Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیا بریتیش پترولیوم بر اساس رابطه نزدیک مالی خود با روس نفت روسیه، می تواند به تعهدات اقلیمی خود برای کاهش انتشارات عمل کند؟

به گزارش «انرژی امروز» بریتیش پترولیوم 19.75 درصد از سهام غول نفتی روس نفت را در اختیار دارد. از سویی برنارد لونی، مدیر اجرایی بریتیش پترولیوم ماموریت دارد تا میزان تولید هیدروکربن این غول نفتی را کاهش دهد اما آیا روسیه هم این کار امکان پذیر است؟

بریتیش پترولیوم در برنامه های اقلیمی خود هیچ اشاره ای به 19.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

75 درصد هلدینگی که در روس‌ نفت دارد نکرده است. بر اساس اطلاعات وب سایت بی پی BP، میدان نفتی تاس یورکاخ در شرق سیبری یکی از میادینی است که بریتیش پترولیوم 20 درصد در آن سهم دارد. ایم میدان نفتی در حال حاضر روزانه 70 هزار بشکه نفت تولید می کند.انتظار می رود در سال 2021 تولید نفت اینمیدان به 100 هزار بشکه در روز برسد.

در میدان نفتی یرماک نفت‌گاز هم 40 درصد سهام متعلق به بریتیش پترولیوم است. در پروژه خارامپور هم غول بریتانیایی 49 درصد سهام دارد.

غول بریتانیایی بی پی با روس نفت در زمینه گاز هم همکاری های گسترده ای دارند. همکاری این دو در زمینه تولید گاز در روسیه و خارج از مرزهای روسیه و در زمینه تولید ال ان جی و بازاریابی آن است.

لونی از زمانی که در بریتیش پترولیوم به سمت مدیر اجرایی این شرکت رسیده است همواره از جایگزینی انرژی های سبز به جای سوخت های فسیلی صحبت کرده است اما فایننشیال تایمز در گزارشی نوشته است که این مدیر اسبق بخش اکتشاف و تولید نفت و گاز (بالادستی) بریتیش پترولیوم، جلوی دماغ خود را گرفته تا بوی گوگرد را نشنود.

با تولید روزانه 1.1 میلیون بشکه، روس نفت خود را به عنوان تولید کننده یک سوم نفت و گاز بریتیش پترولیوم مطرح کرده است.

از سال 2017 حدود 2 میلیارد دلار از طریق این شرکت نفتی روسی به سهام داران بریتیش پترولیوم پرداخت شد.

شکی نیست که بریتیش پترولیوم قصد دارد تا سال 2030 حدود 40 درصد یا 1.5 میلیون بشکه در روز از تولید انرژی فسیلی خود را کاهش دهد. اما این رقم روس نفت را در بر نمی گیرد.

در این میان اگر بریتیش پترولیوم بخواهد سهام خود در روس نفت را بفروشد برای یافتن یک مشتری دست به نقد برای پرداخت 10 میلیارد دلار با مشکل مواجه خواهد شد.

بنابراین فایننشیال تایمز معتقد است که برنامه کاهش انتشارات غول نفت و گاز بریتانیا، دست کم در روسیه جواب نمی دهد.

 

 

برچسب هاانرژی امروز بریتیش پترولیوم (BP) روس نفت (Rosneft)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: انرژی امروز بریتیش پترولیوم BP روس نفت Rosneft آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو بریتیش پترولیوم روس نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۲۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت

در پی مذاکرات آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی و نگرانی‌ها درباره تورم در آمریکا، قیمت‌های نفت روز دوشنبه کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، برگزاری مذاکرات برای برقراری آتش‌بس بین گروه مقاومت فلسطین (حماس) و رژیم صیونیستی در قاهره و درنتیجه فروکش‌کردن نگرانی‌ها درباره ایجاد درگیری گسترده‌تر در خاورمیانه، همچنین داده‌های مربوط به تورم در آمریکا و احتمال پایین‌نیامدن نرخ بهره بانکی در این کشور سبب شد قیمت‌ نفت روز دوشنبه (دهم اردیبهشت‌) یک‌درصد کاهش یابد.

قیمت  نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز دوشنبه تا ساعت ۶ و ۴۴ دقیقه به وقت گرینویچ با ۹۸ سنت یا ۱.۰۹درصد کاهش به ۸۸ دلار و ۵۲ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال، نفت خام شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) روز دوشنبه با ۸۳ سنت یا ۰.۹۹درصد کاهش، ۸۳ دلار و ۲ سنت در هر بشکه معامله شد.

تونی سیکامور، تحلیلگر بازار در مؤسسه آی‌جی، گفت: افزایش تلاش‌ها برای میانجیگری به‌منظور برقراری آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی، تنش‌های ژئوپلیتیک را کاهش داده و قیمت نفت را در معاملات ساعات اولیه روز دوشنبه پایین آورده است.

بازارها همچنین منتظر نتیجه بررسی سیاست‌های بانک مرکزی آمریکا هستند که قرار است روز یکم مه (چهارشنبه، یازدهم اردیبهشت‌) اعلام شود.

داده‌های روز جمعه (هفتم اردیبهشت‌) نشان داد تورم آمریکا در ۱۲ ماه منتهی به ماه مارس ۲.۷درصد افزایش یافته است که از رقم هدف‌گذاری‌شده بانک مرکزی آمریکا مبنی بر رشد ۲درصدی تورم بیشتر است. کاهش نرخ تورم احتمال کاهش نرخ بهره را هم افزایش می‌داد؛ عاملی که محرک رشد اقتصادی و تقاضای نفت به‌ شمار می‌رود.

تینا تنگ، تحلیلگر مستقل بازار، گفت: تورم مداوم آمریکا نگرانی‌هایی را درباره تداوم بلندمدت رشد نرخ بهره بانکی ایجاد می‌کند که درنتیجه سبب افزایش ارزش دلار آمریکا و فشار بر قیمت کالاها می‌شود.

افزون بر این، داده‌های رسمی روز شنبه (هشتم اردیبهشت‌) نشان داد که با افزایش چشم‌انداز تقاضای نفت، رشد سود صنعتی چین در ماه مارس کاهش یافت و این تازه‌ترین نشانه مبنی بر کاهش تقاضای داخلی در دومین اقتصاد بزرگ جهان است.

دیگر خبرها

  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • جمع‌آوری «نامزد گلوله‌ها» سال گذشته از نمایشگاه کتاب به شدت غیرفرهنگی بود!
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد