Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-29@17:37:15 GMT

خوراکی هایی که بیش از حد قند دارند!

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۸۲۴۵۱

خوراکی هایی که بیش از حد قند دارند!

به گزارش افکارنیوز،

قند افزوده به هر قندی گفته می‌شود که به غذا اضافه می‌شود، در حالی که قند طبیعی ، قندی است که به طور طبیعی در آن ماده غذایی وجود دارد. شاید تصور کنید که اگر قند و شکر را از رژیم غذای خود حذف کنید،  بدن شما عاری از قند افزوده است در حالی که چندین ماده غذایی که در دسته شیرینی‌ها و دسرها هم قرار نمی‌گیرند، می‌توانند به طرز حیرت انگیزی دارای قند اضافه شده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۶ در مجله BMJ منتشر شده است، غذاهای فرآوری شده که بسیاری از آنها حتی شیرین هم نیستند ، ۹۰ درصد کل قندهای افزوده مصرف شده از سوی افراد را تشکیل می‌دهند. در اینجا هفت ماده غذایی رایج که بمب‌های قندی مخفی هستند، آورده شده است.

۱ - ماست طعم‌دار

به طور حتم همه ماست‌ها در دسته مواد غذایی قندی قرار نمی‌گیرند. در هنگام خرید، مواد تشکیل دهنده محصول را بخوانید. اگر قند، جز سه ماده اصلی آن ذکر شده، محصول را به قفسه برگردانید. اگر تمایل به مصرف میوه‌های طعم‌دار دارید، بهترین کار این است که خودتان دست به کار شوید. دارچین، میوه‌های تازه شیرین نشده، توت‌های پوره شده، آجیل‌های تست شده و دانه‌های مغذی همه افزودنی‌های عالی به ماست ساده برای ایجاد طعم بدون قند هستند.

۲- سوپ کنسرو شده

شما در مورد سوپ کنسرو شده حاوی نمک زیاد شنیده‌اید. اما آیا می‌دانید می‌توان میزان زیادی قند در یک کنسرو سوپ گوجه فرنگی پیدا کرد؟ تولیدکنندگان از شکر به منظور کم کردن اسید گوجه فرنگی برای متعادل کردن طعم سوپ استفاده می‌کنند. بنابراین قبل از خرید، به ویژه خرید انواع سوپ گوجه فرنگی، برچسب‌های روی کنسرو را با دقت بررسی کنید.

۳- سس سالاد

سس همان چاشنی است که می‌تواند یک سالاد سالم را به یک ماده غذایی پر چربی و قند افزوده تبدیل کند. پس به خاطر داشته باشید که این تنها میزان چربی نیست که هنگام خرید یک سس باید به آن توجه کنید. خوب است بدانید که وقتی تولیدکنندگان چربی را از محصولات خارج می‌کنند ، غالباً قند بیشتری اضافه می‌کنند تا جایگزین طعم از دست رفته شود. بهتر است آب مرکبات، آبغوره، سرکه، سبزیجات معطر و روغن‌های گیاهی را جایگزین سس‌های فروشگاهی کنید.

۴ - سس گوجه فرنگی

سس‌های گوجه فرنگی خریداری شده در شیشه راحت هستند اما می‌توانند منابعی از شکر داشته باشند که غالباً به آن اضافه می‌شود تا طعم اسیدی گوجه فرنگی را از بین ببرد و سس را برای مدت طولانی‌تری تازه نگه دارد. اگر میل به مصرف سس گوجه فرنگی دارید، بهتر است روش خانگی آن را امتحان کنید. کنسرو گوجه فرنگی را در تابه ریخته و ادویه‌های مورد علاقه خود را به آن اضافه کنید تا یک سس سریع بدون قند آماده شود.  ممکن است این سسی باشد که از نمونه‌های فروشگاهی آن لذیذتر شود.

۵- آبمیوه

همه آبمیوه‌ها در دسته خوراکی‌های کاملا سالم قرار نمی‌گیرند. برخی از انواع آبمیوه‌های بسته‌بندی شده در قفسه فروشگاه‌ها سرشار از قند افزوده هستند. هنگام خرید بر مواد تشکیل دهنده دقت و در صورت وجود قند از خرید آن، صرف نظر کنید. آبمیوه مورد نظر خود را می‌توانید از فروشگاه‌های عرضه آبمیوه تازه تهیه کنید یا در خانه دست به کار شوید و آبمیوه بگیرید.

۶- گرانولا و غلات صبحانه

آیا عادت به خوردن غلات یا گرانولا در وعده صبحانه دارید؟ باید بدانید که در هر روز، حجم قابل توجهی قند اضافه شده به بدن شما وارد می‌شود. اگر تمایل به مصرف این محصولات دارید، به میزان قند درج شده روی آن توجه کنید. شما همچنین می‌توانید مقداری آجیل کامل و میوه خشک شده را جایگزین آنها کنید.

۷- میوه خشک شده

هر چند میوه‌های خشک شده طبیعی، بسیار سالم هستند و بر مصرف آنها تاکید می‌شود، اما هر مشت از انواع بسته بندی شده آنها که حاوی قند افزوده هستند می‌تواند حاوی ۲۰ تا ۳۰ گرم قند افزوده باشد. میزان این قند در میوه‌های خشک شده که به طور طبیعی ترش هستند، بیشتر است. در زمان خرید، به نکته «بدون شکر» بودن توجه کنید.

 

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: قند طبیعی مواد غذایی سبزیجات شکر قند گوجه فرنگی مواد غذایی قند طبیعی قند افزوده گوجه فرنگی ماده غذایی خشک شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۲۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس

علی جان صادق‌پور با اشاره به عملکرد این شرکت در توسعه طرح‌های فاضلاب طی دو سال اخیر گفت: بالغ بر ۲۸ هزار متر مکعب در شبانه‌روز به ظرفیت تصفیه‌خانه‌ها و بیش از ۸۰ هزارمتر به خطوط انتقال و شبکه‌های جمع‌آوری فاضلاب اضافه شده است.

او با بیان اینکه وزارت نیرو برنامه‌های خود در بخش فاضلاب را مبتنی بر افزایش سرانه بهره‌مندی از سامانه‌های جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب شهری و روستایی تدوین کرده است، افزود: بر همین اساس در دو سال گذشته گام‌های بسیار بلندی در حوزه بهره‌مندی مردم استان از خدمات زیست محیطی فاضلاب برداشته شده است.

صادق‌پور تصریح کرد: یکی از سیاست‌های کلان شرکت آبفا استان فارس، افزایش سرانه بهره‌مندی جوامع شهری و روستایی استان از خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب بود که در این راستا اقدامات مطلوبی نیز صورت پذیرفت.

مدیرعامل شرکت آبفا فارس علاوه بر اجرای طرح‌های توسعه‌ای، مرمت و نگهداری تأسیسات و همچنین ارتقای بهره‌وری آنها را از دیگر اهداف شرکت آبفا فارس در دو سال گذشته عنوان کرد و افزود: با کار کارشناسی مداوم در تأسیسات فاضلاب، بهره‌وری در بخش‌های مختلف ارتقا داده شد.

او ادامه داد: علاوه بر ارتقای کیفیت تصفیه‌خانه‌های موجود، تسریع در عملیات اجرا و بهره‌برداری از طرح‌ها و پروژه‌های ناتمام فاضلاب از مهم‌ترین اولویت‌های شرکت طی دو سال گذشته بوده است. همچنین جذب سرمایه گذار و انعقاد تفاهم نامه همکاری با بخش خصوصی و صنایع محلی در شهرستان‌های فارس به منظور اجرای طرح‌های جدید فاضلاب و همینطور فروش پساب تصفیه خانه‌های فاضلاب را نیز می‌توان به عنوان گام‌های قابل توجهی در راستای گسترش سطح بهره‌مندی مردم فارس از خدمات دفع بهداشتی فاضلاب و ارتقای بهداشت عمومی شهر‌ها و روستا‌های منتفع نام برد.

صادق‌پور اضافه کرد: طی دوسال گذشته تعداد ۵ تصفیه‌خانه فاضلاب، شامل تصفیه‌خانه فاضلاب شهر‌های کازرون و آباده و تصفیه‌خانه‌های فاضلاب روستا‌های امیر آباد کافتر و شهر میان در شهرستان اقلید و همچنین پکیج تصفیه فاضلاب روستای شهیدآباد شهرستان خرم‌بید در مدار بهره‌برداری قرار گرفته است.

رئیس هیئت مدیره شرکت آبفا استان فارس اضافه کرد: با گشایش این تصفیه‌خانه‌ها ۲۷هزار و ۱۰۰ متر مکعب به ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب شهری و ۹۱۰ متر مکعب در شبانه‌روز به ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب روستایی اضافه شده است.

او با بیان اینکه در همین بازه زمانی افزون بر ۸۰ هزار متر خطوط انتقال و شبکه جمع‌آوری فاضلاب نیز در شهر‌ها و روستا‌های استان اجرا شده است، افزود: تصفیه‌خانه، خطوط انتقال و شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهر داراب نیز در آینده‌ای نزدیک گشایش خواهد یافت.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • ۱۵ پروژه جدید به مجتمع گردشگری صفه افزوده شد
  • تولید گوجه فرنگی به ۳۰۰ هزار تن می‌رسد
  • بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش‌افزوده در آذربایجان‌غربی پرداخت شد
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • قند پنهان در کدام یک از مواد غذایی وجود دارد؟
  • «کرایی مرغ» یک غذای مجلسی که باید امتحانش کنی
  • گوجه فرنگی‌ها «جهان موازی» خود را دارند!
  • ۲۰ ناهار سبک و فوری برای روز‌های بی‌حوصلگی
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس