Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر خارجه سابق آمریکا طی اظهاراتی با بیان اینکه مذاکره‌کنندگان ایرانی خیلی سرسخت هستند، گفت: آن‌ها تا جایی که ممکن باشد، خواسته‌هایشان را قبل از مذاکره با دولت جدید آمریکا مطرح خواهند کرد.

خبرگزاری میزان –طبق گزارش شبکه رادیویی پابلیک رادیو اینترنشنال، وندی شرمن، طی مصاحبه‌ای که با این شبکه داشت، اعلام کرده است که، جو بایدن کار سختی برای تعامل با ایران درباره برجام در پیش دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی وزیر امور خارجه آمریکا در دولت باراک اوباما و عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده این کشور در مذاکراتی که منجر به توافق هسته‌ای موسوم به برجام شد با اشاره به این موضوع که دولت جدید آمریکا در صورت بازگشت به برجام قصد دارد تا چگونه با ایران تعامل کند، بیان کرد:: ما در حال حاضر در سال ۲۰۱۶ نیستیم، بلکه تقریباً وارد سال ۲۰۲۱ شده‌ایم.

وی فزود: اوضاع تغییرات بسیاری کرده است، اگرچه متحدان اروپایی ما و همچنین روسیه و چین طی این سال‌ها توانسته اند برجام را زنده نگاه دارند، اما باید به این موضوع اقرار کنیم که این توافق تا حدی از هم گسیخته شده است.

وندی شرمن با بیان این موضوع که اگرچه ایران اعلام کرده که اقداماتش در مسیر کاهش تعهدات هسته‌ای داوطلبانه‌اش ذیل برجام بازگشت‌پذیر است، افزود: ما در موقعیت قبلی قرار نداریم.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه آمریکا در دولت باراک اوباما اداه داد: ازز این رو کار بسیار دشواری در پیش دداریم و به نظر من بهتر است که بایدن و تیم دیپلماسی او ابتدا کار را از طریق مذاکره با متحدان اروپایی‌مان و سپس با روسیه چین آغاز کنند تا ببینند که از چه مسیری می‌توان کار را بهتر پیش برد.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که، موضع مقامات جمهوری اسلامی ایران مبنی بر اینکه آمریکا باید خسارات خروج از برجام را جبران کند و اینکه این خسارات چگونه قابل جبران خواهد بود، اظهار کرد: آنچه درباره مذاکره‌کنندگان ایرانی می‌دانم این است که آن‌ها خیلی سرسخت هستند و تا جایی که ممکن باشد، خواسته‌هایشان را قبل از مذاکره با دولت جدید آمریکا مطرح خواهند کرد.

شرمن گفت: باید تا جایی که می‌توانیم در مذاکره اهرم فشار در اختیار داشته باشیم.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه آمریکا در دولت باراک اوباما با بیان اینکه مطمئنم که رییس‌جمهور منتخب، تیمی باکفایت و توانمند را برای این کار انتخاب خواهد کرد به تهدید‌های اخیر مقامات دولت ترامپ مبنی بر اینکه طی دو ماه آینده تحریم‌های جدیدی را علیه ایران اعمال خواهند کرد، اشاره کرد و گفت: ممکن است کار دولت جدید برای بازگشت به برجام بسیار سخت شود.

وی افزود: دولت ترامپ هر کاری خواهد کرد تا شرایط برای دولت جدید سخت شود. اما فکر می‌کنم که تغییری در تحریم‌های اساسی اتفاق نخواهد افتاد.

شرمن گفت: در واقع بسیاری از تحریم‌ها مشابه همان تحریم‌های قبلی خواهند بود و تنها نامشان عوض خواهد شد و تحریم‌ها نه موجب بازگشت ایران به پای میز مذاکره شدند و نه رفتار این کشور در منطقه را تغییر دادند.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه آمریکا در دولت باراک اوباما اظهار کرد: از این رو دولت بایدن-هریس باید موقعیت فعلی را به‌دقت بررسی کند.

وی ادامه داد: رییس‌جمهور منتخب اعلام کرده است که قصد دارد با مذاکرات بازگردد و آسیب‌های وارد شده به برجام را جبران کند.

رمن تاکید کرد: تفاوت رییس‌جمهور منتخب با ترامپ این است که او تیمی باکفایت و توانمند تشکیل واهد داد؛ تیمی که اخیراً اعلام شده ۵۰۰ کارشناس توانمند که کار خود را به‌خوبی بلدند، در آن عضویت دارند.

بیشتر بخوانید: بایدن: دولت من برای حفاظت از ایمنی و امنیت آمریکایی‌ها و متحدانمان اقدام می‌کند

انتهای پیام/

برچسب ها: شرمن برجان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شرمن برجان دولت جدید تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۳۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاكره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی

سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی که برای شرکت در پنجمین مجمع بانک توسعه اسلامی به ریاض سفر کرده است در گفتگویی اظهار کرد: امسال پنجمین سالگرد تاسیس بانک توسعه اسلامی به عنوان بزرگترین نهاد مالی کشور‌های مسلمان است.

وی ادامه داد: ۵۷ کشور مسلمان عضو از تسهیلاتی که این بانک برای پروژه‌های زیرساختی انرژی آموزش بهداشت و سلامت تزریق می‌کند استفاده می‌کنند، ما هم در ایران به عنوان یکی از سه سهامدار بزرگ که از ابتدا نقش آفرین بودیم در پنجاهمین سالگرد مجمع عمومی بانک در ریاض شرکت فعالانه داشتیم.

خاندوزی گفت: در این اجلاس هم بخش خصوصی کشور مشارکت وسیعی داشت، هم نمایندگان بخش‌های دولتی، وزارت اقتصاد و سایر وزارتخانه‌های ذیربط در این دوره حضور فعال دارند.

وی تاکید کرد: تنها نهادی که علی رغم تحریم‌های ظالمانه آمریکا همچنان در تامین مالی پروژه‌ها از اعتبارات بین‌المللی به طرح‌های عمرانی کشور کمک می‌کند، بانک توسعه اسلامی است.

وزیر اقتصاد یادآور شد: ما امروز ۱۱ طرح مهم در استان‌های مختلف داریم که تامین مالی آنها به صورت ارزی توسط بانک توسعه اسلامی انجام می‌شود.

وی گفت: در سال‌های ۹۷ تا ۱۴۰۰ مشکلاتی در نظام بازپرداخت ایران وجود داشت که موجب توقف عمرانی جمهوری اسلامی ایران شده بود؛ دولت سیزدهم با اهتمام جدی این موانع و مشکلات را برطرف کرد و مجدداً شاهد این هستیم که تزریق به پروژه‌های ایران از سوی بانک توسعه اسلامی آغاز شده است.

خاندوزی اظهار کرد: در مجمع سالانه بانک توسعه اسلامی غیر از اینکه صورت‌های مالی بانک به تصویب می‌رسد، خط مشی سال آینده بانک توسعه اسلامی نیز توسط وزرای قتصاد عضو تعیین می‌شود.

وی با اشاره به پیشنهاد ایران که در این نشست مطرح خواهد شد، گفت: یک پیشنهاد مهم پنجره تامین مالی ترجیحی است که با نرخ‌های ترجیحی و حمایتی بتواند از طرح‌ها در کشور‌هایی که نیاز به پروژه‌های حمایتی دارند استفاده کند. جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد خود را برای تاسیس این پنجره تامین مالی ترجیحی ارائه داده است و امیدواریم مصوب شود.

خاندوزی خبر داد: یکی از نکاتی که در دستور کار مذاکرات ما با بانک توسعه اسلامی است؛ اضافه کردن سه پروژه مهم حوزه بهداشتی درمانی و دانش بنیان کشور به ۱۱ پروژه‌ای است که قبلاً تامین مالی آنها توسط بانک توسعه اسلامی انجام شد.

وی تاکید کرد: در حاشیه اجلاس سالانه جلساتی با وزرای اقتصادی کشور‌های عضو به خصوص کشور‌های هدف که نقش پررنگ تری در تعاملات اقتصادی ما دارند به ویژه در خاورمیانه و شمال آفریقابه صورت دوجانبه تنظیم کرده‌ایم؛ البته دیدار مفصلی با همتای سعودی خود خواهم داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • مذاكره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • نبرد شدید سنجاب مادر با مار سرسخت
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • آینده برجام / توافقی صورت می گیرد؟
  • رهبران مقاومت در غزه آماده نبرد در رفح هستند
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!