Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها- رسول مرادی*: شب گذشته دومین شب ابتلای من به بیماری کرونا بود آن هم برای دومین بار در سال جاری بود و سردرد شدید، تب و لرز، تنگی نفس و ضعف و بدن درد، امانم را بریده بود.

با هر سختی که بود خود را به یکی از پزشکان متخصص بیماری‌های عفونی (دکتر وزیری) که او هم مانند دیگر همکارانش تا ساعت سه بامداد و حتی به صورت ۲۴ ساعت کامل خود را وقف درمان بیماران پرشمار کرونایی می‌کند رساندم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از معاینه، دکتر برایم نسخه پیچید و با آن حال نزار راهی داروخانه شدم اما غافل از اینکه بیشتر داروخانه‌ها خالی از داروهای ویژه کرونا هستند.

این مشکل فقط مربوط به من نبود و متوجه شدم بیماران کرونایی دیگر هم سرگردان بودند و بیشتر آنها نیز مانند من دست از پا درازتر و با دست خالی بر می‌گشتند و حالا به درد گران کرونا اضافه کنید نبود و کمبود داروهای کرونا را که درد این بیماری سخت را سخت‌تر می‌کند.

یکی از بیماران می‌گفت: هرچه در کرمانشاه گشتم یک قلم از داروها که نرخ آن کمتر از ۵۰ هزار تومان است را پیدا نکردم و مجبور شدم آن را در بازار آزاد تهران به قیمت ۲ میلیون تومان خریداری کنم.

این در حالیست که کارشناسان بارها از قبل اعلام کرده و هشدار داده بودند که از شهریورماه موج جدید و گسترده کرونا به پا می‌خیزد اما مسئولان در این میان تدبیری مناسبی، برای تأمین داروهای مورد نیاز نیندیشیدند.

در این میان اما کمبود و یا نبود داروهای ویژه کرونا و سرگردانی بیماران کرونایی؛ با سکوت مسئولان و غفلت رسانه‌ها همراه است و تاکنون صدای بیماران کرونایی و گلایه‌های بحق آنها در این مورد آن گونه که باید، شنیده نشده است.

با توجه به گسترده‌تر شدن ویروس افسارگسیخته کرونا که وحشتی تر و خطرناک‌تر از گذشته شده است انتظار می‌رود که هم رسانه‌ها به صورت جدی پیگیر این موضوع بسیار مهم باشند و هم مسئولان به سرعت داروهای مورد نیاز بیماران کرونایی را تأمین کنند تا هم تلفات و رنج بیماران مبتلا بیشتر نشود و هم زحمت متخصصان کرونا و کادر درمان که ماه‌ها است شبانه روز با فداکاری و ایثار به بیماران خدمت می‌کنند هدر نرود.

* فعال رسانه‌ای

کد خبر 5071761

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه ویروس کرونا دارو داروخانه سازمان غذا و دارو ویروس کرونا شیراز شیوع کرونا آمار کرونا گرگان بوشهر بارش باران کرمانشاه محدودیت های کرونایی هفته کتاب شهرکرد ستاد ملی مقابله با کرونا مجلس شورای اسلامی شهرستان کرج بیماران کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۰۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • سردرگمی بایرنی‌ها: چرا هوینس به توخل حمله کرد!
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • سیدجلال مربی دیگر سکوت نمی‌کند
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!