Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-07@11:43:54 GMT

قطار بی‌تدبیری در پایتخت

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۷۰۷۵۲

قطار بی‌تدبیری در پایتخت

به گزارش افکارنیوز،

شهرداری تهران در ساعت سرویس‌دهی مترو و اتوبوس محدودیت اعمال کرده؛ اقدامی که شلوغی ایستگاه‌های مترو و اتوبوس را دوچندان کرده و به تبع آن گلایه مسافران را در برداشته است.

ساعت 20 دوشنبه 19 آبان‌ماه شهرداری تهران با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد ساعت سرویس‌دهی مترو و اتوبوس آن هم با مجوز ستاد ملی کرونا را کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صدور این اطلاعیه آن هم یک روز قبل از اجرای طرح سراسری در حالی که تمهیدات لازم اتخاذ نشده بود، شرایط تردد را برای بسیاری از شهروندان سخت کرد.

کاهش ساعت سرویس‌دهی مترو و اتوبوس که برای برخی شهروندان تنها وسیله رفت و آمد است مشکلاتی را ایجاد کرده، به گونه‌ای که هم شاهد ازدحام بیشتر جمعیت در ساعات پایانی خدمات‌دهی هستیم و هم حق استفاده از مترو و اتوبوس برای شاغلان «شب‌کار» نادیده گرفته شده که موجبات گلایه شهروندان شده است. «علی» که خود را کارگر فنی یک واحد ارائه‌دهنده خدمات معرفی می‌کند، می‌گوید: من کارگر بخش فنی هستم و باید تا ساعت 22 سرکارم بمانم، همان طور هم که می‌بینید هم ماسک دارم و هم تا حد امکان فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت می‌کنم و خدا را شکر تا الان هم به کرونا مبتلا نشده‌ام.

وی می‌افزاید: من از ارم سبز تا ایستگاه شوش را با مترو می‌روم و تا امروز هم مشکلی نبود اما حالا باخبر شدم که مترو تا ساعت 20 بیشتر فعال نیست؛ چرا؟ خب ! من و امثال من که ساعت کاری‌مان دیر تمام می‌شود چه کنیم؟ این چند روز که این طرح اجرا شد من یا مجبور بودم از ارم سبز با تاکسی یا سواری به پایانه آزادی بروم و مسیری را که می‌توانستم یک‌ساعته طی کنم با تغییر چندباره وسیله نقلیه ۳-۲ ساعته طی کنم یا موتور دربست بگیرم که حالا با وجود بارندگی و سرد شدن هوا واقعاً سخت است.

«فرزانه» نیز که کارمند یک شرکت بخش خصوصی است با اشاره به ضرب‌المثل «سواره خبر ندارد از حال پیاده»، می‌گوید: من کارمند یک شرکت خصوصی هستم؛ شرکتی که نه کرونا می‌شناسد و نه مصوبات دورکاری دولت و ستاد ملی کرونا را. حق اعتراض هم نداریم و البته واقعیت این است که در این وانفسای اشتغال، جرأت اعتراض هم نداریم. حالا من باید چه کنم؟ ساعت کاری مترو و اتوبوس را کم کردند در حالی که من تا کارم تمام شود و بخواهم از اداره خارج شوم ساعت حوالی 21 است.

وی ادامه می‌دهد: قبلاً با اتوبوس مسیر ونک تا راه آهن را طی می‌کردم اما حالا باید چکار کنم؟ می‌توانم یکی دو روز از مدیر مجموعه کاری‌ام بخواهم که زودتر بروم تا حداقل به آخرین اتوبوس برسم اما تا کی می‌توان این کار را کرد یا تا کی می‌توان تاکسی اینترنتی گرفت در حالی که آنقدر کرایه‌هایش متغیر و بالاست که نمی‌توان برای مدت طولانی از آن استفاده کرد. خب ! حداقل مسؤولان به جای کاهش ساعت کل سرویس اتوبوسرانی، تعداد اتوبوس‌ها را کم می‌کردند نه اینکه کلاً سرویس‌دهی را متوقف کنند.

مناف هاشمی، معاون حمل‌ونقل شهرداری تهران به این اعتراضات واکنش نشان داده و می‌گوید: «شهرداری تهران پیشنهاد کاهش ساعت فعالیت حمل‌ونقل عمومی (مترو و اتوبوسرانی) را ارائه نکرده و تصمیم‌گیری مذکور توسط ستاد ملی مقابله با کرونا انجام شده است، به گونه‌ای که ستاد ملی مقابله با کرونا به شهرداری کلانشهرها دستور داده است ساعت فعالیت حمل‌ونقل عمومی کاهش داده شود».

