Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی طی نشستی، زمینه‌های همکاری مشترک دو نهاد جهاددانشگاهی و بسیج سازندگی در خراسان جنوبی بررسی و برای گام‌های بعدی برنامه‌ریزی شد.

جلال الدین صادقی، رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، امروز یکشنبه ۲۵ آبان در نشست با رییس بسیج سازندگی استان با تاکید بر بهره گیری از پتانسیل‌های منطقه گفت: جهاددانشگاهی نهادی است فرهنگی، پژوهشی و آموزشی که در راستای بارورسازی پتانسیل‌ها و مزیت‌های هرمنطقه فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به پژوهش‌های این نهاد برای بهره‌گیری از مزیت‌های بومی، افزود: به عنوان مثال مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی پژوهش های کاربردی در این حوزه را تا رسیدن به ارائه فرآورده هایی با ارزش افزوده حداکثری انجام می­دهد.

صادقی ضمن اشاره‌ای کوتاه به فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی ازجمله خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا،سازمان دانشجویان، مرکز افکارسنجی، مرکز امام و انقلاب، سازمان گردشگری دانشجویان، سازمان انتشارات، افزود: در خراسان جنوبی تعداد زیادی دانشجو مشغول به تحصیل هستند و از این تعداد عده بسیاری غیربومی بوده که در مرکز گردشگری دانشجویان ایران سعی داریم پتانسیل‌ها و توانمندی‌های استان را به این دانشجویان معرفی کنیم تا آنان نیز سفیران این معرفی در استان‌های خود باشند.

وی با بیان اینکه در اردوی ایران مرز پرگهر که یکی از برنامه‌های فرهنگی جهاددانشگاهی است نیز دانشجویان با ظرفیت‌ها گردشگری استان آشنا می‌شوند، تصریح کرد: در مرکز امام و انقلاب جهاددانشگاهی نیز قصد داریم آرمان‌های انقلاب را به دانشجویانی که در آن زمان نبوده‌اند و از امکانات، توانمندی‌ها و پتانسیل ایران آگاهی ندارند، بشناسانیم.

رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی، نیز با هدف شناسایی، آموزش و توانمندسازی افراد در راستای ایجاد مشاغل خانگی و اتصال به پشتیبانان استانی و ملی به عنوان تضمینی برای فروش محصولات با تکیه بر پژوهش‌های مشخص این نهاد و نظارت و کارفرمایی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال اجراست.

صادقی ادامه داد: نهادهایی چون جهاددانشگاهی و بسیج سازندگی می‌توانند با روش‌های سهل الوصول و ساده این فعالیت‌ها را پیش ببرند.

وی با تاکید بر بهره گیری از طرح‌ها و ایده‌های کشورهای موفق، افزود: زیرساخت‌ها باید برای سرمایه گذاری در استان فراهم شود.

رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با تأکید بر انجام فعالیت‌های مشترک با بسیج سازندگی، تصریح کرد: در سطح ملی صندوق قرص الحسنه دانشجویی فعال است و در این راستا می‌بینیم که بسیج سازندگی نیز فعالیت‌هایی همسو دارد؛ بنابراین فعالیت این دو نهاد هم پوشانی داشته و می‌توانیم در کنار بهره‌گیری از تجربیات یکدیگر به اهداف مشترک برسیم.

شناسایی خلاهای آموزشی با نیازسنجی

مجتبی ابراهیمی، معاون آموزشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی نیز اظهار کرد: با شیوع کرونا یکی از اولین مجموعه‌هایی بودیم که کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی خود را به صورت مجازی شکل دادیم.

وی با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت، تصریح کرد: سعی کرده‌ایم این دوره‌ها به گونه‌ای باشد که مورد استقبال جامعه هدف قرار گیرد.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با تاکید بر شناسایی خلاهای آموزشی در جهادانشگاهی، ادامه داد: به دنبال برگزاری دوره‌هایی هستیم که دانشجویان فارغ التحصیل بتوانند مهارت‌های شغلی مورد نیاز را کسب کنند.

ابراهیمی با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی با نگاه به اشتغال، افزود: دوره‌های آموزشی این نهاد براساس سلایق و گرایش جامعه هدف شکل می‌گیرد و این گرایش‌ها از طریق نظرسنجی‌های مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران شناسایی می‌شود.

وی بیان کرد: در همین راستا و براساس نیازسنجی مجوز اولین و تنها مرکز آموزش بانوان و خانواده در جهاددانشگاهی را اخذ کردیم.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه حدود ۷۵۰ دوره مصوب داریم و مازاد بر آن هر دوره‌ای که احساس کردیم می‌توانیم اجرا کنیم به اجرا درآورده‌ایم، اظهار کرد: در حوزه اشتغال از ایده‌های نو مرتبط با حوزه کاری خود حمایت می‌کنیم.

ابراهیمی با تاکید بر اهمیت بهره گیری از ایده‌های کسب و کار در جهاددانشگاهی، ادامه داد: اجرای طرح ملی الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی به کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از اقدامات ارزشمند در زمینه اشتغال است که توسط سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال این نهاد به اجرا درآمده است.

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی به عنوان تسهیل گر در این طرح فعالیت می‌کند، افزود: در این طرح مشاغل مزیت دار شهرستان‌های استان احصا شده و افراد متقاضی ثبت نام می‌کنند؛ در فاز دوم به این افراد آموزش‌های رایگان کسب و کار و کارآفرینی تخصصی ارائه می‌شود.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: در فاز سوم جهاددانشگاهی وظیفه دارد که مشاغل مختلفی که مزیت دار هستند را به شکل شبکه‌ای جمع آوری کرده و به بازاریابی و برندسازی محصولات مشاغل خانگی کمک کند.

از بهینه‌سازی گیاهان دارویی تا جلوگیری از رشد آسیب‌های اجتماعی

لیلا محمودی، معاون پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی نیز در این نشست اظهار کرد: معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی در دو زمینه فعالیت، تولید و بهینه‌سازی گیاهان دارویی با تاکید بر عناب، زرشک و زعفران و آسیب‌های اجتماعی از معاونت پژوهش و فناوری جهاد داشگاهی کشور با توجه به پتانسیل‌ها و نیازمندی‌های منطقه مجوز فعالیت دریافت کرده است.

وی افزود: در حوزه آسیب‌های اجتماعی سعی کرده‌ایم با اجرای طرح‌های پژوهشی، برگزاری کارگاه‌ها و نشست‌ها، همایش‌ها و مسابقات آموزش‌های لازم را به جامعه هدف ارائه دهیم.

معاون پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به فعالیت مرکز خدمات تخصصی گیاهان استراتژیک و راه‌اندازی سایت بیرناب، تصریح کرد: طبق بررسی که توسط محققان جهاددانشگاهی استان صورت گرفت، به این نتیجه رسیدیم که در این سال‌ها کشاورزان و متولیان کشاورزی استان از جمله سازمان جهادکشاورزی به صورت مطلوب عمل کرده و حجم تولید محصولات خوب است، اما نهادی که به صورت علمی بر فرآورده‌ها و ایجاد ارزش افزوده و فروش محصولات تمرکز کند تا سود و ارزش افزوده بیشتری نصیب کشاورز و استان شود، شکل نگرفته است که در این زمینه تصمیم گرفتین در فروش همپای کشاورز شویم.

محمودی اظهار کرد: به زودی قرار است مرکز مشاوره روانشناسی جهاددانشگاهی به نام "به روان" در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و کمک به حل معضلات اجتماعی راه‌اندازی شود.

در این جلسه، مقرر شد تفاهم‌نامه‌ای در زمینه فعالیت‌های مشترک و تعامل هرچه بیشتر این دو نهاد منعقد شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بسيج سازندگي جهاد دانشگاهی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی آسیب های اجتماعی دوره های آموزشی بسیج سازندگی بهره گیری مشاغل خانگی پتانسیل ها فعالیت ها دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۸۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند

معاون اول رییس جمهور گفت: ایران و زیمباوه باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز می باشد، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری های دو کشور تهیه و پیگیری شود.

به گزارش ایسنا، محمد مخبر عصر امروز (شنبه) در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه های همکاری های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز می باشد، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری های دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه ها و قراردادهای امضاء شده هر چه سریع تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می توانند با تعمیق روابط خود تحریم های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت های شرکت های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت های ایران در زمینه های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • نقدینگی‌های جامعه باید به‌سمت بخش مولد اقتصاد یعنی نفت و گاز هدایت شود
  • موضوعات مشترک کشور‌های عضو ACD پیگیری شود
  • رییس نهاد رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی: هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • محور تحولات و حذف دشمن مشترک
  • ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی