Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- حکایت ما داستان زندگی دختر روشندل ۲۰ ساله قاینی است که با هنر عروسک بافی نان آور خانواده ۵ نفره است و بسیج سازندگی استان نیز برای اشتغال این دختر روشندل از او حمایت می‌کند و محصولاتش را به فروش می‌رساند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، معلولیت، محدودیت نیست؛ این جمله بارها توانسته در مورد افرادی که معلولیت‌هایی داشته نتیجه‌ای ملموس و عینی به دنبال داشته باشد و موفقیت‌های خیره کننده‌ای را رقم بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معلولیت هرگز مانع رشد و ترقی نمی‌شود و چه بسا افرادی هستند که با وجود داشتن معلولیت‌هایی به موفقیت‌های زیادی رسیده‌اند که حتی یک فرد سالم در شرایط عادی از انجام آن عاجز است.

گاهی تصورمان این است که تنها پدر در خانواده سرپرست و نان آور است حال آنکه در کنار ما افرادی زندگی می‌کنند که فرزندان خانواده هستند اما مسئولیت امرار و معاش یک خانواده را برعهده دارند.

این روزها وجود استعدادهای فراوان در میان افراد معلول امری عادی است و دیگر کسی در آن شک و شبه‌ای ندارد اما با وجود ظهور و توانای‌هایی ویژه از میان افراد نابینا و کم بینا همچنان در گوشه‌ای از جامعه صدای ظرفیت بالقوه این افراد شنیده نمی‌شود و به بالفعل کردن آنها کمک نمی‌شود.

اقتصاد مقاومتی را نباید در کارگاه‌های تولیدی که چندین نفر مشغول به تولید هستند خلاصه کرد بلکه بسیاری از الگوهای موفق هستند که هرچند در بعد اقتصاد خانواده و با مشکلات فراوان فعالیت دارند اما نمونه و الگوی فعالیت و تولید بوده که اگر مشکلاتشان رفع شود، خود کمک بزرگی به اقتصاد خانواده و حتی به اقتصاد منطقه می‌شود.

ایجاد روحیه و امید در بین مردم و ترغیب و پشتیبانی یکی از راه‌های دست یافتن به جایگاه اقتصاد مقاومتی است و باید یاد بگیریم افراد ناشنوا توانمندی‌های فراوانی دارند که گاهی به چشم اطرافیانشان نمی‌آید و چشم‌هایی شنواتر از گوش می‌خواهند.

در شرایط تورم و تحریم، سخت‌تر می‌توان دست به تولید زد و چرخ اقتصاد خانواده را چرخاند حال دختر روشندل 20 ساله قاینی با ابتکار خود در جهت عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی گام برداشته و چرخ زندگی یک خانواده 5 نفره را به حرکت درآورده است.

دستی بر سر و رویش می‌کشد، عینکی با شیشه‌های سیاه را بر صورتش می‌گذارد و با دست‌های لاغر و نحیفش شروع به ساخت عروسک‌های زیبا و جذاب می‌کند.

در گفتگو با خبرنگار تسنیم خود را مهسا مظفری دختری 20 ساله معرفی می‌کند. او اهل  قاین است و با‌ چشمان دل خود کمک خرج خانواده پنج نفره است.

مهسا بیان کرد: به دلیل بیماری مادرزادی چشمانش از کودکی آب‌سیاه آورده و در سن 10 سالگی یکی از چشمانش تخلیه شده است و پس از مدتی چشم دیگر او هم بینایی‌اش را از دست داده است.

اشتغال‌زایی زنان سرپرست خانوار آذربایجان‌ غربی مهمترین هدف انجمن کارآفرینان استروایت تسنیم از جوانی که با سرمایه 25 میلیونی "کارآفرین" برتر شد / وقتی پرورش "شتر" در ارومیه به یک سنت تبدیل می‌شوداشتغال‌زایی زنان سرپرست خانوار آذربایجان‌ غربی مهمترین هدف انجمن کارآفرینان است

مهسا از سن 12 سالگی نابینای مطلق شده و برای ادامه تحصیل به مدرسه استثنایی رفته است و هم اکنون در رشته مهندسی کامپیوتر ادامه تحصیل می‌دهد.

وی گفت: علاقه به عروسک و بافندگی باعث شد از روی حس کنجکاوی در سن 7 سالگی با دومیل و قلاب آشنا شده و شروع به بافندگی کنم  و پس از دوسال کار بافندگی، عروسک بافی را یاد بگیرم. همه چیز خوب پیش می‌رفت تا اینکه  متاسفانه در همان سال‌ها بینایی خود را از دست دادم.

مهسا اظهار داشت: این اتفاق باعث نشد کار عروسک بافی را کنار بگذارم بلکه بعد از معلویت با جدید بیشتر این حرفه را ادامه دادم.

مهسا مظفری ادامه داد: برای همه جای سوال است که یک فرد نابینا چطور عروسک بافی می‌کند؟ با توجه به ذهنیتی که از رنگها و ساختار بافت عروسک در زمان بینایی خود پیدا کردم با لمس کردن عروسک شروع به کار می‌کنم و با کمک گرفتن از مادر خود در انتخاب رنگ‌ها و حتی ذهنیتی که از عروسک‌های کارتونی تلویزیون دارم کار عروسک‌بافی را ادامه می‌دهم.

وی که اکنون دانشجوی سال دوم دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان قاین در رشته مهندسی کامپیوتر است با بافت و فروش عروسک‌های زیبایش شهریه و هزینه‌های تحصیلش را پرداخت می‌کند و حتی کمک خرج خانواده نیز است.

مهسا علاوه بر عروسک بافی توانایی کار کردن با گوشی موبایل و کامپیوتر را دارد و در فضای مجازی اشکالات درسی دوستان و همکلاسی‌هایش را رفع کرده و در تحصیل به آنها کمک می‌کند.

وی تصریح کرد: نابینا بودنش باعث بیشتر شدن هزینه‌های تحصیلش شده و برای تهیه جزوات درسی خود مجبور به پرداخت هزینه‌های بالایی است.

مهسا افزود: دستگاه ماشین بافتش خیلی قدیمی است و این کار باعث می‌شود زحمت و وقت زیادی را از او بگیرد و قسمتی از عروسک‌هایش را با دومیل و قلاب به سختی می‌بافد یکی دیگر از مشکلاتش بازار فروش عروسک‌هایش است.

وی عنوان کرد: بسیج سازندگی با تسهیلگری، بسترسازی و خدمات دهی نسبت به توانمندی‌های مردم اقدام می‌کند و بلندترین قدم‌ها را در مسیر افزایش جهش‌  تولید در سطح کشور و در عرصه‌های گوناگون انجام می‌دهد. بسیج سازندگی تلاش می‌کند با گسترش و جهش تولید و توانمند کردن مردم و در راستای خوداتکایی به آنها کمک کند.

این روشندل بیان کرد: از آنجایی که بسیج سازندگی در امر تسهیلگری اشتغال فعالیت دارد اعتباری بابت تهیه دستگاه بافندگی به وی پرداخت کرده است.

مهسا اظهار داشت: در هفته دفاع مقدس به نمایشگاه هفته دفاع مقدس دعوت شدم و در آنجا مورد استقبال گسترده بازدید کنندگان و مسئولین قرار گرفتم که در فروش تولیداتم خیلی تأثیر داشت.

این هنرمند روشندل گفت: به هم سن و سال‌های خود و مخصوصاً افرادی که در سلامت کامل هستند توصیه می‌کنم همیشه شکرگزار خداوند باشند که بزرگترین نعمت سلامتی است.

مهسا عنوان کرد: خوردن و خوابیدن باعث ناامیدی و یکنواختی زندگی می‌شود. جوانان باید از استعدادهایتان در هر زمینه به درستی استفاده کنید تا هم برای خود، خانواده و جامعه خویش فردی مفید باشند.

انتهای پیام/254/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بسیج سازندگی عروسک بافی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۵۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماری هولناک؛ «۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند»

فرشاد مؤمنی، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، ضمن هشدار نسبت به وضعیت صندوق‌های بازنشستگی کشور با بیان اینکه اگر شیوه‌های فعلی اصلاح نشوند، چالش‌های بزرگتری در راه هستند، گفت: «در نظام تصمیم‌گیری ما افرادی هستند که شخصاً آدم‌های محترمی هستند، اما صلاحیت تخصصی در زمینه اقتصاد توسعه ندارند. آن‌ها با مافیای رسانه‌ای شان از ضعف اندیشه‌ای افراد کارشناس استفاده می‌کنند و می‌گویند ما را با کشور‌های صنعتی مقایسه می‌کنند و می‌گویند آن‌ها هم اصلاحات پارامتریک و افزایش سن بازنشستگی هم دارند. ولی نمی‌گویند نرخ مشارکت نیروی کار در آن کشور‌ها بین ۷۰ تا ۸۰ درصد است.»

به گزارش جماران، فرشاد مؤمنی گفت: «مرکز آمار گزارشی منتشر کرده و می‌گوید از کل جمعیت فقیر ایران ۸۹ درصد شان شاغلین سابق و لاحق هستند، این عدد تکان‌دهنده است! یعنی بیکار نیستند، ولی شغل‌هایی دارند که از نظر بازدهی درآمدی، قادر به تکافوی حداقل نیاز‌های اساسی‌شان نیست.»

اگر شما از کلام پیامبر می‌فهمید که فقر از هر دری که وارد می‌شود ایمان از آن در خارج می‌شود، ماجرای تحمیل ایمان با زور را کنار بگذارید و ریشه‌های اصلی مساله را بفهمید!

بیش از ۵ سال است که می‌گوییم که گزارش‌های رسمی که منتشر شده حکایت از این دارد که به سوی یک روند قهقرایی به سمت فقر دائما رو به افزایش و عقب ماندگی دائما رو به افزایش حرکت می‌کنیم. شاخص‌های بهره وری کل عوامل تولید و روند‌ها و شاخص پیچیدگی اقتصادی و رابطه مبادله، از ناتوانی فزاینده سیستمی برای مواجهه خردورزانه و موثر با مساله فقر حکایت می‌کند.

دیگر خبرها

  • دختر کیومرث پوراحمد: پدرم خودکشی نکرد
  • کتابِ «حکایت زخم‌ها» به چاپ دوم رسید
  • کتابِ «حکایت زخم ها» به چاپ دوم رسید
  • دختر کیومرث پوراحمد: پدرم خودکشی نکرده است
  • اظهارات جنجالی دختر کیومرث پوراحمد: پدرم خودکشی نکرد! / پرونده باز است
  • تکرار قصه حساس «گشت ارشاد» در خیابان‌ها | دولت رئیسی مدافع اصلی رویکردهای تند در حجاب | بعد از فوت مهسا امینی چه گفتند؟
  • آماری هولناک؛ «۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند»
  • موزه‌ای که به یک فقر تربیتی پاسخ گفت/ اسباب‌بازی، دروازه شور خلاقانه
  • هشدار مصر و تشکیلات خودگردان درباره یورش احتمالی به رفح
  • سفر روسای شاباک و ستاد مشترک ارتش اسرائیل به قاهره