Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-02@02:47:06 GMT

این پیرمرد 78 ساله مانع از اقدامات بایدن خواهد شد

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۷۲۹۶۵

آفتاب‌‌نیوز :

در میان جمع زیادی از جمهوری خواهان که بسیاری از آنها آشکارا یا در خفا از ترامپ روی برگردانده اند، «میچ مک کانل»، دوست قدیمی جو بایدن! نامزد پیروز در انتخابات آمریکا، جزو معدود مقامات حزب جمهوری خواه است که از ترامپ حمایت کرده و حق او برای شکایت از تخلفات انتخاباتی را محفوظ دانسته است. کارشناسان این رفتار را در ادامه تاکتیکی آرام می دانند که وی طی سالیان اخیر برای ناکام گذاشتن سیاست های دموکرات ها به کار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشریه دی سایت آلمان در تشریح مشکلاتی که رهبر اکثریت جمهوری‌خواه سنا می تواند برای دولت آینده «جو بایدن» ایجاد کند، نوشته است: جمهوری خواهان درست قبل از انتخابات سنا ، «ایمی کانی بارت» را به عنوان قاضی دیوان عالی به سنا آوردند و «میچ مک کانل» دموکرات ها را مقصر این تصمیم جنجالی دانست و انتقاد از اقدامات حزب جمهوری خواه را 'پوچ و غیرقانونی' خواند. وی پس از انتخابات ریاست جمهوری نیز علنا جانب «دونالد ترامپ» را گرفت و گفت: »رئیس جمهور ترامپ صد در صد حق دارد که اتهامات مربوط به بی نظمی را بررسی کند و گزینه های قانونی خود را بسنجد.»

این موضع گیری ها را نباید ناشی از تحلیل اشتباه دانست. مک کانل می داند که ادعاهای ترامپ تاکنون با هیچ واقعیتی اثبات نشده و وکلا احتمال موفقیت در پرونده های قضایی علیه انتخابات را نمی دهندف از این رو احتمال اینکه آراء دادگاه به نفع بایدن باشد زیاد است. برخلاف ترامپ ، مک کانل از تقلب در انتخابات صحبت نمی کند. او به عنوان یکی از قدرتمندترین جمهوریخواهان آمریکا سعی در واداشتن ترامپ به پذیرش شکستش ندارد و این تصادفی نیست.

این پیرمرد ۷۸ ساله، درست مثل ترامپ هنوز پیروزی جو بایدن را در انتخابات تبریک نگفته است. وی اعلام کرده که اگر رئیس اکثریت مجلس سنا باقی بماند هیچ وزیر چپ گرایی را در کابینه بایدن تأیید نخواهد کرد. در واقع مک کانل همان کاری را که در زمان ریاست جمهوری باراک اوباما به شکلی هنری انجام داد، ادامه می دهد یعنی هر آنچه دموکرات ها در تلاشند به اجرا درآورند ، مسدود می کند.

 

مک کانل در این روزهای گذار، دیگر دغدغه حمایت از ترامپ برای دوره دوم را نخواهد داشت. او آنقدر واقع بین هست که بداند این تلاش هیچ موفقیتی ندارد. اما کنار گذاشتن ترامپ درست بعد از انتخابات برای جمهوری خواهان کنار گذاشتن بیش از ۷۱ میلیون رای دهنده ای است که دوباره به ترامپ رای داده اند. همه آنها طرفداران رادیکال ترامپ نیستند بلکه بیشتر آنها چیزی را در ترامپ دیدند که حزب نمی تواند آن را ارائه کند.

دقیقاً به همین دلیل است که برای مک کانل مفید است که به داستان یک انتخاب حداقل مشکوک پایبند باشد. این کار ریاست جمهوری بایدن را دشوارتر خواهد کرد ، اعتقاد به این دولت را در محافل خاص بیشتر از بین می برد و همچنین به جمهوری خواهان اعتبار بیشتری می بخشد.

