Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، شهرام ملکی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان در بازدید از سامانه انتقال آب پایاب سد قوچم شهرستان دهگلان گفت: با توجه به ضرورت تامین آب شرب سالم، آب مورد نیاز اراضی کشاورزی و صنعتی دشت‌ها و مناطق شهری شرق استان، تسریع روند احداث سامانه انتقال آب از سد آزاد به سد قوچم برای دولت حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: امیدواریم بر اساس برنامه زمان بندی عملیات اجرایی و نیز تامین به موقع اعتبارات، سامانه انتقال آب از سد آزاد سنندج به سد قوچم دهگلان شرایط برای بهره برداری در آینده نزدیک فراهم شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان یادآور شد: در این راستا با تاکیدات و پیگیری مکرر استاندار کردستان و مساعدت وزیر نیرو در چند سال گذشته، اعتبار مناسبی تخصیص یافته و طرح از پیشرفت فیزیکی مناسبی برخوردار است.

ملکی افزود: از محل اعتبارات سال گذشته ۱۵۰ میلیارد تومان به صورت ویژه به این طرح تخصیص و هزینه شد که این مهم منجر به تسریع در روند اجرای عملیات طرح انتقال گردیده است.

او گفت: این طرح یکی از پروژه‌های مهم و موثر در بحث مهار آب‌های غرب کشور است و در صورت بهره برداری در بحث تامین آب شرب سالم، کشاورزی و صنعت تحول اقتصادی بزرگی را شاهد خواهیم بود.

ملکی تاکید کرد: در این طرح آب مورد نیاز بیش از هشت هزار هکتار اراضی در دشت‌های شرقی استان و آب شرب سالم شهر‌های قروه، دهگلان و برخی دیگر از شهر‌های استان تامین می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان در پایان خاطر نشان کرد: افزایش تخصیص برای حوزه کشاورزی و صنعت و نیز توسعه ۹۶ هزار هکتاری باغات و اراضی آبی استان در اولویت این طرح قرار دارد.

لازم به ذکر است طول خط انتقال آب از سد آزاد به سد قوچم در مجموع ۸۳ کیلومتر است که با استفاده از ۲ تونل که در مجموع ۱۵ کیلومتر طول دارند و ۶۵۰ متر پمپاژ آب را به میزان هفت متر مکعب در ثانیه به سد قوچم و دشت قروه و دهگلان انتقال می‌دهد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری کردستان آب شرب استاندار کردستان سد قوچم انتقال آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۴۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

٢٦ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از (توانیر)، مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به تدوین و ابلاغ ١٨٠ اقدام عملیاتی برای عبور از اوج بار تابستان امسال گفت: ٧٧ طرح انتقال در قالب این برنامه عملیاتی شده که ٣٠ طرح آن به اتمام رسیده و ٣٩ طرح نیز از ٧٠ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است که ٢٦ مورد آنها تا پایان اردیبهشت ماه جاری و مابقی تا قبل از اوج بار تابستان به بهره برداری خواهند رسید.

وی همچنین از افزایش ٧٦٠٠ مگاولت آمپری ظرفیت ترانسفورماتور‌های پست‌های فوق توزیع و انتقال خبر داد و با بیان این که ١٢٩٤ کیلومتر خطوط فوق توزیع و انتقال نیز تا پیش از اوج بار تابستان به طول شبکه انتقال و فوق توزیع برق کشور افزوده می‌شود، خاطرنشان ساخت: ٧ طرح بهبود ولتاژ نیز در دست اجرا است و در مناطقی که افت ولتاژ وجود داشته باشد، خازن گذاری انجام می‌شود.

به گفته سخنگوی صنعت برق جمعا ٩ هزار میلیارد تومان در این زمینه سرمایه گذاری شده تا بتوانیم اوج بار تابستان امسال را بدون مشکل سپری کنیم.

مدیرعامل توانیر اجرای ١٣٠٠ کیلومتر کابل دریایی ایرانی بین جزیره قشم و سرزمین اصلی با هادی رسانا را از دیگر برنامه‌های عملیاتی صنعت برق در بخش انتقال عنوان کرد و گفت: با اجرای این طرح، ظرفیت تبادل برق این خط به ٣ برابر افزایش می‌یابد.

رجبی مشهدی با اشاره به فنآوری خاصی که در تولید این کابل دریایی به کار رفته، از ساخت آن توسط یک شرکت دانش بنیان داخلی خبر داد که انتظار می‌رود با اجرای این خط به طول ١٣٠٠ متر بین جزیره قشم با سرزمین اصلی (بزرگترین فاصله بین دو دکل انتقال نیرو)، ظرفیت تبادل برق این خط تا ٣ برابر افزایش یابد و نیروگاه‌های منطقه با بهره گیری از این ظرفیت، حداکثر تولید را داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • سفر مقام معظم رهبری موجب عبور کردستان از حوزه امنیتی به حوزه فرهنگی شد/ علمای مناطق شرقی با روشنگری بسترساز امنیت پایدار شوند
  • ٢٦ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • همایش روز «آزادسازی سنندج» برگزار می‌شود
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • عمل به آموزه‌های قرآن، نسخه شفابخش نجات بشریت است
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است