به گزارش ایسنا، کاهش ساعت سرویس‌دهی مترو و اتوبوس بدون توجه به نحوه رفت و آمد افراد شاغل در مشاغل ضروری که بعد از ساعت 18 نیز اجازه فعالیت دارند و همچنین ازدحام و شلوغی واگن‌های مترو و اتوبوس‌ها که در این چند روز تصاویر آن در فضای مجازی پخش شد، اعتراضات و گلایه‌های مردم را به همراه داشته و شاید باید اجرای این طرح در همین روزهای ابتدایی مورد بازنگری قرار گیرد تا شهروندانی که مجبورند برای تأمین معیشت‌شان در این روزهای کرونایی به بیرون از خانه بروند، حداقل سفری ایمن و راحت داشته باشند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: اتوبوس اتوبوس مترو ستاد ملی کرونا اتوبوس شورای شهر شهرداری تهران ستاد ملی کرونا شهرداری تهران کاهش ساعت ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۰۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: مشکل واردات اتوبوس برون‌شهری در اسرع وقت حل شود

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به برخی گزارش‌ها مبنی بر وجود برخی موانع پیش روی واردات اتوبوس برون‌شهری،‌ بر لزوم رفع این موانع تاکید و دستگاه‌های اجرایی ذیربط را مکلف کرد در اسرع وقت نسبت به حل این مشکلات اقدام کنند. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، جلسه فوق العاده شورای عالی حمل و نقل، ایمنی و کاهش تلفات جاده‌ای پیش از ظهر امروز (سه شنبه) به ریاست محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد.

مخبر: شعار سال معیار برنامه‌ریزی اقتصادی کشور است مخبر در این جلسه رفع نقاط حادثه‌خیز و کاهش تلفات جاده‌ای را یکی از مهمترین اولویت‌های کشور دانست و گفت: باید بدون هر گونه اما و اگر برای رفع نقاط حادثه‌خیز و کاهش تلفات جاده‌ای تلاش کنیم و منابع مرتبط با آن نیز باید از هر محل ممکن تامین شود چرا که حفظ سلامت و جان مردم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و نمی‌توان از این موضوع مهم به سادگی عبور کرد.

وی افزود: استان‌هایی که دارای بیشترین نقاط پرتصادف هستند باید مجدانه و با بکارگیری تمامی ظرفیت‌های استان، نسبت به رفع این نقاط حادثه‌خیز گام بردارند و گزارش اقدامات صورت گرفته را به‌صورت مستمر ارائه دهند.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به گزارش ارائه شده در جلسه مبنی بر وجود برخی موانع پیش روی واردات اتوبوس برون‌شهری،‌ بر لزوم رفع این موانع تاکید و دستگاه‌های اجرایی ذیربط را مکلف کرد در اسرع وقت نسبت به حل این مشکلات اقدام کنند.

وزیر راه و شهرسازی نیز گزارشی از هماهنگی‌های بین دستگاهی در جهت کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای ارائه کرد و گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده پیش بینی می‌شود که در سال جاری شاهد جهش بهتری در کاهش تلفات جاده‌ای و میزان جانباختگان باشیم.

رییس پلیس راهور فراجا نیز در این جلسه گزارشی از وضعیت تردد و تصادفات رانندگی و سفرهای نوروزی ارائه کرد و از کاهش چشمگیر تعداد جانباختگان و حوادث رانندگی خبر داد و گفت: این دستاورد نتیجه تلاش دولت،‌ پلیس و سایر بخش های مربوطه بوده و نشان از تمرکز جدی برای رفع نقاط حادثه خیز و اصلاح رفتار رانندگان دارد.

در این جلسه که وزیر امور اقتصادی و دارایی،‌ رییس کل بانک مرکزی،‌ رییس کل گمرک و رییس کل بیمه مرکزی نیز حضور داشتند، گزارشی از آخرین وضعیت اجرای مصوبات جلسه گذشته شورا ارائه شد و تصمیمات لازم برای رفع موانع پیش روی برخی مصوبات اتخاذ شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مخبر: مشکل واردات اتوبوس برون‌شهری در اسرع وقت حل شود
  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید
  • گلایه مسافران تهران - یزد از وضعیت نامناسب فضای داخلی قطار مسافربری + فیلم
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • ناوگان متروی کرج به ۳۵۰ نیروی متخصص نیاز دارد
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی