Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@07:08:51 GMT

اجرای طرح اقدام ملی مسکن در استان سمنان سرعت یابد

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۷۳۲۶۵

اجرای طرح اقدام ملی مسکن در استان سمنان سرعت یابد

گروه استان‌ها- رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان سمنان با تأکید بر لزوم تسریع در اجرای طرح اقدام ملی مسکن در این استان گفت: سمنان به‌عنوان مقصد تازه گردشگری معرفی می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، نادر مالکی بعدازظهر امروز در شورای برنامه‌ریزی استان سمنان در استانداری سمنان اظهار داشت: عملکرد وزارت میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در استان سمنان درزمینهٔ جذب اعتبارات عمرانی مطلوب بوده و جای قدردانی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مالکی عنوان کرد: اعتبارات عمرانی مطلوبی در حوزه‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برای استان سمنان اختصاص‌یافته که بسیاری از این اعتبارات جذب‌شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان سمنان با اشاره به اهمیت توجه به توسعه بخش گردشگری در این استان افزود: بر همین اساس یکی از مهم‌ترین دستور کارهای جلسه امروز شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان سمنان و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی موضوع ارائه برنامه عملیاتی نقشه راهبردی سمنان مقصد تازه گردشگری باهدف تغییر جایگاه استان سمنان درزمینهٔ جذب گردشگر از مبدأ به مقصد است.

زنجان| مراحل سفت‌کاری "طرح اقدام ملی مسکن" تا پایان دولت دوازدهم به اتمام می‌رسدقم پیشرو در اجرای طرح اقدام ملی مسکن/ پیشرفت 25درصدی اسکلت برخی واحدها در منطقه پردیسانپاسخ وزیر راه و شهرسازی به یک سئوال؛ آیا ثبت نام جدید در طرح اقدام ملی مسکن انجام خواهد شد؟اجرای طرح‌های بزرگ گردشگری آبی در گیلان؛ جذب سرمایه‌گذاران از اهداف این طرح‌هاست

مالکی با تأکید بر لزوم توجه به حوزه گردشگری استان سمنان بر اساس آمایش سرزمینی بیان کرد: مجوز احداث مجتمع خدماتی رفاهی در شهر سرخه و موضوع تعیین کاربری اراضی پیشنهادی در شهرستان شاهرود که در قالب پیشنهاد به کارگروه تخصصی امور زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمینی در استان سمنان ارجاع و تصویب شد.

این در حالی است که موضوع مجتمع خدماتی رفاهی سرخه (زادگاه رئیس جمهور) به عنوان یکی از مصوبات مهم هیئت دولت در سفر به استان سمنان و یکی از مطالبات مهم مردم سرخه همچنان نیاز به توجه بیشتر برای تکمیل دارد.

وی با تأکید بر لزوم تلاش همه‌جانبه برای اتمام ابرپروژه اقدام ملی مسکن در استان سمنان بیان کرد: گزارشی جامع از عملکرد اداره کل راه و شهرسازی استان و شرق استان در رابطه با نحوه و درصد پیشرفت اجرای این پروژه ملی ارائه‌شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان سمنان اضافه کرد: با توجه به لزوم سرعت دادن به اجرای پروژه اقدام ملی مسکن در استان سمنان لازم است اداره کل راه و شهرسازی استان با همکاری سایر نهادها همچون سازمان مدیریت برنامه‌ریزی و استانداری سمنان و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان به‌عنوان پیمانکار این پروژه، اقدامات لازم را برای اتمام آن در سریع‌ترین زمان انجام دهند.

مالکی تأکید کرد: باید افرادی که در طرح اقدام ملی مسکن ثبت‌نام و وجه خود را واریز کرده‌اند؛ بتوانند واحد خود را در موعد مقرر تحویل بگیرند.

انتهای پیام/363/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: برنامه ریزی استان سمنان طرح اقدام ملی مسکن اقدام ملی مسکن استان سمنان سازمان مدیریت اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۳۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت

توسعه کشت قراردادی در بخش کشاورزی به عنوان یکی از طرح‌های مهم در دولت سیزدهم مورد توجه قرار گرفت که براین اساس مطابق توافق بین خریدار و کشاورز و تعیین شرایط تولید و بازاریابی محصول کشت قراردادی مبتنی بر تولید انجام می‌شود.

بنابر اعلام وزارت جهاد در سال زراعی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ در سطح ۳ میلیون و ۲۵۰ هزارهکتار کشت قراردادی محصولاتی نظیری همچون گندم، برنج، جو و دانه های روغنی صورت گرفته که ۲ میلیون هکتار آن مربوط به گندم و مابقی دیگر محصولات است.

کشت قراردادی مهمترین ابزار برای اجرایی کردن الگوی کشت است که امیدواریم اعتبارات و زیرساخت های لازم فراهم شود تا خودکفایی محصولات اساسی تحقق یابد.

بنابر آمار سالانه ۱۴ تا ۱۶ میلیارد دلار به واردات کالاهای اساسی اختصاص می یابد که براین اساس ۲۰ درصد ارز به واردات محصولات اساسی اختصاص می یابد که با توسعه کشت قراردادی و تخصیص ۵۰ درصد این میزان اعتبار، خودکفایی ۵ محصول اساسی تحقق می یابد.

خودکفایی محصولات اساسی با کشت قراردادی تحقق می یابد

قاسم پیشه ور رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: در سطح ملی معاون اول رئیس جمهور و در سطح استان، استانداران به عنوان مدیران اصلی الگوی کشت و کشت قراردادی هستند.

به گفته او، وزارت جهاد اعلام کرد که اجرای مصوبه الگوی کشت و کشت قراردادی فراقوه ای است به طوریکه تمامی نهاده ها باید پای کار بیایند و زیرساخت های لازم را برای اجرای کشت قراردادی فراهم کنند.

پیشه ور لازمه تحقق کشت قراردادی را پرداخت مابه التفاوت کشت محصولات استراتژیک‌ با آب بر اعلام کرد و افزود: کشاورزان در کشت محصولات منافع خود را در نظر می گیرند، لذا برای تحقق خودکفایی محصولات استراتژیک باید مابه التفاوت پرداخت شود.

رئیس اتاق اصناف کشاورزی ادامه داد: در اجرای کشت قراردادی، نهاده های مورد نیاز کشاورزان از جمله سم، کود، بذر و سایر نهاده های مورد نیاز کشاورزان باید تامین شود و در مقابل کشاورزان پس از برداشت، محصول خود را تحویل دولت یا بنگاه های اقتصادی دهند که متاسفانه محقق نشد.

به گفته او، با توجه به فراهم نبودن زیرساخت های لازم پیش بینی می شود که همانند سنوات قبل الگوی کشت یا کشت قراردادی اجرا نشود تا تولید دچار آسیب نشود.

پیشه ور با بیان اینکه سالانه ارز قابل توجهی به واردات اختصاص می یابد، گفت: اگر ۵۰ درصد رقم واردات به زیرساخت های مکانیزاسیون، نهاده های کشاورزی و خرید توافقی تخصیص یابد، طی یک برنامه ۵ ساله خودکفایی محقق می شود.

 ضرورت کشت قراردادی قبل از آغاز سال زراعی 

عطااللّه هاشمی عضو شورای هماهنگی تشکل های بخش کشاورزی گفت: بنابر برنامه ۳ تا ۴ سال اخیر باید کل کشت گندم بصورت قراردادی اجرا می شد که متاسفانه این امر محقق نشد.

به گفته او، برای اجرای کشت قراردادی از ۴ تا ۵ ماه قبل از آغاز سال زراعی باید با کشاورزان قرارداد منعقد شود تا کشاورزان نسبت به تامین نهاده و خرید محصول در زمان برداشت اطمینان خاطر داشته باشند.

هاشمی با بیان اینکه تعهدات کشت قراردادی برعهده دولت است، افزود: طی سال های اخیر کشت قراردادی در زمانیکه یک سوم یا یک چهارم کشت انجام شده، تحقق می یابد.

عضو شورای هماهنگی تشکل های بخش کشاورزی ادامه داد: اگر برنامه ریزی و تعهدات دولت و سازمان و برنامه و بودجه به موقع عملیاتی شود، اجرای کشت قراردادی موفق خواهد بود.

او از افزایش کشت قراردادی محصولات استراتژیک نسبت به سنوات گذشته خبر داد و گفت: برای اجرای کشت قراردادی، حداقل یک ماه قبل از آغاز فصل کشت دولت باید تکلیف خود را بدانند و قرارداد در دستشان باشد.

هاشمی با بیان اینکه اجرای مصوبه الگوی کشت سالانه حداقل ۴۰ تا ۵۰ همت اعتبار نیاز دارد، گفت: مصوبه الگوی کشت و کشت قراردادی سند ملی و راهبردی برای رسیدن به خودکفایی محصولات اساسی و افزایش راندمان تولید است، اما تا زمانیکه برنامه بلندمدت نداشته باشیم، به جایی نمی رسیم.

بنابر سیاست وزارت جهاد و تاکید برنامه هفتم بر خودکفایی ۱۰۰ درصدی ۵ محصول اساسی و خوداتکایی دیگر محصولات، مصوبه الگوی کشت و کشت قراردادی باید اجرا شود تا خروج ارز از کشور کاهش یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه
  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • اجرای اقدام عملی برای رفع چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی مازندران
  • تعیین تکلیف نهضت ملی مسکن در شهرستان کیار تا ماه آینده
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد
  • برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری
  • مرمت عمارت امیرسلیمانی در تهران آغاز شد | برنامه‌ریزی برای بازسازی زندان هارون‌الرشید
  • مدیریت آبرسانی به زمین های کشاورزی پایین دست سد زیردان چابهار سرعت می‌گیرد
  • توسعه گردشگری نیازمند توجه به آموزش اصولی است/نبود برنامه ریزی چالش بزرگ گردشگری
  • برای رشته ژیمناستیک هنری و ترامپولین برنامه ریزی داریم