Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@17:39:21 GMT

کمبود داروی کرونا در خراسان جنوبی نیست

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۸۲۹۸۴

کمبود داروی کرونا در خراسان جنوبی نیست

آهنی با تاکید بر اینکه کمبود داروی کرونا در خراسان جنوبی نیست، گفت: بالغ بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هر هفته برای تامین داروهای کرونا و تهیه اقلام حفاظت فردی بیمارستان های استان هزینه می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «غلامرضا آهنی» صبح امروز (۲۵ آبان) در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: بر اساس مصوبه هفته گذشته شورای عالی بیمه تمام داروهایی که برای درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ استفاده می شود در پوشش بیمه‌ای قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه بالغ بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هر هفته برای تامین داروهای کرونا و تهیه اقلام حفاظت فردی بیمارستان های استان هزینه می شود، گفت: در همین راستا هر هفته بالغ بر ۱۰۰ هزار مساک سه لایه، ۱۹ هزار و ۵۰۰ کاور کفش، بالغ بر ۲۱ هزار آستینک، ۶ هزار و ۶۰۰  ماسک N۹۵  و ۶ هزار و ۶۰۰ گان ضدآب، ۹ هزار و ۲۵۰ عدد کلاه، ۱۶۲ هزار دستکش، بالغ بر ۲ هزار لیتر محلول ضدعفونی، چهار هزار عینک، ۲ هزار  ۵۰۰ چکمه و سه هزار و ۳۰۰ لباس حفاظت فردی به بیمارستان ها و مراکز درمانی استان تحویل می دهیم.

 

وی با اشاره به اینکه داروهای کرونا براساس بیماران مبتلای بستری به دانشگاه ها تخصیص می یابد، ادامه داد: مصرف داروی رمدسیویر به دلیل افزایش شدید بیماری بسیار زیاد شده و دیروز بیش از یک هزار و ۵۰۰ عدد داروی رمدسیویر به استان خراسان جنوبی تخصیص یافته است.

 

آهنی با تاکید بر اینکه کمبودی در بحث داروهای کرونایی نیست، افزود: خراسان جنوبی به نسبت سایر استان ها، بیماری ندارد که برای دارو با مشکل مواجه شده باشد.

 

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به کمبود یک نوع از انسولین قلمی (لاکتوز) در سطح کشور ، ادامه داد: در حال حاضر انسولین قلمی لاکتوز از نوع ایرانی در داروخانه هلال احمر  به صورت متمرکز  توزیع می کنند ولی این کمبود دلیل نمی شود که بیماران دیابتی نگران باشند چرا که اگر انسولین قلمی نباشد اما ویال انسولین تولید داخل به فور در کشور وجود دارد.

 

وی تاکید کرد: داروی بیماران هموفیلی نیز به صورت متمرکز در بیمارستان ولی عصر (عج) بیرجند توزیع می شود.

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: ویروس کرونا کمبود دارو داروهای کرونا خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۲۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب،بهرام بنده یزدانی روز شنبه در آیین آغاز کار ساخت مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیای شهرستان شیروان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: متاسفانه در دوره های پیش سهمیه مناسبی برای استخدامی نیروهای بهداشت و درمان در نظر گرفته نشد و این بخش با مشکل مواجه بود.

وی افزود: رایزنی‌ها برای استخدام جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال انجام است تا سهمیه مناسبی برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی باشد.

معاون مرکز هماهنگی امور اقتصادی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی بیان کرد: مسیر قانونی تبدیل وضعیت ایثارگران، ۹۰۰ نفر در سال گذشته را شامل شد و این خود کمک بزرگی به امنیت شغلی کارکنان و وضعیت کیفی شاخص های استخدامی منابع انسانی کرد.

وی اضافه کرد: رایزنی های لازم برای استفاده از این ظرفیت جدید استخدامی که به زودی اعلام رسمی می شود در مدیریت منابع انسانی وزارتخانه در حال انجام است.

هزینه کرد بی‌سابقه دولت سیزدهم در خرید تجهیزات پزشکی

بنده یزدانی در ادامه اضافه کرد: هزینه های کلانی در بحث خرید تجهیزات و اقلام بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم انجام شده که اختصاص هفت میلیون و ۳۰۰ هزار یورو تجهیزات به خراسان شمالی از این موارد است.

وی افزود: اعتبارهای بیشتری برای بخش درمان خراسان شمالی در دور سوم سفرهای مسئولان وزارتخانه به این استان اختصاص می‌یابد.

۹ طرح درمانی، آموزشی و رفاهی امروز (شنبه) با حضور معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شهرستان‌های خراسان شمالی راه اندازی و کلنگ زنی شد.

طرح های راه اندازی شده شامل بخش «ام آر آی» و «سی تی اسکن» بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد، بخش دیالیز رازوجرگلان، بخش دیالیز فاروج، بخش «وی آی پی» بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان، مرکز تصویربرداری دیجیتال و همراه سرای بیمارستان امام علی (ع) بجنورد است.

طرح های کلنگ زنی نیز شامل مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیاء شیروان و طرح توسعه بیمارستان جاجرم است.

شیروان با ۱۵۷ هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری خاور بجنورد قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • آیا قرار دادن نان در فریزر آن را سالم‌تر می‌کند؟
  • برگزاری شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان خراسان‌رضوی
  • تجلیل از ٣٨ خیر مدرسه ساز در خراسان جنوبی
  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • ادامه ناپایداری‌های جوی تا فردا در خراسان جنوبی
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • طرح های بهداشت ودرمان خراسان شمالی افتتاح و کلنگ زنی می شود