Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس مازندران ـ سرویس ورزشی| بانوان  نیمی از جمعیت جامعه  را تشکیل می دهند و  با پیروزی انقلاب اسلامی این ظرفیت به وجود آمد که این قشر حتی در دانشگاه ها گوی سبقت را از مردان گرفتند و کفه ترازوی علمی کشور به سمت بانوان سنگین شد.

این امر نشان می دهد که انقلاب و نظام اسلامی به لحاظ علمی زمینه عادلانه برای تحصیل بانوان در سطوح مختلف فراهم کرده و از سوی دیگر بانوان  ایرانی نیز توانمندی‌های ذهنی و فکری خود را به رخ جهان کشیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کنار علم، هنر و ده‌ها فن دیگر، بانوان ایرانی و مازندرانی در عرصه‌های ورزشی هم زبانزد هستند که نمونه آنها را می توان آرزو لولنجی مدال آور کاراته و صدها مورد دیگر  را نام برد.

 آرزو لولنجی قهرمان کاراته کشور طی گفت‌‌وگویی با فارس درباره گرایشش به این رشته گفت: با توجه به سن کمی که داشتم اصلا نمی‌دانستم کاراته چیست اما پدرم دوست داشت من دختر قوی و خود ساخته شوم کاراته را انتخاب کرد از  چهار سالگی وارد ورزش شدم و از همان اول کاراته را شروع کردم.


این بانوی قهرمان کاراته درباره اینکه مشوقش چه کسی بوده و سختی‌های این رشته ورزشی اظهار کرد: پدرم مشوق من بود؛ اما این رشته با همه سختی‌ها از من  دختر خشنی نساخت فقط یه دختر قوی و پر انرژی شدم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این نگاه انتقادی به ورزش بانوان به ویژه در رشته‌های رزمی اصلاح شده است، گفت؛ متاسفانه توجهی به ورزش بانوان نمی‌شود.

لولنجی با اشاره به اینکه فعلا در باشگاه خودمون مشغول‌ تمرین هستم،تصریح کرد: امکانات زیاد و حرفه‌ایی به صورت کامل وجود ندارد ولی فعلا برای نیاز ما هست!

 

وی با تاکید بر اینکه شاید بعضی‌ اوقات خسته از تمرین یا مشکلات خسته شون اما همیشه برای هدفم می‌جنگم، افزود: قهرمانی بزرگسال را اولویت نخستم است و برای رسیدن به آن خیلی تمرین و تلاش می‌کنم.


وی با بیان اینکه نزدیک مسابقه هفت تا هشت ساعت در روز تمرین می‌کنم، گفت: در شرایط فعلی به‌خاطر ویروس کرونا تمرینام به چهار ساعت رسیده یعنی دو وعده، برای رسیدن به هدف از خیلی چیزا گذشتم.
 

لونجی با اعلام اینکه پاداش‌ ما نسبت به تلاش‌ها خیلی کمتر بود و‌ در‌ واقع هیچ انگیزه‌ای ایجاد نکرد، یادآور شد: مدال‌هایی که ما کسب کردیم نتیجه تلاشم بوده نه پاداش مسؤولان! و انتظار ما این است که کاراته بانوان مثل کاراته آقایان نتیجه خوبی در این چند سال اخیر گرفته و به طور حتم اگر توجه بیشتری شود استعدادهای زیادی در آن شکوفا خواهند شد.
 

وی در پاسخ به این سوال که ورزش با رعایت حجات اسلامی برایش سخت است یا خیر، می‌گوید؛  سخت نیست افتخار می‌کنم که باحجاب اسلامی به روی سکو می‌روم، پرچم ما همیشه با حجاب‌مان بالاست و همه در کنار و با احترام به هم مسابقه می‌دهیم.

این دختر قهرمان کاراته درباره شیرین‌ترین خاطره‌اش افزود: شیرین‌ترین کسب طلا آسیا بود و تلخ‌ترینش آسیایی ژاپن بود که بعد از تعداد زیادی مسابقه و برگزاری تعداد زیاد اردو تیم را بخ‌خاطر کمبود بودجه اعزام نکردند!
 

انتهای پیام/۸۶۰۵۹/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: کاراته کا مازندرانی بانوی ورزشکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۶۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در سال ۱۴۰۲ در ورزش خراسان رضوی چه گذشت؟

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی در خصوص عملکرد ورزش استان در سال ۱۴۰۲ به سوالات ایسنا پاسخ داد.

 علیرضا تاج فیروز، مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی با حضور در دفتر ایسنا، درباره عمده فعالیت‌های سال ۱۴۰۲ حوزه ورزش استان، اظهار کرد: در مجموع حدود ۲۷۰ ورزشکار سازمان یافته دارای کارت بیمه ورزشی در استان داریم که حدود ۱۵۵ هزار نفر از این تعداد را آقایان و حدود ۱۱۵ هزار نفر را بانوان تشکیل می‌دهند. ۵۳ هیأت فعال استانی و ۷۶۵ هیأت فعال شهرستانی داریم، همچنین در سال گذشته ۱۱ مجمع انتخاباتی هیأت‌های ورزشی برگزار شده است؛ البته از آنچه باید بسیار عقب هستیم، و حدود ۲۰ هیأت به سرپرستی اداره می‌شود که برای ورزش استان خوب نیست.

وی درباره دعوت ورزشکاران استانی به تیم‌های ملی در سال ۱۴۰۲ بیان کرد: ۸۰ نفر از آقایان و ۷۱ نفر از بانوان استان در رشته‌های مختلف ورزشی به تیم‌های ملی دعوت شدند و تعداد ورزشکارانی که پس از دعوت، به عضویت تیم ملی درآمدند ۳۵ نفر از آقایان و ۵۲ نفر از بانوان هستند. همچنین از میان ‌مربیان عضو تیم ملی، ۴ نفر آقا و ۳ نفر خانم، داورهای اعزامی به مسابقات بین‌المللی ۲ نفر آقا و ۴ نفر خانم  و مربیان و سرپرستان اعزامی به مسابقات بین‌المللی ۸ نفر آقا و ۳ نفر خانم هستند.

تاج فیروز ادامه داد: در مسابقات لیگ و قهرمانی کشور، ۵۴ مسابقه در بخش آقایان و ۲۴ مسابقه در بخش بانوان به میزبانی خراسان رضوی در سال گذشته برگزار شده است. همچنین ۶۲ اعزام به مسابقات لیگ قهرمانی کشور در قسمت آقایان، ۱۲۰ نفر خانم‌ها و ۱۳ نفر آقایان و ۲۴ نفر بانوان به مسابقات بین‌المللی اعزام شدند. علاوه بر آن در اردوی تیم‌های ملی رشته‌های مختلف ۲ میزبانی در بخش آقایان و یک میزبانی در بخش بانوان را داشتیم و ۱۴۰ مسابقه استانی در بخش آقایان و ۶۳ مسابقه در بخش بانوان در سال گذشته برگزار کردیم.

وی درباره مدال‌های کسب شده استان در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در مسابقات کشوری ۲۲ مدال را آقایان و ۱۱۶ مدال را بانوان و در مسابقات بین‌المللی ۲۱ مدال در بخش آقایان و ۳۵ مدال در بخش بانوان کسب شده است.

تقدیر از مدال‌آوران مسابقات آسیایی و پارا آسیایی

تاج فیروز با اشاره به برگزاری رویداد بازی‌های آسیایی و پارا آسیایی سال گذشته گفت: خراسان رضوی در بخش پارا آسیای بسیار موفق بود و خانم‌ها بسیار موفق‌تر از آقایان بودند. شاخص آن خانم صفایی شطرنج‌باز است که به تنهایی با کسب دو مدال طلا، جدول مسابقات پارا آسیایی را به هم ریخت و رتبه ایران را از سوم به دوم تغییر داد. شاید اقداماتی چون حضور مسئولان ورزش استان و تقدیر از ورزشکاران در اردوی ورزشکاران پارا آسیایی در افزایش روحیه و نشاط ورزشکاران بی‌تأثیر نبوده باشد.

وی به تقدیر اداره کل ورزش و جوانان از ورزشکاران مدال‌آور در این مسابقات اشاره و بیان کرد: به نفرات اول مسابقات، مبلغ ۷۰ میلیون تومان و به کسانی که مدال نقره دریافت کردند، ۵۰ میلیون تومان و برای برندگان مدال برنز مبلغ ۳۰ میلیون تومان هدیه تقدیم شد. همچنین از سوی دفتر مقام معظم رهبری هدایایی برای مدال‌آوران در نظر گرفته شد و در آنجا نیز خانم صفایی بالاترین هدیه (تعداد ۵ سکه بهار آزادی) را در میان مدال‌آوران از ایشان دریافت کردند. همچنین در ۲۰ اردیبهشت‌ماه مراسم تجلیلی از مدال‌آوران ۱۴۰۲ خواهیم داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جنجال مدال اهدایی یک دختر به علی دایی
  • آغاز اجرای طرح بانوی توانا در یزد
  • تجلیل از مروجان فرهنگ پهلوانی 
  • همایش بزرگ هفته فرهنگ پهلوانی در قزوین برگزار شد
  • در سال ۱۴۰۲ در ورزش خراسان رضوی چه گذشت؟
  • پایان رقابت‌های قهرمانی کاراته کشور با معرفی نفرات برتر+فیلم
  • دختر کاراته کا قمی بر سکوی قهرمانی کشور قرار گرفت
  • سریال ناکامی کاراته خوزستان ادامه دارد!
  • استقبال ازنخستین بانوی المپیکی تاریخ ورزش آذربایجان‌غربی
  • بانوی قمی در رقابت های قهرمانی کشور به مدال طلا رسید