Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، جمال الدین عزیزی، صبح امروز در جلسه ستاد مناسب سازی معابر شهری یزد اظهار داشت: شهر یزد نیازمند بازنگری در فعالیت‌های انجام شده در حوزه عمران شهری به ویژه مناسب سازی معابر است و در این امر نه تنها مناسب سازی معابر برای معلولان بلکه برای سایر افراد جامعه نیز باید مدنظر باشد.

وی با اشاره به مناسب سازی مسیر گردشگری در شهر جهانی یزد برای معلولان عنوان کرد: تلاش ما این است که به جز مسیر گردشگری، در سایر مناطق شهر نیز مناسب سازی به شکل مطلوبی برای معلولان انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عزیزی با اشاره به اقدامات بسیار خوبی که سال گذشته برای مناسب سازی مسیر گردشگری معلولان انجام شد، افزود: این مهم باید به دستور کار تبدیل شود و با دسته بندی برنامه‌ها، در برنامه کاری مدیران مناطق شهرداری یزد قرار گیرد.

شهردار یزد، مسئولیت برنامه ریزی و ابلاغ کار مناسب سازی را به معاون عمرانی و ‌نماینده شهردار در ستاد مناسب سازی سپرد و تاکید کرد: هر نوع مجوزی برای اجرای مناسب سازی نیاز بود، صادر شود.

وی همچنین از شهرداران منطقه ۲ و بافت تاریخی یزد خواستار همکاری ویژه در اجرای پروژه مناسب سازی معابر شد.

عزیزی با تاکید بر اینکه اطمینان دارم همکاران ما به اهمیت موضوع مناسب سازی معابر واقف هستند، عنوان کرد: شهرداری از سوی ستاد ملی مناسب سازی در کشور به عنوان پایلوت شهر دسترس پذیر انتخاب شده و باید حافظ این جایگاه باشیم.

شهردار یزد تصریح کرد: کار مناسب سازی یک کار فانتزی یا خارج از برنامه و وظایف شهرداری نیست بلکه یکی از اصلی‌ترین وظایف شهرداری به شمار می رود.

عزیزی عنوان کرد: خوشبختانه در قالب این جشنواره، کمیته مناسب سازی معابر و کمیسیون خدمات شهری نیز به اجرای برنامه های مناسب سازی معابر شهری یزد کمک می کند.

وی تاکید کرد: از همکاران و پیمانکاران مناسب سازی معابر شهری یزد خواستار انجام کار ماندگار و با کیفیت هستم و به هیچ عنوان نباید کار ناقص و بی کیفیت انجام شود.

شهردار یزد اظهار داشت: هدف ما از مناسب سازی معابر این است که یک فرد اعم از معلول یا فرد به ظاهر سالمی که با مشکلات جسمی مواجه است، بتواند به سهولت در سطح شهر، طی مسیر کند.

گفتنی است؛ به منظور مناسب سازی معابر شهری برای معلولان و سایر عابران پیاده در شهر یزد، امسال پروژه هفت‌خوان توسط شهرداری یزد در دست اجرا قرار گرفته و در یک دوره زمانی یک ماهه، مسیر گردشگری میدان همافر تا مسجد جامع مناسب سازی می شود.

این پروژه از مدرسه دانش آموزان استثنایی در میدان همافر آغاز می شود و تا مسجد جامع به عنوان یکی از مهمترین نمادهای فرهنگی یزد به طول ۵.۲ کیلومتر ادامه می یابد.

کد خبر 5071684

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد شهرداری يزد جمال الدين عزيزی ویروس کرونا شیراز شیوع کرونا آمار کرونا گرگان بارش باران بوشهر محدودیت های کرونایی کرمانشاه هفته کتاب شهرکرد ستاد ملی مقابله با کرونا مجلس شورای اسلامی شهرستان کرج مناسب سازی معابر شهری مسیر گردشگری برای معلولان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۷۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اصلاح نقاط حادثه خیز شهر مراغه

مینویی در جلسه شورای هماهنگی ترافیک شهرستان مراغه گفت: رفع مشکلات ترافیکی مناطق مختلف شهری و برون شهری با همکاری و همراهی همه دستگاه‌های متولی امر ممکن خواهد بود.

وی با بیان اینکه مطالبات بسیاری در زمینه معضلات و مشکلات ترافیکی شهرستان مطرح می‌شود که باید مورد توجه قرار گیرد ادامه داد: روان‌سازی ترافیک معابر اصلی شهر و اصلاح نواقص موجود در آنها مهمترین دغدغه‌های ترافیک شهر مراغه است.

فرماندار مراغه گفت: کمبود جای پارک در معابر داخل شهر به ویژه در هسته مرکزی مشکلات زیادی برای شهروندان بوجود آورده است افزود: وقتی در معابر داخل شهر جای پارک وجود ندارد رانندگان در محل‌های ممنوع پارک یا به صورت دوبله توقف می‌کنند که این امر موجب ایجاد نابسمانی و بی نظمی در ترافیک و نارضایتی سایر شهروندان می‌شود.

مینویی در این جلسه به رفع موانع ترافیکی و ساماندهی خیابان کاشانی و جام جم اشاره و بر رفع مشکل سد معبر و ساماندهی دست فروشان تاکید کرد.

وی اضافه کرد: فرهنگسازی برای اجرای طرح‌های ترافیکی از جمله احداث پیاده راه و نیز وارد نشدن خودرو‌های تک سرنشین به هسته مرکزی شهر از راهکار‌های اساسی برای گشودن گره ترافیک شهری مراغه است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • آماده سازی ۴۰۰ نقطه در کرمانشاه برای تبلیغات کاندیداهای مجلس
  • شهرداری اصفهان باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد
  • ۱۷۰۰ نیروی شهرداری برای رفع آب‌گرفتگی معابر کرمانشاه پای کار هستند
  • آسفالت معابر از اولویت‌های شهرداری است
  • استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری
  • استفاده از ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه آزاد در زمینه علم و فناوری برای توسعه شهری
  • ایستگاه‌های شارژ موتورهای برقی در ۲ نقطه شهر اصفهان به‌صورت پایلوت نصب می‌شود
  • توزیع ۱۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری تبریز
  • رونمایی از خودروهای ثبت تخلف ویژه ناوگان بار درون شهری در اصفهان
  • ضرورت اصلاح نقاط حادثه خیز شهر مراغه