Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: مراکز درمانی استان اصفهان حداقل به حدود دو هزار کپسول ۴۰ لیتری و ۲۵۰ دستگاه اکسیژن ساز نیاز دارند، باید برای تامین نیازهای بیمارستان‌ها و کادر درمانی مردم در نذر سلامت مشارکت همگانی داشته باشند.

کمال حیدری در گفت‌وگو با ایمنا، با بیان به اینکه در روزهای اول شیوع بیماری کرونا تصور می‌کردیم این وضعیت تا یکی دو ماه ادامه داشته باشد، اما روز به روز بیماری شدت بیشتری گرفت و بار سنگینی به دوش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گذاشت، شیوع ویروس کرونا علاوه بر فشار مضاعفی که به کارکنان بهداشت و درمان استان تحمیل کرده، از لحاظ مالی نیز دانشگاه علوم پزشکی را تحت فشار قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با توضیح اینکه در حال حاضر هزینه سنگینی صرف تأمین تجهیزات مورد نیاز بیمارستان‌ها می‌شود، تصریح کرد: هر هفته حدود پنج میلیارد تومان هزینه تأمین وسایل حفاظتی برای کارکنان درمانی است، بسیاری از درآمدهای دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز در این دوران کاهش یافته است، چرا که بسیاری از بیمارستان‌ها در این شرایط تنها بیمار کرونایی پذیرش می‌کنند و با اشغال تخت‌های بیمارستانی اعمال جراحی و مراجعات افراد و درآمد بیمارستان‌ها به شدت کاهش یافته است.

راه‌اندازی نذر سلامت از مصوبات ستاد استانی کروناست

رئیس مرکز بهداشت استان اصفهان خاطرنشان کرد: یکی از مصوبات ستاد مقابله با کرونا استان راه‌اندازی نذر سلامت برای تقویت بخش بهداشت و درمان با استفاده از ظرفیت خیران است و در استان این وظیفه به مجمع خیرین بهداشت و سلامت امام هادی (ع) استان اصفهان واگذار شده است، خیران می‌توانند کمک‌های خود در بخش‌های مختلف از جمله تأمین لباس‌های محافظتی، اقلام غذایی برای بیماران و کادر بیمارستان‌ها و تجهیزات پزشکی از طریق مجمع خیرین بهداشت و سلامت امام هادی (ع) اهدا کنند.

وی در خصوص وضعیت بیماری کووید ۱۹ و بیمارستان‌ها، افزود: وضعیت حاد بیماری روز به روز در حال شدت گرفتن است و افراد بیشتری به تخت‌های بستری بیمارستان‌ها نیاز پیدا دارند، ظرفیت تخت‌های بیمارستانی نیز محدود است و باید به دنبال راهکاری پیش‌بینی شده باشیم تا افرادی که نیازی به بستری در بیمارستان ندارند و خطر بیماری برای آن‌ها کمتر است، با تأمین کپسول و دستگاه‌های اکسیژن ساز در منزل بستری شوند و از این طریق کمی از فشار بر کادر درمان و بیمارستان‌ها کاهش یابد.

حیدری با اشاره به هزینه زیاد کپسول و دستگاه‌های اکسیژن‌ساز و موقتی بودن این دستگاه‌ها برای بیماران، اضافه کرد: اگر افراد بتواند این دستگاه‌ها را به مجمع خیرین بهداشت و سلامت امام هادی (ع) هدیه کنند می‌توانیم به صورت امانت در اختیار بیماران قرار دهیم تا در این دوران فشار مضاعفی بابت تهیه این دستگاه‌ها به بیماران تحمیل نشود.

لزوم کمک خیران و شهروندان در تأمین تجهیزات درمانی بیماران

وی با توضیح اینکه شهروندان می‌توانند برای مشارکت در تأمین تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیماران به صورت متمرکز و از طریق مجمع خیران بهداشت و سلامت امام هادی (ع) در این امر خداپسندانه مشارکت کنند، گفت: با مشارکت خیران تجهیزات خریداری شده از طریق بیمارستان‌ها بین بیمارانی که امکان مرخص شدن آن‌ها از بیمارستان وجود دارد و یا بیماران نیازمند به این تجهیزات توزیع خواهد شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره اینکه در مرحله اول حدود دو هزار کپسول ۴۰ لیتری و ۲۵۰ دستگاه اکسیژن ساز نیاز داریم، اضافه کرد: دستگاه‌های مانومتر، پالس اکسیمتر، اکسیژن سنج و دستگاه‌های بای پپ از دیگر تجهیزات مورد نیاز است، همچنین می‌توان بعضی از تخت‌های معمولی بیمارستان‌ها را برای تأمین اکسیژن بیماران مجهز کرد، دانشگاه امکان فراهم کردن برخی تجهیزات را ندارد و مردم باید به میدان بیایند.

وی افزود: ممکن است برخی افراد در گذشته بیماری داشته و دستگاه‌هایی مانند کپسول اکسیژن تهیه کرده باشند، اکنون در این شرایط می‌توانند این تجهیزات را به صورت امانت در اختیار جبهه سلامت قرار دهند تا بتوانیم این بحران را مدیریت کنیم، برخی هیئت‌های مذهبی تماس گرفته و دستگاه‌های اکسیژن ساز مورد نیاز را تأمین می‌کنند، با این وجود هنوز نیاز زیادی در استان وجود دارد که تأمین آن در توان مالی دانشگاه علوم پزشکی نیست و مردم می‌توانند با مشارکت در نذر سلامت به یاری بیماران بشتابند.

شکل‌گیری قرارگاه عملیاتی حافظان سلامت با نام سردار سلیمانی در اصفهان‌

حیدری اظهار کرد: تجهیزات پزشکی که با همت مردم تأمین می‌شود به سرعت در اختیار بیمارستان‌هایی قرار می‌گیرد که برای استفاده از این کمک‌ها و خدمت‌رسانی به بیماران لحظه شماری می‌کنند.

وی با اشاره به شکل‌گیری قرارگاه عملیاتی حافظان سلامت با نام سردار سلیمانی در اصفهان، تصریح کرد: حافظان سلامت در محلات شهر حضور پیدا کرده و از حال مردم مطلع می‌شوند تا اگر بیماری وجود دارد، آموزش و کمک‌های لازم را به وی بدهند تا در صورت نیاز به بیمارستان برود و اگر کپسول اکسیژن و امکاناتی نیاز دارند به دست آن‌ها برسانند.

رئیس مرکز بهداشت استان اصفهان با تاکید بر اینکه بیماری در حال گسترش است و باید با همکاری بسیج و گروه‌های مردمی حامی سلامت جلوی بحران را بگیریم، افزود: باید کمک کنیم تخت‌های بیمارستانی خالی شود تا فرصت خدمات‌رسانی به بیماران بدخیم وجود داشته باشد، از جمله دلایل بالا رفتن میزان مرگ‌ومیر بر اثر بیماری کووید ۱۹ از دست رفتن زمان طلایی درمان است، برخی بیماران وقتی به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند که کار از کار گذشته، در حال تلاش هستیم با حضور درب منازل مردم وضعیت افراد را به صورت رایگان رصد کنیم.

وی گفت: برای مشارکت در نذر سلامت مردم می‌توانند از طریق #۳۲۲۳*۷۸۰* و همچنین شماره حساب ۱۹۷۹۱۴۵۱۱۳ و شماره کارت ۶۱۰۴۳۳۷۴۲۷۸۹۱۷۷۳ بانک ملت و شماره حساب ۱۸۱۶۸۰۰۲۸۰۰۱۰ و شماره کارت ۵۸۹۲۱۰۷۰۰۰۲۴۹۶۱۸ بانک سپه به نام مجمع خیرین بهداشت و سلامت امام هادی (ع) در این امر خداپسندانه مشارکت کنند.

حیدری با اشاره به اولویت‌بندی نیازهای مراکز درمانی، اضافه کرد: تجهیزات لازم بر اساس اولویت و نیازهای مراکز درمانی از شرکت‌های معتبر به صورت انبوه و با قیمت مناسب‌تر خریداری شده و در اختیار بیماران قرار می‌گیرد.

کد خبر 455518

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رئیس مرکز بهداشت استان اصفهان کمال حیدری کرونا ویروس ویروس کرونا شیوع بیماری کووید۱۹ پاندمی کووید 19 مراکز درمانی کمک رسانی به نیازمندان کادر درمان کرونا کمبودها تجهیزات مقابله با کرونا پویش نذر سلامت نذر سلامت دستگاه اکسیژن ساز خیران سلامت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان ها استان اصفهان مراکز درمانی نذر سلامت اکسیژن ساز مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۹۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان

 مدیر طرح بازافرینی شهری شهرداری اصفهان در جلسه مربوط به طرح نوسازی و بازآفرینی محله جامی اصفهان با بیان لزوم استفاده از مشارکت مردم در اجرای طرح بازآفرینی شهری گفت: اگر بخواهیم طرح بازآفرینی را در شهر اجرا کنیم باید با دعوت و مشارکت مردم انجام پذیرد.

حسن سلمانی افزود: بازآفرینی محله جامی با اجرای همزمان ۵ طرح خدماتی و نوسازی شهرداری اصفهان با جدیت در حال انجام است.

او گفت: برای جلب رضایتمندی و امیدآفرینی هر چه بیشتر شهروندان ساکن در این محدوده و جلب مشارکت و ظرفیت‌های سرمایه گذاری در محله جامی در جهت تحقق برنامه‌های بازافرینی محله  باید دفتر مشارکت محلی از طریق مدیریت شهری با محوریت شهروندان راه اندازی شود.

سلمانی با تشریح اقدامات پیشرو و ظرفیت‌های ایجاد شده از طریق ضوابط و تشریح ان‌ها برای شهروندان نسبت به مشارکت شهروندان در تحقق بازافرینی تاکید کرد و گفت: شهرداری  مزایا و تسهیلات خوبی  برای متقاضیان بازافرینی و نوسازی درنظر گرفته اما  نیاز است تمام ارگان‌های اجرایی در این امر مشارکت کرده و مردم به عنوان صاحبان شهر ، اصل جدایی ناپذیر این مشارکت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج ادامه دارد
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج جامعه ادامه دارد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • بهره‌مندی ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر
  • آینده برای لرستان روشن است/ لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات
  • اهدای تجهیزات پزشکی به بیمارستان تکاب