Web Analytics Made Easy - Statcounter

آزاد شدن مصرف ماری جوانا در ۴ ایالت دیگر آمریکا، شمار ایالت‌هایی را که مصرف این ماده مخدر در آنها آزاد است، به رقم ۱۵ رساند. خبرگزاری میزان – انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا شاید برای بسیاری از ناظران به رقابت دونالد ترامپ و جو بایدن برای ورود به شکل کاخ سفید باشد، اما در واقع جدال نامزد‌های ورود به سنا، مجلس نمایندگان و البته قانونی شدن «ماری جوانا» بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گزارش «ان بی سی، اسپوتنیک و ایندیپندنت»، در نتیجه رای گیری روز سوم نوامبر (۱۳ آبان)، ۳ ایالت دیگر آمریکا به جمع ۱۱ ایالتی پیوستند که مصرف «ماری جوانا» در آنها آزاد بود.   براساس نتایج شمارش آرا، «آریزونا»، «مونتانا»، «نیوجرسی» و «داکوتای جنوبی»، رای به قانونی شدن مصرف ماری جوانا برای افراد بالای ۲۱ سال دادند.   با احتساب جمعیت این ۴ ایالت، اکنون ۱۱۰ میلیون نفر در آمریکا، معادل یک نفر از سه نفر آمریکایی، مجاز به مصرف ماری جوانا هستند.  بیشتر بخوانید:  انتقال ماری جوآنا جان ۷ نفر را گرفت  افزایش نرخ خودکشی در آمریکا در پی تجویز قرص‌های اعتیادآور نگرانی‌ها در پی مجاز شدن مصرف این ماده مخدر در ۴ ایالت دیگر افزایش یافته است.   برخی از منتقدان، این امر را پایان جنگ آمریکا با مواد مخدر می‌دانند؛ ضمن اینکه نگرانی‌های عمده‌ای در مورد احتمال رفع ممنوعیت مصرف «ماری جوانا» در سطح فدرال وجود دارد.   برخی از کارشناسان می‌گویند این نتیجه برای دموکرات‌ها که خواهان کاسته شدن از ازدحام در زندان‌ها هستند، نتیجه مطلوبی است.   نکته مهم اینکه در حالی ۳۴ ایالت آمریکا، استفاده از «ماری جوانا» را برای اهداف پزشکی مجاز اعلام کرده اند، سازمان غذا و داروی آمریکا در گزارشی اعلام کرد این ماده مخدر هیچ استفاده دارویی ندارد.   اگرچه آمریکا پایگاهی برای اعلام آمار مرگ و میر ناشی از آوردوز مواد مخدر ندارد، اما براساس آمار‌های موجود در سال ۲۰۱۸ بیش از ۶۷ هزار آمریکایی بر اثر آوردوز مواد مخدر جان خود را از دست دادند.   انتهای پیام/ برچسب ها: آمریکا دونالد ترامپ

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا آمریکا دونالد ترامپ مصرف ماری جوانا شدن مصرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۲۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاخ سفید: اقدام دانشجویان معترض در دانشگاه کلمبیا محکوم است

دانشجویان دانشگاه کلمبیا در نیویورک پیشگام حمایت از فلسطین و محکوم کردن نسل کشی رژیم صهیونیستی محسوب می‌شوند به طوری که اقدام ۲ هفته پیش دانشجویان کلمبیا در ایجاد کارزار اعتراضی در محیط دانشگاه اکنون بیشتر دانشگاه‌های مطرح در آمریکا و سایر کشور‌های غربی را در برگرفته است؛ موضوعی که به هیچ عنوان به مذاق مقامات ایالات متحده خوش نمی‌آید. 

به گزارش الجزیره، جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید امروز (سه شنبه) از اقدام دانشجویان دانشگاه کلمبیا به شدت انتقاد کرد. 

کربی در این زمینه به خبرنگاران گفت: ما اقدام دانشجویان دانشگاه کلمبیا را در اشغال یکی از ساختمان‌های دانشگاه در اعتراض به جنگ غزه تقبیح کرده و بر این باوریم چنین اقداماتی ناشی از رویکرد اشتباه است. 

وی با اشاره به سیاست‌های آمریکا در حمایت بی، چون و چرا از اسراییل در هر گونه جنایتی که مرتکب شود، تاکید کرد: جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا بر این باور است اشغال کردن یکی از ساختمان‌های دانشگاه کلمبیا از سوی دانشجویان معترض با استفاده از زور کاملا اشتباه است. این مسئله به هیچ عنوان نشان دهنده اعتراض مسالمت آمیز نیست. 

کربی با اشاره به اختیارات جو بایدن برای حل و فصل مشکل دانشگاه کلمبیا از طریق قدرت فدرال، افزود: چنین اقدامی اکنون برای پاسخ به آنچه در دانشگاه کلمبیا رخ داده است بر روی میز قرار ندارد. بایدن استفاده از واژه انتفاضه و سایر سخنرانی‌های نفرت پراکنانه در محیط دانشگاهی را محکوم می‌کند. 

براساس قوانین آمریکا، ایالت‌ها در حوزه داخلی خود دارای قدرت عمل گسترده‌ای هستند و دولت مرکزی (دولت فدرال) تنها در مواقع خاص می‌تواند در امور ایالت‌ها مداخله کند. ایالت نیویورک که دانشگاه کلمبیا در آن قرار دارد گرچه دارای مقامات طرفدار رژیم صهیونیستی است، اما استفاده بایدن از قدرت فدرال برای مداخله در امور داخلی این ایالت می‌تواند تبعات بدی برای مقامات محلی داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • بحران کودک‌همسری در آمریکا
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • کاخ سفید: اقدام دانشجویان معترض در دانشگاه کلمبیا محکوم است
  • نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد
  • گردباد در آمریکا/ ۵ نفر کشته و ۱۳۰ تَن زخمی شدند
  • تورم پیش‌نگر در سراشیبی
  • طوفان سهمگین در اوکلاهما ۳ کشته بر جای گذاشت
  • ادامه روند کاهشی قیمت دلار در بازار
  • ریزش قیمت دلار تا ۵۸ هزار تومان!
  • زاگرس برای سومین ماه روند صعودی فروش را حفظ کرد