Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش کمیسیون اصل نود در مورد مشکلات تامین ارز و توزیع نهاده‌های دامی در صحن علنی پارلمان قرائت شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه 25 آبان) قوه مقننه گرازش این کمیسیون درباره مشکلات تامین ارز و توزیع نهادهای دامی را قرائت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

 خضریان در قرائت این  گزارش،گفت: کمیسیون اصل نود با توجه به مشکلات در حوزه تامین نهاده‌های دامی به تهیه گزارشی پرداخت، طبق بررسی‌های صورت گرفته 90 درصد نهاده‌های دامی مورد نیاز از طریق واردات صورت می‌گیرد که کشور سالانه نیاز به 9 میلیون تن ذرت و 4 میلیون و 200 هزار تن سویا و 5.5  میلیون تن جو است، بنابراین این نهاده‌ها باید روان توزیع شود، لذا عدم تامین به موقع آن باعث کاهش در میزان تولید فرآورده‌های دامی و طیور و آبزیان شده و زیان گسترده و جبران ناپذیر وارد می‌کند.

وی افزود: کمیسیون اصل 90 با توجه به شکایات وارده و وظیفه نظارتی خود در راستای شناسایی عناصر موثر در بروز بحران و توزیع ناعادلانه نهاده‌های دام و طیور و حل مشکلات دامداران و مرغداری های کشور برای دسترسی به نهاده‌های دامی و کنترل روند افزایشی قیمت گوشت و مرغ جلساتی با نمایندگان دستگاه‌های اجرایی برگزار کرد.

خضریان در قرائت بخشی از این گزارش گفت: نوسانات رخ داده در قیمت‌ها به خاطر نبود نظارت بوده و باید بر نحوه توزیع نظارت شود باید مشخص شود وارد کننده دانه‌های روغن و کارخانه دار اصلی سویا چه کسی است؟ چون طبق بررسی‌ها برخی از واردکنندگان 300 میلیارد تومان کنجاله را در سامانه عرضه نکردند و در بازار آزاد عرضه کردند که این سود 3 هزار میلیاردی به آنها داده است باید مسوولان نظارتی بر این موضوع نظارت داشته باشند.

وی با بیان این که وزارت کشاورزی از ذخایر استراتژیک برای کنترل بازار برداشت کرده است، گفت که باید مشخص شود این ذخایر در کجا عرضه شده است پیشنهاد ما این است که به جای آن که واردات نهاده‌های دام و طیور در انحصار شرکت‌ها و افراد خاص باشد در این کار تشکل‌های ذی‌ربط هم دخیل شوند.

سخنگوی کمیسیون اصل نود همچنین گفت که مستندات این گزارش به همراه مشکلات مربوطه به مراجع نظارتی همچون سازمان بازرسی و دیوان مجاسبات ارجاع شده تا تخلفات را رسیدگی کنند و مجازات قانونی را اعمال کند.

این خبر در حال تکمیل است....

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس مجلس کمیسیون اصل نود نهاده های دامی نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۷۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولین پاسخگو باید نتیجه کارها را به مردم گزارش دهند

ایسنا/قم رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری گفت: باید مشکلات و موانع موجود به طور جد پیگیری و نتیجه حاصل شود.

حجت الاسلام والمسلمین احمد صالحی رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری، امشب ۱۹ اردیبهشت‌ماه در نشست بررسی و رسیدگی به مطالبات فعالان حوزه تولید استان قم در سال جهش تولید، اظهار کرد: شما مجموعه‌های اقتصادی وظیفه دارید دغدغه‌ها و مشکلات مردم را پیگیری کنید و به مسئولین مرتبط، برسانید.

وی ادامه داد: بر اساس فرمایشات رئیس جمهور همه مدیران و مسئولین باید پاسخگو و عمل کننده باشند و نتیجه پیگیری را به مردم گزارش بدهند.

صالحی تصریح کرد: در قدم اول باید از ظرفیت جایگاه مقام عالی استاندار که بنا به گفته رئیس جمهور، آنان یک رئیس جمهور در هر منطقه و استان هستند، استفاده شود و قدم‌های بلند و پیگیری‌های عمیقی در این حوزه انجام شود.

رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری بیان کرد: الحمدلله استاندار قم در جایگاه‌های ملی همانند وزارت خانه نقش آفرینی داشته‌اند و نگاهشان به مردم با جدیت و کار شبانه‌روزی زبانزد است؛ ادامه این راه باید با کمک مدیران ملی و اعضای کابینه بر اساس یک نظام مسئله و زمانبندی مشخص پیگیری شود.

صالحی یادآور شد: در این جلسات قرار نیست فقط گوینده مشکلات باشیم بلکه باید مشکلات و موانع موجود به طور جد پیگیری و نتیجه حاصل شود.

وی با بیان اینکه موضوعاتی که جنبه ملی و وزارت‌خانه‌ای دارد با حضور در قم پیگیری خواهد شد، افزود: همت و تلاش ما در دولت این است که همه پاسخگو باشند و مطالبات مردم به طور جدی پیگیری شود.

به گزارش ایسنا؛ نشست بررسی و رسیدگی به مطالبات فعالان حوزه تولید استان قم با حضور روح الله بیات مدیر کل رسیدگی به شکایات و درخواست‌های مردمی ریاست جمهوری، سید محمدآقامیری استاندار قم، نمایندگان تام‌الاختیار وزارت‌خانه‌های تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی و گردشگری و جهادکشاورزی، بنیاد ملی نخبگان استان، اتاق تعاون استان، منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان و تعدادی از مدیران کل استان قم در سالن امام جواد استانداری قم برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسئولین پاسخگو باید نتیجه کارها را به مردم گزارش دهند
  • برگزاری سومین نشست کمیسیون تخصصی شورای عالی انرژی در سال ۱۴۰۳
  • کشاورزی در خطر اپیدمی! مجلس به دنبال حل مشکل واردات نهاده‌های کشاورزی
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان
  • هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳
  • اتحادیه اروپا اپل را مجبور می‌کند که iPadOS را باز کند