این در حالی است که بخت ماندن مک کانل به عنوان یک رقیب اصلی بایدن در کنگره بد نیست. در حال حاضر جمهوری خواهان ۵۰ کرسی و دموکراتها ۴۸ کرسی سنا را در اختیار دارند. در ایالت جورجیا هر دو سناتور باید انتخابات میان دوره ای را در اوایل ژانویه برگزار کنند و در این میان دموکرات ها برای رسیدن به حدنصاب جمهوری خواهان مجبورند هر دو کرسی را بدست آورند. سپس «کامالا هریس» معاون اول رئیس جمهوری آینده ، در صورت اختلاف نظر در سنا ، رای تعیین کننده خواهد داشت. از نظر دموکرات ها ، این بهترین سناریو است. اما این یک احتمال است و هنوز به واقعیت نپیوسته، در حالی که موقعیت کنونی جمهوریخواهان با ۵۰ کرسی که دارند، بهتر است.

مک کانل شخصا بدون کمترین تلاشی، از کرسی خود در ایالت کنتاکی دفاع کرده، جایی که ترامپ نیز بسیار محبوب است. وی از سال ۱۹۸۵ سناتور بوده و طی سالهای گذشته به کابوسی برای دموکرات ها تبدیل شده است. او فردی است که پای سه قاضی محافظه کار را به دیوان عالی کشور باز کرد و همچنین تعداد بیشماری قاضی محافظه کار را نیز به دادگاه های ایالتی دیگر فرستاده است. «لیندسی گراهام» همکار حزبی وی یک بار در مورد مک کانل گفت: دشمنانش شخصیت بیشتری به او داده اند و او به اندازه کافی باهوش است که بازی را انجام دهد.»

با وجود فردی مانند مک کانل دولت بایدن در اجرای سیاست های جدید چه در مورد حفاظت از آب و هوا و چه تدابیر کرونایی کار سختی خواهد داشت. بایدن و مک کانل یکدیگر را به خوبی می شناسند ، آنها سالها در مجلس سنا با هم نشسته اند، در مورد معاملات غیرحزبی مانند مسائل مالیاتی مذاکره کردند. وقتی بایدن در پایان دولت اوباما در سال ۲۰۱۶ از سمت ریاست مجلس سنا استعفا داد ، مک کانل بایدن را دوست واقعی و شریکی دانست که می توانسته به او اعتماد کند.

 

اما اوضاع در چهار سال ریاست جمهوری دونالد ترامپ بسیار تغییر کرده است و اینکه آیا بایدن هنوز هم می تواند به دوست قدیمی خود مک کانل اعتماد کند جای سوال دارد. در کنگره دیگر هیچ مصالحه ای وجود ندارد. مک کانل با خونسردی و کارآمدی همه چیزهایی را که برای حفظ قدرت او و حزبش مفید است ، جذب می کند. از همه مهمتر ، صف محافظه کارانه دیوان عالی میراث سیاسی مک کانل است.

هنگامی که باراک اوباما در بهار سال ۲۰۱۶ قبل از پایان دوره ریاستش ، مجاز به پر کردن جای خالی در دیوان عالی بود ، مک کانل فشار جمهوری خواهان را به عنوان رهبر اکثریت تنظیم و سپس اطمینان حاصل کرد که ترامپ تازه انتخاب شده می تواند در مورد این کرسی که پس از مرگ قاضی «آنتونین اسکالیا» خالی شده بود، تصمیم گیری کند. مک کانل در آن زمان اینگونه استدلال کرد که تصمیم گیری در مورد پست قاضی مادام العمر باید بر عهده رئیس جمهوری تازه انتخاب شده باشد. با این حال وی چهار سال بعد وقتی دموکرات ها همین استدلال را در مورد جانشین «روت بادر گینسبورگ» مطرح کردند، آن را پوچ و بی معنی دانست.

مک کانل وقتی کار خود را در واشنگتن دی سی آغاز کرد ، عملگرا و میانه رو قلمداد می شد. اما آن زمانها گذشته است. زمانی که صحبت از ریاست جمهوری اوباما در سال ۲۰۱۰ بود ، وی گفت هدف اصلی اش این است که اوباما فقط برای یک دوره حکومت کند. وقتی جمهوری خواهان در انتخابات کنگره ۲۰۱۴ اکثریت سنا را به دست آوردند ، مک کانل از رهبر اقلیت به رهبر اکثریت رسید. از آن زمان او با اراده ای آهنین مسیر خود را تعیین کرده و جلوی پروژه های دموکرات ها را گرفته است. همین امر باعث شده تا ترامپ بتواند سیاست های خود را بدون مزاحمت انجام دهد.

به نظر می رسد میچ مک کانل حداکثر وقتی که جو بایدن در ۲۰ ژانویه سوگند یاد کند ، به او تبریک می گوید. اما پس از آن ، مبارزه برای دستیابی به قدرت در واشنگتن دی سی و مقاومت محافظه کارانه در برابر بایدن ادامه خواهد یافت و میچ مک کانل نقش تعیین کننده ای در شکل گیری آن خواهد داشت.

منبع: خبرآنلاین

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ترامپ بایدن انتخابات امریکا جمهوری خواهان ریاست جمهوری میچ مک کانل دموکرات ها محافظه کار دیوان عالی جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۲۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟

آیا دولت بایدن برای نجات رژیم صهیونیستی از انزوا و شکست بین‌المللی، عربستان را پیش پای اسرائیل قربانی می‌کند؟

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: در حالی که پایتخت‌ها، شهرها و دانشگاه‌های بسیاری از کشورهای جهان شاهد گسترده‌ترین اعتراضات ضد صهیونیستی است، وزیر خارجه آمریکا پس از دیدار با همتای سعودی در ریاض مدعی شد: «روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می‌شود. اقدام دوطرفه عربستان و آمریکا در رابطه با پرونده عادی‌سازی روابط با اسرائیل در مراحل پایانی است. آمریکا و عربستان سعودی طی یک ماه گذشته درباره عادی‌سازی روابط میان ریاض و اسرائیل اقداماتی انجام دادند».

فیصل بن‌فرحان وزیر خارجه عربستان هم گفته است: «به مراحل نهائی توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم». این در حالی است که بلینکن با وقاحت گفته است: اسرائیل برنامه‌ای برای حفاظت از غیرنظامیان در حمله به «رفح» در جنوب غزه ندارد.

بلینکن در نشست با وزیران شورای همکاری خلیج‌فارس هم، خواستار سیستم دفاعی یکپارچه در مقابل ایران شد و ادعا کرد: رویارویی ایران با اسرائیل، نیاز به یکپارچگی دفاعی بیشتر را نشان می‌دهد. این حمله، تهدید حاد و فزاینده ایران را نشان می‌دهد، اما همچنین ضرورت همکاری ما در زمینه دفاع یکپارچه را نشان می‌دهد.

اظهارات بلینکن مبنی بر این که آمریکا و عربستان طی یک ماه گذشته درباره عادی‌سازی روابط میان ریاض و اسرائیل اقداماتی انجام دادند، در حالی است که تشدید جنایت‌های اسرائیل در ماه‌های اخیر، موجب برانگیختگی گسترده جهانی و همچنین آماده شدن محاکم بین‌المللی برای صدور حکم تعقیب و بازداشت مقامات جنایتکار صهیونیست شده است. در میدان نظامی نیز تحلیلگران، از قطعیت شکست اسرائیل خبر می‌دهند و این علاوه‌بر ضربت راهبردی تحقیرآمیزی بود که اسرائیل از ایران خورد.

در چنین شرایطی به نظر می‌رسد دولت بایدن و نتانیاهو اصرار دارند دولت‌هایی مانند سعودی، اردن و امارات را قربانی کنند تا هر طور که شده اسرائیل را از باتلاقی که در آن دست‌وپا می‌زند، بیرون بکشند.

پیش از این، دیوید هرست، سردبیر وب‌سایت آمریکایی میدل‌ایست‌آی با اشاره به نقش‌آفرینی اردن، هنگام حمله ایران به اسرائیل هشدار داده بود: «در حالی که مردم اردن، شلیک موشک‌های ایرانی به اهداف خود در اسرائیل را تشویق می‌کردند، ارتش اردن آنها را از طرف اسرائیل سرنگون می‌کرد. اسرائیل ممکن است این واقعیت که متحدان واقعی دارد را جشن بگیرد، اما با این کار، مشروعیت دوستان خود را به طرز مُهلکی تضعیف می‌کند».

