Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بخش معدن و صنایع معدنی ایران با وجود اعمال شدیدترین تحریم‌ها متوقف نشد و در کنار رشد تولید، با پیشبرد طرح‌های توسعه‌ای، آمریکا را ناکام گذاشت.

به گزارش  سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، «خداداد غریب‌پور» در همایش ملی پدافند غیرعامل با رویکرد تداوم تولید در صنایع معدنی و فلزی که به شکل ویدئو کنفرانس برگزار شد، افزود: ایمیدرو جهش واقعی تولید را با رشد تولید محصولات خود محقق کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه‌کرد: در ۶ ماهه نخست امسال تولید آهن اسفنجی، گندله، فولاد و کنسانتره آهن به ترتیب ۱۹، ۱۸، ۱۲ و هشت درصد رشد محقق کرد و در بخش‌های آلومینیوم، آلومینا، کنسانتره مس و غیره نیز از رشد تولید مطلوبی برخوردار شدیم.

رییس هیات عامل ایمیدرو گفت: ایمیدرو با اقدام‌های علمی و عملیاتی خود برپایه اصول و روش‌های ابداعی سازمان پدافند غیرعامل، به منظور ارتقای ایمنی در برابر تهدیدات مختلف بهره می‌برد.

وی ادامه‌أاد: این سازمان علاوه بر اکتشاف، استخراج و تولید، در کنار اجرای اصول پدافند غیرعامل در ستاد و شرکت‌های تابعه، یک رویکرد علمی و آسیب شناسی را در این زمینه اتخاذ کرده است.

انعقاد قراردهایی برای نهادینه کردن پدافند غیرعامل

رییس هیات عامل ایمیدرو در ادامه با اشاره به اینکه این سازمان طی قرادادهایی با دانشگاه‌ها، تحقیقاتی در زمینه پدافند غیرعامل اجرایی کرده، خاطرنشان‌کرد: با اقدام‌های انجام شده، در عین افزایش ۳۰ درصدی ساعت‌های کار در شرکت‌های تابعه ایمیدرو، حوادث فقط به میزان سه درصد افزایش یافت و طرح واکنش در شرایط اضطرار در معادن نیز اقدام دیگر ایمیدرو در این زمینه است.

اقدامات ایمیدرو در زمینه پدافند غیرعامل

«عزت‌الله میرزایی»، دبیر کمیته پدافند غیرعامل ایمیدرو در این جلسه با تشریح اقدامات انجام شده در زمینه پدافند غیرعامل گفت: ایمیدرو در چارچوب اهداف سازمان پدافند غیر عامل، برای تسهیل مدیریت بحران در مقابل تهدیدات، آموزش و فرهنگ سازی را در دستور کار قرار داد.

وی افزود: این کمیته در شرکت‌های تابعه برگزاری رزمایش پدافند غیرعامل با موضوع امداد و نجات، دوره های آموزشی یک روزه، شناسایی و به‌روزرسانی تهدیدات در بخش معدن و صنایع معدنی و مطالعات مفهومی در شرکت‌های آلومینیوم جاجرم و منطقه ویژه اقتصادی تلاشگران پارسیان - لامرد را در دستور کار قرار داد.

میرزایی اضافه‌کرد: نظارت بر اجرای پروتکل‌های بهداشت جهانی در سطح سازمان و شرکت، برگزاری رزمایش گسترده در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس و نیز تشکیل جلسه برای برگزاری رزمایش با شرکت‌های تابعه، بخش دیگری از فعالیت های انجام شده در این زمینه بود.

 رییس هیات عامل ایمیدرو پیش از این گفته بود، سال های ۹۷ و ۹۸ شاهد اوج‌گیری راه‌اندازی طرح‌های معدنی و صنایع معدنی در سراسر کشور بودیم.

برپایه آمارهای منتشر شده، سال‌های ۹۸- ۱۳۹۷ در مجموع برای بهره‌برداری از ۳۸ طرح در بخش معدن و صنایع معدنی، افزون بر ۴.۸ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شد.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پدافند غیرعامل شرکت های تابعه صنایع معدنی عامل ایمیدرو بخش معدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۱۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد همرسانی «دایان» رویدادی با محوریت توسعه بازار و تجاری سازی محصولات و خدمات شرکت‌های دانش بنیان است که توسط طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو) برگزار می‌شود.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان فرصت را مغتنم شمرده و در حضور بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی در بخش‌های خصوصی و دولتی، بشرح زیر به تشریح نیاز‌ها یا قابلیت‌های محصولات دانش‌بنیان می‌پردازند.

 موضوعاتی از جمله استراتژیک بودن و حیاتی بودن محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده (نقش محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده در تقویت اقتصاد مقاومتی و کاهش واردات محصولات خارجی، ارائه ویژگی‌های فنی محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده، عارضه، نقیصه، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربرد‌های محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها،  نقش محصول یا محصولات دانش بنیان تولید‌شده در تولید پایدار از محورهای این رویداد به شمار می رود.

همچنین ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها؛ کاهش مصرف آب و انرژی؛ تولید انرژی‌های پاک؛ کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ایی، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات؛ بهبود تعمیر و نگهداری؛ افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات؛ هوشمندسازی؛ استفاده از هوش مصنوعی؛ تحول دیجیتال؛ حفاظت از محیط‌زیست، ارتقای سطح ایمنی و بهداشت، از جمله موضوعات محوری قابل‌طرح در این رویداد برای شرکت‌های دانش‌بنیان، خواهد بود.

 رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه خارجی (در صورت بومی‌سازی و وجود رقبای خارجی: قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی)، سهم فعلی از بازار کشور و بازار فرامرزی و طرح پروژه‌هایی که از محصولات دانش‌بنیان استفاده کرده‌اند نیز از جمله محوریت‌های دیگر این رویداد است.

موضوعات محوری دیگری که قرار است در این گردهمایی دانش‌بنیان‌های معدن، مطرح شود  بازخورد و رضایت پروژه‌ها یا صنایع بهره‌مند از محصولات دانش‌بنیان در مورد قابلیت‌ها و ارزش‌های حاصل‌شده از کاربرد محصول یا محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، طرح نیاز‌های مختلف از قبیل نیاز به مشارکت مالی یا بهبود و توسعه‌ی محصول، آینده و افق پیش‌روی استفاده از محصول تولید‌شده بر اساس بازارپژوهی بعمل‌آمده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان یا گزارش‌های بازارپژوهی و آینده‌پژوهی مراجع معتبر داخلی یا خارجی خواهد بود.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • سرلشکر باقری مصوبات کارگروه پدافند غیرعامل را ابلاغ کرد
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • پاسخ به بازدارندگی ایران با بازنویسی سناریوی ناکام «تحریم»
  • مقام سابق موساد: ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد
  • اقدامی مهم در استاندارد که زمینه تحقق شعار سال را فراهم کرده است