Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@02:22:24 GMT

دومین گاهنامه نقد کتاب کودک منتشر شد

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۷۱۷۲۲

دومین گاهنامه نقد کتاب کودک منتشر شد

همزمان با هفته کتاب دومین گاهنامه نقد کتاب کودک با یاد حسن سالاری، سوسن طاقدیس و ثریا قزل ایاغ سه نویسنده درگذشته ادبیات کودک منتشر شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم،‌  در این گاهنامه که همزمان با هفته کتاب منتشر شده است،‌ آثاری از حسن احمدی، محمدرضا بایرامی، زهره پریرخ، عباس جهانگیریان، سعید حسامپور، علی خدایی، سپیده خلیلی، علی اشرف درویشیان، مهدی رجبی، منیرو روانی‌پور، فریدون عموزاده خلیلی، سیدعلی کاشفی‌خوانساری، هوشنگ مرادی‌کرمانی، محبوبه نجف‌خانی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بررسی شده است.

 این کتاب‌ها توسط ناشرانی چون افق، امیرکبیر، نشر بیمه، چرخ و فلک، روزگار، عروج، قدیانی، کانون پرورش فکری، نردبان و ویژه نشر منتشر شده‌اند.

سقوط آزاد تیراژ کتاب کودک به 300 نسخه/ نویسندگان دل و دماغ کار کردن ندارندقاجاریان چه نگاهی به ادبیات و کتاب کودک و نوجوان داشتند؟

 سیدعلی کاشفی‌خوانساری و مهتاب مهدوی گردآورندگان این گاهنامه و خسرو آقایاری، سمیه آورند، مهدی ابراهیمی لامع، منیژه پدرامی، حمیدرضا توکلی، شهرزاد رادمنش، فاطمه رضایی، مهدیه سید نورانی، مریم صفاهانی، زیبا علیخانی، نیلوفر مالک، ناهید معتمدی، سندی مومنی و ... از جمله نویسندگان این جلد از گاهنامه نقد کتاب کودک و نوجوان هستند.

دومین شماره از گاهنامه نقد کتاب کودک ویژه تابستان 99 در 300 صفحه و با قیمت 75هزار تومان توسط نشر آرون منتشر شده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کتاب کودک کتاب هفته کتاب کتاب هفته کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۱۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ عنوان به مجموعه کتاب‌های کودکی نامداران اضافه می‌شود

                                             

آقای رسول محمد دینی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما افزود: در طرح  «کودکی نامداران» زندگی ۱۰۰ نفر از بزرگان که در یک قرن اخیر موثر بوده اند به شکل داستان برای کودکان و نوجوانان منتشر می‌شود.

وی گفت: در سال ۱۴۰۲ ده عنوان منتشر شده که همین تعداد را برای سال ۱۴۰۳ در نظر گرفته ایم.

مدیرکل نظارت بر انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با بیان اینکه سال گذشته ۲۰ درصد کتاب‌های منتشر شده در این مجموعه مختص بانوان بوده است گفت: طاهر صفارزاده و پروین اعتصامی دو بانویی بودند که سال گذشته در مجموعه «کودکی نامداران» از آن‌ها کتاب منتشر شده است.  

محمددینی افزود: استقبال از کتاب‌های بانوان این مجموعه باعث شد در سال ۱۴۰۳ چهل درصد از موضوعات آینده این کتاب‌ها به بانوان اختصاص یابد.

سال گذشته کتاب‌های نامداران با این عناوین منتشر شدند: 

مصطفی چمران «مرد روز‌های سخت»، علی شریعتی «مردی از کویر»، پروین اعتصامی «بانوی شعر فارسی»، جلال آل‌احمد «خانه پدری»، سهراب سپهری «اتاق آبی»، طاهره صفارزاده «کودک قرن»، عباس کیارستمی «گندم‌زار‌های من»، علی حاتمی «شاعر سینما»، آیت‌الله محمدتقی بهجت «العبد» و علی‌اکبر صنعتی «مردی از جنس مس و خاک» ۱۰ چهره‌ای بودند که در اولین گروه از مجموعه «کودکی نامداران».

دیگر خبرها

  • به‌نشر با دست پر به نمایشگاه کتاب تهران می‌ رود / ارائه ۶۰۰ اثر پر فروش و جدید در نمایشگاه کتاب
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • جلد ششم کتاب «عنوان بصری» منتشر شد
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند
  • کتاب «برای قلب های شکسته» منتشر شد
  • چاپ دوم کتاب «ترجیع‌بند در شعر نو» منتشر شد
  • ۱۰ عنوان به مجموعه کتاب‌های کودکی نامداران اضافه می‌شود
  • کمرنگ‌شدن نشریات تخصصی نوجوانان از عوامل افت شعر نوجوانان است
  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