Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس-کرمانشاه-رسول مرادی: شب گذشته دومین شب ابتلای من به بیماری کرونا بود آن هم برای دومین بار در سالجاری. سردرد شدید، تب و لرز، تنگی نفس و ضعف و بدن درد، امانم را بریده بود.

با هر سختی که بود خود را به یکی از پزشکان متخصص بیماری های عفونی (دکتر وزیری) که او هم مانند دیگر همکارانش تا ساعت ۳ بامداد و حتی بصورت ۲۴ ساعت کامل خود را وقف درمان بیماران پرشمار کرونایی می کند رساندم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از معاینه، دکتر برایم نسخه پیچید و با آن حال نزار راهی داروخانه شدم اما غافل از اینکه بیشتر داروخانه‌ها خالی از داروهای ویژه کروناست.

این مشکل فقط مربوط به من نبود و متوجه شدم بیماران کرونایی دیگر هم سرگردان بودند و بیشتر آنها نیز مانند من دست از پا درازتر و با دست خالی بر می‌گشتند و حالا به درد گران کرونا اضافه کنید نبود و کمبود داروهای کرونا را که درد این بیماری سخت را سخت‌تر می‌کند.

یکی از بیماران می‌گفت: هرچه در کرمانشاه گشتم یک قلم از داروها که نرخ آن کمتر از ۵۰ هزار تومان است را پیدا نکردم و مجبور شدم آنرا در بازار آزاد تهران به قیمت ۲ میلیون تومان خریداری کنم.

این در حالیست که کارشناسان بارها از قبل اعلام کرده و هشدار داده بودند که از شهریورماه موج جدید و گسترده کرونا به پا می خیزد اما مسئولان در این میان تدبیری مناسبی، برای تامین داروهای مورد نیاز نیندیشیدند.

در این میان اما کمبود و یا نبود داروهای ویژه کرونا و سرگردانی بیماران کرونایی؛ با سکوت مسئولان و غفلت رسانه‌ها همراه است و تا کنون صدای بیماران کرونایی و گلایه‌های بحق آنها در این باره آن گونه که باید، شنیده نشده است.

با توجه به گسترده تر شدن ویروس افسارگسیخته کرونا که وحشتی تر و خطرناک تر از گذشته شده است انتظار می‌رود که هم رسانه‌ها بصورت جدی پیگیر این موضوع بسیار مهم باشند و هم مسئولان به سرعت داروهای مورد نیاز بیماران کرونایی را تامین کنند تا هم تلفات و رنج بیماران مبتلا بیشتر نشود و هم زحمت متخصصان کرونا و کادر درمان که ماههاست شبانه روز با فداکاری و ایثار به بیماران خدمت می کنند هدر نرود.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه دارو درد بازار بیماران کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۹۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک فایده جالب داروی کاهش وزن

به گزارش خبرآنلاین، یک مطالعه جدید نشان داد افرادی که از داروی کاهش وزن GLP-۱ Zepbound استفاده کرده بودند علائم کمتری از آپنه خواب داشتند.

مهر در گزارشی به نقل از هلث لاین نوشت: افراد مبتلا به چاقی که داروی کاهش وزن Zepbound را دریافت کردند، حوادث آپنه انسدادی خواب یا دوره های قطع تنفس در طول خواب کمتری داشتند.

«الی لیلی»، محقق و داروساز، می گوید: «افراد مبتلا به چاقی که از آپنه انسدادی خواب - یا دوره های قطع تنفس در طول خواب – رنج می بردند در هنگام مصرف داروی ضد چاقی Zepbound علائم شان تسکین یافت.»

نتایج حاصل از کارآزمایی بالینی دو ساله بر روی بیش از ۴۰۰ بیمار بزرگسال مبتلا به آپنه انسدادی خواب، شایع ترین نوع اختلال تنفسی مرتبط با خواب است.

در افراد مبتلا به آپنه انسدادی خواب، مجاری هوایی فوقانی مسدود می شود که باعث مکث کوتاهی در تنفس در هنگام خواب می شود. این وضعیت می تواند منجر به خستگی در طول روز، سردرد و سایر علائم کوتاه مدت و همچنین افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی، دیابت و تغییرات سلامت روان شود.

دارو Zepbound توسط سازمان غذا و دارو آمریکا برای مدیریت وزن مزمن در نوامبر ۲۰۲۳ تایید شد. این سازمان قبلاً این دارو را برای درمان دیابت نوع ۲ تایید کرده بود.

Zepbound متعلق به دسته ای از داروهای شناخته شده به عنوان آگونیست های گیرنده GLP-۱ است. این دارو همچنین هورمون دیگری به نام GIP را هدف قرار می دهد که آن را به یک داروی دو اثر تبدیل می کند.

شرکت کنندگان در مطالعات جدید، دچار چاقی و آپنه انسدادی خواب متوسط تا شدید بودند، به این معنی که ۱۵ بار یا بیشتر در هر ساعت قطع تنفس در طول هر شب داشتند.

این شکل از آپنه خواب زمانی اتفاق می‌افتد که مغز سیگنال‌هایی را به‌درستی به ماهیچه‌هایی که تنفس را کنترل می‌کنند ارسال نمی‌کند.

شرکت‌کنندگان به‌طور تصادفی برای دریافت تزریق هفتگی Zepbound یا دارونمای غیرفعال تقسیم شدند.

پس از یک سال، افرادی که Zepbound دریافت کرده بودند به طور متوسط ۲۷.۴ بار حوادث آپنه خواب کمتر در ساعت داشتند، در مقایسه با کاهش متوسط ۴.۸ رویداد در ساعت برای گروه دارونما.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901711

دیگر خبرها

  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است 
  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن
  • توهین دو وزیر به خرد بدنه دارویی نظام‌سلامت
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • داروخانه های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی