Web Analytics Made Easy - Statcounter

فوق تخصص گوارش و کبد گفت: ویروس کرونا در قالب کارکردهای گوارشی می‌تواند با علائمی مانند کاهش اشتها،تهوع و اسهال خود را نشان دهد که در صورت بروز چنین علائمی حتماً باید به پزشک یا مراکز درمانی مراجعه کرد.

امیرحسین فقیهی، فوق تخصص گوارش و کبد در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به حمله شدید ویروس کرونا به ریه‌های مبتلایان به کرونا، اظهار کرد: ویروس کویید19 موجب نوعی بیماری به نام کرونا می شود که نقطه اصلی درگیری آن ریه های فرد مبتلاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بیماری 15درصد از مبتلایان به کرونا را به علائم گوارشی و 19 درصد بیماران کرونایی را دچار اختلالات کبدی کرده است.

ویروس کرونا برای فشارخون و وزن بالا خطرآفرین است

 

 

فقیهی ادامه داد: ریسک نارسایی تنفسی و بحرانی شدن حال بیماران کرونایی دارای علائم گوارشی، بسیار بالا است که باید مراقب باشند. همچنین ویروس کرونا می‌تواند برای افرادی که دارای فشارخون، وزن بالا، دیابت و سن بالا هستند خطرآفرین باشد.

این فوق تخصص گوارش و کبد با تأکید بر اینکه علائم گوارشی می‌تواند دلیلی بر ابتلای فرد باشد، اظهار کرد: فرد مبتلا به کرونا در صورت رؤیت علائم گوارشی شدید، حتی بدون مشکلات تنفسی باید به مراکز درمانی و پزشکان متخصص مراجعه کند.

 وی با برشمردن برخی علائم گوارشی، عنوان کرد: این ویروس در قالب کارکردهای گوارشی می‌تواند با علائمی مانند کاهش اشتها، تهوع و اسهال خود را نشان دهد که در صورت بروز چنین علائمی حتماً باید به پزشک یا مراکز درمانی مراجعه کرد؛ چراکه این علائم می‌تواند دلیلی بر ابتلا به کرونا باشد که در صورت بروز این علائم گوارشی، ممکن است بیمار به سمت نارسایی و یا بیماریهای ریوی میل کرده باشد.

این متخصص گوارش در بخش دیگری از این گفت‌وگو به بیماران کرونایی قرنطینه خانگی را توصیه کرد و گفت: بیماران مبتلابه کرونا با استراحت کردن، عدم فعالیت‌های سنگین، در خانه ماندن و ایزوله و قرنطینه کردن خود می‌توانند در خانه بمانند؛ چراکه حضور این افراد در جامعه برای دیگران خطرناک است؛ ضمن آنکه طول درمان آنان را هم به درازا خواهد کشاند.

 

کرونایی ها برای بازگشت اشتها مایعات فراوان بنوشند

این فوق تخصص گوارش و کبد ادامه داد: افرادی که مبتلابه کرونا هستند باید مایعات بسیاری مصرف کنند تا اشتهای آن‌ها برگردد.

وی در رابطه با نارسایی کبدی در بیماران کرونایی اظهار داشت: برخی از بیماران کرونایی ممکن است علائم ریوی پیدا کنند و آنزیم‌های کبدی آن‌ها افزایش یابد که در این صورت باید پزشک مراقب کبد آن‌ها باشد؛ چراکه ممکن است در این حالت کبد این افراد دچار نارسایی شود. گاهی هم ممکن است خود بیماری کویید19 نارسایی ارگانهای مختلف مانند کلیه، کبد و ... را ایجاد  کند. این‌ها جز بیماری‌هایی هستند که وضعیت بحرانی دارند و باید اقدامات دقیق‌تری در رابطه با تشخیص و درمان آنان صورت گیرد.

فقیهی تأکید کرد: در حال حاضر بسیاری از بیماران کرونایی مشکلات گوارشی، دل‌درد ، بدن درد و... دارند و هرکسی که دارای این علائم است می‌تواند مبتلا به کویید19 باشد؛ درنتیجه حتماً باید به پزشکان متخصص یا اورژانس بیمارستان مراجعه کند؛ اما اگر بیمار علائم خفیف دارد بهتر است در خانه بماند و استراحت کند تا بدن نیروی خود را بدست آو.رد.

انتهای پیام/ا
 

منبع: دانا

کلیدواژه: فوق تخصص گوارش و کبد بیماران کرونایی علائم گوارشی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۳۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند

حجت‌الاسلام علی جعفری؛ معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور اظهار کرد: بیش از ۷ سال از دوره چهارم فعالیت سازمان روانشناسی به همت وزرا و نمایندگان بهداشت و علوم  می گذرد که ما  سعی کرده ایم تا بتوانیم کم و کاستی ها را جبران کنیم. به همین دلیل کلینیکی را برای به وجود آوردن نور امید و نشان دادن  مسیر درست زندگی افتتاح کردیم تا بتوانیم در راه فرهنگی قدم بر داریم. در کوتاه‌ترین زمان به کمک مسئولان ذی‌ربط می‌توانیم این کلینیک مشاوره‌ای را برای مددجویان کمیته‌امداد در ۳۱ استان ایجادکنیم.

وی افزود:در کلینیک تمام موارد زیر نظر خواهند بود، زیرا از فضای کاربری می‌خواهیم بیرون بیاییم و بتوانیم رصد دقیق داشته باشیم و متناسب با نیازهای خانوده مدد جویان زیرساخت‌های مشاوره‌ای در مناطق دورافتاده و محروم ایجاد کنیم. ما یک نهاد حمایتی هستیم که بتوانیم به تقویت و بالا بردن اعتماد به نفس مددجویان در زندگی و ایجاد اشتغال کمک کنیم. البته ناگفته نماند این خلاء وجود داشته که مجموعه مشاوره‌ای ما نیازمند  زیرساخت روانشناختی با سطح بالاتر  و تخصصی داشت. اما حالا  مراکزی با سطح بالاتر و تخصصی در سراسر کشور یعنی تمام  استان‌ها  ایجاد کرده‌ایم و بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموخته کارشناسی ارشد و دکترای روانشناسی یا مشاوره در ادارات مشغول ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به مددجویان کمیته امداد هستند.

جعفری تصریح کرد: براساس تحقیقات انجام شده؛ حدود ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی و نیازمند دریافت خدمات روانشناسی هستند، اما به این معنا نیست که آن‌ها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را پوشش می‌دهند.

او گفت: جامعه هدفی که ما داریم در کمیته امداد افرادی هستند که بی چون و چرا در راستای کمک به مردم می کوشند در گذشته خدمات کمیته امداد بیشتر در حوزه معیشتی بود ولی یکی از خدمات ارزشمند که در سال های اخیر شاهد تحول جدی در این حوزه هستیم، همین خدمات فرهنگی است. ما به کمک روان درمانی حتی توانستیم بسیاری از زندانیانی که حقیقت را بازگو نمی کردند تا کمکشان کنیم مسیر را هموار کردیم. می توان گفت حضور مشاوران متخصص در سراسر کشور می‌تواند کلید طلایی برای حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی مردم باشد.  

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است
  • آبگرفتگی در درمانگاه شهر چوئبده بیماران را به دردسر انداخت + فیلم
  • وضعیت سدهای کشور پس از بارش‌های اخیر | هنوز ۱۱ استان دچار کم بارشی هستند
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد
  • سد بزرگ ایران پر شد | هشدار مهم : از رودخانه فاصله بگیرید