Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@20:05:30 GMT

پیاده راه خیابان مدرس کرمانشاه مطالبه شهروندان است

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۸۲۹۲۰

پیاده راه خیابان مدرس کرمانشاه مطالبه شهروندان است

به گزارش خبرنگار مهر، محسن ارجمندی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه کلانشهر کرمانشاه باید شامل ویژگی‌ها و استانداردهای یک کلانشهر باشد، اظهار کرد: پیاده راه سازی خیابان مدرس از محدوده میدان آزادی تا میدان انقلاب علاوه بر نهادینه شدن فرهنگ استفاده شهروندان از حمل و نقل عمومی، باعث بالا رفتن داد و ستد و نوع کسب و کار مغازه‌های این خیابان تجاری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: اجرای این طرح موجب بهبود مدیریت ترافیک، بهبود سیمای کالبدی شهری، بهسازی محیط زیست شهری، بهبود وضعیت خرید و خدمات و تقویت زندگی اجتماعی و فرهنگی می‌شود.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرمانشاه به گزارش عملکرد هشت ماهه این معاونت پرداخت و گفت: در ابتدای سال جاری اولویت‌ها و برنامه‌هایی در راستای بهبود شرایط بار ترافیکی شهر کرمانشاه در نظر گرفته شد.

ارجمندی با اشاره به بحث تصادفات و بالا بودن آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات، افزود: متأسفانه سال گذشته بین ۱۰۰ تا ۱۱۰ نفر بر اثر تصادفات جاده‌ای درون شهری کرمانشاه فوت شدند که نشان از امن نبودن حمل و نقل شهری بود.

وی با بیان اینکه یکی از اولویت‌های این معاونت کاهش آمار تصادفات و فوتی‌های ناشی از آن است، ادامه داد: بر اساس آمارهای دریافت شده از پلیس راهور استان، ۱۹ نقطه حادثه خیز با میانگین تلافات پنج نفر در سطح شهر کرمانشاه شناسایی و نسبت به مطالعه و بررسی عوامل تأثیرگذار در تصادفات اقدام شد.

ارجمندی بیان کرد: اقدامات اصلاح سازی این نقاط حادثه خیز درپنج بخش؛ اصلاح سازی نقاط هندسی، آرام سازی این نقاط بر طبق استانداردهای روز، نرده گذاری، ایجاد پل‌های عابر پیاده در ۲ نقطه از سطح شهر و تکمیل و بازسازی تابلوهای راهنما مسیر سطح شهر در جهت ارتقا فرهنگ ترافیک و کاهش آمار تصادفات در حال انجام است.

وی با اظهار به اینکه در گذشته به طور میانگین هر سال شاهد افزایش ۲۵ درصدی آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات درون شهری کرمانشاه بودیم، تاکید کرد: این آمار با اقدامات صورت گرفته توسط معاونت، از ابتدای فروردین تا پایان مهرماه سال جاری به طور میانگین ۵۰ درصد کاهش داشته است.

اختصاص ۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای خرید اتوبوس‌های درون شهری

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرمانشاه از اختصاص ۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای خرید اتوبوس‌های جدید درون شهری از محل فروش اوراق مشارکت طی سال جاری خبر داد و گفت: مراحل برگزاری مناقصه خرید آن در حال انجام است.

ارجمندی اظهار کرد: تخصیص این مبلغ جهت خرید اتوبوس‌های جدید در شرایط اقتصادی کنونی بسیار قابل توجه بوده است.

وی با اشاره به ساماندهی ناوگان حمل و نقل اتوبوس در کرمانشاه، اظهار کرد: تمامی اتوبوس‌های شهر کرمانشاه تا اردیبهشت سال ۱۴۰۰ به سن فرسودگی می رسند و عملاً از رده خارج می‌شوند.

ارجمندی تعداد اتوبوس‌های موجود در شهر کرمانشاه را ۲۲۰ دستگاه اعلام کرد و گفت: هم اکنون بیش از ۷۰ درصد از این اتوبوس فرسوده هستند.

وی افزود: بر همین اساس با رایزنی‌ها و پیگیری‌های مستمر صورت گرفته در وزارت کشور و با همکاری سازمان برنامه و بودجه تفاهم نامه اخذ تسهیلات چهار درصدی برای بازسازی اتوبوس‌های فرسوده شهر کرمانشاه طی هفته گذشته به امضا رسید.

معاون شهردار کرمانشاه با بیان اینکه دریافت این تسهیلات به دلیل شرایط اقتصادی برای رانندگان اتوبوس‌ها دشوار است، تاکید کرد: تنها شهری در کشور هستم که خود شهرداری اقدام به دریافت و پرداخت اقساط تسهیلات جهت خرید اتوبوس‌ها کرده است.

وی گفت: در فاز نخست سهمیه ۱۵۰ دستگاه اتوبوس دریافت شده و مابقی نیز به تدریج دریافت می‌شود که ناوگان اتوبوسی شهر کرمانشاه طی امسال و سال آینده بازسازی خواهد شد.

تأمین اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای پروژه قطار شهری کرمانشاه

ارجمندی از تأمین اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار به پروژه قطار شهری کرمانشاه خبر داد و افزود: این اعتبار از محل فروش اوراق به پروژه قطار شهری تزریق خواهد شد.

وی به راه اندازی سامانه حمل بار در شهر کرمانشاه اشاره و اظهار کرد: ساماندهی فعالین حمل و نقل عمومی بخش درون شهری و حومه‌ای یکی از گام‌های اصلی توسعه هوشمند زیرساخت حمل و نقل شهرهای کشور است.

ارجمندی با بیان اینکه کرمانشاه به عنوان پایلوت کشوری برای اجرای این طرح انتخاب شده، گفت: با مشارکت شرکت‌های حمل بار دارای صلاحیت و با تعریف اپلیکیشن‌های مربوطه فرآیند استفاده از سامانه حمل بار نیز به طور کامل الکترونیک خواهد شد که علاوه بر ارتقای سطح خدمات شهری و ایجاد امنیت برای حمل بار موجب کاهش سوخت مصرفی وسایل نقلیه حمل بار و کاهش ترافیک شهری می‌شود.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرمانشاه با بیان اینکه هم اکنون ۱۰ دوربین ثبت سرعت در سطح شهر کرمانشاه وجود دارد، بیان کرد: نصب و راه اندازی ۱۷۰ دوربین ثبت سرعت با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان در سطح شهر با همکاری سرمایه گذار را در دست اقدام داریم و هم اکنون در مرحله فراخوان قرار دارد.

وی به دوربین‌های نظارتی نیز اشاره کرد و افزود: هم اکنون در ۲۰ نقطه از شهر کرمانشاه دوربین نظارتی وجود دارد که با همکاری استانداری، پلیس امنیت و… در ۷۰ نقطه دیگر از شهر اضافه خواهد شد.
وی ادامه داد: این دوربین‌ها طی امسال در ۵۰ نقطه و سال آینده در ۲۰ نقطه از شهر کرمانشاه نصب خواهند شد.

کد خبر 5072107

منبع: مهر

کلیدواژه: ترافیک کرمانشاه شهرداری کرمانشاه پیاده راه ویروس کرونا شیراز شیوع کرونا آمار کرونا بوشهر گرگان بارش باران کرمانشاه محدودیت های کرونایی شهرکرد ستاد ملی مقابله با کرونا هفته کتاب مجلس شورای اسلامی شهرستان کرج خرید اتوبوس ها میلیارد تومان شهری کرمانشاه شهر کرمانشاه درون شهری حمل و نقل خواهد شد هم اکنون سطح شهر حمل بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۲۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌گیری از بازی‌های ویدئویی در برنامه‌ریزی شهری

استفاده از بازی‌های ویدیویی (گیمیفیکیشن) در طراحی و برنامه‌ریزی شهرهای امروزی بسیار رایج است و حتی می‌توان پیش از اجرای طرح‌ها در دنیای واقعی، آن را در بازی‌های ویدئویی مورد آزمایش قرار داد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، گیمیفیکیشن شامل استفاده از عناصر بازی و اصول طراحی برای ایجاد تجربیات جذاب و انگیزشی برای اهداف مختلف است و در برنامه‌ریزی شهری می‌تواند ابزاری قدرتمند برای افزایش مشارکت عمومی، آگاهی و بازخورد در مورد پروژه‌ها و موضوعات مختلف باشد.

امروزه در بسیاری از شهرهای جهان برای توسعه پروژه‌های شهرسازی از بازی‌های کامپیوتری محبوبی هم‌چون فورتنایت (Fortnite)، ماین‌کرافت (Minecraft) و ردپای شهر (UrbanFootprint) استفاده می‌شود. به نظر می‌رسد شبیه‌سازهای رایانه‌ای با تکیه بر شهود و کاربرد گسترده، ابزار جدید و مهمی در برنامه‌ریزی شهری هستند که از این طریق شهروندان را به مشارکت دعوت می‌کنند و پروژه‌های برنامه‌ریزی‌شده را سرگرم‌کننده می‌سازند. کاربرد بازی‌های شبیه‌سازی شهری در زندگی واقعی نشان می‌دهد که برنامه‌ریزان شهری درنهایت همیشه به ورودی‌هایی نیاز دارند که شهر به آن‌ها تعلق دارد و این ورودی‌ها شهروندان هستند.

بازی برنامه‌ریزی شهری

بازی‌های ویدئویی شبیه‌سازی شهر با توجه به دشواری ایجاد تعادل در سیستم‌های پیچیده، چندین دهه است که بازتابی از نحوه درک شهرها بوده و به‌تدریج به تغییر برنامه‌ریزی‌های استراتژیک، مدیریت منابع یا معیارهای ارزیابی ابتکارات مختلف برای شهرهای فیزیکی و مجازی منجر شده است. ساخت‌وساز شهرها نیز در طول تاریخ به‌تدریج پیچیده‌تر شد، تا جایی که تبدیل به یک شبکه متراکم از تعاملات شده است.

بیشتر شبیه‌سازها هنوز روی جاده‌ها و بزرگراه‌ها تمرکز می‌کنند، با این حال به‌تدریج نگرانی‌های دیگری در میان شهروندان شروع به ظهور کرد که در نهایت به بازی‌های ویدئویی منتقل شد و مطابق آن‌ها مردم سراسر جهان خواستار تغییر شیوه‌های جابه‌جایی، انرژی و فعالیت‌های محلی، همچنین مدیریت کارآمد زباله (ترجیحاً دور از مناطق مسکونی) و شهرداران به استفاده از فناوری برای مدیریت شهرها ملزم شدند.

تقاضای شهروندان برای خدمات بهداشتی، آموزشی، نظافت و مواردی از این قبیل نیز یک امر ثابت در برنامه‌ریزی شهری است، بنابراین خیلی زود بازی‌های ویدئویی ظهور کردند که شهروندان در آن‌ها میزان رضایت یا نارضایتی خود را از مدیریت نشان می‌دادند.

بازی‌های شهرسازی به‌تدریج ابعاد و شاخص‌هایی را اضافه کردند که شامل محیط زیست، حاکمیت، اقتصاد، انسجام اجتماعی، سرمایه انسانی، گسترش بین‌المللی، فناوری و مواردی از این قبیل بود و سیستم‌های مدیریت شورای شهر با نمونه‌های بازی، دیجیتالی شد.

بازی‌های ویدئویی امروزی به پیچیدگی پانل‌های مدیریت شهری هستند و سطح دشواری آن به میزان قابل‌توجهی افزایش داشته است. سطح پیچیدگی این بازی‌ها به‌حدی بالا رفته است که با دوقلوهای دیجیتالی شهرهای واقعی رقابت می‌کنند. پیچیدگی و تراکم روابط اکوسیستمیک شهرها در این بازی‌ها افزایش داشته و تغییر هر یک از متغیرها، برای مثال بهبود حمل‌ونقل، بدون تأثیرگذاری بر دیگر موارد غیرممکن است.

از سوی دیگر بازیکنان این بازی‌ها همانند شوراهای شهر باید با تعداد بی‌پایانی از وظایف چالش‌برانگیز مقابله کنند. یک روش جالب برای مقایسه رابطه بین بازی‌های ویدئویی برنامه‌ریزی شهری و برنامه‌ریزی شهری واقعی به این شرح است که بازیکنان ساعت‌ها تلاش می‌کنند تا شادی شهروندان دیجیتال خود را به حداکثر برسانند و داده‌های بیشتری نسبت به بسیاری از مدیران شهری در چند دهه پیش در دسترس دارند.

طراحی شهرها با ماین‌کرافت

ماین‌کرافت یکی از محبوب‌ترین بازی‌های کامپیوتری در جهان است که بازیکنان را دعوت می‌کند دنیای ساختمان‌ها، دهکده‌ها و دیگر عناصر فضایی خود را بسازند. هر ماه بیش از ۱۱۰ میلیون نفر ماین‌کرافت بازی می‌کنند، اما می‌توان از آن برای برنامه‌ریزی شهری نیز استفاده کرد.

یک مدیر پروژه سوئدی در سال ۲۰۱۳ به اجرای تعدادی از پروژه‌های برنامه‌ریزی شهری با استفاده از ماین‌کرافت پرداخت. این اقدام منحصربه‌فرد شامل کارگاه‌های مشارکتی انجام گرفت که طی آن ساکنان تشویق می‌شدند به همراه کارشناسان از این بازی کامپیوتری استفاده و فضاهای عمومی را طراحی و بازطراحی کنند. این قبیل پروژه‌های محله‌ای سازمان‌دهندگان را قادر می‌سازد بافت شهری محیط خود را تغییر دهند.

امروزه نیز کارگاه‌های بسیاری در این زمینه برگزار می‌شود. شرکت‌کنندگان در این کارگاه همیشه اعضای جامعه محلی هستند. در اصل از افرادی برای شرکت در این کارگاه‌ها دعوت می‌شود که ساکن محیط‌های اطراف فضاهای عمومی شهرها و کارشناسان واقعی موقعیت‌های محلی هستند. در این کارگاه‌ها همچنین از همه ذی‌نفعان پروژه، معماران، شهرسازان یا برنامه‌ریزان شهری به‌عنوان شرکت‌کنندگان کلیدی دعوت می‌شود تا بتوانند در طول کارگاه به صحبت‌های شرکت‌کنندگان گوش دهند و جهت پروژه‌های شهری را تعیین کنند.

استفاده از ماین‌کرافت دو دلیل دارد، اول این‌که برای نسل‌های جوان‌تر که می‌توانند از طریق بازی در موضوعات شهری و فرآیندهای مشارکتی قرار گیرند، بسیار جذاب است. دلیل دوم این‌که این بازی یک ابزار بسیار آسان برای استفاده محسوب می‌شود. مخاطبان ماین‌کرافت از هر رده سنی و فرهنگی هستند و در عرض ۲۰ دقیقه می‌توان آن را به افراد بی‌سواد نیز آموزش داد.

این کارگاه‌ها به جوانان می‌پردازد، اما از همه گروه‌های سنی دیگر نیز دعوت می‌کند و قصد دارد شکاف‌های دیجیتالی و نسلی را پر کند. این واقعیت که کودکان اغلب به شرکت‌کنندگان بزرگ‌تر یاد می‌دهند که چگونه از ماین‌کرافت استفاده کنند، به پویایی‌های جالبی منجر می‌شود.

با این حال از آنجا که ماین‌کرافت برای معماران و برنامه‌ریزان شهری در نظر گرفته نشده است، جزئیات کافی برای برنامه‌ریزی ایجاد ساختمان‌ها یا محله‌ها را ارائه نمی‌دهد. بنابراین زمانی که پروژه‌ای از یک کارگاه طراحی مشارکتی توسط شورای محلی تصویب شد، مسائل فنی به برنامه‌ریزان شهری واگذار می‌شود.

طراحی شهری به کمک بازی Cities:Skylines

Cities:Skylines نمونه دیگری از بازی‌های برنامه‌ریزی شهری است. این بازی کامپیوتری محبوب به دلیل جزئیاتی که دارد، بسیار مورد علاقه برنامه‌ریزان شهری است و حتی توسط شهر استکهلم در برنامه‌ریزی یک منطقه شهری جدیدی مورد استفاده قرار گرفته است. Cities:Skylines در کنار سایر شبیه‌سازهای شهرسازی، یک محیط کم استرس را برای توسعه یک شهر ارائه می‌دهد که کیفیت زندگی را برای شهروندان و حل مشکلات به هنگام بروز مشکلات زیرساختی و اقتصادی فراهم می‌کند. بسیاری از برنامه‌ریزان شهری از این بازی برای نمایش ایده‌های برنامه‌ریزی و آزمایش آن‌ها استفاده می‌کنند.

حضور یک متخصص فضای عمومی در کارگاه‌های برنامه‌ریزی شهری این بازی برای راهنمایی شرکت‌کنندگان بسیار مهم است. این متخصص به‌عنوان مثال راه‌های مختلفی را برای افزایش امنیت و در عین حال طراحی یک فضای عمومی محبوب پیشنهاد می‌کند که شاید پیش آن هرگز تصور نشده بود.

توجه به این نکته ضروری است که بازی‌هایی مانند Cities:Skylines نشان می‌دهد که چه مشکلاتی در برنامه‌ریزی شهری در دنیای واقعی وجود دارد. این امر با نحوه شروع ساخت شهر با اتصال مجموعه‌ای از جاده‌ها، خیابان‌ها و بزرگراه‌ها به ورودی‌های اصلی و بخش‌های از قبل موجود شهر توسط بازیکنان نشان داده می‌شود.

گیمیفیکیشن در شهر هوشمند

شهرهای هوشمند نیز می‌توانند به لطف بازی‌های ویدئویی، پیاده‌سازی مدل‌های دیجیتالی مانند دوقلوهای دیجیتال را قبل از استفاده در شهرهای واقعی مورد آزمایش قرار دهند. گیمیفیکیشن افزوده مهمی به ایده‌آل‌های شهرهای هوشمند محسوب می‌شود و طراحی مشارکتی بخش مهمی از این فرآیند است. با استفاده از بازی‌های رایانه‌ای رایج و آسان برای یادگیری، شهروندان می‌توانند با هزینه و تلاش کم به تغییر محیط شهری خود برای همه افراد درگیر در فرآیند برنامه‌ریزی کمک کنند. نتایج برنامه‌ریزی شهری مشارکتی از طریق گیمیفیکیشن می‌تواند بخشی از طراحی شهر هوشمند باشد و در آینده، این امکان وجود دارد که هر شهروند در یک شهر هوشمند به اپلیکیشنی دسترسی داشته باشد که در آن نه‌تنها می‌تواند اخبار را ببیند و به مسائل شهر خود رأی دهد، بلکه بتواند در برنامه‌ریزی ایده‌ها و ابتکارات نیز مشارکت داشته باشد. گیمیفیکیشن یک راه بسیار مناسب برای درگیر کردن بخش‌های بزرگی از مردم و جمع‌آوری نظرات آن‌هاست.

در واقع طراحی شهری و برنامه‌ریزی فضاهای عمومی با ایجاد اجتماع و زیست‌پذیری برای شهروندان همراه است. عناصر شهر هوشمند می‌توانند به بهبود و افزایش این جنبه‌ها کمک کنند، اما اگر شهروندان از فضاها استفاده نکنند، هوشمندی‌ها بیهوده خواهد بود. بنابراین حمایت و توانمندسازی مشارکت شهروندان از طریق بازی در طراحی شهری می‌تواند راهکار مناسبی باشد، چراکه جوامع در مرکز این فرآیند قرار دارند.

کد خبر 750503

دیگر خبرها

  • بهره‌گیری از بازی‌های ویدئویی در برنامه‌ریزی شهری
  • تردد تهرانی‌ها در این مسیرها ممنوع!
  • تردد تهرانی‌ها در این مسیرها ممنوع
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • شهر و حیات مدنی
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری، اساسی ترین مسئله شوراها
  • مترو حرم مطهرشاهچراغ (ع) مورد توجه مسئولان شهری باشد
  • آبگرفتگی معابر و خیابان‌های شهر کرمانشاه به دنبال بارش باران
  • روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند
  • تعدادی از اتوبوس‌های حمل و نقل عمومی به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ‌ها مانده است