Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@07:48:15 GMT

صنعت گاز با ظرفیت دانش‌بنیان‌ها ارتقا یافت

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۷۱۸۲۴

صنعت گاز با ظرفیت دانش‌بنیان‌ها ارتقا یافت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، این شرکت دانش بنیان به عنوان یکی از پیشگامان عرصه طراحی و ساخت ایستگاه‌های اندازه‌گیری و تقلیل فشار گاز در ایران است. این شرکت نخستین مجموعه خصوصی فعال در زمینه پروژه‌های EPC این بخش از صنعت محسوب می‌شود.

این واحد فناور همچنین تنها شرکت دانش‌بنیان کشور در زمینه طراحی، ساخت و راه‌اندازی مجموعه ایستگاه‌های تقلیل، اندازه‌گیری و کنترل فشار گاز به صورت EPC تا ظرفیت ۳ میلیون مترمکعب بر ساعت شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت از بدو تاسیس در سال ۷۸ به عنوان یک شرکت خصوصی فعال در زمینه طراحی، تامین و ساخت شبکه‌های گازرسانی و سیستم‌های سوخت مجتمع‌های مسکونی و صنعتی شناخته شد و همزمان با واگذاری ساخت ایستگاه‌های تقلیل فشار گاز از مجموعه NIGC به شرکت‌های خصوصی در سال۸۰ با تمرکز بر این بخش از صنعت گاز به فعالیت خود ادامه داد.

از سال ۸۴ و با ساخت ایستگاه تقلیل فشار ۳۰۰ هزار مترمکعبی یک نیروگاه، این شرکت، همچنان به عنوان پرچمدار شرکت‌های خصوصی ایرانی در زمینه ایستگاه‌های تقلیل فشار صنعتی به کار خود ادامه می‌دهد و با تکیه بر انگیزه نیروهای متخصص خود به عنوان شناخته‌شده‌ترین و فعال‌ترین شرکت EPC ایستگاه‌های گاز صنعتی در کشور فعالیت می‌کند.

به گفته حمید رستمی مدیر عامل این شرکت، مجموعه مذکور با شناخت دقیق الزامات و نیازهای متفاوت سیستم‌های تغذیه و سوخت صنایع فولاد، پتروشیمی و کارخانجات تولیدی، تجربه طراحی و ساخت «بیش از ۲۰ ایستگاه نیروگاهی»، «ایستگاه‌های تمام کنترل صنایع پتروشیمی و تغذیه صنایع فولاد» و «گندله‌سازی» را دارد.

وی همچنین گفت: شرکت با گستردن مرزهای فعالیت خود، در سایر کشورهای منطقه نیز خدمات ارائه می‌کند و پروژه EPC ایستگاه تقلیل فشار گاز نیروگاه رمیله بصره یکی از این خدمات در سطح منطقه است.

به گفته رستمی، کاهش و کنترل فشار گاز اصلی‌ترین هدف یک ایستگاه تقلیل فشار است که توسط شیرهای کنترلی موسوم به رگولاتور انجام می‌گیرد. اندازه‌گیری میزان جریان عبوری بسته به حساسیت و نیاز دقت مصرف‌کنندگان توسط انواع تجهیزات کنتور های توربینی و یا التراسونیک انجام می‌شود. این کنتورها می‌توانند در جریان بالادست یا پایین دست یک ایستگاه تعبیه شده و میزان مصرف را گزارش کند.

این فعال دانش‌بنیان در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: از آنجا که گاز طبیعی بدون رنگ و بو فاقد هرگونه مشخصه قابل تشخیص در محیط است، چنانچه گاز ایستگاه برای مصارف شهری و یا کارخانه‌ای در نظر گرفته شده باشد، می‌توان جریان خروجی را با همراه کردن ترکیبی بسیار بودار (عموما مرکاپتان) بودار کرد تا در مواقع نشت و انتشار گاز علایم فیزیکی مشخصی مانع از وقوع انفجارات و یا فجایع دیگر شوند. این امر توسط بودار کننده های تزریقی و یا کنار گذر صورت می‌گیرد.

مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: دیگر محصولات ما شامل اسکرابر، فیلتر سپراتور، فیلتر خشک گاز، گرم‌کن گازی، بودارکننده بای‌پس، بودارکننده تزریقی که همگی زیرمجموعه‌ای از محصول نهایی یعنی ایستگاه تقلیل فشار گاز هستند، می‌شود.

رستمی ادامه داد: اسکرابر، فیلتر سپراتور، فیلتر خشک گاز همگی از تجهیزاتی است که برای تصفیه و خالص‌سازی گاز پرفشار در مسیر ایستگاه‌های گاز پر مصرف قرار داده می‌شود. شرکت ما در زمینه EPC ایستگاه‌های اندازه‌گیری و تقلیل فشار شهری و صنعتی، EPC خطوط انتقال و تغذیه نفت، گاز و پتروشیمی، EPC سیستم‌های کنترل و مانیتورینگ ایستگاه‌های گاز و صنایع مرتبط و طراحی و ساخت مخازن تحت فشار و هیترهای گازی فعالیت می‌کند.

این فعال دانش‌بنیان همچنین گفت: قابلیت طراحی و ساخت ایستگاه‌های تقلیل فشار گاز تا بالاترین سطوح اتوماسیون و کنترل (محلی و از راه دور) در شرکت مقدور و نتیجه نمونه‌های در حال بهره‌برداری چنین ایستگاه‌هایی در بهره‌برداری موفق و رضایت‌بخش است.

کد خبر 5071279 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گاز رسانی تولید دانش بنیان ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوآوری تحقیقات علمی تولید دانش بنیان فناوری فضایی واکسن کرونا حاکمیت سایبری اینترنت شرکت دانش بنیان موسسه ملی تحقیقات سلامت ماهواره فیس بوک شبکه ملی اطلاعات ایستگاه تقلیل فشار ایستگاه های تقلیل تقلیل فشار گاز ساخت ایستگاه طراحی و ساخت اندازه گیری دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۱۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»

ایسنا/کرمانشاه رییس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با تاکید بر لزوم احداث شهرک فناوری در استان، گفت: برای کلنگ زنی این پروژه در سال جاری حداقل ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

‌سیامک آزادی در گفت وگو با ایسنا، از «شهرک فناوری» به عنوان مهمترین زیرساخت برای تحقق اقتصاد دانش بنیان و تحقق سهم ۲۰ درصدی دانش بنیان ها در رشد اقتصادی استان یاد کرد و افزود: واقعیت این است که بدون تامین زیرساخت، امکان بهره وری کامل از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و فناور وجود ندارد، بنابراین مهمترین گام در تحقق اقتصاد دانش‌بنیان، تامین زیرساخت‌ها در این حوزه است.

وی با اشاره به حمایت پارک علم و فناوری استان از بیش از ۳۳۰ شرکت و واحد فناور و دانش بنیان گفت: در حال حاضر ۷۰ درصد این شرکت ها به مرحله تولید صنعتی و نیمه صنعتی رسیده اند و برای اینکه بتوانند محصولات خود را روانه بازار کنند، به فضای کار تولیدی نیاز دارند.

آزادی گفت: با توجه به وجود بزرگترین برج فناوری کشور در استان کرمانشاه، در حال حاضر فضای اداری برای فعالیت بیش از ۱۱۰ شرکت دانش بنیان و فناور در این برج فراهم شده و حالا نیاز است برای تکمیل فعالیت این شرکت‌ها، ایجاد فضاهای کارگاهی و صنعتی را داشته باشیم و در همین راستا احداث شهرک فناوری در استان یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

وی با اشاره به تامین زمین ۱۲۰ هکتاری برای راه اندازی این شهرک گفت: این زمین در محدوده چشمه سفید واقع شده و متعلق به سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه است که برای راه‌اندازی این شهرک در نظر گرفته شده است.

آزادی با اشاره به اعتبار مورد نیاز دو هزار میلیارد تومانی برای راه اندازی این شهرک گفت: بخش عمده این اعتبار در قالب تسهیلات در اختیار شرکت‌ها و واحدهای فناور و دانش بنیان قرار می گیرد و شرکت ها کار ساخت و ساز واحدها را انجام می دهند، اما در گام اول برای استقرار اولیه شرکت‌ها نیازمند تامین زیرساخت ها در این شهرک هستیم.

وی هزینه تامین زیرساخت های این شهرک را حدود ۹۰۰ میلیارد تومان برآورد و تصریح کرد: درگام اول و برای راه اندازی فاز اول حداقل به ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

آزادی با اشاره به وعده رییس جمهور در حاشیه سفر هیات دولت به استان و بازدید از فعالیت شرکت‌های دانش بنیان استان گفت: در این سفر ایشان قول مساعد برای تامین اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومانی برای راه اندازی زیرساخت های این شهرک را دادند که همچنان پیگیر تحقق آن هستیم و امیدواریم به همت مسئولین استان بزودی محقق شود.

وی افزود: در صورت تامین اعتبار و اخذ مجوزها، امیدواریم بتوانیم تا پایان سال کلنگِ شهرک فناوری کرمانشاه را زمین بزنیم.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه همچنین با تاکید بر لزوم طرح پروژه احداث «شهرک فناوری» کرمانشاه در دور دوم سفر هیات دولت به استان گفت: بی شک یکی از پروژه های مهم و حیاتی برای استان، شهرک فناوری است، چرا که راه اندازی آن امکان بالفعل سازی ظرفیت شرکت های دانش بنیان و فناور استان را فراهم می کند و زمینه ساز رشد اقتصادی استان خواهد شد.

وی تاکید کرد: نقش آفرینی ویژه دانش بنیان ها در رشد اقتصادی استان، بدون داشتن شهرک فناوری و فضایی برای تولید امکان پذیر نیست، بنابراین راه اندازی این شهرک باید در اولویت استان قرار گیرد.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه راه اندازی این شهرک را زمینه ساز توسعه فعالیت دانش بنیان ها عنوان و تصریح کرد: اجرای این پروژه مصداق بارز تحقق شعار سال است، چرا که دانش بنیان ها گروهِ ویژه ای از مردم هستند که نقش بسیار اثرگذاری در جهش تولید در کشور دارند.

وی افزود: توسعه دانش بنیان ها جدای از نقشی که در جهش تولید دارند، از جهات دیگری هم بسیار ارزشمند است که از مهمترین آنها اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی است که بالاترین نرخ بیکاری کشور به آنها اختصاص دارد.

وی افزود: همچنین رشد و توسعه دانش بنیان زمینه ساز تولید محصولاتی با فناوری بالا خواهد شد و با تولید آنها تا حد زیادی از خروج ارز از کشور جلوگیری می شود. از طرفی با توسعه دانش بنیان ها، زمینه فعالیت و اشتغال نخبگان در کشور فراهم شده و از خروج این سرمایه های انسانی از کشور جلوگیری خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد
  • زمین ساخت ۱۴۰ هزار مسکن کارگران تامین شد
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون‌چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور