Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان سرپرست آموزش و پرورش عشایری خوزستان با اشاره به استقرار ۹ کانکس در مناطق عشایری استان، گفت: یک فضای آموزشی سه‌کلاسه نیز در یکی از مناطق عشایری بسیار دور افتاده افتتاح شد.

رضا فرامرزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به پیگیری‌های انجام شده برای رفع مشکلات فضاهای فرسوده عشایری استان، خوشبختانه اراده لازم برای جایگزینی فضاهای مناسب با فضاهای غیراستاندارد وجود دارد و قول داده شد در یک پروسه زمانی سه ساله فضاهای استاندارد، جایگزین همه مدارس سنگی و غیراستاندارد شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شورای آموزش و پرورش مقرر شده که دستگاه‌ها و مدارس، کانکس‌های بدون استفاده خود را در اختیار آموزش و پرورش عشایری قرار دهند.

وی افزود: خوشبحتانه تاکنون تعداد زیادی کانکس به مناطق صعب‌العبور عشایری ارسال شده و جایگزین فضاهای آموزشی غیراستاندارد شدند؛ در روزهای گذشته ۹ کانکس را در مناطق عشایری مستقر کردیم.

سرپرست آموزش و پرورش عشایری خوزستان بیان کرد: از این ۹ کانکس، ۵ کانکس در مناطق عشایری ایذه، یک کانکس در مسجدسلیمان، ۲ کانکس در لالی و یک کانکس در اندیکا مستقر شد. همچنین یک فضای آموزشی سه‌کلاسه در یکی از مناطق عشایری بسیار دور افتاده افتتاح شد.

فرامرزی با بیان اینکه این کار به همت بنیاد قلم‌چی و اداره‌کل نوسازی مدارس صورت گرفت، ادامه داد: با توجه به اینکه مسیرهای عشایری بسیار صعب‌العبور هستند و انتقال مصالح ساختمانی بسیار سخت است، از طرفی دیگر تعداد دانش‌آموزان مناطق عشایری نیز کمتر است؛ بنابراین در این مناطق از کانکس استفاده می‌شود.

وی در پایان با بیان اینکه برنامه سه ساله اداره‌کل نوسازی برای جمع‌آوری مدارس سنگی آغاز شده است، گفت: در راستای جمع‌آوری مدارس غیراستاندارد، در یکی از مناطق عشایری اندیکا دو مدرسه افتتاح خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مدرسه مدارس فرسوده آموزش و پرورش مناطق عشایری ۹ کانکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۶۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه متفاوتی دارند و شهریه مدارس با توجه به امکانات و خدماتی که ارائه می‌دهند، تعیین می‌شود. - اخبار استانها -

رضا رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه در سراسر کشور بیش از 18 هزار مدرسه غیردولتی و بیش از 20 هزار آموزشگاه وجود دارد، گفت: در استان کرمان قریب هزار و 100 مدرسه غیردولتی وجود دارد که در امر آموزش دانش آموزان به کمک آموزش و پرورش آمده‌اند.

وی با بیان اینکه شهریه مدارس غیردولتی با توجه به امکانات و خدماتی که ارائه می‌دهند، متفاوت است، افزود: نیروی انسانی، فضا، تجهیزات و امکانات از جمله عوامل سهیم در تعیین شهریه مدارس غیردولتی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان، ادامه داد: شهریه این مدارس با توجه به آیین‌نامه و موادی چون محل مدرسه، اجاره مدرسه، امکانات مدرسه، هوشمند بودن، استفاده از سالن‌های ورزشی و فوق برنامه‌ها مشخص می‌شود.

وی با اشاره به روند تصویب نرخ شهریه مدارس غیردولتی، بیان کرد: شهریه مدارس غیردولتی با توجه به امکانات و خدماتی که به دانش آموزان ارائه می‌شود از سوی مؤسس تعیین شده و ادارات آموزش و پرورش شهریه پیشنهادی را بررسی می‌کنند.

رضایی با بیان اینکه ممکن است آموزش و پرورش رقم شهریه پیشنهادی از سوی مؤسس را تایید یا تعدیل کند، افزود: در ادامه نرخ شهریه به شورای سیاست‌گذاری مدارس و مراکز غیر‌دولتی ارجاع می‌شود و در آنجا برای نرخ شهریه تصمیم‌گیری می‌شود.

وی با اشاره به اینکه امسال تمام مدارس غیردولتی ما شهریه متفاوتی دارند، گفت: اولیا می‌توانند از سایت سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی به آدرس https://mosharekatha.ir/  مبلغ شهریه مدرسه مورد نظر خود را مشاهده کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه والدین می‌توانند با وارد کردن نام یا کد مدرسه در سامانه مشارکت‌ها از مبلغ شهریه مدرسه مورد نظر مطلع شوند، ادامه داد: با جمع ارقامی که در بخش استعلام شهریه وجود دارد مانند شهریه فوق برنامه درسی، شهریه مکمل و شهریه تابستانی رقم کلی شهریه مدرسه مشخص می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اداره مشارکت‌های مردمی آموزش و پرورش به همراه اداره بازرسی، حراست و آموزش‌ها بر مدارس غیردولتی نظارت دارند، گفت: در سایت شهریه آموزش و پرورش شهریه تمام مدارس مشخص است؛ همچنین میزان شهریه با فوق برنامه‌ها باید روی دیوار حسابداری مدرسه نصب شده باشد.

انتهای پیام/511/

 

دیگر خبرها

  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند