Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر امور نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان، گفت: وضعیت سراوان نسبت به سال‌های گذشته بسیار بهتر است، ولی از اینکه تجمع پسماند‌ها در قلب جنگل‌های سراوان انباشته شده است و چهره جنگل را بسیار زشت کرده است به تجهیزات و مدیریت اجرایی دقیق نیاز داریم. احسان الله شکری مدیر امور نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان در گفت‌وگو با میزان گفت: با مدیریت امروز پسماند‌ها بخصوص در جنگل‌های سراوان که انتخاب این مکان به عنوان مرکز تجمع پسماندها، حاصل یا وارث مدیریت سال ۱۳۶۲ میباشد که تصمیم گرفته شد که با عدم توجه به آلودگی‌های زیست محیطی و مدیریت دقیق پسماندها، این مکان را برای تجمع پسماند‌ها انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر امور نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست درباره انتخاب این مکان به عنوان تجمع پسماند گفت: ۳۵ سال پیش این تصمیمات ناصحیح در انتخاب این مکان از جنگل‌های سراوان را به تجمع پسماند‌ها تبدیل کرده است که بیشتر با توجه به این موضوع که عدم امکانات و عدم مدیریت دقیق این در انتخاب این مکان نقش داشته است که امروزه آسیب‌های زیست محیطی فراوانی را بوجود آورده است.

شکری ادامه داد: مدیران امروزی هم با بررسی بیشتر و تامین تجهیزات لازم و بروزتر همچون زباله سوز و دیگر تجهیزات، تصمیم گرفته شد که همین مکان دوباره به مقصد نهایی زباله‌ها و پسماند‌ها باقی بماند، تا از آلودگی پسماند‌ها در دیگر مناطق از استان جلوگیری شود.
وی در خصوص تامین تجهیزات گفت: بامدیریت و خرید تجهیزات لازم در تلاش هستیم که به طور کامل جنگل سراوان را از این چهره کثیف و آلودگی بیشتر جلوگیری کنیم و آسیب‌های زیست محیطی را به حداقل برسانیم.
مدیر امور نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست در خصوص تولید شیرابه و آلودگی زیست محیطی جنگل توضیح داد: با توجه به میزان شیرابه‌ای که از پسماند‌ها در جنگل‌های سراوان تولید می‌شود که چیزی حدود ۵ یا ۶ لیتر در ثانیه است، که برای تصفیه آن اقداماتی انجام شده است و در تلاش هستیم که با بهره گیری حداقل از امکانات لازمه آلودگی را به حداقل برسانیم و از طرف دیگر تامین حداقل خاک برای دفن زباله‌ها بخصوص برای روز‌های گرم سال، سم پاشی از طرف مرکز صورت میگیرد.
همچنین عنوان کرد: البته وضعیت جنگل‌های سراوان نسبت به دیگر شهرستان‌های استان گیلان بسیار بهتر بوده است، با توجه به تولید روزانه حجم بسیار بالای زباله در رشت استانداری و معاونت عمرانی اقدامات مناسبی را انجام داده است خرید تجهیزات زباله سوز در سال ۹۲ که در سال ۹۸ موفق به تامین این تجهیزات شده و اقدامات و عملیات موثری را برای کاهش اسیب‌ها انجام داده ایم و عملیات انجام زباله سوز را آغاز شده است و طبق برنامه زمانبندی چندماهی برای استفاده بهینه و درخور توجه از این تجهیزات و تا رسیدن به نقطه مطلوب بطول میکشد.
شکری خاطر نشان کرد: برای احداث کارخانه کمپوست، مجوز‌های و اقداماتی لازم توسط محیط زیست صورت گرفته است، و پیمانکار بخش خصوص طبق بند‌های قرارداد متعهد به رعایت تمامی نکات زیست محیطی است.
وی اظهار کرد: تعداد زیادی محل دفن زباله شهرداری‌ها، در غرب گیلان وجود دارد؛ که تأخیر بیش از حد در ساخت کارخانه، هزینه‌های زیست محیطی جبران ناپذیری برای این منطقه خواهد داشت که با اختصاص اعتبارات مورد نیاز و رفع موانع موجود، به راه اندازی هر چه سریع‌تر کارخانه کمپوست غرب گیلان کمک کنند.
مدیر امور نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست در خصوص احداث کارخانه کمپوست گفت: عملیات احداث کارخانه کمپوست غرب گیلان از سال ۱۳۸۳ در زمینی به مساحت سه هکتار با سوله‌هایی به مساحت سه هزار و ۷۰۰ متر مربع توسط بخش خصوصی در محدود روستای جوکندان تالش آغاز شد و اکنون ساخت یک هزار و ۷۰۰ متر مربع از سوله آن به اتمام رسیده و دیواره و سربندی کارخانه در حال تکمیل است؛ و برق فشار قوی و جاده دسترسی مستقل آن ایجاد شده و طبق قرارداد پیمانکار بخش خصوصی، کارخانه باید تا پایان فروردین ماه سال ۱۴۰۰ بهره‌برداری برسد. اما با وقفه‌هایی که در ساخت آن ایجاد شده، امیدواریم در نیمه اول سال آینده تکمیل شود.

بیشتر بخوانید:
معمای پلنگ کیاسر حل خواهد شد؟ +فیلم
انتهای پیام/ برچسب ها: جنگلهای سراوان پسماند محیط زیست حفاظت محیط زیست

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پسماند محیط زیست حفاظت محیط زیست انتخاب این مکان جنگل های سراوان کارخانه کمپوست تجمع پسماند ها زیست محیطی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۸۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله حزب الله به مرکز تجمع نظامیان و پایگاه جاسوسی صهیونیست‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المنار، حزب الله لبنان با صدور دو بیانیه جداگانه از حمله به مرکز تجمع نظامیان صهیونیست و پایگاه جاسوسی آنها در شمال فلسطین اشغالی خبر داد.

در بیانیه‌های حزب الله آمده است: برای حمایت از مردم استوار فلسطین در نوار غزه و پشتیبانی از مقاومت دلاور و شریف آن، مجاهدان مقاومت اسلامی ساعت ۱۴:۳۵ بعدازظهر جمعه به وقت محلی مرکز تجمع نظامیان صهیونیست را در مقر «السروات» در مقابل شهرک یارون با سلاح موشکی هدف قرار دادند.

مجاهدان حزب الله همچنین ساعت ۱۶:۵۰ دقیقه بعدازظهر جمعه به وقت محلی، تجهیزات جاسوسی رژیم صهیونیستی را در پایگاه رویسات العلم در بلندی‌خای اشغالی کفرشوبا با سلاح مناسب و به وصرت مصتقیم هدف قرار دادند.

کد خبر 6095950

دیگر خبرها

  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه
  • حمله حزب الله به مرکز تجمع نظامیان و پایگاه جاسوسی صهیونیست‌ها
  • بومی سازی تبدیل پسماند پلاستیک به سوخت جامد
  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی
  • جلوگیری از شهرک‌سازی در دل جنگل‌های توسکستان
  • دادستان گلستان: شهرک‌سازی در جنگل‌های توسکستان متوقف شد
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش مسیر سبز ایران پاک
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد