Web Analytics Made Easy - Statcounter

خاویر بورداس می گوید که بارسلونا فرصت جذب بازیکنانی همچون کیلیان ام باپه، ارلینگ هالند و آلوارو موراتا را از دست داده است.

خاویر بورداس مدیر بارسلونا بین سال های 2010 تا 2020 در مصاحبه ای خواندنی از نقل و انتقالات این باشگاه طی سال های فعالیتش در این باشگاه صحبت کرد.

به گزارش طرفداری و به نقل از موندو دپورتیوو، خاویر بورداس که در زمان ریاست ساندرو راسل و جوزپ ماریا بارتومئو مدیر این باشگاه بود، سکوت خود را پیرامون این باشگاه شکست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلایل جدایی نیمار از بارسلونا

در سال 2017، نیمار تصمیم گرفت در انتقالی رکوردشکن از بارسلونا جدا شده و راهی پاری سن ژرمن شود. اما دلایل این بازیکن برزیلی برای جدایی از بلوگرانا چه بود؟

دلایل جدایی نیمار از بارسلونا را می دانم، چرا که نیمار آن را شخصاً به من گفت. اما بهتر است تا زمانیکه خودش به شما چیزی نگفته، من هم آن را بیان نکنم.

او می خواست شماره یک باشد؟ قصد داشت از زیر سایه لیونل مسی خارج شود؟

نیمار چنین حرفی نزد و فکر نمی کنم به این دلیل بوده باشد. او می خواست شماره یک باشد و می دانست زمانیکه لیونل مسی از این کار دست بکشد، شماره یک خواهد بود، اما او مایل بود که شماره یک همچنین لیونل مسی باشد.

رسمی؛ نیمار به پاری سن ژرمن پیوست

بارسلونا می توانست ام باپه را جذب کند

بارسلونا پس از جدایی نیمار در پی بازیکن مناسبی برای جایگزینی این ستاره برزیلی بود. درحالیکه بارسلونا مدت ها در پی جذب عثمان دمبله بود، بورداس فاش می کند که فرصت جذب کیلیان ام باپه با مبلغی کمتر را داشته است.

زمانیکه در پی جذب عثمان دمبله بودیم، کیلیان ام باپه با مبلغ 100 میلیون یورو در دسترس بود، اما ترجیح دادیم دمبله را جذب کنیم. با پدر کیلیان ام باپه تماس گرفتم و او به من گفت با وجود کریستیانو رونالدو، گرت بیل و کریم بنزما در رئال مادرید، کیلیان قصد عزیمت به این تیم را ندارد و در عوض می توانست به بارسلونا بپیوندد، زیرا نیمار از تیم جدا شده بود. رییس موناکو نیز انتقال ام باپه به بارسلونا را به پاری سن ژرمن ترجیح می داد. دلیل اینکه در آن زمان دمبله را به ام باپه ترجیح دادیم این بود که ام باپه برای خودش بازی می کند و مهاجم است و دمبله در خدمت تیم است و می تواند به عنوان وینگر جانشین نیمار شود. در حالیکه می توانستیم با 100 میلیون یورو ام باپه را جذب کنیم.

رسمی؛ عثمان دمبله به بارسلونا پیوست

بازگشت نیمار به بارسلونا

بارسلونا در تابستان 2019 در آستانه جذب مجدد نیمار قرار داشت، اما این انتقال در نهایت منتفی شد.

ما برای جذب نیمار بسیار جدی بودیم. ما آنقدر به جذب نیمار نزدیک بودیم که او فکر می کرد که به جمع ما باز می گردد و من نیز چنین تصوری می کردم. نیمار گفت که بارسلونا خانه اش است و می خواهد بازگردد. این حقیقت دارد که برخی از بازیکنان برای بازگشت نیمار، با کاهش حقوق خود موافقت کردند. حتی نیمار موافقت خود با دست کشیدن از بسیاری از حقوقی که در پاری سن ژرمن نصیبش شده بود را اعلام کرد. ما به پاریس سفر کردیم و پاری سن ژرمن پیشنهاد ما برای نیمار را پذیرفت، درحالیکه آن ها پیشنهاد ما برای مارکو وراتی، مارکینیوش و تیاگو سیلوا را رد کرده بودند، اما پدر نیمار خواهان 20 میلیون یورو بیشتر شده بود، که توانایی پرداخت این مبلغ را نداشتیم.

خاویر بورداس، مدیر بارسلونا: به بازگشت نیمار نزدیک‌تر شده ایم

بارسلونا قصد جذب تیبو کورتوا را داشت

بارسلونا در تابستان 2014 اقدام به جذب دو دروازه بان جدید کرد و مارک آندره تراشتگن و کلودیو براوو را به خدمت گرفت. تیبو کورتوا دیگر گزینه بارسلونا در آن برهه زمانی بوده است.

من خواهان جذب تیبو کورتوا بودم، اما آندونی زوبی زارتا با قضاوتی درست مارک آندره تراشتگن را به خدمت گرفت. با این حال، اونزوئه از راه رسید و تصمیم به جذب کلودیو براوو گرفتیم که او نیز دروازه بانی عالی بود. ما می توانستیم کورتوا و تراشتگن را باهم به خدمت بگیریم.

جذب آلوارو موراتا

بارسلونا در پی جانشینی مناسب برای لوییس سوارز در سال های اخیر بوده که هرگز در این راه موفق نبوده است. آلوارو موراتا مهاجم فعلی یوونتوس یکی از گزینه های بلوگرانا بوده است.

من تصور می کردم که لوییس سوارز به یک جانشین احتیاج دارد و افراد زیادی نمی توانستند چنین کاری کنند، زیرا لوییس یکی از بهترین ها است. مناسب ترین بازیکن آلوارو موراتا بود که قصد جدایی از چلسی را داشت. در این خصوص با بارتومئو صحبت کردم و او نیز گفت که موراتا را دوست دارد. برای جذب موراتا اقدام کردم و حتی می توانستم او را به صورت قرضی جذب کنم، اما کمیته فنی با آن مخالفت کرد و کوین پرینس بواتنگ را به خدمت گرفت. زمانیکه اتلتیکو مادرید از این موضوع مطلع شد، با توجه به رابطه خوب خوانما لوپز با آلوارو موراتا موفق به جذب او شد.

بارسلونا فرصت جذب ارلینگ هالند و فران تورس را از دست داد

بورداس می گوید علاوه بر موراتا، بازیکنان زیادی را به بارسلونا پیشنهاد داده، اما فرصت جذب آن ها از دست رفته است.

بازیکنان زیادی همچون ارلینگ هالند، فران تورس، دنی اولمو و ... را به بارسلونا پیشنهاد دادم. همه این بازیکنان با 20 میلیون یورو در دسترس بودند. من همچنین می توانستم مونچی را به همراه یوردی کرایوف و تیری آنری بیاورم و کمیته فنی تیم را تشکیل بدهند، اما سگوارا وارد شد.

چرا ارلینگ هالند جذب نشد؟

زیرا کمیته فنی به من گفت که هالند از نوع مهاجمان بارسلونا نیست. واقعیت این است که بازیکنان می آیند و شما نمی دانید آن ها چه عملکردی از خود به نمایش می گذارند.

اخراج ارنستو والورده اشتباه بود

ارنستو والورده با وجود اینکه همراه با بارسلونا صدرنشین لالیگا بود، در اواسط فصل 2019/20 از سمت خود برکنار شد و جای خود را به کیکه ستین داد.

اخراج ارنستو والورده در حالیکه بارسلونا صدرنشین لالیگا بود، کار اشتباهی بود، همانطور که آوردن کیکه ستین نیز اشتباه بود.

 رسمی؛ ارنستو والورده از بارسلونا اخراج شد

جدایی جوزپ ماریا بارتومئو از بارسلونا

جوزپ ماریا بارتومئو پس از چند سال ریاست در بارسلونا، تصمیم گرفت از سمت خود استعفا دهد.

جوزپ ماریا بارتومئو به هیچ وجه سزاوار چنین پایانی نبود. این شرم آور بود. هر وقت اتفاق کوچکی رخ می داد، به ما حمله می کردند و آن را درک نمی کنم.

جوزپ ماریا بارتومئو و کل هیئت مدیره بارسلونا استعفا دادند / رسمی

 شکست 8-2 بارسلونا مقابل بایرن مونیخ

بارسلونا سنگین ترین شکست اروپایی خود را در فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا مقابل بایرن مونیخ متحمل شد، جاییکه با نتیجه 8-2 مغلوب شد و نقش خاویر بورداس در این نتیجه؟

به عنوان یک مدیر همیشه باید نسبت به نتایج و چیزهای بد احساس گناه کنید و در معدود مواردی پیش می آید در نتایج خوب شما را شریک کنند. به نظر می رسد آنچه خوب پیش می رود به خودی خود ظاهر می شود و آنچه اشتباه است و به بن بست می رسد، تقصیر هیئت مدیره است.

اما شما در شکست مقابل بایرن مونیخ دروازه بان نبودید و در آنفیلد نیز نقش مدافع میانی را نداشتید...

قصد ندارم بازیکنان را متهم کنم، زیرا تمام چیزهایی که پیروز شدیم توسط آن ها کسب شده است، اما وقتی آن ها می بازند باید مسئولیت شکست را قبول کنند. زمان در حال گذر است، آن ها سال های زیادی در بارسلونا سپری کرده اند. ممکن است سال 2015 همه چیز بر وفق مراد شما باشد، اما سال 2020 چندان خوب نباشد. تغییرات در تیم وقتی قهرمان می شوید کار ساده ای نیست. ما سال قبل از آن قهرمان لیگ شده بودیم، بنابراین نیازی به تغییرات زیاد نداشتیم، زیرا در غیراینصورت دیگر نمی توانستیم قهرمان شویم.

بوروفکس لیونل مسی، تا چه اندازه در استعفای مدیریت و هیئت مدیره تاثیرگذار بود؟

لیونل مسی یک بازیکن برنده و یک بارسایی دوآتیشه است. پس از باخت 8-2 مقابل بایرن مونیخ و با توجه به باخت های فصول گذشته در لیگ قهرمانان اروپا، تصور می کنم که او سیر شده و تصمیم به جدایی از باشگاه گرفت. او می خواست به پیروزی ادامه دهد و تصور می کرد که این چرخه در بارسلونا به پایان رسیده است. اکنون او را هیجان زده می بینم.

لیونل مسی خواهان جدایی از بارسلونا / فوری

بارسلونا 2-8 بایرن مونیخ؛ نتیجه ای برای ثبت در تاریخ!

لیورپول 4-0 بارسلونا؛ در معبد فوتبال، قرمز باش یا بمیر!

منبع: طرفداری

کلیدواژه: جوزپ ماریا بارتومئو مقابل بایرن مونیخ ارنستو والورده کیلیان ام باپه آلوارو موراتا ارلینگ هالند خاویر بورداس پاری سن ژرمن میلیون یورو لیونل مسی فرصت جذب شماره یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۱۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا قالیباف تصمیم گرفت از دولت انتقاد کند؟

جریان خالص‌سازی توسط دولت و حامیانش در طول چند سال گذشته، دامن محمدباقر قالیباف را بیشتر از هر فرد دیگری گرفته و رئیس مجلس یازدهم از این موضوع خشمگین است. برنامه یکدست کردن به اختلاف سیاسی میان نیروهای جریان اصولگرا برای خالص‌سازی بیشتر منجر شد.

به گزارش سازندگی، قالیباف پس از چهار سال، سکوت همیشگی‌اش بر تمام کاستی‌های دولت سیزدهم را شکسته و هم خودش به دولت انتقاد می‌کند و هم دست مجلسی‌ها را باز گذاشته است.

آن هم قالیبافی که با پایداری‌ها و طرفداران دولت که برای ریاست‌جمهوری سیدابراهیم رئیسی تلاش بسیار کردند برای پیروز شدن در انتخابات مجلس دوازدهم ائتلاف کرد. اما حتی در آخرین نشستی که هفته گذشته با اقتصاددان‌های دولتی داشت، آخرین اولتیماتوم‌ها را به دولت سیدابراهیم رئیسی و کابینه‌اش داد تا هرچه سریع‌تر برای مشکلات ارزی و اقتصادی چاره‌ای بیندیشند.

در عین حال نمی‌شود به این موضوع تنها اکتفا کرد زیرا قالیباف کسی نیست که برای دولت رئیسی و طرفدارانش خط‌ونشان بکشد چون بارها ثابت کرده که خیلی راحت می‌تواند چشم بر ضعف‌ها و حتی فسادهای موجود در قوه مجریه سیزدهم ببندد بنابراین، این سوال پیش می‌آید که چرا قالیباف به ناگه به دولت انتقاد می‌کند؟ و چرا دولت رئیسی برای رئیس کنونی پارلمان دیگر آن دولت قبل نیست؟

شاید آن‌طور به نظر برسد که سیدابراهیم رئیسی هم دیگر برای قالیباف هم‌پیمان قدیمی نیست و دور از ذهن نیست که او حتی برای اینکه مجدداً صاحب ریاست شد به عنوان یکی از منتقدان شرایط موجود، انتقاداتش را از دولت افزایش دهد. فردی که اگر دوباره کرسی قدرت را به دست بگیرد احتمالاً رقیب جدی‌تری برای سیدابراهیم رئیسی در ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴ خواهد شد.

موضوعی که عباس سلیمی‌نمین که نزدیکی سیاسی نیز با رئیس مجلس دار، سال گذشته آن را رد کرد. او در گفت‌وگو با سایت قرن نو گفته بود که رئیسی برای بار دوم کاندیدا خواهد شد و قالیباف خود را وارد رقابت با او نخواهد کرد. سلیمی‌نمین تاکید کرده بود: «قرابت فکری بین جبهه پایداری و رئیسی وجود ندارد» موضوعی که البته مسکوت ماند و در شرایط کنونی طور دیگری به نظر می‌رسد.

درست است که محمدباقر قالیباف با ائتلاف پایداری‌ها به مجلس راه یافت اما گویا در جنگ قدرتی که میان اصولگرایان اکنون باقی است، قالیباف ترجیح می‌دهد، طرف جریان وابسته به دولت سیزدهم قرار نگیرد. گویا بده‌بستان‌های سیاسی چهار سال اخیر به مذاق رئیس مجلس خوش نیامده است.

او چشم‌هایش را روی ضعف‌های دولت بست اما از آن طرف آن‌ها تمام تلاش‌شان برای وارد کردن بیشترین هجمه‌ها به قالیباف انجام دادند. به طوری که همچنان نیز بر سر ریاست مجلس افرادی مانند مجتبی ذوالنوری و نبویان و حتی حمید رسایی که با جریان شریان شناخته می‌شود به عملکرد قالیباف نقد می‌کنند.

در نظرسنجی‌ای که عصر ایران منتشر کرده و کمتر از ۲۴ ساعت روی سایت فعال بود ۸۳۵۵ نفر در آن شرکت کردند. نتیجه بسیار جالب توجه و تامل‌برانگیز بود؛ حدود ۸۲ درصد شرکت‌کنندگان اعلام کردند که اگر نماینده بودند به منوچهر متکی رای می‌دادند و تنها ۱۸ درصد قالیباف را ترجیح دادند.

این نشان می‌دهد که دست‌کم بخشی مهمی از افکار عمومی دیگر تمایلی به ریاست قالیباف بر قوه مقننه ندارند و ترجیح می‌دهند یک چهره معقول‌تر در مجلس آینده که احتمالاً بسیار هم پرتلاطم خواهد بود، مدیریت پارلمان را بر عهده بگیرد.

بر همین اساس و با توجه به کارنامه‌ای که دوستان دولت در این سال‌ها انجام دادند، جریان قالیباف هم اگر در نهایت نتواند نظر اکثریت را معطوف او کند، فردی مثل متکی را بر پایداری‌چی‌ها ترجیح می‌دهد. قالیباف راه سختی را برای ریاست دوباره پارلمان در پیش دارد.

حال که پایداری‌ها توانستند، نماینده بیشتری به مجلس بفرستند و در شرایطی که رقیبان اصلی او ممکن است نبویان و ذوالنوری از چهره‌های شناخته شده پایداری باشند، قالیباف باید تلاش بیشتری کند. طرفداران رئیسی همواره سعی دارند تا تنها جریان رقیب‌شان را از زمین بیرون کنند. از بی‌محلی به همایش انتخاباتی قالیباف در آبان امسال تا به حاشیه راندن مجلس توسط افرادی همچون الیاس نادران که از شناخته‌شده‌ترین افراد اصولگرایی و نزدیک به طیف رئیسی است.

فراموش نکنیم که حتی در آستانه دومین اجلاسیه مجلس و انتخابات هیات‌رئیسه در بهار ۱۴۰۰ و مهم‌تر از آن انتخابات ریاست‌جمهوری، یکی از اعضای جبهه پایداری در مجلس مدعی دستکاری بودجه پس از تصویب از سوی قالیباف و نزدیکانش شد. یکی دیگر از مواردی که سروصدای زیادی کرد ماجرای سفر خانواده قالیباف به ترکیه برای خرید سیسمونی نوه در راهشان بود. چندی بعد از این ماجرا مهدی طائب، رئیس قرارگاه عمار و از چهره‌های اصولگرایان در یک فایل صوتی که از او درز پیدا کرد، مدعی شد که در پس افشای سفر خانواده قالیباف به استانبول، برادر داماد سیدابراهیم رئیسی قرار داشته است.

درست است که موضوع سیسمونی نوه رئیس مجلس الان دیگر صدر اخبار نیست اما از آنجایی که جبهه پایداری و رئیس قوه مجریه چندان علاقه‌ای به دخالت‌های او ندارند بنابراین می‌توان حدس زد که محمدباقر قالیباف تنها مرد بازمانده از طیف خودش است و شانس باخت بالایی دارد.

به هر حال گویا جریان خالص‌سازی توسط دولت و حامیانش در طول چند سال گذشته، دامن محمدباقر قالیباف را بیشتر از هر فرد دیگری گرفته و رئیس مجلس یازدهم از این موضوع خشمگین است. برنامه یکدست کردن به اختلاف سیاسی میان نیروهای جریان اصولگرا برای خالص‌سازی بیشتر منجر شد. ضمن آنکه از زمان قرار گرفتن ابراهیم رئیسی در جایگاه ریاست‌جمهوری، قالیباف بارها هدف هجمه حامیان او قرار گرفته است.

در این میان مطرح شدن نام منوچهر متکی، وزیر امور خارجه دولت احمدی‌نژاد که به چهره معتدل‌تری نسبت به باقی نفرات شناخته می‌شود به مذاق قالیباف خوش‌تر است زیرا امکان رایزنی موفق برای حضور گزینه‌های جریان حامی قالیباف در هیات‌رئیسه را افزایش دهد.

البته آنچه نباید از نظر دور داشت، تنش میان دولت و مجلس درخصوص سیاست‌های اقتصادی است که دیگر دو طرف از آشکار شدن آن ابایی ندارند. زیرا از سویی به نظر می‌رسد که حامیان رئیسی به این باور رسیده‌اند که حضور مجدد قالیباف بر ریاست مجلس فرصتی مناسب برای او خواهد بود تا خود را برای رقابت مستقیم یا نیابتی با رئیسی در انتخابات ریاست‌جمهوری پیش‌رو مهیا کند.

منوچهر متکی در افکار عمومی جزو اصولگرایان معتدل شناخته می‌شود و شاید سابقه دیپلماتیک وی در شرایط بین‌المللی کنونی کشور در تقویت تمایل به او موثر بوده باشد. او قبلاً سفیر ایران در ژاپن و ترکیه سپس وزیر خارجه کشورمان بود که به دنبال مخالفت با سیاست‌های نسنجیده محمود احمدی‌نژاد در عرصه روابط خارجی و درحالی که در ماموریت دیپلماتیک سنگال به سر می‌برد، برکنار شد.

با این حال وارد فاز تقابل و هیاهو نشد و همین خویشتن‌داری او تحسین اصولگرایان را بیش‌ازپیش برانگیخت و از همین‌روست که در محافل سیاسی اصولگرایان از وی به عنوان گزینه جدی و مورد وفاق برای ریاست مجلس یاد می‌شود. به گزارش عصر ایران، خبرها حاکی از این است قالیباف که بسیاری از یارانش در انتخابات اخیر از راهیابی به مجلس باز ماندند و موقعیت خود برای ریاست مجلس را در خطر می‌بیند، رایزنی‌هایش را آغاز کرده است تا بلکه بتواند با جلب نظر نمایندگان جدید، همراهی آن‌ها را برای ریاست مجدد خود کسب کند.

البته این بدان معنا نیست که رقابت نهایی الزاماً بین قالیباف و متکی خواهد بود. جبهه پایداری ترجیح می‌دهد که یکی از اعضای خود مانند سیدمحمود نبویان را به ریاست مجلس برساند. با این حال اگر پایداری‌چی‌ها نتوانند یکی از خودشان را به کرسی ریاست بنشانند، ترجیح می‌دهند برای جلوگیری از پیروزی قالیباف به متکی رای بدهند. معدود میانه‌روهای مجلس نیز فارغ از توافق‌های پشت پرده- که دور از ذهن نیست- اصولگرای معتدلی چون متکی را بر تندروهای پایداری و فرد پرحاشیه‌ای مانند قالیباف ترجیح می‌دهند.

دیگر خبرها

  • انتخاب آلفونسو دیویس بین ام باپه و هالند / فیلم
  • بازگشت بیش از یک میلیارد و ۹۶۷ میلیون و ۵۰۰ هزار یورو به خزانه
  • ترجیح ترانزیت کالا بر صادرات محصولات کشاورزی توسط راه آهن ملی قزاقستان
  • بوفون: در یک قدمی بارسلونا بودم؛ هدفم از بازگشت به یوونتوس، قهرمانی در لیگ قهرمانان بود
  • چرا قالیباف تصمیم گرفت از دولت انتقاد کند؟
  • سرعت 99 در فوتبال واقعی؛ از ام باپه و وینیسیوس تا سانه و واکر / فیلم
  • اخراج سنگربان والنسیا پایه‌گذار بازگشت آبی اناری‌ها شد
  • نصیحت امباپه و دمبله به پدیده فوتبال فرانسه
  • موراتا: خیلی‌ها بهتر از من بودند که حالا نیستند
  • لواندوفسکی: توپ طلای 2021 حق مسی بود؛ بلینگام و ام باپه بهترین بازیکنان دنیا هستند