندي شبكه‌هاي اجتماعي پرطرفدار ايراني خارج مي‌شود؛ اما داده‌هاي ديتاك نشان مي‌دهد كه پس از اعتراضات ،حجم محتواي عمومي اين بستر به ‌مرور افزايش يافت. اينستاگرام از همان آغاز راه‌اندازي‌اش در سال ۲۰۱۰ براي همه مردم در هرجاي جهان شبكه اجتماعي جذابي بود اما جذابيت ويژه‌اش را در ايران مديون يك چيز بود: فيس‌بوك كه يكي از بزرگ‌ترين فضاهاي اجتماع مجازي ايرانيان بود، فيلتر بود و مسدودنبودن اينستاگرام خيلي زود كاربران ايراني را از فيس‌بوك بيرون كشيد.
البته اينستاگرام هم سال‌ها بعد فيلتر شد اما وقتي كه ديگر قاعده بازي عوض شده بود. اينستاگرام آنقدر در زيست روزمره مردم ايران جا گرفته بود كه با فيلترشدنش هم كسي جايي نرفت؛ ماندند و پس گرفتند. 

گزارش‌هاي غيررسمي مي‌گويند بيش از ۴۰ ميليون ايراني كاربر اينستاگرام هستند و اين شبكه، پرمخاطب‌ترين شبكه اجتماعي در ايران است. مداراي مسدودكنندگان اينترنت در ايران با اين شبكه اجتماعي بسيار بيشتر از شبكه‌هاي اجتماعي بود. در حالي كه ديگر شبكه‌هاي اجتماعي با مسدودسازي و فيلترينگ دولتي مواجه بودند، اينستاگرام تا سال‌هاي اخير يكي از آخرين شبكه‌هاي اجتماعي بين‌المللي بدون فيلتر در ايران بود و حتي مدتي صحبت از «فيلترينگ هوشمند» آن بود اما بالاخره در انتهاي شهريور ۱۴۰۱ و به دنبال اعتراضات به مرگ مهسا اميني، اينستاگرام هم فيلتر شد. 
اين اتفاق درست زماني رخ داد كه اينستاگرام فراتر از يك شبكه اجتماعي، تبديل به پلتفرمي درآمدزا براي هزاران كسب‌وكار ايراني شده بود و كسب‌وكارهاي خانگي زيادي هم بر روي اين پلتفرم شكل گرفته بود. بر اساس گزارشي كه استارتاپ پادرو در سال ۱۴۰۱ منتشر كرد، شهريور ۱۴۰۱، قبل از فيلترشدن اينستاگرام، حدود ۶۳۰ هزار فروشگاه فعال اينستاگرامي وجود داشت كه بيش از نيمي از آنها تا ماه‌ها بعد هم نتوانستند كسب‌وكار خود را دوباره فعال كنند.

برخلاف كانال‌هاي تبليغاتي سنتي كه اغلب نيازمند سرمايه‌گذاري زيادي بودند و بازگشت سرمايه در آنها نامشخص بود، اينستاگرام به كسب‌وكارها امكان مي‌داد با كمترين هزينه، محصولات و خدمات خود را به صورت بصري به مخاطبان هدف ارايه دهند. علاوه بر اين، الگوريتم اينستاگرام كه محتواي تصويري را بر اساس ميزان بيش از ۴۰ ميليون ايراني كاربر اينستاگرام هستند و اين شبكه، پرمخاطب‌ترين شبكه اجتماعي در ايران است درگيري كاربران اولويت‌بندي مي‌كرد، به كسب‌وكارها امكان مي‌داد تا ديده‌شدن خود را بر اساس كيفيت و جذابيت پست‌هاي‌شان افزايش دهند.
اين قابليت‌ها، تحولي اساسي بود كه زمين بازي را بين برندهاي شناخته‌شده و تازه‌واردها هموارتر مي‌كرد.

با اين حال، هيچ‌كدام از اينها مسوولان را متقاعد نكرد كه دست از فيلتركردن پركاربرترين شبكه اجتماعي در ايران بردارند. از آن سو، كاربران بودند كه رفتار متفاوتي از خود نشان دادند. كمي كه محدوديت‌هاي اينترنتي روزهاي اعتراض كمتر شد، كاربران با فيلترشكن به اين شبكه اجتماعي بازگشتند.
در گزارشي كه موسسه پژوهشي ديتاك در مورد ميزان فعاليت كاربران ايراني در اينستاگرام منتشر كرده، آمده است: «بسياري از كاربران ايراني تصور داشتند با فيلترينگ اينستاگرام، اين شبكه اجتماعي نيز همچون فيسبوك از رده‌بندي شبكه‌هاي اجتماعي پرطرفدار ايراني خارج مي‌شود؛ اما داده‌هاي ديتاك نشان مي‌دهد كه پس از اعتراضات ،حجم محتواي عمومي اين بستر به ‌مرور افزايش يافت.»
يافته‌هاي ديتاك نشان مي‌دهد در سال ۱۴۰۱ از ۶ ميليون اكانت پابليك ايراني در اينستاگرام ۴۵۰ ميليون پست منتشر شده و كاربران ايراني در هر ثانيه بيش از ۲۵ هزار بار پست‌هاي اينستاگرام را مي‌بينند. 

در گفت‌وگوهاي روزمره ايرانيان، توييتر فضايي سياسي‌تر تلقي مي‌شود و اينستاگرام را بيشتر شبكه‌اي «زرد» مي‌نامند اما كاربران اينستاگرام، به‌خصوص كم‌سن‌و‌سال‌ترها، مي‌گويند اينطور نيست كه اينستاگرام فقط براي سرگرمي باشد. دلارام، دانش‌آموز سال يازدهم متوسطه كه صفحه‌اي با ۳۰ هزار دنبال‌كننده در اينستاگرام دارد، مي‌گويد: «اينستاگرام خيلي بزرگ است. همه‌جور محتوايي هم تويش پيدا مي‌شود. به خودتان بستگي دارد كه چه كساني را دنبال كنيد. همين اينستاگرام به خود من چيزهايي ياد داده كه 10سال ديگر مدرسه بهم ياد نمي‌داد. چرت و آشغال هم كم نيست توش ولي مي‌توانيد انتخاب كنيد چي را دنبال مي‌كنيد.»
او درباره تأثير فيلترشدن اين شبكه اجتماعي معتقد است: «اولش كه فيلتر كردند و اينترنت را بستند، مخاطباي همه ريزش كرد ولي الآن از قبل فيلتر هم رشد پيج من بيشتر بوده. الآن بيشتر براي دسترسي به برنامه‌هاي فيلترنشده مثل اپ‌هاي بانكي صاحب یک كسب‌ و كار اينستاگرامي: فيلترينگ من را مجبور كرده است كه از كاربرانم بخواهم به پلتفرم‌هاي داخلي مثل روبيكا و ايتا بيايند اما كلي سر اين فحش خورده‌ام و كمتر از پنج درصد مشتريانم حاضر شده‌اند در كانال روبيكا عضو بشوند. به نظرم دولت دارد كسب‌ و كارهاي كوچك را خفه مي‌كند به دردسر مي‌افتيم تا برنامه‌هاي فيلترشده. ديگه فيلترشكن‌ها ۲۴ ساعته روشنه.»

با اين حال، فيلترينگ اين شبكه اجتماعي چندان بي‌اثر نبوده است. پريسا، ۲۱‌ساله و صاحب كسب‌وكاري اينستاگرامي، درباره وضعيتش مي‌گويد: «شرايط بسيار سختي براي من و كسب‌وكارم بود. اينستاگرام پلتفرم مهمي براي آدم‌هايي مثل من است تا به مشتري دسترسي پيدا كنيم. وقتي كه دولت اينستاگرام را فيلتر كرد، ضربه بزرگي به من وارد شد. اول فكر كردم ممكن است يك اختلال موقتي باشد اما فيلترينگ چندسال طول كشيده است و در اين مدت فروش من به‌شدت كاهش يافته است. اين فوق‌العاده خسته‌كننده است.»
پريسا ادامه مي‌دهد: «فيلترينگ من را مجبور كرده است كه از كاربرانم بخواهم به پلتفرم‌هاي داخلي مثل روبيكا و ايتا بيايند اما كلي سر اين فحش خورده‌ام و كمتر از پنج درصد مشتريانم حاضر شده‌اند در كانال روبيكا عضو بشوند. به نظرم دولت دارد كسب‌وكارهاي كوچك را خفه مي‌كند.»
او همچنان اميدوار است كه مسوولان در سياست فيلترينگ تجديدنظر كنند. «اين كار به كسب‌و‌كارها آسيب مي‌زند. روياي من اين است كه كسب‌وكار كوچكم را بين‌المللي كنم اما اين فيلترهاي فعلي اين كار را بسيار دشوار مي‌كنند. تنها كاري كه مي‌توانم انجام دهم اين است كه تا جايي كه مي‌توانم خود را تطبيق دهم و به استقامت ادامه دهم.»

عده‌اي هم از سياسي‌شدن اينستاگرام گلايه دارند و مي‌گويند اين كار «نمي‌گذارد مثل بقيه مردم دنيا زندگي كنيم». علي، ۱۷‌ساله، در اين باره مي‌گويد: «اين فيلترينگ اينستاگرام ديگه واقعا ديوانه‌كننده شده! من نه سياسي‌ام نه هيچي، فقط مي‌خوام زندگي كنم. همين الآن نصف عكس‌هاي اينستاگرام لود نمي‌شود!»
او مي‌گويد اينستاگرام كلي محتواي مفيد براي بدنسازي‌اش دارد اما بخش زيادي از آنها را از دست مي‌دهد. علي اضافه مي‌كند: «صادقانه بگويم، من واقعا برايم مهم نيست كه دلايل فيلترينگ چيست. من مي‌خواهم بهترين زندگي نوجواني‌ام را داشته باشم، اين را كسي مي‌فهمد؟ اين خيلي خواسته زيادي است كه بتوانيم به مسخره‌بازي‌كردن و سلفي‌گرفتن خودمان بپردازيم؟» با همه اين‌ها، وعده رفع فيلتر از اينستاگرام هميشه وعده‌اي سر خرمن بوده است و هرگز محقق نشده است. كاربران هم سعي كرده‌اند خود را با شرايط جديد تطبيق دهند و حتي از مجهزبودن كاربران ايراني به فيلترشكن استفاده كنند و كار خود را در فضاهايي مثل يوتيوب كه امكان درآمدزايي ساده‌تري هم دارند، بسط بدهند و از آن طرف، تحريم‌ها هم امكاناتي را براي نقد كردن درآمدهاي دلاري فراهم كرده است كه «يوتيوبر‌شدن» را آسان‌تر هم كرده است. (اعتماد)

دیگر خبرها

  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • مقاومت کسب و کارهای کوچک اینستاگرامی در مقابل فیلترینگ
  • بازدید جمعی از نمایندگان تهران از اداره کل انتقال خون استان تهران
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی
  • بازدید جمعی از معاونین و مدیران شرکت توزیع نیروی برق استان فارس از واحد‌های مختلف شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی 
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • اتصال دوباره واحد شماره ۲ بخاری نیروگاه شهید رجایی به شبکه سراسری
  • یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی تولید شد
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی