Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-27@18:14:41 GMT

کرونا فرصتی برای انس بیشتر با کتاب است 

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۷۷۷۳۲

کرونا فرصتی برای انس بیشتر با کتاب است 

فاطمه سیدی گفت: شرایط به وجود آمده ناشی از بیماری کرونا فرصتی برای انس بیشتر با کتاب و کتابخوانی و ترویج فرهنگ کتابخوانی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، «فاطمه سیدی» گفت: شرایط به وجود آمده ناشی از بیماری کرونا فرصتی برای انس بیشتر با کتاب و کتابخوانی و ترویج فرهنگ کتابخوانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!









معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به آغاز هفته کتاب و کتاب خوانی اشاره کرد و افزود: این مناسبت را به اهل قلم، نویسندگان، مترجمان، پدیدآورندگان و دست اندرکاران و تلاشگران عرصه اندیشه، چاپ و نشر کتاب تبریک عرض کرده و از همت والای اهل اندیشه و قلم که در ترویج این مسئولیت خطیر می کوشند نیز تشکر می‌کنم.








وی کتاب را بهترین رابط میان گذشته و حال، و تنها مونس انسان های اندیشمند برشمرد و اظهار کرد: در اوج تکنولوژی های روز دنیا، کتاب نه تنها اهمیت خود را از دست نداده بلکه جلوه های گسترده تر، تازه تر و پایدارتری یافته است.








سیدی تاکید کرد: ترویج فرهنگ سازی کتاب و کتابخوانی نیازمند عزم ملی بوده و این مهم نیاز ضروری جامعه به ویژه نسل جدید است.








معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با اشاره به عملکرد مجموعه واحد کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، خاطرنشان کرد: تعداد کتب موجود در کتابخانه های این دانشگاه، 26 هزار و 500 جلد است.








 وی با بیان این مطلب که سه کتابخانه در دانشگاه علوم پزشکی فعال است، بیان کرد: این کتابخانه ها شامل کتابخانه مرکزی، پرستاری مامایی و بیمارستان امام خمینی(ره) جیرفت هستند و در مجموع 15 هزار و 500 نسخه از کتب کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی جیرفت فارسی و مابقی لاتین هستند.







 سیدی در خاتمه از برگزاری وبینار آموزشی pubmed، کارگاه آموزشی مجازی آشنایی با ضوابط و قوانین نشر با موضوع چطور کتاب چاپ کنم خبر داد و عنوان کرد: مسابقه کتاب خوانی آنلاین، اطلاع رسانی تازه های نشر، حافظ خوانی و شاهنامه خوانی آنلاین، وقف کتاب و مسابقه عکاسی با عنوان کتابخانه های شخصی از جمله برنامه های هفته کتاب و کتاب خوانی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت است.

پایان پیام/586

منبع: شبستان

کلیدواژه: هفته کتاب کتابخوانی کتاب دانشگاه علوم پزشکی جیرفت کتاب و کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۷۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد

ایسنا/اصفهان معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد که مکمل یاری پروبیوتیک همراه با مصرف منظم دارو  می‌تواند شدت صرع در کودکان مقاوم به درمان را کاهش دهد.

غلامعلی حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از آنجا که یک سوم بیماران به درمان‌های دارویی پاسخ مناسب نمی‌دهند و یافتن روش‌های مکمل درمان صرع ضروری است پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کاشان یک مطالعه را با مشارکت ۹ کودک مبتلا به صرع مقاوم زیر ۱۶ سال شروع کردند.

وی افزود: در فاز اول مطالعه، کودکان از نظر فرکانس صرع مورد پایش قرار گرفته و در فاز دوم به مدت دو ماه مکمل پروبیوتیک خاص در کنار داروهای روتین آنها برای درمان صرع تجویز شد.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تاکید کرد: در این پژوهش، فرکانس صرع و سطح آنزیم‌های  کبدی، کراتینین، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و قند خون ناشتای آنان قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک با هم مقایسه شد. شدت صرع آنان نیز قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک، بر اساس مقیاس NHS۳ و HASS سنجش و توسط آزمون آماری ویلکاکسون مورد سنجش قرار گرفت.

حمیدی گفت: صرع یک بیماری مزمن مغزی است و علاوه ‌بر ویژگی‌های ژنتیکی بیمار، عوامل محیطی مانند اختلالات الکترولیتی در عود حملات تشنج، نقش دارند که بر اساس یافته‌های پژوهش، تجویز دو ماه مکمل پروبیوتیک به طرز معنی‌داری فرکانس و شدت صرع را کاهش داده و در برخی مقیاس‌ها نیز بهبود بخشید.

وی افزود: بر اساس آمار یک بررسی ملی که در سال ۲۰۲۱ در نشریه نیچر منتشر شد، شیوع صرع در ایران ۱۶.۶ در ۱۰۰۰ نفر است که میزان ابتلای بیماری در رده سنی ۱۵ تا ۱۹ سال نیز از همه رده‌های سنی بالاتر است و داروهای ضدّتشنج نیز در یک‌سوم این بیماران کارایی کافی ندارند.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تأکید کرد: اهمیت انجام این پژوهش در حالی است که تشنج‌های کنترل نشده و مکرر در بیماران مبتلا به صرع علاوه بر تهدید سلامتی بیمار، منجر به کاهش کیفیت زندگی بیماران و خانواده آنان می‌شود.

حمیدی اظهار کرد: این پژوهش توسط فاطمه زارعی، احمد طالبیان، اژدر حیدری، سید محمد اسماعیلی طبا و محمود سلامی، اعضای گروه اطفال دانشکده پزشکی کاشان انجام شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود
  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود