Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام سلحشور با اشاره به تشکیل ستاد مبارزه با کرونا در ناحیه حضرت عبدالعظیم(ع) رسیدگی به امور مساجد، گفت: هماهنگی با درمانگاه‌‌های مسجدی برای ویزیت رایگان بیماران، توزیع کمک‌های مومنانه و تامین مایحتاج سالخوردگان ازجمله فعالیت‌های این ستاد است.

حجت الاسلام والمسلمین «روح الله سلحشور» در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان بر لزوم بهره گیری از ظرفیت مساجد برای مبارزه با ویروس کرونا در موج سوم این بحران تاکید و اظهار کرد: در همین راستا ستاد مبارزه با کرونا در ناحیه حضرت عبدالعظیم(ع) تشکیل و در این ستاد شهرستان ری را به 20 منطقه تقسیم و در هر محله یک مسجد شاخص به عنوان معین محله انتخاب شده است تا با هماهنگی ائمه جماعات آن محله، معتمدین و خیرین به کمک بیماران کرونایی بشتابند و کمکی به کادر درمان انجام داده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر ناحیه حضرت عبدالعظیم(ع) مرکز رسیدگی به امور مساجد بیان کرد: برنامه ریزی شده است که در چند مرحله سبدهای ارزاق و بسته های معیشتی میان نیازمندان توزیع شود و در این زمینه در حال حاضر مساجد شاخص در حال جمع آوری کمک های مردمی هستند، تا این کمک ها را به دست نیازمندان برسانند.

 

وی ادامه داد: تعداد دیگری از مساجد که در موج اول بحران کرونا در تولید و توزیع ماسک فعال بودند، در حال حاضر و در موج سوم این بیماری در حال عرضه آن با قیمت مناسب به مردم هستند.

 

حجت الاسلام سلحشور تاکید کرد: یکی دیگر از اقداماتی که به همت فعالان مساجد ناحیه در حال انجام است کمک رسانی به افراد بیمار و سالخوردگانی است که به تنهایی زندگی می کنند، تا مایحتاج ضروری زندگی آنها تامین شود، در همین راستا با مدیران مجتمع های مسکونی در محلات این منطقه هماهنگی های لازم برای شناسایی این افراد انجام شده است.

 

مدیر ناحیه حضرت عبدالعظیم(ع) مرکز رسیدگی به امور مساجد از تهیه کپسول اکسیژن به بیماران کرونایی خبر داد و گفت: این کپسول های اکسیژن در اختیار بیمارانی که به ویروس کرونا مبتلا قرار می گیرد، تا در منزل خودشان را قرنطینه کنند و نیازی به بستری شدن در بیمارستان نباشد.

 

وی با اشاره به دیگر اقدامات مورد توجه مساجد ناحیه حضرت عبدالعظیم(ع) در موج سوم کرونا بیان کرد: با برخی از درمانگاه ها و یا مطب های پزشکی که در مجاور مساجد هستند، هماهنگ شده تا بیماران نیازمند را به صورت رایگان و یا با تخفیف درمان کنند، تا از این طریق از بخشی از دغدغه های معیشتی و اقتصادی بیماران کاسته شود. در همین راستا چهار درمانگاه ناحیه نیز اعلام آمادگی برای کمک به بیماران نیازمند کرده اند.

 

حجت الاسلام سلحشور خاطر نشان کرد:  از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا کنون طی 1120 مرحله، محله و خیابان های شهرری به صورت مستمر به همت گروه های جهادی پاکسازی و ضدعفونی شده و توزیع 120 هزار ماسک رایگان، تولید 287 هزار عدد ماسک، تهیه و توزیع 41 هزار بسته اقلام بهداشتی و مواد ضدعفونی، تولید 1200 گان ویژه کادر درمانی انجام شده است. ضمن اینکه چهار هزار جفت دستکش نیز تولید و به صورت رایگان در میان نیازمندان توزیع شد.

 

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: پیشگیری از کرونا مرکز رسیدگی به امور مساجد مساجد ناحیه حضرت عبدالعظیم ع حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۶۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مظهری، رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، گفت: نسخه پیچی و فروش دارو همچنان تحت کنترل مسئول فنی داروخانه هاست و فقط حمل دارو با ابلاغ این آیین نامه با استفاده از سکوهای اینترنتی انجام میشود.
وی افزود: این آیین نامه با رعایت اصول حفظ سلامت بیماران، موجب سهولت دسترسی بیماران به داروهای مورد نیاز میشود.
مظهری ادامه داد: توزیع دارو بر بستر اینترنت بزودی به صورت آزمایشی در چند شهر با دستور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز می شود و بعد از ۶ ماه در سراسر کشور پوشش داده می شود.
رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در پایان گفت: بیماران با استفاده از سکوهای اینترنتی برای انتخاب نزدیکترین داروخانه به محل سکونت میتوانند داروی خود را سریع تر دریافت کنند .

دیگر خبرها

  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم