Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی، اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در بیان مواضع هفتگی این حزب با اشاره آسیب‌های گوناگون بیماری کرونا در کشور و افزایش محدودیت ها، از دولت خواست با اعتمادسازی عمومی، از اقشار آسیب دیده شرایط کرونا حمایت جدی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: جلوگیری از افزایش آمار مبتلایان به کرونا و قربانیان آن در کشور نیازمند مدیریت منسجم و تصمیم‌های متقن و کارشناسی قرارگاه فرماندهی و نیز داشتن ضمانت اجرایی است. 

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی اضافه کرد: مسئولین باید در مدیریت بحران کرونا ضمن پرهیز از تناقض در گفتارها و اقدام ها، نسبت به دوگانگی برخورد با تجمعات نیز توجه داشته باشند.  

بادامچیان در ادامه تصریح کرد: باتوجه به موفقیت های طب سنتی در برخی کشورها برای درمان کرونا، دولت از ظرفیت‌های طب ایرانی برای کاهش عوارض و درمان بیماری کرونا در کشور بهره برداری نماید.  

وی در بخش دیگری از این گفتگو درباره مشکلات اخیر بازار بورس ایران، تأکید کرد: مردم با تشویق دولت در این بازار سرمایه گذاری کردند و در شرایط سخت کنونی و نوسانات خسارت باری که اخیرا در این بازار اتفاق افتاد، دولت موظف است کم کاری نهادهای مسئول در این رابطه را جبران نموده و از سرمایه مردم حفاظت و از خسارت دیدگان حمایت نماید. 

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در ادامه با تشکر از اقدام های اخیر وزارت صمت، گفت: این وزارتخانه و دستگاه های دیگر در بحران کرونا تلاش کنند که با استفاده از توانمندی های داخلی نسبت به رفع مشکلات مردم و تأمین کالاهای ضروری آنها اقدام نمایند. 

بادامچیان همچنین با اشاره به گشایش های اخیر اقتصادی توسط دولت اظهار داشت: برطرف شدن ناگهانی موانع ترخیص کالاها از گمرک و تأمین و توزیع کالاهای ضروری در بازار نشان می‌دهد که مشکلات اقتصادی کشور ریشه داخلی دارد و نباید آن را به رویدادهای برخی دولت‌ها موکول کرد. بلکه با عزم و اراده مسئولین و تکیه بر ظرفیت های داخلی می توان مشکلات را برطرف کرد.  

وی در ادامه با اشاره به عدم تغییر در سیاست خارجی نظام با توجه به انتخابات اخیر ریاست جمهوری در آمریکا تأکید کرد: همان گونه که مقام معظم رهبری هم فرمودند، سیاست خارجی نظام با تغییر رؤسای جمهور آمریکا تغییر نخواهد کرد چرا که دولت ها در آمریکا تابع سیاست های از پیش تعیین شده می باشند و مواضع ترامپ و بایدن هم نسبت به جمهوری اسلامی مشخص است.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی اضافه کرد: نظام مستقل و ظلم ستیز جمهوری اسلامی نیز سیاست های اصولی و اساسی خود را در هر شرایطی خواهد داشت.

بادامچیان افزود: اصلاح‌طلبان با سیاست‌های غلط گذشته و تفکر غرب گرا در سیاست های خود در طول این سال‌ها همواره شکست خورده اند؛ زیرا از یک طرف به مردم متعهد و استقلال همه جانبه خواه ایران و نیروهای داخلی تکیه نکردند و از دیگر سو امروز که انتخابات مفتضح آمریکا، لیبرال دموکراسی غربی و غربزدگی را آشکار و رسوا کرده است، دیگر سخنی برای مطرح کردن ندارند و دچار خطای بزرگتری شدند که تصور دارند بایدن در اوضاع آشفته ایران می‌تواند نقطه‌ امیدی برای آنها باشد. 

وی تصریح کرد: بایدن رئیس‌جمهور بسیار ضعیف و متزلزلی است؛ زیرا دچار اختلافات شدید مردان پشت پرده و خاکستری آمریکاست.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی افزود: آمریکا در بحران های شدید کرونایی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی غرق است و امید نجات از غرق شدگان، غلط است.

بادامچیان تاکید کرد: اصلاح طلبان از گردابی که در آن گرفتارند به امید آمریکا و بایدن نباشند. 

وی در بخش دیگری از این گفتگو از حرکت فعال مشترک جامعه روحانیت مبارز استقبال کرد و اظهار امیدواری نمود که در انتخابات ۱۴۰۰ ملت شاهد وحدت همه نیروهای انقلابی و حزب اللهی برای تحقق گام دوم انقلاب اسلامی باشند. 

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی درباره آخرین تحولات منطقه نیز گفت: اوضاع منطقه در آینده تحولات خاصی را خواهد داشت؛ کشورهایی که دیروز با دستور ترامپ با ملت‌های اسلامی سیاست‌های خصمانه داشتند و با رژیم صهیونیستی سازش کردند، با خشم ملت‌های مسلمان منطقه روبرو خواهند شد و بحران آمریکا هم نمی گذارد از آنها حمایت کنند و بهتر است هرچه زودتر از این مسیر خطرناک برگردند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دونالد ترامپ تحولات منطقه دولت طب سنتی مدیریت بحران اسدالله بادامچیان موتلفه اسلامی حزب موتلفه گمرک کالاهای اساسی کالای اساسی تحریم بایدن دبیرکل حزب موتلفه اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۳۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکاوی ریشه‌های اعتراضات ضداسرائیلی در دانشگاه‌های آمریکا

فرارو- در روز‌های گذشته دانشگاه‌های آمریکایی نظیر: کلمبیا، ماساچوست، نیویورک، براون، و ده‌ها دانشگاه دیگر در ایالت‌های مختلف آمریکا، صحنه برگزاری اعتراضات و همچنین تحصن از سوی دانشجویان و اساتید دانشگاهی بوده است.

به گزارش فرارو؛ این طیف‌ها به طور خاص خواستار پایان فوری جنگ غزه و همچنین خاتمه دادن به حمایت‌های مالی و تسلیحاتی آمریکا و نهاد‌های دانشگاهی و شرکت‌های تسلیحاتی از رژیم اشغالگر قدس شده اند و در عین حال، این خواسته را نیز مطرح کرده اند که آن دسته از دانشجویان و اساتیدی که به دلیل حمایت از ملت فلسطین و انتقاد از اسرائیل هدفِ اقدامات تنبیهی قرار گرفته اند نیز بایستی عفو شوند.

با این همه، نکته قابل تامل اینکه اعتراضات در دانشگاه‌های مختلف آمریکا با واکنش سنگین و قهری نیرو‌های امنیتی این کشور رو به رو شده است. تصاویر و ویدئو‌های فراوانی از بازداشت دانشجویان، اساتید و خبرنگاران، در فضای مجازی و رسانه‌های مختلف جهان منتشر و پخش شده است.

دامنه اعتراضات به آمریکا محدود نمانده و در مدت اخیر اعتراضات به کشور‌هایی نظیر ایتالیا، استرالیا و فرانسه نیز کشیده شده است. بسیاری از تحلیلگران سعی داشته اند تا به واکاوی ریشه‌های این اعتراضات بپردازند. به بیان ساده تر، سعی داشته اند این سوال را پاسخ دهند که عمده محرک‌های انفجار اعتراضات جاری در دانشگاه‌های آمریکا چیست؟

به نظر می‌رسد در پاسخ به این پرسش، می‌توان به ۲ مولفه عمده و محوری اشاره کرد.

۱. شکاف نسلی در آمریکا

یکی از محرک‌های عمده و محوری که اغلب جامعه شناسان در ریشه شناسی اعتراضات به آن معطوف بوده اند، مساله و چالش "شکاف نسلی" بوده است. به این ترتیب که میان ارزش‌های مقام‌های ارشد و نخبگان سیاسی و به طور کلی طبقه حاکمه در آمریکا و قشر جوان و تحصیلکرده در این کشور، شکاف و گسست ایجاد شده و همین مساله موجب شده تا در بسیاری از موضوعات سیاست داخلی و خارجی آمریکا، انفجار نوعی منازعه و تقابل میان  دولتمردان و تصمیم سازان و قشر جوان و نسلِ Z رخ دهد.

در این رابطه، تحلیل‌های مختلف در خودِ آمریکا حاکی از این هستند که مساله شکاف نسلی در ارتباط میان حامیان هر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات و احزاب برقرار است با این حال، این شکاف به نحو جدی‌تر و عمیق تری در حزب دموکرات و شیوه حکمرانی آن قابل مشاهده است.

نسل‌های جوان و دانشگاهی در آمریکا، بر این باورند که حاکمان این کشور دچار نوعی تاخر از نظر تاریخی هستند و به واقعیت‌های روز، متناسب با مقتضیات جهان کنونی را نمی‌نگرند و همچنان اسیر بینش و رویکرد‌هایی هستند که آمریکا را قدرت برتر و هژمون جهان می‌دانند. قدرتی که می‌تواند هرکاری انجام دهد و از تبعات و پیامد‌های آن نیز فرار کند.

۲. افول هژمونیک

یکی از محرک‌های دیگری که برخی تحلیلگران مسائل راهبردی در توضیح ریشه‌های اصلی اعتراضاتدانشگاهی به آن اشاره می‌کنند، این مساله است که این رویداد را باید نقطه‌ای از یک روند کلی دانست که از مدت‌ها قبل آغاز شده و اشاره به افول هژمونیک موقعیت بین المللی آمریکا دارد.

جهان در دوره‌های زمانی مختلف، از وجود یک یا چند قدرت هژمونیک بهره برده است. قدرت یا قدرت‌هایی که نظام بین الملل را سامان داده و نوعی نظم را در آن برقرار می‌کنند.

در هر سیکل تاریخی، قدرت‌های هژمونیک، فراز‌ها و در نهایت فرود را تجربه می‌کنند و در نهایت با سقوط هژمونی خود و یا کم فروغ شدن آن، با خیزش قدرت‌های رقیب مواجه می‌شوند و نظمی تازه در جهان شکل می‌گیرد و تقویت می‌شود.

در سال‌های گذشته نشانه‌های متعددی از افول هژمونیک آمریکا نیز در جهان قابل مشاهده بوده است. افولی که هم ناشی از سستی بنیاد‌های ایدئولوژیک و فکری نظام سیاسی آمریکا بوده و از جذابیت جهانی آن کاسته و هم متاثر از شکست‌های میدانی آمریکا در جبهه‌های مختلف در مواجهه با رقبایش در مناطقی نظیر شرق و غرب آسیا، قاره آفریقا و یا حتی اروپا بوده است.

حال در این بحبوحه، عرصه سیاست داخلی آمریکا نیز همچون حوزه سیاست خارجی این کشور، متاثر از این شکست‌ها، جلوه‌هایی از افول هژمونیک آمریکا را به نمایش گذاشته است. جلوه‌هایی که علاوه بر نمایش کاستی و ضعف‌های نظام حکمرانی آمریکا، از عدم توانایی حل و فصل مسائل و مشکلات حکایت دارند. از این منظر، اعتراضات جاری در آمریکا، یک نقطه و ایستگاه از روندی کلی است که در ادامه راه نیز بایستی انتظار نمود‌های عینی تری از آن را داشته باشیم.

این رویداد‌هادر نهایت بسیاری از معادلات و جایگاه جهانی آمریکا را دگرگون می‌کنند. برخی تحلیلگران در آمریکا به این نکته اشاره می‌کنند که هیچ بعید نیست حتی آمریکا در اواخر دهه ۲۰۲۰ میلادی، از حیث حکمرانی سیاسی، به سمت یک کشور اقتدارگرا و دیکتاتوری تغییر جهت بدهد.

دیگر خبرها

  • واکاوی ریشه‌های اعتراضات ضداسرائیلی در دانشگاه‌های آمریکا
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • بررسی آخرین وضعیت بودجه واعتبارات وطرح‌های نیمه تمام گیلان
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • رشد ۶۵ درصدی ترانزیت مبدأ در مرز باشماق
  • این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی
  • دولت رئیسی با ۸ پاسخ عجیب به ضرب‌الاجل اقتصادی قالیباف واکنش نشان داد / دعوای مجلس و دولت شدت گرفت