البته ایران در آن حمله، پایگاه‌های جاسوسی و نظامی اسرائیل از جمله پایگاه نواتیم را که حفاظت‌شده‌ترین پایگاه نظامی دنیا توصیف می‌شود، درهم کوبید و فقط ذلت و خفّت ماجرا برای شاه خائن اردن بماند.

بیگاری کشیدن اخیر از عربستان و واداشتن او به انتحار با باقی‌مانده حیثیت خود نزد ملت‌های مسلمان، در حالی است که میدل‌ایست مانیتور، آبان ۱۴۰۰ با اشاره به «گاو شیرده» توصیف‌شدن سعودی از سوی ترامپ نوشت: «زمانی که ترامپ، عربستان را گاو شیرده توصیف کرد، بن‌سلمان احساس توهین نکرد. او چرا در مقابل توهین‌های مداوم رهبران غربی سکوت می‌کند، اما در لبنان تنش ایجاد می‌کند؟».

دونالد ترامپ سال ۱۳۹۵ در حالی که هنوز رئیس‌جمهور نشده بود، گفته بود: «عربستان برای ما مانند گاوی شیرده است که هر وقت دیگر نتواند دلار و طلا بدهد، دستور ذبح آن را صادر می‌کنیم و این واقعیتی است که همه دوستان و دشمنان آمریکا به ویژه خود مقامات سعودی از آن آگاهند. عربستان، باید سه‌چهارم ثروتش را به آمریکا بابت حمایت‌های ما بپردازد».

او پس از ریاست‌جمهوری هم در جریان نشست خبری مشترک با سران لتونی، لیتوانی و استونی گفته بود: «می‌خواهم از سوریه خارج شویم و به کشورمان بازگردیم، می‌خواهم کشور خود را بازسازی کنم، هفت تریلیون دلار صرف کردیم اما هیچ چیزی نگرفتیم. ما در این مورد خیلی جدی فکر می‌کنیم و به‌زودی در این مورد تصمیم قطعی خواهیم گرفت. من به ریاض گفتم اگر می‌خواهید در این‌جا بمانیم، پس هزینه‌اش را بپردازید». ترامپ، اردیبهشت ۱۳۹۷ هم در دیدار با محمد بن‌سلمان گفت: «عربستان سعودی جزو خریداران بزرگ ما بوده است. [خطاب به بن‌سلمان] یکی از سرمایه‌گذاری‌های بزرگ شما خرید سهام و اقلام مختلف و تولید شغل برای آمریکایی‌ها است. من در ماه می در ریاض بودم. صدها میلیارد دلار به ایالات‌متحده بازگرداندیم. ما این را می‌دانیم و آنها هم می‌دانند». ترامپ سپس با نشان دادن چند لوح درباره خریدهای سعودی گفت: «اینها بعضی از چیزهایی هستند که از ما خریده‌اند. این یکی سه میلیارد دلار است، آن ۵۳۳میلیون دلار و آن یکی ۵۲۵میلیون دلار. این پول‌ها برای شما چیزی نیست؛ بیشتر بخرید این ۸۸۰میلیون دلار، این ۶۴۵میلیون دلار، این یکی ۶میلیارد دلار...».

اما بیش از صد میلیارد خرید نظامی از آمریکا- فقط ظرف یکی دو سال- نتوانست عربستان را به هنگام حمله متجاوزانه به یمن و تلافی‌شدن از سوی انصارالله، از گرداب نجات دهد و مانع از فرود آمدن موشک‌های در مناطق نفتی و نظامی شود. حالا هم به نظر می‌رسد اگر پای عربستان بیش از گذشته به بازی جنایتکارانه اسرائیل و آمریکا سُر بخورد، طرفی که بیش از همه زیان خواهد کرد، دولت سعودی است. مقاومت یمن نشان داده که کمترین ملاحظه‌ای درباره حامیان جنایات رژیم صهیونیستی ندارد.

دیگر خبرها

  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • جسد پیرمرد ۷۵ ساله نهبندانی در تالاب کجی نهبندان کشف شد
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • فیلم لو رفته از بایدن درباره احتمال توافق با ایران؛ پای ترامپ وسط است؟
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • بایدن: حماس تنها مانع آتش بس فوری در غزه است
  • ادعای بایدن: حماس تنها مانع آتش بس فوری در غزه است
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند