Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@14:23:13 GMT

اسب‌ها به اندازه انسان از ضربه شلاق درد می‌کشند

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۸۲۸۴۸

اسب‌ها به اندازه انسان از ضربه شلاق درد می‌کشند

به گزارش روزنامه دیلی میل، اسب سواران معمولا در یک مسابقه ۱۵ تا ۲۰ بار اسب های خود را شلاق می زنند اما اکنون نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که پوست این موجودات باشکوه ساختار اتمی مشابه ای با پوست انسان دارد که درد را تشخیص می دهد.  

این مطالعه که توسط محققان دانشگاه سیدنی انجام شد،  نشان داد که تفاوت قابل توجهی در اعصاب لایه خارجی پوست اسب ها و انسان ها  که به تشخیص درد اختصاص دارند، وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اگرچه اسب ها بافت ضخیمی روی سطح پوست دارند اما محققان می گویند این ماده به اندازه کافی قوی نیست تا از این حیوانات در برابر احساس درد در پوست خارجی محافظت کند.

این مطالعه که مدت ۱۰ سال بطول انجامید  همچنین نشان داد که شلاق زدن اسب ها در طول مسابقه باعث بهبود استقامت و یا هدایت یک اسب با نژاد «تروبرد»  نمی شود که نشان می دهد این عمل «غیرضروری، غیر قابل توجیه و غیر منطقی» است. مسابقات اسب سواری تروبرد در آمریکا  پس از آن آغاز شد که مهاجران انگلیسی در سال ۱۶۶۵، این حیوانات را از آن طرف اقیانوس اطلس آوردند اما تا بعد از جنگ داخلی در سال ۱۸۶۸ به یک ورزش سازمان یافته تبدیل نشد.

محققان دانشکده علوم دامپزشکی دانشگاه سیدنی در این مطالعه متوجه شدند که این موجودات برای احساس درد در زمانیکه  شلاق می خورند به اندازه انسان ها تکامل یافته اند.

به گفته محققان، این نتیجه گیری که مبتنی بر ۱۰ سال تحقیق است «می تواند صنعت مسابقه اسب سواری را متزلزل کند».

مک گریوی و تیم وی از نمونه های پوستی میکروسکوپی ۱۰ انسان فوت شده و ۲۰ اسب مرده برای بررسی تفاوت ها یا شباهت های موجود در ساختارهای اتمی پوست آنها استفاده کردند.

نتایج این مطالعه که در مجله Animals، منتشر شد، نشان می دهد که تفاوت معناداری در تمرکز اعصاب در لایه خارجی پوست (اپیدرم) که درد را تشخیص می دهد و یا در ضخامت این لایه میان اسب ها و انسان ها وجود ندارد.  

این نمونه ها همچنین نشان داد که «درم» یا لایه میانی پوست اسب نازک تر از این لایه پوستی در انسان است، اما این ناحیه درد را تشخیص نمی دهد و با وجود اینکه پوست اسب ضخیم تر از انسان است، اما آنها را از در برابر درد ضربه شلاق محافظت نمی کند.

محققان در این مطالعه نوشتند یافته های این مطالعه، فرضیات در رابطه با توانایی جسمی اسب ها را برای احساس درد به ویژه در مقایسه با انسان ها به چالش می کشد و شواهد فیزیکی برای بحث و گفت و گو در مورد اخلاق شلاق زدن به اسب ها ارایه می دهد.

برچسب‌ها سوارکاری اقیانوس اطلس ایالات متحده آمریکا روزنامه دیلی میل حقوق حیوانات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سوارکاری اقیانوس اطلس ایالات متحده آمریکا روزنامه دیلی میل حقوق حیوانات سوارکاری اقیانوس اطلس ایالات متحده آمریکا روزنامه دیلی میل حقوق حیوانات اخبار کنکور انسان ها اسب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۲۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمنی و بهداشت شغلی به اندازه معیشت کارگران مهم است

وبینار کشوری روز جهانی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار به مناسبت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای (۲۸ آوریل) با مشارکت تشکل‌های کارگری، کارفرمایی، دولت و نمایندگان مجلس و کارشناسان ایمنی و بهداشت حرفه‌ای به همت انجمن متخصصین بهداشت حرفه ای ایران برای بررسی رفع موانع و ارتقاء فرهنگ و رشد محیط کار ایمن و بهداشت و حرفه‌ای صبح امروز برگزار شد.

علیرضا محجوب (دبیرکل خانه کارگر) در این وبینار با اشاره به اینکه اهمیت ایمنی و بهداشت کار برای کارگران به اندازه موضوع معیشت و مزد مهم است، گفت: امسال در دیدار مقام معظم رهبری برای اولین بار ایشان به موضوع ایمنی و بهداشت محیط کار کارگران اشاره کردند که این درکنار سایر توجهات اهمیت این موضوع برای رهبران جهانی را نیز نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: ایران یکی از قدیمی‌ترین کشورها در زمینه تولید فلزات از دیرباز بوده است و به همین دلیل ما یکی از قدیمی‌ترین کشورها در زمینه پیگیری ایمنی کار و بهداشت محیط فعالیت از زمان باستان بوده‌ایم. ما در تپه سیلک کاشان و در نقاط دیگر کشفیاتی داریم که نشان می‌دهد در تولید مس به دلیل وجود آرسنیک (ماده سمی) نکات ایمنی رعایت می‌کردند. قوم آزیانی‌ها در تپه سیلک مرده‌هایشان را در اتاق خودشان زندگی می‌کردند و قطعاتی از طلا و نقره در قبورشان قرار دهند.

وی تاکید کرد: در سگزآباد لرستان نیز آرسنیک بیش از همه در روی مس‌های باقی مانده بوده است. این درباره هزاره پنجم قبل از تا دوم قبل از میلاد است و مربوط به گذشته دور است. در بیشتر نقاط ایران مانند کرمان وقتی مس ذوب می‌شود آرسنیک بخار می‌شود و نیروی کار را می‌کشته است. اما اقدامات بهداشتی اولیه در هزاره سوم میلاد نشان می‌دهد که دیگر هیچ انسانی بخاطر ذوب کردن مس در ایران نمرده است که این نشان می‌دهد ما از همان زمان مسائل بهداشتی را در کار رعایت می‌کردیم.

دبیرکل خانه کارگر تصریح کرد: شاید اهمیت ایمنی و بهداشت کار در آن زمان بیشتر مورد توجه بوده است و با آن دانسته‌ها نیاکان ما با دانسته‌های محدود چنان عمل کردند. ما مقدم بر درمان و معیشت باید ایمنی و بهداشت محیط کار را حفظ کنیم و باید مسئولان دولتی و تشکل‌ها در همین راستا به صورت خودجوش عمل کنند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟
  • چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟
  • کشف سرنخ‌هایی از گذشته سیاره مرموز پلوتون
  • تشخیص گرایش سیاسی افراد از روی چهره‌شان توسط هوش مصنوعی
  • ایمنی و بهداشت شغلی به اندازه معیشت کارگران مهم است
  • مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می دهند
  • کلوپ: حالا فقط لغزش سیتی و آرسنال ما را قهرمان می‌کند!
  • این اسید لاغرتان می‌کند